Att כתב:
עמוס לב כתב:
Att כתב:
זו סתם גניבת ת׳רד.
הדיון התחיל מזה שאני טענתי שחלק גדול מהמשתפרים המרשימים של העונה
הם שחקנים מאוד אתלטיים שהראו לא מעט כבר בשנים הראשונות שלהם ו-וויתרו עליהם במהלכי win now,
יותר מוצדקים (באטלר) ופחות מוצדקים (פריקינג איליאסובה).
מכאן כבר הייתה בחירה לעסוק בטרייד של באטלר ומה השתבש שם.
אתה מודע לכך שג'רמי גראנט בילה 4 שנים כשחקן ספסל מעל הממוצע מאז הטרייד של פילי עד הפריצה הגדולה השנה? אני לא אומר שהטרייד על איליאסובה היה טוב או חכם, אבל אתה שם כל כך הרבה תשומת לב על כך שפילי ויתרה על שחקן ספסל.
אני מודע לזה שלשחקן לוקח זמן להתפתח.
גראנט התפתח יפה גם בפילי
וכשחקן צעיר עם אפסייד היה צפוי להמשיך להתפתח.
אני כתבתי כאן שהטרייד הוא טרייד נוראי ברגע שקרה.
באופן כללי, הזהרתי מפני המהלכים הגרועים שהולכים להגיע (מהכירי את קולאנג׳לו)
ותקפו אותי, גם בנוגע לטרייד של גראנט (שמה לעשות, רחוק כרגע מלהיות ״שחקן ספסל״)
וגם בנוגע לקולאנג׳לו.
בתכל׳ס זו הודעה די חצופה וחסרת מודעות.
אפשר היה לחשוב שלמישהו כאן בפורום יהיה מספיק אינטגריטי פנימי כדי להודות שהוא טעה במשהו.
אתה עצמך עמוס לגלגת על בחירות הדראפט של הינקי ובפרט על בחירות הסיבוב השני
גראנט הוא בחירת סיבוב שני כזו.
למען האמת בעבר כשטעיתי ידעתי להודות על כך. לא יודע אם לגלגתי על בחירות הדראפט של הינקי ,אבל כן העליתי טענה שאיכות הערכת הכישרון שלו בדראפט לא הייתה טובה במיוחד. אני עדיין עומד מאחורי הטענה הזאת. אני לא הצלחתי למצוא את ההודעה שלי ולא אבדוק את זה שוב, אבל הינקי בחר מספר עצום של בחירות סיבוב שני. הרוב המכריע של הבחירות לא העלה כלום וכמעט כל אלו שכן הצליחו, לא הצליחו בפילי ואני חושב שגראנט הוא בחירת הסיבוב השני היחידה של הינקי שממש עושה אימפקט וגם זה לקח 7 עונות ואנחנו עדיין לא יודעים לשים את האצבע האם ג'רמי גראנט הוא שחקן רוטציה איכותי, כפי שהוא היה בנאגטס והמספרים בדטרויט הם מספרי ואקום מובהקים, או שבאמת גראנט עשה קפיצת מדרגה. אי אפשר לדעת מה היה עושה גראנט בפילי. לאור ההתפתחות האיטית שלו, כנראה שהוא לא היה משנה את ההגעה של טובי האריס ולא היה מגיע למעמד של שחקן חמישיה. היו באמצע גם פעמיים שגראנט חתם על חוזה חדש. זה בלתי אפשרי במבט לאחור לחשב האם לפילי היה את הקאפ ספייס לתת לגראנט חוזה, או האם היה כדאי בכלל לעשות את זה.
זה האמא של האמא של הבדיעבד להסתכל על גראנט העונה ולהגיד תראו מה פילי הפסידה.
אני דרך אגב לא אומר שהטרייד עליו היה טוב. הוא היה רע. אבל בעיני הוא לא היה עם משמעות כבדת משקל. אתה יכול להכניס את הטרייד הזה כעוד נימוק מדוע קולאנג'לו היה ג'י.אם גרוע, אבל זהו בערך.
את האמת, ההודעה שלך נגזרה מהודעה על השחקן המשתפר של השנה והוזכרו שם 4 שמות, לאווין, גראנט, רנדל ובראון. אתה כמובן קפצת על ההזדמנות לפמפם עוד הודעה על קבלת החלטות, כנראה בגלל ג'רמי גראנט וכתבת את המשפט הבא -
כל השחקנים האלו כן הראו לא מעט גם בעבר,
יש לכל אחד מהם יכולות פיזיות מרשימות
ו-וויתרו עליהם מוקדם מדי, לרוב לטובת מהלכי win now
שהוא כמובן לא קשור לכלום. כי על ג'יילן בראון אף אחד לא ויתר ועל ג'וליוס רנדל באמת ויתרו בשביל מהלך win now, כשהלייקרס החתימו אחד לברון ג'יימס ולא נשאר להם כסף לשחקן החופשי המוגבל ג'וליוס רנדל. אני די משוכנע שבלייקרס לא מסתכלים אחורה בזעם על המהלך הפזיז לקחת שחקן בסוף הקריירה שלו במקום לפתח כישרון צעיר. אז נשארנו עם זאק לאווין שגם אתה הגדרת את הטרייד שלו כלא ממש מגוחך וג'רמי גראנט כמובן. וכך נגנב עוד נושא לטובת ויכוחי התהליך של פילי, הינקי, קולאנג'לו וכו'.