yoya כתב:
אני אגיד את זה פעם אחת אולי תבין.
אדם שמתנגד לאורח חיים להט"בי, שלא יחיה באורח חיים כזה!
אני די בטוח שסמוטריץ' הוא הומו מודחק אבל אני לא לוחץ עליו לחיות באורח חיים כזה. לא רוצה, לא צריך.
להטיף לאחרים איך לחיות זה מגונה וזה עושה אותך אדם נחות.
התוצאה של ההטפה הזו זה אחד ממעשי הרצח המתועבים שהיו במדינה, הרצח של שירה בנקי. ילדה תמימה בת 16 שהלכה עם חברים במצעד הגאווה ובא רוצח נתעב משולהב על ידי כל מיני "אנשים דגולים" ורצח אותה. אז מי פה צריך להתבייש?
"בשר זה רצח". מכיר?
ראיתי לא פעם אנשים שמסתובבים עם חולצה עם כיתוב כזה. לא מזמן ראיתי גם שלטים כאלו ברחוב.
האם אתה חש כלפי מי שמטיף לצמחונות את אותו תיעוב וגועל
שאתה חש כלפי מי שנגד מדינה להטבית ?
עוד דוגמה - ב"שלום עכשיו" מטיפים נגד רכישת דירות של יהודים באזור מזרח ירושלים. אתה מוזמן לבדוק באתר שלהם. האם לדעתך אנשי שלום עכשיו הם מהנחותים בעולם בגלל שהם כופים את דעתם שרק לערבים מותר לגור במזרח בי-ם?
לדעתי גם במקרה של שלום עכשיו, וגם במקרה של המטיפים לצמחונות, אין אתה סובר שמדובר באנשים הנחותים בעולם.
מדוע?
משום שאתה מוטה חשיבתית באופן קיצוני כלפי להטבים. אתה לא מסוגל לפתוח את הראש ולראות מעבר ל 4 אמותך.
אגב, עד לפני כמה עשרות בודדות של שנים, שגם רוב העולם הנאור הטיף נגד להטבים, האם כולם היו מהנחותים בעולם?
תראה כמה מגוחך אתה נשמע.
רצח שירה בנקי הוא מקרה נקודתי וחד פעמי. קיבל גינוי מקיר לקיר מכולם (כולל גופשטיין, בן גביר, רבנים וכו').
לגבי זה שאולי סמוטריץ הומוסקסואל. אולי. אלוקים יודע. אבל שורה תחתונה, יש לו משפחה גדולה ומבורכת (בניגוד להרבה הומוסקסואלים), ואין הוא חוטא במשכב זכר ר"ל.
וזה מראה לכל אחד בעל נטייה כזו - גם אתם יכולים.
ועוד משהו קטן לסיום - המאבק של הציונות הדתית (המפלגה) נגד הלהטב הוא ברמה הלאומית - נגד חקיקה שתאפשר פה משפחות לא בריאות וכו'.
כמובן שגם הטפה נגד משכב זכר ברמה האישית (כאשר יש צורך וכאשר זה נעשה עם טאקט) זה דבר מבורך מאד, אבל זה לא קשור לציונות הדתית.
אני באמת חש כאב שאני כותב את השורות האלו, כי אני מאמין שיש אנשים שכואב להם לקרוא את זה. ליבי איתם. אבל אין אני ממליץ להתכחש לאמת שהוריד לנו אלוקי השמים והארץ.ובסופו של דבר אני אוהב כל הומוסקסואל כמו שאני אוהב כל יהודי אחר, גם כאלו שחטאו ועברו על מצוות כיבוד הורים, וגם כאלו שאוכלים שרצים.
אני מאחל לך שבת שלום וחג כשר ושמח, ושתדע להכיל ולהבין דעות שונות משלך.
באהבת ישראל, אהוד