סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 8:45 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 77  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' מרץ 24, 2021 12:58 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
היכולת של נדב לטעות באופן עקבי בעניין ביבי היא בהחלט מרשימה :)

כתב האישום לא היה גיים צ׳נג׳ר אז הפרקטיקה של המשפט עצמו?
אין מה לדאוג מניהול הזמנים של ראש הממשלה.
גם אם ביבי יבלה חצי מהשבוע שלו בבית המשפט, אני לא רואה איך זה משפיע על משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 24, 2021 1:01 am 
Hall of Famer

מנו גבע עדכן את המדגם ל60-60, גנץ עולה ל-8, מרצ ל-7, שס יורדים ל-8, ליברמן ל-5.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 24, 2021 1:03 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
Hacohen כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
ואיך זה בדיוק ישנה את יכולתו לנצח בחירות?
(אבל חייב להעריך את העקביות שלך...)

כי בסוף יש פרקטיקה. צריך לפחות להיות מסוגל למראית עין לנהל ממשלה. יש ישיבות ממשלה וראש הממשלה צריך להיות שם ולא בבית משפט. יש ביקורים מדיניים וראש הממשלה צריך להיות שם ולא בבית משפט. המשפט בעיניי הוא גיים צ'יינג'ר. זו נבצרות בפועל ויכול להיות שהיא תוכרע משפטית (היועמ"ש יוציא אותו לנבצרות, למשל).

ועכשיו תחבר את זה לנתונים הבאים: כרגע לפי המדגם יש לנתניהו 61 מנדטים אם בנט חובר אליו (אחרי שכבר הכריז שחייבים להחליף אותו). אחוזי ההצבעה נמוכים באופן היסטורי, כאשר ידוע שהחרדים והכיפות הסרוגות מצביעים באחוזים גבוהים. זאת אומרת שגם בתנאים הנוכחיים עם "חיסונים חיסונים חיסונים" הוא לא באמת מנצח. בתנאים של נבצרות בפועל, הוא ייאלץ לרדת מהבמה.

מפה לשם סער כבר מכריז שלא יישב איתו. גם משהו.

על כמעט כל אבן דרך בתהליך המשפטי אמרת שהוא גיים צ'יינג'ר. כשהתפרסמו החשדות, כשהמשטרה המליצה, כשהפרקליטות המליצה, כשהיועץ המשפטי החליט להגיש כתבי אישום, כשהשימוע התחיל, כשכתבי האישום הוגשו והמשפט התחיל. שוב, אני מעריך את העקביות שלך ויפה שלא נמאס לך...
אשר ליועץ המשפטי, נתחיל בלראות מי יהיה היועץ המשפטי, אבל גם תחת מנדלבליט אני לא רואה את נתניהו יוצא לנבצרות כל כך מהר. אני חושב שזה לא יותר מווישפול ת'ינקינג, כמו בערך כל מה שכתבת על עתידו של נתניהו בשנתיים האחרונות.
על הבוחרים זה בטח לא ישפיע נגדו, אולי אפילו להיפך.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 24, 2021 1:05 am 
Hall of Famer

Att כתב:
היכולת של נדב לטעות באופן עקבי בעניין ביבי היא בהחלט מרשימה :)
גם אם ביבי יבלה חצי מהשבוע שלו בבית המשפט, אני לא רואה איך זה משפיע על תוצאות הבחירות התיאורטיות.

מה שמדהים זה היכולת שלך לא להבין שום דבר, בשום נושא.

קודם כל אני מזכיר ואזכיר כמה שצריך שלביבי לא היתה ממשלה פעמיים, וגם לא היתה בפעם השלישית-עד שגנץ נתן לו על הראש של 35 מנדטים שקיבל כדי להחליף אותו את המלוכה על מגש של זהב.

אמרתי אז שסער יפרוש מהליכוד עם עריקים נוספים, וזה אכן קרה. לצערי הטיימינג הדפוק של הפוליטיקאים הגרועים האלה מנע את ההצלחה שהיתה צריכה לבוא מזמן. אם האנשים שהלכו ל"תקווה חדשה" ומתחייבים היום לא לשבת עם ביבי היו עוברים לגנץ, גנץ היה כבר בסיבוב הקודם ראש הממשלה וסלמאת כל טוב ביבי בהצלחה בהמשך הדרך.

מאחר שכולם התעוררו באיחור מה, המשפט היה ועודנו הדבר החשוב ביותר. משפט זה נבצרות בפועל. אדם לא יכול לנהל מדינה בהיותו נאשם מלא מלא ב3 כתבי אישום חמורים. אם אנשים שמקצועם פוליטיקה יעשו את העבודה שלהם, ההשלכות אמורות להיות ברורות.

מפה לשם, מדגם מעודכן מביא שוויון 60 והתחזקות של גנץ ל8.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 24, 2021 1:06 am 
Hall of Famer

ואשר לבנט ולסער, הגיעה לידי התגובה המציאותית של שניהם - אם לא כבר הערב אז בקרוב מאד:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 24, 2021 1:07 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
Hacohen כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
ואיך זה בדיוק ישנה את יכולתו לנצח בחירות?
(אבל חייב להעריך את העקביות שלך...)

כי בסוף יש פרקטיקה. צריך לפחות להיות מסוגל למראית עין לנהל ממשלה. יש ישיבות ממשלה וראש הממשלה צריך להיות שם ולא בבית משפט. יש ביקורים מדיניים וראש הממשלה צריך להיות שם ולא בבית משפט. המשפט בעיניי הוא גיים צ'יינג'ר. זו נבצרות בפועל ויכול להיות שהיא תוכרע משפטית (היועמ"ש יוציא אותו לנבצרות, למשל).

ועכשיו תחבר את זה לנתונים הבאים: כרגע לפי המדגם יש לנתניהו 61 מנדטים אם בנט חובר אליו (אחרי שכבר הכריז שחייבים להחליף אותו). אחוזי ההצבעה נמוכים באופן היסטורי, כאשר ידוע שהחרדים והכיפות הסרוגות מצביעים באחוזים גבוהים. זאת אומרת שגם בתנאים הנוכחיים עם "חיסונים חיסונים חיסונים" הוא לא באמת מנצח. בתנאים של נבצרות בפועל, הוא ייאלץ לרדת מהבמה.

מפה לשם סער כבר מכריז שלא יישב איתו. גם משהו.

על כמעט כל אבן דרך בתהליך המשפטי אמרת שהוא גיים צ'יינג'ר. כשהתפרסמו החשדות, כשהמשטרה המליצה, כשהפרקליטות המליצה, כשהיועץ המשפטי החליט להגיש כתבי אישום, כשהשימוע התחיל, כשכתבי האישום הוגשו והמשפט התחיל. שוב, אני מעריך את העקביות שלך ויפה שלא נמאס לך...
אשר ליועץ המשפטי, נתחיל בלראות מי יהיה היועץ המשפטי, אבל גם תחת מנדלבליט אני לא רואה את נתניהו יוצא לנבצרות כל כך מהר. אני חושב שזה לא יותר מווישפול ת'ינקינג, כמו בערך כל מה שכתבת על עתידו של נתניהו בשנתיים האחרונות.
על הבוחרים זה בטח לא ישפיע נגדו, אולי אפילו להיפך.

כמו שעניתי לאטט, הבעיה היא בכך שמדובר בפוליטיקאים לא מוכשרים במיוחד. "תקווה חדשה" היתה נותנת לגנץ ממשלה בשנה שעברה. לקח להם שנה להתעורר. אז גם פה יקח יותר זמן משצפיתי, אבל התהליך לא ישתנה. אם יהיה משפט סדיר, נתניהו גמור.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 24, 2021 1:08 am 
Hall of Famer

נחכה ונראה. יש לי תחושה ששוב תהייה מאד צודק כשאתה טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 24, 2021 1:11 am 
Hall of Famer

וראי, אתה כלכך מאוהב בפוזיציית המוכיח בשער, שאתה מפספס באי-אלו קילומטרים את האזימוט:

1) אם גנץ לא בוגד בבוחרים שלו בסיבוב הקודם, אין לביבי ממשלה

2) אם סער לא היה מחכה שנה לפרוש מהליכוד, היתה לגנץ ממשלה כבר בשנה שעברה

3) גם עכשיו, אפילו עם בנט, אין לביבי ממשלה

4) וכל זה באחוזי הצבעה נמוכים ביותר של הציבור הכללי

אז אני לא חושב שיש פה אפילו אחד שניתח את זה כמוני, ברמה של "ביבי לא יצליח להרכיב ממשלת חסינות, ויהיו פורשים מהליכוד בראשות סער". אכן הוא לא הצליח ואכן סער פרש. הטיימינג שלהם דפוק והם לא למדו לנצח, אבל גם ביבי לא מנצח.

וכן, המשפט זה נבצרות וזה גיים אובר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 24, 2021 1:19 am 
Hall of Famer

זה מדהים כמה אתה לא נותן למציאות לבלבל אותך.
אתה לא יכול להעריך הערכות שונות ואז לומר שזה לא קרה בגלל פוליטיקאים לא מוכשרים.
הרי חלק מהניבוי שלך היה מבוסס עליהם...
אולי מי שמנבא שוב ושוב וטועה שוב ושוב הוא פחות מוכשר ממה שנדמה לו?

אני אשמח שהשלטון של ביבי יסתיים אבל אתה כבר שנתיים טוען שהנה הוא נגמר ושאין לו סיכוי..
מתישהו כנראה זה יהיה נכון אבל בינתיים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 24, 2021 1:23 am 
Hall of Famer

אם ואם ואם ואם. ביבי היה אמור למות אצלך כל כך הרבה פעמים, ומי שצדק בסוף היו אלה שאמרו לך - אין כזה דבר ביבי מת, עד שיש בועות. אם יש דרך הוא ימצא אותה. וזה כולל חולשות של גמדים פוליטיים שמהם יש לנו בשפע. ביבי מומחה בלהיכנס לכל סדק כמו מים עומדים.
ובינתיים הוא חי וקיים, ראש ממשלה ימנית תאוקרטית או במקרה הגרוע (מבחינתו) ראש ממשלת מעבר לעוד מערכת בחירות אחת לפחות.
לגבי המשפט ונבצרות וכל זה, שוב, נתחיל בלראות שבכלל מנדלבליט יהיה היועץ המשפטי בעוד מספר חודשים. בהחלט יש מצב שבעוד חצי שנה תראה יועץ משפטי אחר ו/או מנדלבליט מקוצץ סמכויות בצורה רחבה. וגם אם כן, נראה אותו. מנדלבליט משך את החלטותיו על נתניהו על פני שנים, טקטיקות לעכב את המשפט יש מלוא הסל, ואז נראה מתי ואם בכלל גיים אובר. אני מהמר שלא.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ד' מרץ 24, 2021 1:24 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 24, 2021 1:23 am 
Hall of Famer

Att כתב:

בניגוד לתורת הניהול שלך שמכריחה אותי לדעת באיזה זווית גדעון סער שוכב ליד גאולה במיטה, אני הקטן רק יודע לנתח אסטרטגית ולדעתי אחרי כל העקיצות שלכם אני היחיד שטען שלא תהיה לביבי ממשלת חסינות ושיהיו פורשים מהליכוד בראשות סער. היה עוד מישהו כזה או שאפשר להתקדם?

ואם נמשיך בניתוח האסטרטגי, אזי הדבר היחיד שחשוב לבנימין נתניהו והדבר היחיד שבגינו בכלל עברנו 4 מערכות בחירות, זה המשפט שלו. ולא בכדי. הוא יודע שהמשפט זה סוף הסיפור שלו. תגידו אתם איך אפשר לנהל מדינה כשאתה גר בבית משפט. אז נכון, סוף הסיפור שלו נדחה, אבל יגיע. די בקרוב.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 24, 2021 1:27 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אם ואם ואם ואם. ביבי היה אמור למות אצלך כל כך הרבה פעמים, ומי שצדק בסוף היו אלה שאמרו לך - אין כזה דבר ביבי מת, עד שיש בועות. אם יש דרך הוא ימצא אותה.
ובינתיים הוא חי וקיים, ראש ממשלה ימנית תאוקרטית או במקרה הגרוע ראש ממשלת מעבר לעוד מערכת בחירות אחת לפחות.
לגבי המשפט ונבצרות וכל זה, שוב, נתחיל בלראות שבכלל מנדלבליט יהיה היועץ המשפטי בעוד מספר חודשים. בהחלט יש מצב שבעוד חצי שנה תראה יועץ משפטי אחר ו/או מנדלבליט מקוצץ סמכויות בצורה רחבה. וגם אם כן, נראה אותו. מנדלבליט משך את החלטותיו על נתניהו על פני שנים, טקטיקות לעכב את המשפט יש מלוא הסל, ואז נראה מתי ואם בכלל גיים אובר. אני מהמר שלא.

תראה, הכי קל בעולם להיות ראי שעל הקיר (סליחה, הכי קל אחרי אטט, המנכ"ל המושלם). תמיד תכתוב את ההערכה הכי פסימית לכל דבר, אם יצא ככה אז "אמרתי לכם" עד המוות, אם יצא הפוך אז טוב לך.

לא קראתי ניתוח אסטרטגי שלך או של אטט מה אתם צופים שיהיה. כן, אני נוקט עמדה, אני חושב שהיא מנומקת היטב ואני חושב שאחרי שנה רואים היטב את ההגיון בה (מה לעשות שסער גידל ביצים שנה מאוחר מדי, בסוף אני לא הבוס שלו).

גם כאן, אם יבוא אירוע חריג במיוחד ויבוטל המשפט, מה אומר ואנה אלך. אבל בהנחה הסבירה למדי שהמשפט מתנהל ולביבי אין ממשלה, קשה לי לראות מאין בא עזרו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 24, 2021 1:30 am 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
בכלל לא בטוח. הקולות הכפולים הם לא רק חיילים, אלא גם אסירים (רעמ יכולה אפילו לקבל שם קולות שיעבירו אותה), וקולות אחרים. בבחירות הקודמות דווקא הכפולים הוסיפו מנדט לאנטי ביבי.

לפי מה שאומרים לרע"ם יש קצת יותר משני אחוז במדגמים.
זה אומר (בערך) שהם צריכים כ-10% במטעפות הכפולות כדי לעבור, וזה אומר שהם צריכים הרבה יותר מזה בקיזוז חיילים וכו' - לא יקרה ולא קרוב אפילו.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 24, 2021 1:32 am 
Hall of Famer

וכמה זליכה בזבז?

רעמ זה מצוין שלא יעברו. אני משוכנע שעבאס בכיס של נתניהו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 24, 2021 1:32 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Att כתב:

בניגוד לתורת הניהול שלך שמכריחה אותי לדעת באיזה זווית גדעון סער שוכב ליד גאולה במיטה, אני הקטן רק יודע לנתח אסטרטגית ולדעתי אחרי כל העקיצות שלכם אני היחיד שטען שלא תהיה לביבי ממשלת חסינות ושיהיו פורשים מהליכוד בראשות סער. היה עוד מישהו כזה או שאפשר להתקדם?

ואם נמשיך בניתוח האסטרטגי, אזי הדבר היחיד שחשוב לבנימין נתניהו והדבר היחיד שבגינו בכלל עברנו 4 מערכות בחירות, זה המשפט שלו. ולא בכדי. הוא יודע שהמשפט זה סוף הסיפור שלו. תגידו אתם איך אפשר לנהל מדינה כשאתה גר בבית משפט. אז נכון, סוף הסיפור שלו נדחה, אבל יגיע. די בקרוב.

לא המשפט, אלא גזר דין. חלוט. המשפט כשלעצמו יכול להתנהל שנים, הוא לא מפריע לו פוליטית.
אני כן מסכים שהוא מאד רוצה להפסיק את משפטו, פשוט כדי להקדים תרופה למכה בהיותו הפרנואיד שהוא. ולכן הוא יארגן לו ממשלת חסינות, וזו העדיפות העליונה מבחינתו. מצידו שנעם תסקול הומואים, בן גביר יתלה את חיות בצווארה וימנה דיינים במקום שופטי העליון, וסמוטריץ' יקים את הסנהדרין - העיקר שיתנו לו חסינות. פועל יוצא מזה הוא שהיועץ המשפטי יחדל להיות פקטור בעניין, בין אם יוחלף לאיש שלומנו ובין אם יקוצץ מאד בסמכויותיו.
מי שיתנגד לחסינות במחנה הימין יחוסל - בוא נגיד שאם בנט יתנגד, הוא יחדל להיות גורם משמעותי בפוליטיקה. נתניהו (וסמוטריץ') הראו יותר מפעם אחת שהם יכולים להקטין אותו כמעט כאוות נפשם, והוא עוזר להם מאד בזה - הוא פשוט לא פוליטיקאי מאד מוכשר. על סער בכלל אין מה לדבר, הוא ו/או אנשיו. אין להם לאן ללכת - הם יכולים לפרוש, או לזחול אל ביבי ואל הליכוד. אני לא רואה את סער ואלקין מתייבשים עכשיו שנים באופוזיציה עם המפלגה הכי קטנה בכנסת. גם בחירות נוספות פירושן חיסול פוליטי כמעט בטוח שלהם.

ואתה כל הזמן חוזר על המשפט "תגידו אתם איך אפשר לנהל מדינה כשאתה בבתי משפט", כאילו זה רלוונטי בכלל. כאילו אנחנו יותר מהקול האחד שאנחנו. מה זה משנה מה אנחנו אומרים? כל ההליכים המשפטיים עד עכשיו לא הזיזו ממנו את בוחריו.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ד' מרץ 24, 2021 1:36 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 24, 2021 1:36 am 
Hall of Famer

עוד מעט עוד עדכון של ערוץ 12, כנראה גם לא לטובת ביבי.

עדכון - כנראה רעמ עוברת.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

נערך לאחרונה על ידי עופר האדום בתאריך ד' מרץ 24, 2021 1:38 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 24, 2021 1:37 am 
Hall of Famer

אז קודם כל סער כבר מיהר להכריז שהוא לא יושב עם ביבי, ובנט כהרגלו שמר על עירפול אבל העביר מסרים שמאד מכוונים לביבי כמו "ממשלה שתאחד ולא תשנא, תעסוק באזרחים ולא באינטרס האישי, איש ימין אמיתי שמיישם עקרונות ולא רומס יריבים".

לא יודע כמה זה יחזיק, אבל הביצים של ביבי הרבה יותר בידיים של בנט וסער מאשר הביצים של בנט וסער בידיים של ביבי.

ולעניין המשפט, שוב-לא היינו במצב הזה מעולם למעט השבץ של שרון וזו תהיה נבצרות מהותית. ביבי לא יוכל להעמיד פנים שהוא ראש הממשלה. תהיה חייבת להיות הכרעה, לאו דווקא של הבוחר. מדינת ישראל כמדינה שמתיימרת לתפקד תצטרך להחליט מה קורה כשראש הממשלה לא יכול לתפקד כראש ממשלה. אם הוא בכלל יהיה ראש ממשלה...

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 24, 2021 1:41 am 
Hall of Famer

בעדכון הקרוב של מנו גבע בערוץ 12 רעמ עוברת וגוש ביבי עם בנט על 58.

עדכון - רעמ לא עוברת, המשותפת מתחזקת ל-10 וביבי עם בנט על 59.

נערך לאחרונה על ידי עופר האדום בתאריך ד' מרץ 24, 2021 1:42 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Hall of Famer

קיצור גוש ביבי עוד ירד ל58.
חזרה לסקוור וואן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Hall of Famer

עופר האדום כתב:

שוב, אם משייכים את רעמ לגוש אנטי ביבי..

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 24, 2021 1:43 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
עופר האדום כתב:

שוב, אם משייכים את רעמ לגוש אנטי ביבי..

עדכנתי, רעמ לא עוברת אבל המשותפת עולה ל10 וביבי יורד ל59.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 24, 2021 1:45 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נעביר לפה:
במדגם הראשון היו 59 לגוש רל"ב ו61 לגוש רק ביבי + ימינה. עכשיו לאחר העדכון גוש רל"ב כבר עם 60.
האם יכול להיות מצב כמו בבחירות בארה"ב שעם בוא הערב המגמה התהפכה ויותר אנשי שמאל יצאו להצביע והאם המגמה הזו גם תימשך לאורך הלילה?
שאלה נוספת - מתי מתחילים לספור את המעטפות הכפולות (או שכבר החלו)? ומה פרופיל המצביעים האלו (מבודדי קורונה?).
ותהייה אחרונה - במצב שגוש רל"ב יהפוך ל61 אני עדיין לא רואה גם את ליברמן ובעיקר את סער מקימים ממשלה בתמיכת המשותפת (למרות שבסבב האחרון ליברמן כבר הסכים לכך אאל"ט), אבל האם יש מצב שימינה ויהדות התורה, שחטפו בסבב הנוכחי ומאשימים את ביבי שעזר לציונות הדתית על חשבונם, יצטרפו לגוש רל"ב ללא המשותפת? שתיהן יצטרכו לקבל את מרץ, והחרדים גם את ליברמן (ולהיפך). סיכוי קלוש שבקלושים אבל בל נשכח שמדובר פה בכמות נכבדת של ראשי מפלגות (לפיד, גנץ, בנט, סער, ליברמן ועכשיו גם גפני) שנכוו מביבי כל כך הרבה פעמים שנמאס להם והם יגיעו להחלטה שהדרך היחידה לצאת מהטירוף הפוליטי שבו אנחנו נמצאים היא להקים כל ממשלה שלא תהיה רק בשביל לשחרר את ביבי שיתעסק במשפט שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 24, 2021 1:46 am 
Hall of Famer

בנט וסער מחזיקים את ביבי בביצים? איזה קלפים בדיוק יש להם? אין באמת תרחיש לממשלת איזולירבנד, זה או ממשלת ביבי או בחירות חמישיות - שבהן סער בטוח יימחק, ובנט בסכנה גדולה - סיכוי טוב שגם הוא יימחק.
חוץ מזה, מה סער יכול להבטיח לאלקין, להנדל, ולשאר שנכנסים איתו? ארבע שנות אופוזיציה יבשושית, בתור המפלגה הקטנה והזניחה בכנסת, ואז מה? אתה משוכנע שהם ידבקו בו?
הם לא מחזיקים בביצים של אף אחד, אין להם ידיים מספיק גדולות. הביצים שלהם תלויות בהקמת ממשלה של ביבי, באופציה השנייה קווץ' קטן ואין יותר ביצים.
ואשר למשפט, אתה שוב משכנע את המשוכנעים, אבל שוב, דעתנו על יכולת התפקוד של ראש ממשלה בתנאי משפט לא רלוונטית. אתה חושב שהמערכת תפעל בהגיון ועל פי מה שאתה חושב, אני חושב שלא. למעשה אני חושב שהמערכת בדרך לשינויים מהותיים.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ד' מרץ 24, 2021 2:01 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 24, 2021 1:48 am 
Hall of Famer

מתי התאריך של הרוטציה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 24, 2021 1:48 am 
Hall of Famer

מתחילים לדבר שרע"מ משוכנעים שהם עוברים, וגם מנו גבע רומז שזה מתקרב
וזה קצת מוזר, כי הפער הסטטיסטי בין לסקור 2% ל-3% הוא עצום

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 77  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו 40 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: