סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 5:10 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 21 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' פברואר 25, 2021 8:19 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
הג'אז ממשיכים את מסע הקסם המסתורי על חשבון לברון שלא יכול בלי AD
הבוסטון ממשיכים לשקוע, ולהפסיד לכל מה שזז, אפילו לאטלנטה שמתחילים לזוז יותר מהר לאחרונה
דורט עם באזר על חשבון הספרס שחזרו מפגרת קורונה בלי דרוזן ועם אולדריג' מהספסל
קארי לא פוגע היום מהשלוש אבל עדיין קלע מוביל של הקבוצה שלו במשחק מאוד הפכפך באינדיאנה. ממולץ לשים לב לעבירת תוקף שלו לקראת סיום המשחק. הפלופ המרשים ביותר שאני זוכר
מיני עדיין סוטה מנתיב הנצחונות ומפסידה לשיקאגו שמתחילה לאיים ברצינות על פלייאוף. לזכותה של מיני נציין שהיא לא הפסידה אלא סיימה בתיקו. בכדורגל, הייתה מקבלת נקודה והולכת הביתה, אבל בכדורסל יש את הקטע של הארכה וכו. באסה להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 25, 2021 8:40 am 
מנהל פורום

וייצמן חוזר לשחק בג"ס. 11 נק ו6 עבירות ב18 דק. מכובד.
דניס סמית' ג'וניור מקבל הזדמנות להוביל קבוצה בהעדרו של ירמיהו. כמעט מצליח לו. 11 נק 7 אסיסטים הייתה התפוקה, יש בדטרויט שקלעו יותר ממנו. פלאמלי למשל 21 או ג'וש ג'קסון 25. במשחק נצחה ניו אורלינס עם 32 נק' של ציון
שלושה שחקנים ב20 נק ומעלה בשארלוט, גורדון ובול 20 מונק 29, בלי גרהם מנצחים את הסאנס עם האולסטאר הטרי בוקר (33 נק) ממש חמודה הקבוצה שהתפתחה לה בשארלוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 25, 2021 10:26 am 
Senior

כרגע נראה שבוסטון כמועדון יכולים להיכנס לספירת הקורבנות של הקורונה.
מאז הקורונה של טייטום בוסטון עומדים על 8 נצחונות ב22 משחקים, הלילה הם מתדרדרים עד למקום התשיעי במזרח עם מאזן 15-17.
הם לא יפספסו את הפלייאוף, אבל זה נראה רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 25, 2021 10:29 am 
Hall of Famer

סאבוניס עם 16+24. אולי יהיה אולסטאר בשנה הבאה.
קליבלנד אמנם בקריסה לאחרונה (ללא דראמונד וכו'), אבל לפחות ג'ארט אלן מצדיק את האמון האישי בו עצמו - ממוצעיו בארבעת המשחקים האחרונים: 21.3 נקודות, 34/43 (79%) פסיכי לשתי נקודות, אפילו 2/2 לשלוש!, 14.8 ריבאונדים, 3 חסימות.
סיאקם נתקע על 1/6 מהשדה בהפסד טורנטו למיאמי. לא שכיח לשחקן במעמד שכזה. כנ"ל טייטום עם 4/20.
גאלינרי (שלא הרשים יתר על המידה עד כה) פתאום מתפוצץ עם 10/12 לשלוש.
איזו שריקה לדאבל של פטי מילס 4 שניות לסיום במצב של שיוויון. איזה מהלך של הורפורד מנגד שמוציא לשלשה חופשית של דורט (היה שם ריווח מדהים התקפית, נראה כל כך קל...).

הכל צמוד במזרח ברמה פסיכית - רק הפרש של משחק בין אינדיאנה שבמקום 4 (עם 50%) למקום 10.
פתאום דווקא במערב קבוצות עם רצפי הפסדים ארוכים: נועלות את הטבלה יוסטון, סקרמנטו ומינסוטה עם 9, 8 ו-6 הפסדים כ"א בהתאמה. אבל גם הלייקרס עם 4 רצופים (3 של פורטלנד גם ראויים לציון).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 25, 2021 3:15 pm 
Sophomore

לברון עדיין מוביל בסיכוי הmvp בווגאס, אבל אני לא רואה מצב שהוא יזכה כשהוא לא מצליח לנצח הרבה בלי דיוויס, גיוקיץ ואמביד מועמדים הבכירים כרגע, ויש עוד כמה עם עונה מצוינת שאם הקבוצה שלהם תפרוץ גם כן יכולים לזכות כמו דונציץ' יאנייס לילארד קארי, ואולי הארדן ודוראנט יכולים להיות בתמונה אם הנטס ימשיכו בקצב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 25, 2021 3:28 pm 
Senior

