סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 5:43 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 77  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 8:23 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אני לא מצפה מהחרדים לממשלה שאחד מקווי היסוד שלה יהיה להעביר חוק גיוס כלשהו, אני כן מצפה מלפיד שאם החרדים זו אופציה אחרונה והם מוכנים להיכנס לממשלה רק אם לא יעבירו שום חוק כזה, לא לקדם חוק כזה.
ואני יכול לתת עוד לא מעט דוגמאות כאלה, בסוף גוש המפלגות - לפיד בנט סער גנץ ליברמן ואפילו העבודה יכול להסכים על בסיס כבר אתמול בבוקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 8:26 pm 
Sophomore

והנה השופר של ערוץ 12 מדווח שבימינה החליטו שכרגע העדיפות של ימינה זה ממשלת שינוי בראשות בנט ע"פ עוד בחירות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 8:26 pm 
Junior

נו באמת. האקסיומה הזו שאומרת: "אם בנט יקים ממשלה עם לפיד וסהר הוא יסיים את הקריירה הפוליטית שלו" לא מבוססת על כלום.
יחד עם זאת, קשה לי לראות מצב שבו לא הולכים לבחירות חמישיות. בנט רוצה להיות ראש ממשלה ולא שום דבר אחר ובנוסף לא יסכים להישען על המשותפת. זה סותם את הגולל על הצד הזה של המשוואה. בצד השני הכהניסטים לא ישבו עם רע"ם וזה מנטרל את האופציה הזו. כל מה שנשאר זה עריקים ואני בספק אם זה הולך לקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 8:27 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
קווי יסוד ו/או טיפול במצבים מתפתחים. מדת ומדינה/סטטוס קוו דרך ההתייחסות לפלסטינים ולמתנחלים, או טיפול באירוע מדיני.
שוב אני שואל, אתה באמת רואה ממשלת איזולירבנד כזו מחזיקה מעמד יותר מכמה חודשים?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 8:29 pm 
Sophomore

אם כמה מה שהצלחת למצוא זה דת מדינה פלסטינים מתנחלים אירוע מדיני אז זו ממשלה שתחזיק אפילו שנה, והעניין שברגע שמקימים ממשלה עם הימנעות של רע"ם נגיד, זה מעלה משמועית את הסיכוי שהחרדים יצטרפו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 8:30 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
נו באמת. האקסיומה הזו שאומרת: "אם בנט יקים ממשלה עם לפיד וסהר הוא יסיים את הקריירה הפוליטית שלו" לא מבוססת על כלום.
יחד עם זאת, קשה לי לראות מצב שבו לא הולכים לבחירות חמישיות. בנט רוצה להיות ראש ממשלה ולא שום דבר אחר ובנוסף לא יסכים להישען על המשותפת. זה סותם את הגולל על הצד הזה של המשוואה. בצד השני הכהניסטים לא ישבו עם רע"ם וזה מנטרל את האופציה הזו. כל מה שנשאר זה עריקים ואני בספק אם זה הולך לקרות.

לא לפיד וסער. לפיד וסער וגנץ ומרב מיכאלי ובתמיכת הערבים. כשעבורם הוא מנטרל ומדיר את מרבית הימין.
אני חושב שזה כן יחסל אותו פוליטית. אבל אולי לא איכפת לו, והוא רוצה להיות ראש ממשלה לכמה חודשים ולסמן וי ואחרי זה המבול. גם זה יכול להיות, למרות שאני חושב עדיין ששאיפתו הגדולה היא להיכנס לליכוד ולנסות לרשת את ביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 8:32 pm 
Hall of Famer

3&D כתב:
אם כמה מה שהצלחת למצוא זה דת מדינה פלסטינים מתנחלים אירוע מדיני אז זו ממשלה שתחזיק אפילו שנה, והעניין שברגע שמקימים ממשלה עם הימנעות של רע"ם נגיד, זה מעלה משמועית את הסיכוי שהחרדים יצטרפו.

כן, דברים פעוטים כאלה שבישראל ידועים כנושאים זניחים שלא מעניינים אף מצביע. זה כל מה שהצלחתי למצוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 8:34 pm 
Sophomore

לא פעוט ולא זניח, זה פשוט דברים שאפשר בקלות לא לעשות בהם שום דבר קיצוני לכאן או לכאן בזמן הקרוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 8:35 pm 
Sophomore

בוא תיתן לי דוגמא לאיזה מהלך סופר ימני שבנט יתעקש עליו שביצעו פה בשנה האחרונה שהקואליציה הזו תחסום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 8:36 pm 
Hall of Famer

ברור, בקלות אפשר. לכן זה קורה כל הזמן.
ממש הרגע הייתה לך ממשלה שהסכימה לפעול בנושא אחד ורק בו, ולא לעסוק בנושאים אחרים. how did that work out for you?

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך א' אפריל 04, 2021 8:36 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 8:36 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
הוקיץ' כתב:

לא לפיד וסער. לפיד וסער וגנץ ומרב מיכאלי ובתמיכת הערבים. כשעבורם הוא מנטרל ומדיר את מרבית הימין.
אני חושב שזה כן יחסל אותו פוליטית. אבל אולי לא איכפת לו, והוא רוצה להיות ראש ממשלה לכמה חודשים ולסמן וי ואחרי זה המבול. גם זה יכול להיות, למרות שאני חושב עדיין ששאיפתו הגדולה היא להיכנס לליכוד ולנסות לרשת את ביבי.

זו ממשלה שיש בה ימין (סער, בנט וליברמן), מרכז (גנץ ולפיד) ושמאל (העבודה ומרץ) כשהיא מונהגת ע"י בנט שהוא הסמן הימני בה.
האמת היא שהכל שטויות כי למצביעים יש זכרון קצר וזה כמעט לא משנה מי ישב בממשלה הזו. אין דבר כזה ראש ממשלה מכהן שבבחירות הבאות נעלם מהמפה הפוליטית ואין שום סיכוי שזה יקרה הפעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 8:37 pm 
Hall of Famer

עוד לא היה לנו ראש ממשלה מכהן שמראש בא עם כמות חד ספרתית של מנדטים, ועוד כזה שבא מכוון אחד והתפשר כל כך חזק לצד השני תוך נטישה של מרבית המחנה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 8:43 pm 
Junior

אלא שזה לא ה"מחנה השני". כולם מבינים שהמחנות פה הם לא שמאל וימין.
בכל אופן, אין כוח חזק יותר בפוליטיקה (העולמית, לא רק בישראל) מראש ממשלה מכהן. זה אפילו לא רציונלי, נטו הפחד של אנשים משינוי. התרחיש שבו ראש ממשלה מכהן נעלם מהפוליטיקה בבחירות שאחרי הוא תרחיש דמיוני בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 8:49 pm 
Hall of Famer

כי זה מה שאתה רגיל. ההבדל הוא שראשי ממשלה קודמים באו ממפלגות של אזור ה-30 מנדטים פלוס מינוס, מפלגות שהיו מפלגות מיינסטרים מרכזיות (נוטות קצת ימינה או קצת שמאלה) ווהאלקטורט שלהם לא בהכרח בא אליהם מאידאולוגיה מוסדרת שנוטה בבירור לצד מסוים, הן בתחום המדיני והן בענייני דת ומדינה. בנט יבוא מראש עם 7 מנדטים, הוא פונה לאלקטורט מסוים מאד (למרות מאמצים שנתפסים בעיקר כמזוייפים לפנות לעוד "פלחי שוק") ואין לו בייס רחב שיצביע עבורו ויהי מה כמו שיש לביבי למשל. רק לפני שנה ומשהו הוא לא עבר את אחוז החסימה, וזה כשהוא לא נטש את המחנה שלו וחלק גדול מעקרונותיו הבסיסיים כמו שהוא אמור לעשות בתסריטים שמצויירים פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 8:59 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
ממש הרגע הייתה לך ממשלה שהסכימה לפעול בנושא אחד ורק בו, ולא לעסוק בנושאים אחרים. how did that work out for you?

הממשלה נועדה לכישלון ברגע שנכתב בהסכם סעיף הרוטציה.
וגם בה, איזה מחלוקות היו בנושאים שתיארת? כמעט הכל היה כן ביבי לא ביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 9:01 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
כי זה מה שאתה רגיל. ההבדל הוא שראשי ממשלה קודמים באו ממפלגות של אזור ה-30 מנדטים פלוס מינוס, מפלגות שהיו מפלגות מיינסטרים מרכזיות (נוטות קצת ימינה או קצת שמאלה) ווהאלקטורט שלהם לא בהכרח בא אליהם מאידאולוגיה מוסדרת שנוטה בבירור לצד מסוים, הן בתחום המדיני והן בענייני דת ומדינה. בנט יבוא מראש עם 7 מנדטים, הוא פונה לאלקטורט מסוים מאד (למרות מאמצים שנתפסים בעיקר כמזוייפים לפנות לעוד "פלחי שוק") ואין לו בייס רחב שיצביע עבורו ויהי מה כמו שיש לביבי למשל. רק לפני שנה ומשהו הוא לא עבר את אחוז החסימה, וזה כשהוא לא נטש את המחנה שלו וחלק גדול מעקרונותיו הבסיסיים כמו שהוא אמור לעשות בתסריטים שמצויירים פה.

זה לא קשור למה שאני רגיל, זה קשור למה שבני אדם עושים בדרך כלל. בעיני אתה מסתכל על דפוסי הצבעה כהרבה יותר רציונליים ממה שהם באמת.
ביבי משחק בדיוק על הנקודה הזו - הפחד של אנשים משינוי. בגלל זה הוא מסוגל להחזיק בשלטון למשך כל כך הרבה שנים. לאנשים קשה לתפוס מועמד מסוים כמתאים לראשות ממשלה עד שהם לא ראו אותו כראש ממשלה. ברגע שבנט יהיה ראש ממשלה והשמיים לא יקרסו זה ישנה את חוקי המשחק מבחינתו.
זה לא אומר שהוא בהכרח יהפוך להיות מועמד בכיר לראשות ממשלה, בכל זאת יש מספיק אנשים שלא סובלים אותו ולא יצביעו לו בשום מצב, אבל להיעלם מהמפה הפוליטית? אין מצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 9:09 pm 
Hall of Famer

3&D כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

הממשלה נועדה לכישלון ברגע שנכתב בהסכם סעיף הרוטציה.
וגם בה, איזה מחלוקות היו בנושאים שתיארת? כמעט הכל היה כן ביבי לא ביבי.

בממשלה הזו לא היו כוחות סופר ליברלים כמו שאמור להיות בממשלה שאתה מצייר פה, ועדיין היא הייתה משותקת כמעט בכל דבר, ובסוף הגיעו נושאים כמו התקציב או איך אמורה להיראות מערכת המשפט שבה כל אחד משך לכוון אחר. הממשלה שאתה מתאר תחווה קלקולים פי כמה וכמה, ההבדלים האידאולוגים בין המרכיבים שלה הרבה יותר מהותיים ומרכזיים לעצם ההגדרה של המפלגות שמרכיבות אותה מאשר הממשלה המשותקת היוצאת. זה לא יחזיק מים.
במה בדיוק אתה מצפה שהממשלה שאתה מצייר פה תעסוק? לפי התסריט שלך, רק כדי לא להרגיז אף אחד היא לא תוכל לעסוק בכלום. מה היא תעשה, למשל, כשבג"צ יפסול שוב חוק של הכנסת? או שאולי היא מראש לא תעביר חוקים כדי לא להגיע לבעייה הזו? מה היא תעשה מול לחצים מבחוץ בנושא ההתנחלויות והיחס לפלסטינים? מה היא תעשה כשעוד ראשי ערים יפעילו אוטובוסים בשבת? החיים חזקים יותר מהכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 9:19 pm 
מנהל פורום

זה כן אני כתב:
Shiver כתב:
red כתב:
נשיא מוגן למשך כל כהונתו מכתבי אישום או משפט. לכן קצב יצא לנבצרות ודליה איציק הייתה הנשיאה בפועל למשך חצי שנה עד לבחירתו של פרס.

אחת הסברות של אחד המומחים המשפטיים לפני כמה זמן והעליתי אותה גם פה בפורום, הייתה שהנשיא גם יכול בתיאוריה לחון את עצמו ו/או את משפחתו ואין לכאורה שום לקונה בחוק הרלוונטי שמונעת ממנו לעשות את זה.

במקרה כזה תוך שניה מוגשת עתירה לבג"ץ שגם יקבל אותה, ובצדק.

תחת איזה סעיף בדיוק בג"ץ יפסול אותה?

והנה הפרסום הערב מחדשות 12:
ציטוט:
בליכוד בוחנים ממשלה בראשות מועמד אחר מהמפלגה. ונתניהו מועמד לנשיאות

תזכרו מי העלה את זה ראשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 9:20 pm 
Sophomore

בחייאת, בנושא התקציב צד אחד משך ללא להעביר אותו.
לגבי מערכת המשפט, אני מאמין שדווקא יש דברים שאפשר וצריך לשנות, וכל עוד זה לא מגיע מהליכוד ניתן לקדם שינויים כאלה ואחרים בהסכמה של אותה קואליציה.
פלסטינים\מתנחלים מבחינתי זה נושא שלא צפוי לקרות בו שום דבר מהותי בתקופה הקרובה.
לגבי תחבצ של ערים בשבת, לא חושב שבנט יתנגד.

ושוב, וזו השורה התחתונה, נקודה המוצא צריכה להיות שהמצב הקיים לא יכול להימשך, ועל כן כל אחד צריך לחשוב על מה הוא מוותר.
שרעננה תפעיל תחבצ בשבת זה ממש לא קו אדום בשביל בנט לדעתי, להמשיך את הסכמי אברהם מוסכם על כולם, לקנות חיסונים מוסכם על כלום.
כל פעם ביבי הכניס לממשלה שלו איזו מפלגת שמאל ולרוב זה החזיק מעבר לכמה חודשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 9:21 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

זה לא קשור למה שאני רגיל, זה קשור למה שבני אדם עושים בדרך כלל. בעיני אתה מסתכל על דפוסי הצבעה כהרבה יותר רציונליים ממה שהם באמת.
ביבי משחק בדיוק על הנקודה הזו - הפחד של אנשים משינוי. בגלל זה הוא מסוגל להחזיק בשלטון למשך כל כך הרבה שנים. לאנשים קשה לתפוס מועמד מסוים כמתאים לראשות ממשלה עד שהם לא ראו אותו כראש ממשלה. ברגע שבנט יהיה ראש ממשלה והשמיים לא יקרסו זה ישנה את חוקי המשחק מבחינתו.
זה לא אומר שהוא בהכרח יהפוך להיות מועמד בכיר לראשות ממשלה, בכל זאת יש מספיק אנשים שלא סובלים אותו ולא יצביעו לו בשום מצב, אבל להיעלם מהמפה הפוליטית? אין מצב.

בני אדם הפילו נשיאים וראשי ממשלות בארץ ובעולם. ברק למשל נפל בבחירות ישירות לראש הממשלה (למזלה של מפלגת העבודה, זה היה בלי בחירות לכנסת) שבהן הוא נחל תבוסה ניצחת, נאלץ להתפטר מהמפלגה ומהכנסת וכמדומני לא נבחר יותר לכלום; הוא תפס פעם טרמפ בממשלה של נתניהו בלי להיבחר.
ושוב, אף ראש ממשלה בעבר לא בא ממפלגה אידאולוגית מובהקת וקטנה, עם אלקטורט די מונוליתי בסך הכל, שמצפה לדברים מאד מסויימים והולך לקבל מבנט כאפה לפרצוף לפי כל התסריטים שמצויירים פה. כלומר גם ראש ממשלה עם בסיס תומכים פצפון מלכתחילה, אידאולוגי הרבה יותר משל הקודמים, ושיגיע לבחירות הבאות נבגד על ידו במידה רבה. לא דומה לשום מצב אחר, אפילו לא קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 9:26 pm 
מנהל פורום

הוקיץ' כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אכן יכול להיות שבנט בגישה של להכניס את הרגל בדלת, להעיף את ביבי, להראות שיש מישהו אחר שיכול למלא את התפקיד ולא יקרה כלום גם בלי ששמש העמים יהיה בבלפור. יעברו חודש וחודשיים וכולם יתרגלו והכל בסדר. עשו שבוע שעבר סקרים בקרב מצביעי ימינה שהראו ש61% מהמצביעים שלה כן היו רוצים את בנט בראש ממשלת השינוי, ככה שלדבר על התרסקות שלו זה עדיין קצת רחוק. ובכל אופן מי אמר שבבחירות הבאות הוא ירוץ תחת הטיקט הדתי לאומי לייט ולא יצטרף לארגון אחר כמו הליכוד או לחילופין יתמזג לתוך יש עתיד?

מירב האתגרים השוטפים של ממשלה הם לא בתחום הבטחוני אלא בכלכלי והחברתי. יתכן שבתרחיש שאין הרבה אירועים מעוררי מחלוקת ושכל הצדדים מעט מתגמשים גם ממשלת האיזולירבנד תוכל להאריך ימים. במיוחד מפלגות שכבר עשרות שנים או אפילו מעולם לא נהנו ממנעמי השלטון והשררה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 9:30 pm 
Hall of Famer

3&D כתב:
בחייאת, בנושא התקציב צד אחד משך ללא להעביר אותו.
לגבי מערכת המשפט, אני מאמין שדווקא יש דברים שאפשר וצריך לשנות, וכל עוד זה לא מגיע מהליכוד ניתן לקדם שינויים כאלה ואחרים בהסכמה של אותה קואליציה.
פלסטינים\מתנחלים מבחינתי זה נושא שלא צפוי לקרות בו שום דבר מהותי בתקופה הקרובה.
לגבי תחבצ של ערים בשבת, לא חושב שבנט יתנגד.

ושוב, וזו השורה התחתונה, נקודה המוצא צריכה להיות שהמצב הקיים לא יכול להימשך, ועל כן כל אחד צריך לחשוב על מה הוא מוותר.
שרעננה תפעיל תחבצ בשבת זה ממש לא קו אדום בשביל בנט לדעתי, להמשיך את הסכמי אברהם מוסכם על כולם, לקנות חיסונים מוסכם על כלום.
כל פעם ביבי הכניס לממשלה שלו איזו מפלגת שמאל ולרוב זה החזיק מעבר לכמה חודשים.

כן? כי ביוני אמורות להיות בחירות ברשות הפלסטינית שבהן חמאס צפוי לנצח ולשלוט גם על הגדה. נשמע לי מהותי למדי.
תוסיף לזה ממשל אמריקאי חדש שנראה נחוש לחדש את המו"מ מול הפלסטינים, נשמע לי מהותי למדי.
תוסיף לזה את החקירה בהאג, בעיקר את החלק שעוסק בהתנחלויות, שישראל צריכה להחליט בקרוב מאד איך היא מתייחסת אליה. נשמע לי מהותי למדי.
ומה באמת זה אומר, "לא יהיה שינוי מהותי בהתנחלויות"? כל מרכיבי האיזולירבנד יקבלו את המצב הקיים - כל אחד מנקודת מבטו?

אשר לתחב"צ בשבת, אולי בנט לא יתנגד. הוא ישלם על כך במצביעים, לפחות בחלקם (לא כולם). אבל בתור מפלגה עם 7 מנדטים, הוא לא באמת יכול להרשות לעצמו.
ועוד לא דיברנו על מערכת המשפט, שבה המחלוקות בין צדדי האיזולירבנד הן הגדולות ביותר להערכתי. אני לא רואה את מיכאלי, ואפילו את לפיד וגנץ, מתפשרים בנושא הזה ולו כזית אם מצביעיהם יקרים להם.

והבנתי מה השורה התחתונה לדעתך. בסופו של דבר מדובר בפוליטיקאים, שגם באים לקדם דברים מסויימים (חלקם באים ממפלגות שזה כל מהותן - לכן גם היכולת שלהן להתפשר היא מוגבלת) וגם יש להם יצר הישרדות.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך א' אפריל 04, 2021 9:38 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 9:37 pm 
Hall of Famer

גדעון סער עם נאום חזק מצהיר שוב שאין שום סיכוי שהוא או אנשים ממפלגתו ישבו תחת נתניהו. סמוטריץ’ הערב מצהיר שוב שאין סיכוי שהוא ייתמך בממשלה על ידי רעמ. אפשר להמר שבבלפור הערב הצעקות וההזעות עולים על גדותיהן.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 9:37 pm 
Sophomore

בנט דיבר כל הקמפיין רק על קורונה וכלכלה, פתאום הוא יתהפך ויחליט שהוא עכשיו מטיל ריבונות או שהוא מפיל את הממשלה?
בסוף אם תקום פה ממשלה זה יטרוף את כל הקלפים, הבחירות הבאות ייראו אחרת לגמרי, הביביזם אולי קצת יירגע, וייתכן ואפילו היא תעשה כמה דברים טובים ובכך תזכה למצביעים חדשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 9:58 pm 
Hall of Famer

זה נחשב התהפכות? בנט בקדנציה הקודמת גם התנגד בקולניות לתוכנית המאה של טראמפ, כי הויתורים לפלסטינים בתוכנית הזו היו קו אדום בשבילו - התוכנית הזו לא הייתה מספיק פרו ישראלית בעיניו מסתבר. הוא גם דיבר לא מעט בשנה האחרונה על פסקת ההתגברות והרפורמות במערכת המשפט.
מה לגבי מערכת המשפט באמת? הוא יסכים לשבת בשקט ולא לעשות כלום, נגד עמדת מצביעיו? יוותר על פסקת ההתגברות? ואם הוא כן יעשה, מה יעשו לפיד גנץ ומיכאלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 77  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: