סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' פברואר 26, 2025 11:18 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 77  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אפריל 01, 2021 12:18 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
blue כתב:
עופר האדום כתב:
שטויות במיץ, לא יהיו שום עריקים. בטח לא בודדים שיסיימו את הקריירה הפוליטית שלהם כי לא יוכחו להתמודד לכנסת הבאה.

לממשלה שתעצור/תבטל משפט בשלב ההוכחות לא תהיה שום בעיה לשנות את החוק כדי שאותם עריקים יוכלו לרוץ בליכוד כאילו כלום.

ועוד מוקדם להגיד שלא יהיו עריקים (או התפצלות של שליש סיעה לפחות). המפלגה של סער נמצאת במצב מחורבן. כל דבר שהוא לא ישיבה בקואליציה כנראה שימחק אותה ואת האנשים שבה.

ממש לא מסכים שהמפלגה של סער במצב מחורבן. היא לא הצליחה במיוחד בבחירות, אבל המסר שלה ברור-ימין מובהק אבל ממלכתי, ויש למוצר הזה לא מעט לקוחות. סער בתבונה רבה לא נכנס למלכודות של ביבי ובניגוד לעקרונות הסגליזם לא מתנה את קיומו רק בהתקיים התנאים שנוחים לביב. הוא יישאר בחוץ כי זה הטיקט שלו, ושביבי יסתדר עם מנסור וסמוטריץ' ובנט וקרעי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 01, 2021 12:20 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
red כתב:
לנתניהו נותרו שני קלפים בלבד:
1. לתת לבנט להיות ראשון ברוטציה, ובכך להקל על סער
2. ללכת על המהלך של הנשיאות, ואם יצליח הוא יישאר להציק כאן לראשי ממשלה עד גיל 80 לפחות.

איך אתה מתעלם מהקלף העיקרי - ממשלת מיעוט 59 עם רעמ מבחוץ, ולחץ על סער או חלקי רשימה שלו להצטרף בהמשך.

מתעלם בצדק, זה לא קלף, זה הזיה. תמיכה של רעמ בממשלת הכהניסטים היא חסרת היתכנות.

אה, ואין לביבי 59 עדיין. רק מזכיר. אין לו גם 50 כרגע. די לסגליזם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 01, 2021 12:42 pm 
Hall of Famer

אני באמת מת לשמוע את ההסבר להגיון בממשלת כהניסטים בתמיכת רעמ.

מילא להניח שרעמ, בעבור השגת השגים לקהל שלהם, יהינו לתמוך בממשלה עם זה שרוצה להפריד יולדות ועם זה שתלה תמונה של גולדשטיין. נניח שזה עסקים קרים בלבד.

מה יגידו הכהניסטים לקהל שלהם? שהם מוכנים לשנות את חוק הלאום, לבטל את קמיניץ ושבכל החלטה בטחונית הם יהיו צריכים את האצבעות של רעמ-וכל זה בשביל להציל את התחת של ביבי מהכלא?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 01, 2021 1:14 pm 
Freshman

בנט בינתיים שומר על עמימות.
ליברמן מגיב פה ושם אבל יחסית אליו - גם לא מדבר הרבה. אולי הוא קצת מתפדח אחרי פרשיית השחיתות של ישראל ביתנו.
בכל אופן, ציפיתי לתגובה כלשהי ממנו בנושא הרשימה המשותפת. אז גיגלתי: "ליברמן הרשימה המשותפת". בלי + בלי /. פשוט כך:

מתוצאותיי:

א. יו"ר ישראל ביתנו, אביגדור ליברמן, הצהיר בראיון ב-103FM כי "הרשימה המשותפת לא יכולה להיות שותפה לקואליציה ציונית וליברלית. ממש לא ניתמך בהם

ב. ליברמן אמר: "נתניהו חייב ללכת הביתה... שיפסיקו לבלבל לנו את המוח". עוד אמר: "הרשימה המשותפת תומכי טרור והם מחוץ לתחום. כולם ללא יוצא מן הכלל... ממרצ וימינה, כל המפלגות הציוניות, חייבות להיות בקואליציה".

ג. ליברמן: ״אין סיכוי שנהיה שותפים או נסתמך על הרשימה המשותפת כדי להקים ממשלה״

משלל תאריכים, החל ממרץ 2020 ועד פברואר 2021. כרגע יש דממה.

קל וחומר שבנט וסער לא ישבו עם המשותפת.

אז מה נשאר לנו? יש עתיד (17), כחול לבן (8), ימינה (7), העבודה (7), ישראל ביתנו (7), תקווה חדשה (6) ומרצ (6) [למרות שגם איתם שקד מסרבת לשבת].
58 מנדטים. על פניו, היו יכולים לחפש עריקים מהליכוד. אבל העריקים מהליכוד כבר נמצאים בתקווה חדשה.

אין לי מושג למה אני עושה את החישובים המספריים האלו. קצת משעמם לי. יהיו בחירות חמישיות. רק מעניין מי יצא תקשורתית כ"אשם" בבחירות החמישיות. כי הספינים בינתיים רצים לכל כיוון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 01, 2021 1:47 pm 
Junior

Hacohen כתב:
אני באמת מת לשמוע את ההסבר להגיון בממשלת כהניסטים בתמיכת רעמ.

מילא להניח שרעמ, בעבור השגת השגים לקהל שלהם, יהינו לתמוך בממשלה עם זה שרוצה להפריד יולדות ועם זה שתלה תמונה של גולדשטיין. נניח שזה עסקים קרים בלבד.

מה יגידו הכהניסטים לקהל שלהם? שהם מוכנים לשנות את חוק הלאום, לבטל את קמיניץ ושבכל החלטה בטחונית הם יהיו צריכים את האצבעות של רעמ-וכל זה בשביל להציל את התחת של ביבי מהכלא?

זה די מדהים שאיכשהו ברור לכולם שלגוש השינוי (או איך שלא תקראו לו) אין ממשלה כי בנט וסער לא יקבלו את המשותפת, אבל היודונאצים והאיסלמיסטים בממשלת ביבי זה תסריט לגיטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 01, 2021 2:30 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

https://www.maariv.co.il/journalists/Article-831070
בן כספית טוען שלפיד עדיין לא השלים עם כך שבנט צריך להיות ראשון ברוטציה. בסיומו של הטור הוא כותב שהבחירה של בנט היא בין להיות רוה"מ עם לפיד לבין לא להיות רוה"מ עם נתניהו.
ואני שואל: מדוע זה לפיד שצריך להשלים עם להיות שני ברוטציה ולא בנט? באיזה עולם ראש המפלגה החמישית בגודלה (בתיקו עם 3 מפלגות נוספות) צריך להיות ראש ממשלה? למה? כי הוא ממש רוצה את התפקיד וכתב ספר על איך לנצח את הקורונה? אני באמת לא מבין איפה בנט חי... כנראה שהוא עף על עצמו כל כך גבוה שהחמצן נהיה דליל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 01, 2021 2:42 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
https://www.maariv.co.il/journalists/Article-831070
בן כספית טוען שלפיד עדיין לא השלים עם כך שבנט צריך להיות ראשון ברוטציה. בסיומו של הטור הוא כותב שהבחירה של בנט היא בין להיות רוה"מ עם לפיד לבין לא להיות רוה"מ עם נתניהו.
ואני שואל: מדוע זה לפיד שצריך להשלים עם להיות שני ברוטציה ולא בנט? באיזה עולם ראש המפלגה החמישית בגודלה (בתיקו עם 3 מפלגות נוספות) צריך להיות ראש ממשלה? למה? כי הוא ממש רוצה את התפקיד וכתב ספר על איך לנצח את הקורונה? אני באמת לא מבין איפה בנט חי... כנראה שהוא עף על עצמו כל כך גבוה שהחמצן נהיה דליל.