אני גם קצת תוהה איך זה שלברון מוביל את תמונת הMVP של הקונצנזוס בארה"ב (לפחות עד לא מזמן היחס שלו בוגאס לזכות בMVP השנה היה על 1:2), דווקא בעונה כזו, אלא אם זה בראש ובראשונה כדי לתקן איזשהו עוול היסטורי (ואני לא חושב שיש צורך אמיתי כזה, אם הולכים שנה שנה אני באמת לא רואה יותר מדי שנים שבהן הגיע לו יותר מלשחקן שזכה, ואם מסתכלים על כל הקריירה זה לא ש4 MVP זה כ"כ מעט).
כאילו, אני חושב שהוא עדיין השחקן הכי טוב בעולם, אבל לא על זה הפרס.
הסטטיסטיקות שלו מצוינות, אבל לא יותר טובות משל אף אחד כמעט מהשחקנים שמתחרים איתו על הפרס, הלייקרס נותנים עונה טובה, אבל לא מדהימה וכרגע רק במקום ה3 במערב.
לברון שנה אחרי שנה לוקח את העונה הסדירה באיזי יחסית, זה בסדר גמור וכנראה אפילו חכם מאוד מצידו, אבל מה לעשות שיש לזה מחיר כשאנחנו מדברים על פרסי העונה הרגילה.

ואני לא חשוב שהוא לא ראוי לפרס בכלל, אבל לא רואה סיבה להעדיף אותו על פני אמביד כרגע, בעיקר לא בצורה משמעותית כמו שמסתמן באתרי ההימורים/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 25, 2021 4:06 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
זה סוג של הלך רוח "פוליטי" שכזה שמאד נפוץ בין מצביעי הMVP, שיש איזה נארטיב שמשתלט על עונה וגורם להצבעות מעוותות מדי פעם. ההגיון הוא "הוא לא לקח מזמן, הוא השחקן הטוב בעולם, שנה שעברה לקח אליפות, השנה עושה סטט טוב, מגיע לו". בד"כ זה דוקא מקפח את השחקנים שיש להם כבר MVPים (נניח, ג'ורדן מול מלון) אבל הפעם זה עובד לטובתו כי התפיסה היא שאין לו מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 25, 2021 4:37 pm 
Hall of Famer

לא מן הנמנע שאחרי שדיוויס יחזור - לברון ירשה לעצמו לקחת קצת מנוחות.
מבחינתי השלישייה של ברוקלין למשל כמעט על פי הגדרה לא יכולה להיות מועמדת - בינתיים הם מנצחים כמעט הכל גם ללא דוראנט - אז מה למשל יהיה הטיעון לטובתו בדיון?!
האם יש סבירות כלשהי שמיצ'ל/גובר יוזכרו כמועמדים (גם אם לא ל-MVP עצמו, אז לפחות ל-ALL NBA הראשונה) באם הריצה המדהימה של יוטה תימשך?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 25, 2021 5:21 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
בודאי שיש. כרגע זה בין לברון לאמביד אבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 25, 2021 9:35 pm 
Sophomore

אני חושב שלברון פייבורט גם בגלל המאזן שצפוי בסוך העונה, כשהצפי מהלייקרס זה להיות עם המאזן הכי טוב חוץ מיוטה שגם עם ימשיכו ככה הם הכי "קבוצה" והמספרים של מיטשל וגובר לא בולטים מספיק כדי לקחת mvp, ואז לברון יהיה הבחירה הטבעית, אבל הפציעה של דיוויס אולי חושפת את כמה שלברון מסתמך עליו, ואם הוא ימשיך להיות במאזן מדשדש בלעדיו אני לא חושב שירצו לתת לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 25, 2021 10:27 pm 
Hall of Famer

בדיוק אתמול אמרו בשידור שהמאזן הגרוע של הלייקרס, התחיל למעשה רק עם פציעתו של שרודר (בנוסף לגבה) ושעד אז, זה דווקא היה בסדר.
בכל מקרה, לברון בדיוק כפי שהיה לפני שנתיים הוא כבר לא שחקן שיכול לסחוב לבד קבוצה לצמרת, זה נראה לי די ברור, וזה משמעות המושג mvp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 26, 2021 2:55 pm 
Junior

הסיפור פה הוא נרטיבים, וללברון יש מכונת יחסי ציבור משומנת. הבעיה היא שאם הלייקרס יסיימו שלוש או ארבע במערב אף אחד לא יקנה את הנרטיב. גובר צריך להיות בעיני בתמונה, אבל אני והולינג'ר היחידים, שזה כנראה אומר שזה לא יקרה.
אמביד לדעתי יזכה, הוא מראה את כל מה שמצופה ממנו, דומיננטיות בשני צדי המגרש, לאורך כל המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 26, 2021 7:04 pm 
Senior

נראה לי שאין ת'רד למשחקים של אתמול, אבל סימונס הרג את לוקה אתמול. יותר טוב מכל מי שראיתי אי פעם שומר עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 26, 2021 8:56 pm 
Hall of Famer

בהחלט, אמנם ראיתי רק את המחצית הראשונה, אבל סימונס הרג את לוקה. אחלה שחקן הסימונס הזה באופן כללי, גם אם אין לו קליעה. לפחות כל עוד יש לו אתלטיות ואורך והמון אינטליגנטיית משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 27, 2021 9:20 am 
Senior

ריספקט לדריימונד. חשבתי שהוא גמור לגמרי בתחילת העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 27, 2021 11:36 am 
Hall of Famer

אני חשבתי עד היום שסימונס קצת אוברייטד בהגנה ולא הבנתי את ההייפ עד הסוף. הוא טוב מאוד אבל לא מצוין. ראיתי קצת היילייטס וזה נראה שונה מול לוקה. אולי שמים אותו יותר מדי על גארדים זריזים שהורגים את פילי בעוד שהוא נועד לשמור על שחקנים מעט יותר כבדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 27, 2021 12:53 pm 
Junior

ראיתי שלא רשמו פה אז רק אציין את המהלך המופתי של דנבר נגד וושינגטון בהתקפת הסיום.
https://www.youtube.com/watch?v=drsCI6uLHwk

תקציר - דנבר בפיגור 2, מגיעים להתקפה מתפרצת עם בערך 5 שניות על השעון. הכדור אצל מארי שמושך את השומר אליו ובאותו הזמן כל השלושה האחרים פותחים ל3 כשכל הצבע ריק לגמרי ובלי שום מאמץ אפשר להשיג 2 נקודות בטוחות.
דנבר מחטיאים שלשה לא קלה על הבאזר ומפסידים כשהייתה להם ביד הארכה בטוחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 27, 2021 5:16 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
נורטון כתב:
בדיוק אתמול אמרו בשידור שהמאזן הגרוע של הלייקרס, התחיל למעשה רק עם פציעתו של שרודר (בנוסף לגבה) ושעד אז, זה דווקא היה בסדר.
בכל מקרה, לברון בדיוק כפי שהיה לפני שנתיים הוא כבר לא שחקן שיכול לסחוב לבד קבוצה לצמרת, זה נראה לי די ברור, וזה משמעות המושג mvp

זה משמעות עקומה למושג במידה שיש לו משמעות אחת. והוא בדיוק יוצר חוסר איזון בין כוכבים שמביאים קבוצה קטנה לאובראצ'יבריות ובין שחקן מרכזי של קבוצה פייבוריטית. כל העניין הוא שבליגה איכותית לא ייתכן מצב של שחקן שסוחב לבד קבוצה לצמרת.

אנחנו הימרתי בתחילת העונה שלברון יהיה הMVP בגלל שיותר מדי הלכו על לתת את התואר לשחקן שבסוף נכשל בפלייאוף והתואר יצא עקום, ולכן ילכו על מי שצפוי להיות זה שייקח את הקבוצה שלו לאליפות. זה אולי לא שיקול מוצדק פורמלית אבל לדעתי הוא שיקול הגיוני מאוד. כמובן שאם הלייקרס תיראה מגומגמת לקראת הפלייאוף ולא כמועמדת החד משמעית לזכייה כפי שחזו לה בתחילת העונה זה יערער גם את השיקול הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 27, 2021 8:21 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
ראיתי שלא רשמו פה אז רק אציין את המהלך המופתי של דנבר נגד וושינגטון בהתקפת הסיום.

תקציר - דנבר בפיגור 2, מגיעים להתקפה מתפרצת עם בערך 5 שניות על השעון. הכדור אצל מארי שמושך את השומר אליו ובאותו הזמן כל השלושה האחרים פותחים ל3 כשכל הצבע ריק לגמרי ובלי שום מאמץ אפשר להשיג 2 נקודות בטוחות.

כמובן שהמתפרצת התברדקה להם לחלוטין (עם ביצוע טוב יותר גם היו משיגים שלשה פנויה לגמרי הרי)
אירוני במקביל זה העובדה שוושינגטון שלחה 4 שחקנים לריבאונד התקפה במצב הזה...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 28, 2021 12:54 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:

מהלך נוראי של דנבר, מתפרצת 4 על 1, מארי היה צריך ללכת לסל, ביל סגר אליו מהר ובקלות יכל לעקוף אותו ולפחות להוציא פאול, זה או זה לייאפ חופשי או הוצאה לשלשה קלה, סתם התעכב על כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 28, 2021 1:10 pm 
Junior

rony כתב:
מהלך נוראי של דנבר, מתפרצת 4 על 1, מארי היה צריך ללכת לסל, ביל סגר אליו מהר ובקלות יכל לעקוף אותו ולפחות להוציא פאול, זה או
זה לייאפ חופשי או הוצאה לשלשה קלה, סתם התעכב על כלום.

דווקא לא מארי לדעתי אלא השחקנים שרצו איתו ובעיקר מייקל פורטר שייכל להגיע להאלי-אופ הכי קל בקריירה שלו.
https://twitter.com/BeMore27/status/136 ... 01/photo/1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 21 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גמליאל ו 31 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה