nba_fan כתב:
היום נקבעו 24 הקבוצות של יורובאסקט 2020 עם ההעפלה של ליטא ואסטוניה.
24 הקבוצות הן:
1.ליטא
2. אסטוניה
3. צרפת
4. ספרד
5. בולגריה
6. צ'כיה
7. סרביה
8. ישראל
9. בוסניה
10. בריטניה
11. סלובניה
12. טורקיה
13. מונטנגרו
14. קרואטיה
15. פולין
16. איטליה
17. רוסיה
18. בלגיה
19. גאורגיה
20. פינלנד
21. הולנד
22. הונגריה
23. גרמניה
24. יוון
בולטת בחסרונה: לטביה של פורזינגיס.
הדירוג שלי כרגע ל-8 הגדולות , בהנחה שכוכבי האנביאיי מגיעים :
1. ספרד
2.סרביה
3. צרפת
4. סלובניה
5. יוון
6. ליטא
7. איטליה
8. קרואטיה
ישראל לדעתי יכולה לתת פייט על מקומות 7-10 בקרב מול איטליה, קרואטיה , גרמניה , טורקיה , צ'כיה ורוסיה.
הסגל שהייתי בוחר לנבחרת שלנו:
1- בלאט, ים מדר, דוברת
2-3: אבדיה, זוסמן, מנקו, דוסון
4: ליף, גינת, ג'ייק כהן
5: זלמנסון, מתאזרח אחד מבין: הוואל/טיוס/קליין/אלכסנדר.
מאמן: דן שמיר , עוזר מאמן: בית הלחמי
איך אתם הייתם מדרגים את הנבחרות ומי הייתם בוחרים לסגל הישראלי?
תודה על ההשקעה, פאן. מחשבות:
בגארדים בלאט ומדר הם באנקרים. דוברת יצטרך להשתפר עוד ונקווה שיעשה את זה בשנה עד האליפות. כרגע, גל מקל שחקן משמעותית טוב יותר ואין סיבה שלא יהיה באליפות. גם יפתח זיו ביכולת שהציג בסוף השנה שעברה צריך להיות שם, בטח הגנתית.
בכנפיים, אבדיה, זוסמן ומנקו נראים כמו באנקרים. דוסון ממש לא. הייתי מעדיף עליו את בלייזר המגוון יותר, שיכול לשחק 3-4. אם כספי כשיר, אז גם הוא צריך להיות שם, אבל זה אם גדול.
בצבע, צריך לראות איך ליף מסתגל לכדורסל האירופאי. על פניו התאמה טובה ומקווה שהוא יגיע לאירופה (ישראל?) בשנה הבאה. כהן וגינת צריכים גם הם להיות שם וסורקין גם אופציה אם ימשיך להתקדם. אני גם אוהב את זלמנסון. שגב מביא נוכחות הגנתית שאין לאחרים וצריך לשקול אותו אם יחזור לכושר טוב. לגבי מתאזרח, אף אחד ממי שרשמת לא מציאה גדולה. האוול וטיוס בירידה והאחרון גם עם היסטוריה בעייתית בנבחרת. באלכסנדר עם ה(אין)הגנה שלו לא הייתי נוגע במקל. קליין בסדר אבל ממש לא מביא ערך מוסף. אם זה מה שיש, הייתי מוותר על התענוג והולך עם שגב (או סורקין). אבל נבחרות באירופה מאזרחות אמריקאים על ימין ועל שמאל כדי שישחקו בנבחרת (טורקיה למשל עם ווילבקין ולארקין). אז גם ישראל יכולה לעשות את זה עם מישהו שמביא ערך מוסף.