סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 3:25 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' פברואר 19, 2021 4:51 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
מעניין שאף אמצעי תקשורת לא עסק באופן ישיר בווילביקין
פציעה? תספרו
ספסול? תרמזו
אבל כלום, זה או חוסר עניין ציבורי או הסתרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 19, 2021 5:07 pm 
Hall of Famer

זה בכלל בכדורסל, ובפרט סביב מדיניות העמימות מצד מכבי
כספי בערך חודש כבר בחוץ וזה לא ממש מדובר
מנגד אתה רואה כותרות של ידיעות בכדורגל "מכה לרעננה: המגן הימני בספק למשחק הקרוב"

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 19, 2021 6:39 pm 
Junior

uriel17 כתב:
מעניין שאף אמצעי תקשורת לא עסק באופן ישיר בווילביקין
פציעה? תספרו
ספסול? תרמזו
אבל כלום, זה או חוסר עניין ציבורי או הסתרה

בשידור שלף אמר שהוא נקע/פרק/נפצע באגודל, ושזה מגביל אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 19, 2021 6:41 pm 
Junior

shmueliki כתב:
אני לא רואה שום היגיון לא להשאיר אותו.
מרוויח כמחצית מדורסי אני מניח, דורסי קולע מעט יותר פר-דקה, רק שג'ונס באחוזים טובים יותר וגם כמובן עדיף במסירות והפעלת השחקנים האחרים (גם אם לא ספציאליסט בכך בפני עצמו).

אני יכול לחשוב על 2 סיבות... 1. התקרה של דורסי גבוהה יותר. 2. התאמה לצד ווילבקין. לא בטוח שהשילוב בין סקוטי וג'ונס יכול לעבוד, הגנתית והתקפית, וזה גורם לג'ונס לראות רק 10-15 דקות בערב לרוב.
בכל אופן, הם לא בהכרח באים אחד על חשבון השני. ז"א ג'ונס הגיע במקום וולטרס, והמקום של דורסי בסגל לא תלוי ברכז הזר מאחורי/לצד ווילבקין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 19, 2021 10:27 pm 
Junior

דיישון פייר הצגה של השחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 19, 2021 11:40 pm 
מנהל פורום

פנר צולחת את המוקש שנקרא אלבה, קבוצה שנוטה להקשות על הטובות. משחק צמוד, בלי שפנר הצליחה לברוח, בחלקים לא קטנים פנר פיגרה
84:89 בסיום לפנר דה קולו 29 נק'
שני משחקים נוספים. ולנסיה קורעת את ריאל מובילה 46:32 דקה 16 למשחק
זניט ב12 במחצית על הכוכב. זה יגמר בניצחון של זניט. החולשה של צסקא היא הזדמנות נדירה של זניט לקחת אליפות VTB ואולי גם לעשות עונה יותר טובה ממנה ביורוליג. נדיר מאוד ביחסי הכוחות הרוסים. המשחק מתרחש בבלגרד
באיירן משחק בליון נגד וילרבאן, צמוד היה עד דקה וקצת למחצית, וילרבאן הצליחה בסיום התקפי מצויין לפתוח פער של 9 בחצי. מוספה פאל מככב אצל הצרפתים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 19, 2021 11:46 pm 
מנהל פורום

חמש וחצי שניות למחצית הכדור מתחת לסל של ולנסיה להתקפה אחרונה, ולנסיה לוקחת פסק זמן, זה נראה כאילו היא מאחרת לזרוק אבל זה נגמר בתרגיל מבריק ופשוט שמייצר שלשה פנויה על הבאזר ללונסיה. 20 הפרש במחצית של ולנסיה על ריאל השוקעת
55:35

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 20, 2021 12:17 am 
מנהל פורום

17 הפרש לוילרבאן על באיירן (יריבה הבאה של מכבי) וילרבאן, קבוצה עם סייז, אתלטיות והמון שחקנים לא ביישנים כשזה מגע לזריקת שלשות מקילומטר
9/14 מהשלוש לוילרבאן לעומת 1/6 לבאיירן

הכוכב חזורת למשחק מול זניט, נעבור מהמשחק בצרפת למשחק בסרביה, אולי נרוויח דרמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 20, 2021 12:54 am 
מנהל פורום

רציתי דרמה? קיבלתי דרמה בבלגרד, הכוכב חוזרת ממינוס 12 לפלוס קטן, נדנדה, שלשה מטורפת של פאנגוס אחרי החטאת עונשין לטובת זניט, איבוד מכריע בעברת תוקף של הכוכב, הכדור חוזר אליה בעוד איבוד קריטי בחמש שניות של בזניט לא מצליחה להכניס כדור למגרש, וכו וכו דרמות מהסוג הזה שנגמרות לטובת הקבוצה שהובילה ביתרון משמעותי במהלך המשחק, כלומר זניט. פנגוס 25 בהחלט ראוי לזר פרחים לפחות
76:75 בסיום לאורחת מסנט פטרבורג

בנתיים גם באיירן הצליחה להעיר משחק שנראה גמור, חזרה מ17 הפרש 20 שניות לסיום רבע שלוש לשוויון 77 2 דקות ליום. מה קרה בסוף? כמו בבלגרד, הקבוצה שהובילה בהפרש גדול ניצחה בסוף. אפשר לדבר על קבלת החלטות נוראיות של בולדווין בדקה האחרונה וכו, אבל מצד הוא גם גם זה יחד עם לוצ'יץ' שסגר את הפער
נגמר 79:87 לוילרבאן. זה קוטע רצף של 3 נצחונות לבאיירן ומסדר לוילרבאן ניצחון 6 ברציפות, הלו, ככה לא נראית קבוצת תחתית
היא באמת שווה יותר מהדירוג שלה. בגלל כל המשחקים החסרים קשה להגיד בודאות אבל זה נראה כאילו היא במצב עדיף על מכבי בטבלה

בולנסיה לא היו דרמות. היה צמצום ברבע הרביעי טו סמולר דה השפלה אבל ולנסיה שלטה. 78:89 ואן רוסום (שאני לא בטוח שהוא שחקן יותר טוב מ...נגיד .. טפירו) 16 נק'
ג'ייסי קארול 20 לריאל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 20, 2021 8:24 am 
Junior

בהנחה שמכבי תנצח את חימקי בבית, אז היא תהיה במצב יותר טוב משל וילרבאן, אבל בהחלט תעודת כבוד לקבוצה הצרפתית על התצוגות שלה השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 20, 2021 11:11 am 
Junior

חייב לתת את המחמאות לאלבה ברלין. בתחילת העונה חשבתי שהיא תהיה הקבוצה הכי גרועה ביורוליג בפער, אבל היא הציגה כמה תגליות מעניינות.
אותי מעניין מי תרים את הכפפה ותיקח את בן לאמרס בעונה הבאה. עשה קפיצה גדולה העונה, והוא שחקן התקפי פשוט מצוין.
עוד מעניין אותי אם אחת האיטלקיות (הלוואי שוירטוס) תנסה להחתים את פונטקיו. הוא פשוט סמול פורוורד שכיף לראות. כוכב פוטנציאלי לדעתי.

אה, ואני חייב להגיד שוב: איזה שחקן אדיר זה דיישון פייר! התאקלמות מושלמת ביורוליג. שחקן שעושה הכל - משחק פוסט אפ טוב, חודר, קולע מבחוץ, עושה הגנה טובה (היתה לו אתמול חסימה מדהימה על מאודו לו) מוסר. לא כוכב גדול בהתקפה, אבל שחקן של קבוצות מצליחות.

וריאל ויתרה על העונה הזאת מזמן. חבל, מצופה מקבוצה כזאת להביא או לכל הפחות לנסות להביא מחליף לרכז הראשון שלה.

ואני חוזר על כך שמדובר בעונת יורוליג יוצאת דופן - יש לא פחות מ-10 קבוצות עם מאזן חיובי בשלב הזה של העונה; יש בערך 6 קבוצות שיכולות לראות את עצמן מועמדות לגיטימיות לפיינל פור; וגם התחתית לא כזאת חלשה, למעט חימקי שעושה את הפדיחות הכי גדולות מאז המעבר לפורמט הקיים.
עונת יורוליג פנסטסטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 20, 2021 11:38 pm 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
אני יכול לחשוב על 2 סיבות... 1. התקרה של דורסי גבוהה יותר. 2. התאמה לצד ווילבקין. לא בטוח שהשילוב בין סקוטי וג'ונס יכול לעבוד, הגנתית והתקפית, וזה גורם לג'ונס לראות רק 10-15 דקות בערב לרוב.
בכל אופן, הם לא בהכרח באים אחד על חשבון השני. ז"א ג'ונס הגיע במקום וולטרס, והמקום של דורסי בסגל לא תלוי ברכז הזר מאחורי/לצד ווילבקין.

קשה לחשוב על התאמה פחות טובה בין גארדים מובילים כמו ווילבקין ודורסי. בשנה שעברה זה פחות בלט כי כל קו החוץ קלעו 40-45% מבחוץ. השנה רואים את התוצאות.

חסן מרטין נפצע וייעדר 5-6 שבועות. במקביל אולימפיאקוס מחתימה את קופוס, שבאופן מפתיע הוא רק בן 30.

אוקווין עם תרומה ראשונה נאה במדי פנר' - 8 נק', 6 ר', 3 אס' - ב-14 דקות משחק בלבד.
ג'ייסי קארול לא עוצר גם בגיל 38 אוטוטו - 20 נקודות (8/13 מהשדה) ב-22.5 דקות מול ולנסיה. אבל ריאל מובסת לאחר שניצחה את אותה ולנסיה ממש לפני שבוע בגביע הספרדי.

אפילו קטש (עם כל מה ששמענו שאין לו שום סיכוי להצליח שם וכו') רק משחק אחד מאחורי מכבי.
וילבראן (5 ניצחונות רצופים), ובאסקוניה (3 ניצחונות רצופים) משפרות מיקום בירכתי הטבלה.

משחקי השלמה השבוע:
זניט - מילאנו ביום שני, ז'לגיריס - הכוכב ביום שלישי.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 21, 2021 12:39 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

העונה של מכבי נגמרה ברגע שהחליטו שבנדר וכספי הם השחקנים שאיתם הולכים למלחמה בעמדה 4. כרגע הם הקבוצה בכושר הגרוע ביותר ביורוליג (מלבד חימקי העלובה).
ואני מצטרף לשמוליקי בקביעה שישנם מעט גארדים עם התאמה פחות טובה מאשר ווילבקין ודורסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 21, 2021 1:27 pm 
Hall of Famer

הם בערך אותו שחקן, כשווילביקין פשוט יותר טוב כמעט בכל אספקט.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 21, 2021 1:34 pm 
מנהל פורום

אם התאמה בינהם כל כך גרועה, איך אפשר להסביר את הקמפיין הסביר שמכבי עשתה איתה בעונה הקודמת, כשהיריבות (לדעתי לפחות) היו חזקות יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 21, 2021 3:00 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
אם התאמה בינהם כל כך גרועה, איך אפשר להסביר את הקמפיין הסביר שמכבי עשתה איתה בעונה הקודמת, כשהיריבות (לדעתי לפחות) היו חזקות יותר

זאת שאלה מצוינת

לדעתי בין היתר (ברור שלא רק, ויש איספור משתנים) זה נבע מעונות קריירה בקליעה מבחוץ של כמה וכמה שחקנים:
ווילבקין - 43.5% לשלוש אשתקד (לעומת 33% בעונה שקדמה לה, ו-34% העונה).
בראיינט - 41.7% (37%).
דורסי - 38-39% בשתי עונותיו.
מן הסתם לא כה מזיק (גם אם קצת זניח) שמעט הזריקות של דיברתולומאו (שעומד על 50% גם העונה) וג'ייק כהן נכנסו ב-47% ו-45% בהתאמה.

כל הנ"ל הרי לא בדיוק נבע ממשחק התקפה שוטף וגאוני (שהרי אילו כן - מה בדיוק השתנה השנה עם אותם שחקנים ומאמן).
קבוצתית מכבי אמנם ירדה רק בשני אחוזים לעומת אשתקד (35.6% אל מול 37.5%) אבל לאור המשקל הסגולי של ווילבקין - כנראה שמה שחשוב בעיקר זה הפלח שלו בעוגת הזריקות ובכלל התרומה ההתקפית. בעיקר הייתה התחושה אז שהיו למכבי רצפים בהם "הכל נכנס ויהי מה", וזה מנצח לך כמה וכמה "משחקי 50-50".

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 21, 2021 5:10 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מה שבאמת מפליא הוא כיצד אף שחקן של הצהובים לא השתפר בעונה הנוכחית לעומת הקודמת למרות ההמשכיות של הסגל. כמו שגם האוזמן רשם בטורו בערוץ הספורט, היינו מצפים שהקבוצה תשתפר ולא תלך אחורה.

כשיהיה לי זמן אני אפתח ת'רד חדש לעונה הבאה, אבל בקצרה, לא הייתי נלחם להשאיר אף לא שחקן אחד מהסגל הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 21, 2021 5:53 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני החסיד מספר אחד בעולם של המשכיות ולהשאיר שחקנים וכו', אבל לפעמים קורים דברים כאלה (השמועות אומרות שככה זה גם בהפועל של השנה). מה גם ששנה שעברה היתה באמת שנה יוצאת דופן של מכבי לחיוב ככה שלא מפתיע שהשחקנים לא משחזרים את היכולת (אולי קצת מפתיע כמה רע זה נראה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 22, 2021 6:12 pm 
Junior

shmueliki כתב:
קשה לחשוב על התאמה פחות טובה בין גארדים מובילים כמו ווילבקין ודורסי. בשנה שעברה זה פחות בלט כי כל קו החוץ קלעו 40-45% מבחוץ. השנה רואים את התוצאות.

זה בגלל שאתה שבוי בקונספציה שאי אפשר לשחק עם ווילבקין ב-2 ודורסי ב-3, בזמן שעולם הכדורסל הולך לכיוון סמול בול.

sir charles כתב:
העונה של מכבי נגמרה ברגע שהחליטו שבנדר וכספי הם השחקנים שאיתם הולכים למלחמה בעמדה 4. כרגע הם הקבוצה בכושר הגרוע ביותר ביורוליג (מלבד חימקי העלובה).
ואני מצטרף לשמוליקי בקביעה שישנם מעט גארדים עם התאמה פחות טובה מאשר ווילבקין ודורסי.

רוצה להגזים עוד קצת? "הקבוצה בכושר הגרוע ביורוליג"... אחרי 2 הפסדי חוץ קשים במילאנו ובפנר, כשלפני כן ניצחו את מדריד ובאסקוניה בצורה משכנעת.
לגבי הנקודה הראשונה, רוצה לומר לנו עם מי מכבי יצאה למלחמה בעונה הקודמת בעמדה 4? אפשר לחשוב איזה הבדל עשה קווינסי אייסי, עם מופע הנגרות של 26% ל-3 ו-4.8 נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 22, 2021 6:34 pm 
Junior

sir charles כתב:
מה שבאמת מפליא הוא כיצד אף שחקן של הצהובים לא השתפר בעונה הנוכחית לעומת הקודמת למרות ההמשכיות של הסגל. כמו שגם האוזמן רשם בטורו בערוץ הספורט, היינו מצפים שהקבוצה תשתפר ולא תלך אחורה.

כשיהיה לי זמן אני אפתח ת'רד חדש לעונה הבאה, אבל בקצרה, לא הייתי נלחם להשאיר אף לא שחקן אחד מהסגל הנוכחי.

כדי לצנן מעט את גל הארסיות - בריאנט ודורסי השתפרו מהעונה הקודמת, מגובה במספרים.
ווילבקין אמנם קולע פחות טוב מ-3, אבל שיפר את תחום האסיסטים, הריבאונדים, ובנוסף (גם אם לא מתקזז) את אחוזיו בטווחים האחרים.
האנטר הלך מעט אחורה ביכולת, אבל צריך לזכור שהוא רדוף פציעות השנה, לא נכנס טוב לעונה ונמצא בגיל 34 בו באופן טבעי יורדים ברמה כך שאני לא מבין את הציפיה לשיפור שם.
בכל אופן, אני לא חושב שמכבי יכולה בקלות להביא שחקנים בקליבר של ווילבקין, וגם אלייז'ה בריאנט בסכום שהוא מרוויח זו משימה לא פשוטה והימור להחליף.

בנוגע לאמירה של אוריאל, שאני מסכים עם רוח הדברים, אז מכבי לא עשתה קמפיין סביר בעונה שעברה אלא קמפיין מצוין - 19 נצחונות מ-28 משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 23, 2021 1:09 am 
מנהל פורום

בינתיים ביורוליג זניט מנצחת את מילאנו...כן, כן ההיא אותה מילאנו שהביסה את מכבי
79:70 לזניט, 16 נק ו10 אסיסטים לפנגוס, 13 לבילי בארון. פאנת'ר 15 למילאנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 23, 2021 10:30 am 
Junior

רק לציין כמובן, להגיד שהעולם הולך לסמול בול ולכן אפשר לשחק עם דורסי ב-3 זה חוסר הבנה במקרה הטוב וגניבת דעת במקרה הרע.
העולם לא הולך לסמול בול, העולם הולך לפורוורדים אתלטיים בגובה 2 מטר שיכולים לעשות הכל על המגרש ולהחליף על כל חסימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 23, 2021 12:47 pm 
Sophomore

המטוס שהעמיס את טאריק בלאק לסנטפרסבורג נחת בשלום או שעושה רונדלים מעל משולש ברמודה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 23, 2021 12:59 pm 
מנהל פורום

עושה רונדלים, השחקן הפצוע שהיה אמור להיות מוחלף על ידי בלאק התאושש באופן מפתיע
אלכס פוית'רס שם הפצוע שהחלים לפתע, אתמול עשה 10 נק' ב5 מ7 מהשדה ונתן 20 דק' מנוחה לגודיאטיס הסנטר העיקרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 23, 2021 5:27 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
בינתיים ביורוליג זניט מנצחת את מילאנו...כן, כן ההיא אותה מילאנו שהביסה את מכבי
79:70 לזניט, 16 נק ו10 אסיסטים לפנגוס, 13 לבילי בארון. פאנת'ר 15 למילאנו

כנראה זניט עשו כמה וכמה דברים יפים הגנתית - מילאנו עם 6/21 לשלוש, רק 6/7 מהקו, ורק 12 אסיסטים.
היום ז'לגיריס מול הכוכב.

היות שהוזכרה כאן כמה פעמים סדרת רבע הגמר בעונת 16-17 בין מכבי להרצליה - אני רק אזכיר שהקאדר הישראלי הכשיר של הרצליה (ואז היה חוק רוסי של 2 ישראלים על המגרש) הורכב מכארם משעור, DJ שארפ בן ה-20 (לא שהיום הוא מתאים לרמות הללו) ויריב עמירם (שדווקא היה ממש אחלה עם 5 ריבאונדים במשחק) - שצריכים לחלק ביניהם 80 דקות מול זרי יורוליג. סביר אגב שעמירם היה המצ'-אפ של קווינסי מילר בחלק ניכר מדקותיו...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: RREEDDTT, Y.T ו 75 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה