FLASH כתב:
Hacohen כתב:
RREEDDTT. כתב:
ספי עובדיה טוען שיש הצעה על השולחן לבנט מכל גוש אנטי ביבי לראשות ממשלה עם תמיכה של עבאס מבחוץ.לפיד הצליח לשכנע היום לטענתו גם את מפלגת העבודה ומרצ לתמוך בזה.
אם לפיד אכן עשה זאת, הוא חד-משמעית הפוליטיקאי הכי ראוי במדינת ישראל בסדרי גודל ניכרים מכל השאר. אמרתי כבר שהוא עבר את תהליך ההתבגרות המרשים ביותר שראיתי מפוליטיקאי, אבל אם וכאשר-זה יהיה שיא אמיתי. לא מגיע לבנט להיות ראש ממשלה בשום פנים ואופן. אין לו את הכח האלקטורלי והוא לא שכב על שום גדר בשביל זה. אבל אם לפיד מבשל לו מהלך כזה, הוא מוכיח שהוא-הוא האיש ששם את ישראל לפני הכל.
הפוליטאי הכי ראוי או האיש שמוכן לעשות הכי הרבה כדי להוריד את ביבי?
רגע זה נדב גודטיים -יש לי רק בדיחות על גייז ודתיים לדחוף כל שורה-הכהן כתב את זה?
לפני עמוד אמרת שאני חרד"לי פנטיזיונר, שאין סיכוי ש"ראש המפלגה השנייה בגודלה שהוא מנהיג מקובל של גוש הליברלים בישראל מימין עד שמאל" ילך לשכנע גוש שלם להצביע בנט ואין סיכוי ש"יהפוך להיות פיון על הלוח של פנטזיונר כושל שהתחייב לא לשבת תחתיו", ועוד יכנע לדרישותיו לצרף את החרדים והכהניסטים (שעל זה הקרב בעצם-עכשיו נראה עד כמה לפיד קיצוני בלהפיל את ביבי).
חשבתי שבנט הולך לרדת מהעץ וכו'... פתאום מתבהרת התמונה שמי שלחוץ להחליף את ביבי בכל מחיר זה לפיד. כמו שכתבתי הויתור של לפיד נובע מהסיבוך שלו עם החרדים שלא ישבו תחתיו, ושבנט לא ישב בממשלת שמאל תחתיו.
על זה הולך להיות הקרב עכשיו. לבנט ברור שלפיד יעשה (כמעט) הכל ולכן בנט ילחץ על ממשלת ימין כמו שהתחייב. הקרב הוא מי בפנים. בנט סער לפיד וגנץ=38 מנדטים סגורים. הקרב הוא אם ימין עם חרדים וסמוטריץ' או שמאל מרץ-העבודה-ליברמן-רע"ם.
המאבק הזה יוביל לצירוף החרדים או בסבירות גבוהה בחירות חמישיות. תלוי כמה לפיד מוכן להתכופף ( צירוף החרדים) בואכה לרדת על הברכיים ( צירוף סמוטריץ')
הייתי צריך לדעת משנים של דיונים, אבל זה היה פאקינג לפני שני עמודים ובכל זאת הצלחת לשקר/להוציא את הדברים מהקשרם.
אמרתי שהפנטזיה החרד"לית ההזויה היא שלפיד יהפוך להיות פיון בממשלה של בנט ויקבל את דרישות החרדים ויסכים לשבת עם כהניסטים. גם אמרתי שמן הצדק שהוא זה שירכיב את הממשלה ולא בנט, ושבנט הוא זה שצריך לרדת מהעץ.
אבל אם לפיד מוכן לגבש גוש רחב תחת בנט כולל העבודה ומרצ וכמובן בלעדיכם שאתם מוקצים מחמת מיאוס ושיקוץ, וכרגע גם בלי חרדים שאם ירצו להצטרף מובן מאליו שיצטרכו להתפשר כי בית הבושת של ביבי נסגר-אז כל הכבוד לו על גדלות נפש לא מובנת מאליה.
כרגע זה כמובן תאוריה, אבל מה שמאד מציאותי זה שחוץ מנאשם אחד בפלילים שצריך אתכם ולא ירכיב ממשלה, אף אחד אחר לא צריך אתכם ואתם מוזמנים להשאר במקומכם הראוי-מחוץ למחנה ומעבר לגדר.