סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 4:59 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' פברואר 26, 2021 10:37 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
sir charles כתב:
הוקיץ' כתב:
מישהו עוד מאמין שלמכבי יש סיכוי לעלות?

מאסטר, אני מתאר לעצמי.
שבוע שעבר הם הובסו אחרי שלושה שבועות בלי משחק, ואתמול הם כבר כמעט ניצחו את אחת הקבוצות המצליחות במפעל. הנה הם כבר נכנסים לקצב. וראיתם איזו תצוגה של זיזיץ המפלצת? מסתבר שכל המשחקים בליגה מול סנטרים מוכשרים ועולים כמו קופרברג ממש משתלמים. ומה תגידו על כספי? 100% מהשדה! נראה אתכם קולעים ככה עם גזים... ובכלל, אם מכבי היו מנצחים את כל המשחקים שנגמרו בסל לכאן או לשם הם היו בצמרת היורוליג עכשיו!

התגובה שלך צינית, אבל זה שהנרטיב מככב בחוץ מראה עד כמה מכבי הצליחה בענק להטמיע אותו בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 26, 2021 1:15 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Avishai כתב:
sir charles כתב:
הוקיץ' כתב:

מאסטר, אני מתאר לעצמי.
שבוע שעבר הם הובסו אחרי שלושה שבועות בלי משחק, ואתמול הם כבר כמעט ניצחו את אחת הקבוצות המצליחות במפעל. הנה הם כבר נכנסים לקצב. וראיתם איזו תצוגה של זיזיץ המפלצת? מסתבר שכל המשחקים בליגה מול סנטרים מוכשרים ועולים כמו קופרברג ממש משתלמים. ומה תגידו על כספי? 100% מהשדה! נראה אתכם קולעים ככה עם גזים... ובכלל, אם מכבי היו מנצחים את כל המשחקים שנגמרו בסל לכאן או לשם הם היו בצמרת היורוליג עכשיו!

התגובה שלך צינית, אבל זה שהנרטיב מככב בחוץ מראה עד כמה מכבי הצליחה בענק להטמיע אותו בשנים האחרונות.

אני לא יודע איפה הנרטיב הזה מככב, אני כן יודע שמרבית אוהדי מכבי לפחות כאן בפורום (מלבד מאסטר שההודעה נכתבה בהשראתו) מאמינים שהעונה הזו גמורה ונראה שגם די איבדו עניין מזמן. אפילו כבר לא פותחים ת'רדים למשחקים של הקבוצה. אני יכול להעיד על עצמי שהעונה הזו שברה אותי סופית ואחרי 30 שנים של אהדה לקבוצה, העונה לראשונה אני מפספס משחקים למכביר ולא טורח אפילו לראות הקלטות של הניצחונות.
הקבוצה הנוכחית משעממת, טיפשה ולוזרית ואין בה שחקן אחד ששווה לראות משחק בשבילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 26, 2021 3:04 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
Avishai כתב:
sir charles כתב:
הוקיץ' כתב:

מאסטר, אני מתאר לעצמי.

אני לא יודע איפה הנרטיב הזה מככב, אני כן יודע שמרבית אוהדי מכבי לפחות כאן בפורום (מלבד מאסטר שההודעה נכתבה בהשראתו) מאמינים שהעונה הזו גמורה ונראה שגם די איבדו עניין מזמן. אפילו כבר לא פותחים ת'רדים למשחקים של הקבוצה. אני יכול להעיד על עצמי שהעונה הזו שברה אותי סופית ואחרי 30 שנים של אהדה לקבוצה, העונה לראשונה אני מפספס משחקים למכביר ולא טורח אפילו לראות הקלטות של הניצחונות.

אם זאת העונה ששוברת אותך אז סף השבירה שלך מאד נמוך... :) הרי עוד היו לכם כמה נצחונות לא רעים באירופה וקאמבק יפה בגביע.

ממליץ שתיכנס לאיזו שנה לנעלי אוהד הפועל ירושלים בעונה חלשה (2011,2012,2013,2018,2021) עם הדחות מול קבוצות עם שליש תקציב באירופה ובארץ תוך כדי גניבת דעת של ההנהלה והמאמן שזה בעצם נפילה לא כל כך גדולה כי היריבות לא חלשות כמו שאתה חושב... יגרום לך להרגיש טוב יותר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 26, 2021 3:40 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

גמליאל כתב:
sir charles כתב:
Avishai כתב:
sir charles כתב:
הוקיץ' כתב:

מאסטר, אני מתאר לעצמי.

אם זאת העונה ששוברת אותך אז סף השבירה שלך מאד נמוך... :) הרי עוד היו לכם כמה נצחונות לא רעים באירופה וקאמבק יפה בגביע.

ממליץ שתיכנס לאיזו שנה לנעלי אוהד הפועל ירושלים בעונה חלשה (2011,2012,2013,2018,2021) עם הדחות מול קבוצות עם שליש תקציב באירופה ובארץ תוך כדי גניבת דעת של ההנהלה והמאמן שזה בעצם נפילה לא כל כך גדולה כי היריבות לא חלשות כמו שאתה חושב... יגרום לך להרגיש טוב יותר...

אני לא משווה את עצמי לאוהדי קבוצות אחרות. מצד אחד ברור לי שאוהדי י-ם למשל ספגו מפחי נפש לא מעטים אך גם ההישגים שכן צברו ב-6 השנים האחרונות היו מתוקים יותר מאלו של מכבי.
אני כבר לא מעט זמן די סובל מצפייה בקבוצה. אלה לא רק ההפסדים והכישלונות. סגנון המשחק הסוליסטי, ההגנה שכמעט ולא קיימת (מלבד העונה שעברה), הלוזריות והתירוצים העלובים ובעיקר, אין בקבוצה הזאת אף שחקן שאני מתחבר אליו. אם היה אפשר הייתי עושה חריש מלא בסגל ונפרד מכל השחקנים (אולי מלבד ג'ון די החמוד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 26, 2021 5:42 pm 
Hall of Famer

ניצחון מפתיע ומרשים מאוד לולנסיה. כמיטב המסורת 10 שחקנים שיחקו 16.5 דקות ומעלה, קאליניץ' היחיד עם מעל 23 (קיבל 27 דקות).
אחד מהמתפתחים שם לאחרונה הוא מייק טוביי. סנטר אמריקאי לבן, 2.13 בן 27. עונה שלישית בולנסיה, לפני זה העביר עונה בטנריפה. קליעה נהדרת לגובהו (0.7 שלשות מוצלחות למשחק ב-45%, 88% מהקו), 5 ריבאונדים ב-18.5 דקות זה גם כן יפה.

ריאל לא הגיעה כלל לקו מול ז'לגיריס - 0 זריקות. מדהים.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 26, 2021 7:46 pm 
Junior

sir charles כתב:

מה שמדהים הוא שאותה קבוצה שלכאורה אין בה שחקן אחד ששווה לראות משחק בשבילו, היא כמעט אותה קבוצה מהעונה שעברה שהצליחה בצורה נהדרת ביורוליג.
למעשה בתחילת העונה הייתי משוכנע שיש כאן שיפור בסגל (בעיקר בזכות זיזיץ, שלגביו עדיין לא סגרתי את האפשרות שיהפוך לסנטר מעולה ביורוליג בעונות הבאות) ושזו תהיה קבוצה שתיאבק בכבוד על מקום בפיינל פור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 26, 2021 9:09 pm 
מנהל פורום

איזה רבע של אפס, וואוו הכי טוב העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 26, 2021 9:17 pm 
מנהל פורום

קייל אוקווין מקבל טכנית על זה שבעט בשלטים
תופעה הבחור, נראה כמו אחד שבכל רגע הולך לדפוק מכות למישהו, מבט זועם ומאיים
אפס כבר מגיעה ל 20 הפרש, לזה לא ציפינו

הרבע הראשון היה כולו מיצ'יץ'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 26, 2021 9:37 pm 
מנהל פורום

פנר מצליחה להוריד עד 11 בהפסקת המחצית זה 14 הפרש
דה קולו ווזלי הגיעו למשחק, כל השאר בפנר, פחות, הרבה פחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 26, 2021 9:44 pm 
מנהל פורום

לא קשור למשחק אבל נזכרתי פתאום, הורטל חתם בוילרבאן. אחרי הסאגה של ריאל, פנר וכו
לא יוכל לשחק ביורוליג אבל כיוון שוילרבאן קיבלה כרטיס גם לעונה הבאה זוהי התחמשות משמעותית בעמדה הזו

משחק שמקביל לפנר/אפס זה ויטוריה/בלגרד. חרא משחק. בלגרד מתקרבת לממדי הלוזריות של חימקי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 26, 2021 10:08 pm 
מנהל פורום

22 הפרש לאפס, פנר לא נראית כמו קבוצה שחוטפת 22 הפרש היא ממשיכה לשחק מסודר ונכון, הרבה זריקות טובות לא נכנסות, קורה. בקיצור פנר לא נוראית אלא מדובר ביכולת טובה במיוחד של אפס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 26, 2021 10:47 pm 
מנהל פורום

הרבע הרביעי כבר היה התפרקות לכל דבר ועניין
106:74 תוצאת סיום. מיצ'יץ' מחליף את לארקין כמלך אפס אנדולו
37 נק, 6 מ 6 מהשלוש, 4 מ 6 מהשתיים 11 מ 11 מהעונשין
הביצועים שלו ברבע הראשון הכתיבו את הדומיננטיות של אפס בהמשך המשחק. עוד ראוי לציון סאנלי שקלע שלשה ועוד 2 ארוך, די נדיר בשבילו. מה שכן הוא שמר גרוע על וסלי שחגג עם 18 נק
דה קולו 23 לפנר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 26, 2021 11:39 pm 
מנהל פורום

אאיטו מפרק את ההתקפה של קטש, מוכן לנתיבי המסירה הצפויים ומיירט שוב ושוב
59 נק' הוא קולע ב37 דק אלבה לעומתו קולעת 70 באותו פרק זמן

התחיל בארסה/וילרבאן. תכף נעבור לשם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 26, 2021 11:53 pm 
מנהל פורום

קייל אוקיין מקבל טכנית על בעיטת תסכול בשלטים, מילא
עכשיו מירוטיץ' מקבל טכנית על זה קרע לעצמו את החולצה בתסכול אחרי שחטף עבירת תוקף
כלומר שתי הטכניות האלה לא היו קשורות לעימות עם השופטים או בין שחקנים, שחקנים הביעו את התסכול שלהם על דברים דוממים כדוגמת שלטים
לא פגעו באחד, למה טכנית? למה לסרס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 27, 2021 12:16 am 
מנהל פורום

יופי של משחק בין בארסה לוילרבאן
הרבה אתלטיות וכישרון
יבוסלה, חתיכת שור בליגה הזו, הוא ילך ויהיה יותר טוב עם שיפור בטכניקה ובקבלת החלטות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 27, 2021 12:25 am 
מנהל פורום

שוויון 54 סוף רבע שלוש
כמו שכבר אמרנו, וילרבאן קבוצה טובה, יותר טובה מהדירוג שלה
אם היא תשמור על הרמה הזו גם בעונה הבאה, יש מצב לפלייאוף של קבוצה צרפתית ביורוליג, לא חזון נפרץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 27, 2021 12:40 am 
מנהל פורום

קול והווארד דופקים שתי שלשות ומעלים את וילרבאן ל 6 יתרון, 5 דקןת לסיום
מירוטיץ' על הספסל מתחילת רבע ארבע, חוזר למגרש עכשיו
6 יתרון זה היתרון הכי גדול של קבוצה כלשהי המשחק הזה
טונות של איבודי כדור לשתי הקבוצות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 27, 2021 1:06 am 
מנהל פורום

וילרבאן בניצחון גדול בברצלונה, מייצרת סיכוי כלשהו לעשות פלייאוף
100% הגנה שלה, בהתקפה באמת לא הרשימו
שארס לא באמת מחזיק ממירוטיץ', מניח שזה יבוא לידי ביטוי בקיץ
76:69 לצרפתים
21 לנוריס קול, 19 למירוטיץ'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 27, 2021 7:30 pm 
Junior

וילרבאן קבוצה מעולה, אתלטית וקשוחה. בעולם מושלם הם היו שומרים על הסגל ועם חיזוק מתאים היו קבוצת פלייאוף בעונה הבאה, אבל במציאות שלנו הם קבוצה די ענייה שכנראה תאבד את כל השחקנים המשמעותיים שלה לקבוצות עשירות יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 28, 2021 12:59 am 
Junior

shmueliki כתב:
ריאל לא הגיעה כלל לקו מול ז'לגיריס - 0 זריקות. מדהים.

פחחח
מעתיקנים

מכבי כבר עשו את זה לפניהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 28, 2021 3:34 am 
Hall of Famer

הכוכב אכן קורסים ממשחק יורוליג שני באותו שבוע עם סגלם החסר (אף שאט אט חוזרים חלק מהנעדרים, וולדן למשל), ומובסים ללא התנגדות בבאסקוניה.
יוסופה פאל עם 20 נקודות תוך 16 דקות משחק, די נדיר לסנטרים אני חושב.

44 מדד למיצ'יץ', ועוד במשחק שכזה - לא צחוק.
בכלל מספרים בלתי נתפסים של כל אנאדולו - 73% לשתיים (סאנלי 5/5, בובואה 4/4), 14/25 לשלוש (מיצ'יץ' 6/6), 20/23 מהקו (מיצ'יץ' 11/11...), 26 אסיסטים על 10 איבודים. הגיעו ל-100 נקודות כבר 5 דקות לסיום...

סדרות רבע הגמר השנה יכולות להיות מרתקות, ולו משום שלא יהיה ברור מי הפייבוריט בחלק מהמקרים.
סתם כאנקדוטה, "3 הגדולות" - צסק"א, ברצלונה וריאל - הפסידו 2 מבין 3 המשחקים האחרונים שלהם כל אחת. כאשר מנגד הטורקיות, ואף באסקוניה ווילרבאן (שלא יהיו להיות בטופ 8 אמנם) נוסקות.
הכל נורא צמוד פתאום - ההפרש בין מקום 4-5 (ריאל ובאיירן) לבין מקום 8 (פנר') הוא משחק בודד.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], נביא בעירו ו 29 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה