sir charles כתב:
די מאסטר... אתה מוציא שם רע להומרים.
וכרגיל אתה משתמש בסטטיסטיקות שמתאימות לך. דוגמא קטנה - הסדרה המופתית של קווינסי מילר ברבע הגמר. 3 משחקים מול בני הרצליה החלשה בהם נכנסו לו הזריקות. ראינו מה נשאר מזה בחצי גמר הפיינל פור... רמז למקרה שאתה לא זוכר - 2 נקודות ומדד 0 עגול.
אין לי יותר מדי זמן וסבלנות להגיב לכל חצאי האמיתות ששפכת פה, אז אני אתייחס רק ל2:
1) אתה באמת משווה בין דוראנט וג'ון וול, שני שחקני על ופריקים אתלטיים ופיזיים שחזרו מפציעות אחרי מנוחה ארוכה, לעומרי כספי שלא מסוגל לשחק 3 משחקים ברצף מבלי שתיתפס לו הבוהן? בחייאת זומזום.
2) איך באמת ספרופולוס לא חשב עד עכשיו לשחק עם ווילבקין ודורסי בעמדות 2-3?? אולי בגלל שסקוטי לא מסוגל לשמור על אף מספר 2 ודורסי לא יכול לשמור על אף מספר 3?
אני ממציא סטטיסטיקות שמתאימות לי? אתה קראת ל-2 הפסדי חוץ בהפרש של חודש "הקבוצה בכושר הגרוע ביורוליג". לא אני הדמגוג כאן חבר.
ועוד פעם, מה יותר מייצג - שלושה משחקי פלייאוף ברבע גמר "שנכנס לו הכל" (אז כנראה הברך חזרה לעצמה) או משחק אחד נקודתי בחצי גמר שהוא לא שיחק טוב.
אתה באמת רוצה שאתחיל לשלוף מהארכיון משחקים רעים נקודתיים במעמדים גדולים של שחקני מפתח? כי יש לא מעט כאלה, אפילו דונטה סמית' בעונת האליפות של י-ם קלע 4 נקודות נגד אילת.
1. אם שחקן בגיל 30+ חוזר מצוין אחרי שנתיים שלמות בלי כדורסל ופציעות קשות מאוד כמו אכילס+צולבת, אז גם עומרי כספי (שהוא אתלט טוב כשלעצמו) יכל לחזור מצוין.
אני לא יודע בני כמה אתה וראי, אבל הגישה הזו שאי אפשר לחזור מצוין מפציעות היא מיושנת. עם האמצעים הטכנולוגיים והרפואיים הסיכויים עוד יותר גדולים. וכן, אין מאה אחוז, אבל יש לא מעט דוגמאות שחוזרים.
בנוגע להערה האחרונה, כן, 53 משחקים בקצב של גולדן סטייט ב-2018 = לא מסוגל לשחק 3 משחקים רצופים מבלי שתיתפס לו הבוהן. רמה גבוהה של דיון.
2. "לא מסוגל לשמור"... שוב, בעולם הסמול בול של היום, גם שחקן בגובה 2.01 יכול למצוא את עצמו סנטר בנ.ב.א. כל חיסרון בצד אחד יכול להיות יתרון בצד שני.
אפשר לחשוב שסקוטי לא מסוגל לרוץ עם פרפרליץ', קייסי ריברס או יול על חסימות, בובואה לעומת מאצ'אפ מול לארקין, קווין פאנתר במקום דיליניי או רודריגז, DJ סילי במקום בולדווין, אברינס במקום קלאת'ס וכו'.
ואין בעיה, אם קבוצה כמו צסקא, באיירן או ולנסיה רוצה להוריד את קורבנוב, זיפסר או קאליניץ' על דורסי באותיות, אז א' היא יכולה לראות דאבל טים ו-ב' היא יכולה להיענש בצד השני או במשחק מעבר.