אני ממש לא מתלהב מהרעיון של בנט ראש ממשלה (בלשון המעטה), אבל אם הוא לשון המאזניים אז יש לו מספיק משקל וכוח כדי לכפות את זה או לכפות בחירות נוספות. גם מבחינתו, יהיה לו קשה למכור למצביעים שלו למה הוא הלך להיות שר בטחון תחת לפיד לעומת שר בטחון תחת נתניהו (נניח שאלו ההצעות שעל השולחן לצורך העניין), ללכת להיות שר תחת לפיד יכול להיות הרסני עבורו מבחינת הבייס שלו. אם לעומת זאת הוא הולך להיות ראש ממשלה בממשלת מרכז או אפילו מרכז-שמאל, זה משהו שציבור הבוחרים שלו יכול לבלוע יותר בקלות אני מעריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 01, 2021 2:47 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני לא חושב שציבור הבוחרים שלו יוכל לבלוע דבר כזה. אבל אולי הוא יגיד לעצמו שבשביל להיות ראש ממשלה הכל היה שווה, ואחרי זה אפשר לפרוש מהפוליטיקה (בהנחה שהוא לא רוצה להיות ראש ממשלה שלא עובר את אחוז החסימה...) ולחזור להייטק או משהו.
אני מסכים שמשהו שהוא בין כה יכול לקבל אצל נתניהו - אין לו מה לחפש אצל לפיד. לדעתי מה שחשוב לו באמת זה אופק בתוך הליכוד אחרי ההליכה עם נתניהו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 01, 2021 3:03 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אני לא חושב שציבור הבוחרים שלו יוכל לבלוע דבר כזה. אבל אולי הוא יגיד לעצמו שבשביל להיות ראש ממשלה הכל היה שווה, ואחרי זה אפשר לפרוש מהפוליטיקה (בהנחה שהוא לא רוצה להיות ראש ממשלה שלא עובר את אחוז החסימה...) ולחזור להייטק או משהו.
אני מסכים שמשהו שהוא בין כה יכול לקבל אצל נתניהו - אין לו מה לחפש אצל לפיד. לדעתי מה שחשוב לו באמת זה אופק בתוך הליכוד אחרי ההליכה עם נתניהו.

אני חושב שלתפיסתו, ברגע שהוא יכנס למשרד ראש הממשלה, התפיסה של הציבור אותו תשתנה, והוא יוכל גם לשנות דברים. סתם לצורך העניין-הוא מקים ממשלת "ריפוי" עם המרכז-שמאל בתמיכה מבחוץ של חלק מהמפלגות הערביות ואז במשבר הראשון הוא מפרק אותה, מכניס פנימה את הליכוד מינוס נתניהו (תחת הבטחה לרוטציה עם מי שיחליף את נתניהו אולי) ומייצר קואליציית ימין "על מלא"-ליכוד, סמוטגביר, חרדים, ימינה, סער, אולי גם ליברמן, לפיד וגנץ. אם הוא מצליח להוביל מהלך כזה, אי אפשר לפסול את האפשרות שהקהל הימני יקבל אותו כמוביל לגיטימי לגוש בימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 01, 2021 3:16 pm 
Sophomore

זה משתפר מרגע לרגע:

https://www.mako.co.il/news-israel-elec ... 871027.htm

"דרישות מפלגת נעם: "תיקון" החלטה על ייצוג הולם לנשים והפסקת פעילות בשבת"

וגם:
"נעם הכריזה שתדרוש במסגרת המו''מ להקמת הממשלה החלטת ממשלה המחייבת גופים ממשלתיים לפעול ע"פ עקרונות חוק הלאום. "לצורך מימוש החלטה זאת תדרוש נעם הקמת מטה ממשלתי חדש בשם "מג"ן הע"ם" (מטה גילוי ונטרול השפעות זרות על מדינת ישראל)", נכתב בחשבון הטוויטר של המפלגה. "מטרתו תהיה למנוע מגורמים זרים אנטי-ישראליים לחדור למערכות הציבוריות במדינת ישראל ולהשפיע על התודעה, לשנות ערכים ולפגוע בחוסן הלאומי"."

ועוד:
"...להחזיר למדינה את הצביון היהודי שבשנים האחרונות הלך ונשחק, על ידי הפסקת המיזמים הממשלתיים הפועלים בשבת, שמירת המעמד האישי היהודי על ידי הכפפת מערך הגיור לרבנות הראשית בלבד ועוד"

ישראל 2021. תענוג.

אני חושב שיש סיכוי לא רע שה"בייס" של בנט (ככל שיש דבר כזה בכלל) יעדיף ממשלת שמאל-מרכז ואפילו את לפיד כרוה"מ על פני שת"פ עם המטורללים האלה. אולי זה סתם סירוב לקבל שדעות כאלה קנו להן אחיזה נרחבת בציבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 01, 2021 3:19 pm 
Sophomore

בנט סובל משיגעון גדלות. מקווה שללפיד יהיה את הסבלנות להוריד אותו מההעץ. הכוח האלקטוראלי שלו שווה מקסימום שר ביטחון וגם זה בנדיבות רחבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 01, 2021 4:35 pm 
Hall of Famer

ido כתב:
זה משתפר מרגע לרגע:

https://www.mako.co.il/news-israel-elec ... 871027.htm

"דרישות מפלגת נעם: "תיקון" החלטה על ייצוג הולם לנשים והפסקת פעילות בשבת"

וגם:
"נעם הכריזה שתדרוש במסגרת המו''מ להקמת הממשלה החלטת ממשלה המחייבת גופים ממשלתיים לפעול ע"פ עקרונות חוק הלאום. "לצורך מימוש החלטה זאת תדרוש נעם הקמת מטה ממשלתי חדש בשם "מג"ן הע"ם" (מטה גילוי ונטרול השפעות זרות על מדינת ישראל)", נכתב בחשבון הטוויטר של המפלגה. "מטרתו תהיה למנוע מגורמים זרים אנטי-ישראליים לחדור למערכות הציבוריות במדינת ישראל ולהשפיע על התודעה, לשנות ערכים ולפגוע בחוסן הלאומי"."

ועוד:
"...להחזיר למדינה את הצביון היהודי שבשנים האחרונות הלך ונשחק, על ידי הפסקת המיזמים הממשלתיים הפועלים בשבת, שמירת המעמד האישי היהודי על ידי הכפפת מערך הגיור לרבנות הראשית בלבד ועוד"

ישראל 2021. תענוג.

אני חושב שיש סיכוי לא רע שה"בייס" של בנט (ככל שיש דבר כזה בכלל) יעדיף ממשלת שמאל-מרכז ואפילו את לפיד כרוה"מ על פני שת"פ עם המטורללים האלה. אולי זה סתם סירוב לקבל שדעות כאלה קנו להן אחיזה נרחבת בציבור.

והכל באהבת ישראל ומתוך רצון כן ואמיתי לקירוב לבבות.

אבל זה בסדר. סמוטריץ' יכול להמשיך לרקוד על הבמות, פלאש לעשות אמוטיקונים, אהוד ליהנות מכשרונותיו הרוחניים המובחרים ודרוקמן לפנטז את בוא המשיח. זו מפלגה שהתיקוף הציבורי שלה הוא נאשם בפלילים חמורים שאין לו ממשלה ומשבוע הבא יהיה עסוק בענייניו כנאשם, ושבהנתן אין עריקים מהגוש השני תצטרך להחליט אם היא לא רלוונטית מחוץ לממשלה או לא רלוונטית בממשלה שמנסור עבאס מחזיק בביצים.

אלוהים מגניבה לפעמים, כשהיא מראה את חוש ההומור שלה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 01, 2021 4:39 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
זה שלאלוהים יש חוש הומור אנחנו יודעים בלי קשר. תחשוב על זה שלפני 6000 שנה <הכנס ג'נדר פרונאון כרצונך> ברא/ה/ו/ז עולם עם תיארוך פחמן של מיליארדי שנים ומאובנים עם עצמות של דינוזאורים, והכל כדי לעשות מתיחות יהודה ברקן על בני האדם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 01, 2021 5:21 pm 
Hall of Famer

בנט ייפגש מחר עם נתניהו ומחרתיים עם לפיד. נראה שזה ייסגר כרגיל לטובת ביבי שכמובן יבטיח יותר וישכנע את הסמרטוטון.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 01, 2021 5:41 pm 
Junior

נאחס בצד, זה עדיין לא מספיק לנתניהו כדי להרכיב ממשלה. הוא צריך גם את רעמ + סמוטריץ', כולל הטאו-ליבן מנעם. אני גם לא רואה את בנט מתאבד פוליטית וממליץ עליו, או על מועמד אחר, בלי שיש לו ביד ממשלה. זה יהיה טמטום מצדו לבחור צד, ואז כשיתברר שהצד שבו הוא בחר לא הצליח להרכיב ממשלה - הוא ייתקע בבחירות חמישיות, שבהן הוא ייכחד. לכן, רוב הסבירות היא עדיין לבחירות חמישיות. לבנט וסער יש את האינטרס הכי גדול להמנע מהן, ולכן מאמין שהם ינסו להנדס ממשלה כלשהי.
אולי בסוף נתניהו ייכנע ויסכים לזוז הצידה\לנשיאות (אם זה בכלל אפשרי), כדי לפנות את הדרך לממשלת ימין בלעדיו. אני סקפטי אבל נראה

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 01, 2021 5:57 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני תוהה אם מי שבסוף יגרור את העסק לבחירות חמישיות הוא גנץ שהשתן יעלה לו לראש ושיתחיל לפנטז ברצינות על תסריט ראש ממשלה בנובמבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 01, 2021 5:57 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
בנט ייפגש מחר עם נתניהו ומחרתיים עם לפיד. נראה שזה ייסגר כרגיל לטובת ביבי שכמובן יבטיח יותר וישכנע את הסמרטוטון.

למה שייסגר לטובת נתניהו? עד מתי סגליזם?

כל מה שיש לנתניהו להציע לבנט זה אין-ממשלה, זיהוי מוחלט עם גוש השחיתות, הבטחות על הקרח של נוכל מובהק ומלחמות ירושה עקובות מדם בכאוס שיישאר אחרי ביבי בעיי החורבות של הליכוד.

לעומת זאת הוא יכול לחבור לאנשי מרכז-ימין מובהקים אחרים בממשלה מתפקדת בתפקיד ביצועי בכיר, בלי השפלות מיוחדות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 01, 2021 7:23 pm 
Sophomore

ההנהגה הרוחנית של הציונות הדתית מתיישרת עם ההנהגה הפוליטית.

הרב חיים דרוקמן שליט"א, ממנהיגי הציונות הדתית :
"אין מקום לממשלה בהימנעות עבאס" .

האם גם חברי הפורום תומכים בממשלה (שמאלנית/ימנית) ששותפים בה כאלו שלא מכירים במדינת ישראל כמדינת היהודים?
אנא ענו בכנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 01, 2021 7:30 pm 
Junior

אני כמובן בעד ממשלה בשותפות ערבית. מעדיף את המשותפת החילונית על רעמ הדתית, אבל לא בוחר עבור הציבור הערבי את נבחריו.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 01, 2021 7:37 pm 
Sophomore

red כתב:
אני כמובן בעד ממשלה בשותפות ערבית. מעדיף את המשותפת החילונית על רעמ הדתית, אבל לא בוחר עבור הציבור הערבי את נבחריו.

הצד החילוני של הרשימה המטופשת מכיר במדינת ישראל כמדינה יהודית ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 01, 2021 7:52 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
התכוונתי לשקר אבל עכשיו ראיתי שביקשת לענות בכנות אז אני אוותר על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 01, 2021 7:59 pm 
Hall of Famer

ehud כתב:

האם גם חברי הפורום תומכים בממשלה (שמאלנית/ימנית) ששותפים בה כאלו שלא מכירים במדינת ישראל כמדינת היהודים?
אנא ענו בכנות.

אבל אבימאל אמר שזה מתקרב!!! יכלה להיות ממשלה מדהימה של הכהניסטים עם רע"מ כשכהנמן נשיא. חבל שהפסדנו את ההזדמנות.

ehud כתב:
red כתב:

לא לקח הרבה זמן וחזרת להיות אדו.

ובכן, אני מקווה שברור לכל מי לא מסוגל להקים ממשלה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 01, 2021 8:31 pm 
Sophomore

Hacohen כתב:
ehud כתב:

אנא ענו בכנות.

אבל אבימאל אמר שזה מתקרב!!! יכלה להיות ממשלה מדהימה של הכהניסטים עם רע"מ כשכהנמן נשיא. חבל שהפסדנו את ההזדמנות.

ehud כתב:
red כתב:

לא לקח הרבה זמן וחזרת להיות אדו.

ובכן, אני מקווה שברור לכל מי לא מסוגל להקים ממשלה.

אני לא "אדו".
אתה מבזה את עצמך שאתה עושה זילות של השואה.
אדם טוב אתה בתוכך, וחבל שאתה עושה דברים שמשחיתים את נפשך ונשמתך. זו דעתי.
גם אם אתה חושב שיש בי גזענות (כי אני חושב שהיהודים בורכו בכישרון רוחני) אין שום צורך להשוות לשטן הגדול ביותר שקם בתולדות האנושות.
כולי תקווה שיום אחד יתעורר בך יצר האמונה (מאמין שהוא היה קיים פעם), ותחזור להבין למה בכלל קיים אתה.

הסיבה שהשתמשתי בכינוי "המטופשת" זה בגלל שהשתמשו בכינוי "טליבאן" ו - "יודונאצים" למפלגה של מיטב אנשי הארץ - הציונות הדתית.

הכהן, בתור מי שהודה לא מזמן שהשמאל הישראלי חי בפרדוקס הציוני (סלח לי שאיני זוכר את הדברים המדויקים), אודה לתגובה שלך, ושל שאר חברי הפורום בנושאים הבאים :

א. האם אתה בעד חוק השבות במתכונתו הנוכחית?
ב. האם אתה בעד הגדרה של ישראל כמדינה יהודית או כמדינת העם היהודי?
ג. מיהו "יהודי" לשיטתך?
ד. האם תהיה בעד תמיכה של הרשימה המשותפת[1] בממשלת שמאל?

[1]הרשימה המשותפת כוללת 3 מפלגות :
קומוניסטית חילונית (איימן עודה).
פרו "פלשתינית" (אחמד טיבי)
פרו לאום ערבי כלל אזורי(עזמי בשארה : אין דבר כזה עם פלשתיני).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 01, 2021 8:32 pm 
Sophomore

ראיתי שיש פה כמה חובבים של עמית סגל, הנה "פרשנות" שלו על דברי עבאס -
"ההתלבטות של עבאס היא אם ללכת עם נתניהו לממשלת ימין יציבה או להצטרף לממשלת שמאל היברידית שלא צפויה להחזיק מעמד זמן רב. מבחינת יו"ר רע"ם, בממשלת ימין יהיה לו קל יותר להתנהל, זולת הסוגייה המדינית, אך הוא סבור כי זאת תהיה בקיפאון מסוים בממשלה הבאה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 01, 2021 8:37 pm 
Sophomore

אה, שכחתי גם את החלק שבו הוא מכריז על מה יהיה הנאום לפני שהוא קרה, חלק מההכרזה מה יכלול הנאום-
פניה לימין תוך אזכור של השמרנות המשותפת לשני האגפים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 77  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: