סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 9:37 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 349 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מכבי 21/22
הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 3:03 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
הגיע הזמן, לא?

הקיץ הקודם שהיה בעיצומה של הקורונה, התחיל בזה שיאניס הגיע עם מעמד חסר תקדים בשנים האחרונות, אולי מאז פיני לא היה מאמן מוערך כל כך במכבי

למרות המעמד שלו, חתמו שני קרואטים, מהמר שלפחות אחד מהם לא היה בסגל אם זה היה תלוי רק ביאניס
אז כנראה שעם כל הכבוד למעמד שלו, עדיין הכתיבו לו לפחות חלק מההחתמות
העונה הזו החלישה את המעמד של יאניס, הוא לא הפיק את המקסימום מהסגל הזה
בקיץ הזה, נראה יותר חשיבה אבן/ניקולה/פדרמן

אפרופו החשיבה הזו
https://sports.walla.co.il/item/3427316
הרכז של הפועל חיפה עולה, על הסנטר של ניבו כבר דיברו
אז מה בעונה הבאה הסנטר יהיה מאילת, הרכז מהפועל חיפה. לפחות ככה לא יצטרכו להסתגל לחומוס ולשמש

כן, משורות קבוצות מרכז טבלה בליגה אירופית כלשהי כדוגמת ישראל צומחים ועולים, דאנסטון, קלייבורן, לידיי, מייק ג'יימס וכו
אבל כמו שלא כל אירופאי גבוה ולבן הוא נוביצקי ככה לא כל שחקן טוב במרכז הטבלה של צרפת/גרמניה/איטליה/ישראל הוא שחקן לקבוצת פלייאוף ביורוליג

אבל סומך על אבן שיש לו מודל חיזוי מעולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מכבי 21/22
הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 3:27 pm 
Sophomore

השאלה גם מה יהיה עם הישראלים.
כרגע יש להם את : בלייזר, קליין, כספי, זוסמן, ג'ון די וסנדי כהן
ושחקני קצה הספסל: אלבר, סהר, אטיאס.
מקווה שישחררו את כספי ויביאו את ליף במקומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 5:11 pm 
מנהל פורום

לכספי יש חוזה לעוד עונה עם סעיף הפרדות שעולה כסף
הייתי משחרר, למרות שכשהוא משחק הוא אולי הוא תורם מאוד, במיוחד בהתקפה
זוסמן חייב לשחק במקום אחר
הייתי משאיר רק את בלייזר וג'ונדי ומנסה להביא את מדר או דוברת. זה צריך להספיק לליגה לחלק ביניהם 40 דק ומידי פעם כל הישראלים האחרים שהזכרת.
המשחק שבנדר וזיזיץ' נתנו מול ברצלונה, מפתה להשאיר, הניחוש שלי שהם ישארו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 5:32 pm 
Sophomore

כספי זו באמת בחירה קשה.
כי כמו שצוין, כאשר שיחק, הוא היה בסדר יחסית.
אבל העניין של הבריאות שלו זה באמת משהו מציק. אי אפשר לבנות ככה על כלום. אפילו לא בתור גבוה רביעי ברוטציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 5:34 pm 
Sophomore

nba_fan כתב:

למה להביא את ליף?
שחקן שלא שיחק הרבה ב 3 שנים האחרונות, וגם כאשר שיחק זה היה בדקות גרבאג' (סך הכל פחות מ 9 דקות ב 139 משחקים).
לא נראה לי שזה רעיון טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 10:35 pm 
Hall of Famer

אני מניח שבפועל שני הבאנקרים הגדולים בסגל (פרט לשחקנים שיש להם חוזים גדולים ללא אופציות יציאה וללא ביקוש חיצוני - לא מעודכן בדיוק בפרטים) הם כספי ובנדר - כל אחד מסיבותיו הוא
סביבם זה בהחלט מאתגר לבנות קבוצה טובה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 11:42 pm 
Junior

האמת היא שעד לפני כמה שנים, עונה כזאת היתה מעיפה את יאניס על טיל.
אני כבר לא יודע אם זה כל-כך חכם להשאיר אותו מצד שני אין אופציות טובות יותר בשוק והקהל אוהב אותו.

בעולם אוטופי (מנקודת מבט של אוהדי מכבי), מכבי מחתימה רכז בכיר שיודע לנהל משחק ובונה סביבו קבוצה טובה ומשחררת את כל מי שלא מתאים גם אם קוראים לו ווילבקין.
מה שיקרה בפועל זה שיחתימו גבוה מחליף, ו4 מחליף ואז ילחמו על איזה שחקן בעמדה 3 שלא מתאים ובכסף שיישאר יביאו איזה רכז אמריקאי שאף אחד לא שמע עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 11:47 pm 
מנהל פורום

היית לוקח את נוריס קול, חזרה?
הנרי מבסקוניה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 11:49 pm 
Hall of Famer

יאניס למיטב ידיעתי עם חוזה ללא יכולת לצאת ממנו בלי להוציא סכום רציני
ובאמת ממילא אני לא רואה סיבה לא להשאיר אותו (הייתי מעלה ואומר - גם אילו לא היה לו חוזה), מי ישמע מתי במועדון היה מאמן שהצליח יותר

הנרי מבאסקוניה?!
למה ששחקן שכה הצליח ילך לקבוצה (ולליגה) פחות בכירה אם די ברור שהביקוש והמעמד שלו רק גדלים?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 05, 2021 12:24 am 
Junior

uriel17 כתב:
היית לוקח את נוריס קול, חזרה?
הנרי מבסקוניה?

נוריס קול לא מתאים. הוא כבר היה פה וגם הערב היה אפשר לראות שהוא לא השתנה הרבה. זה לא שהוא מוביל את וילרבאן לעונה מופלאה ביורוליג.

לא ראיתי מספיק את הנרי העונה אבל ממה שכן ראיתי, גם הוא לא מתאים לתפקיד.

shmueliki כתב:
הנרי מבאסקוניה?!
למה ששחקן שכה הצליח ילך לקבוצה (ולליגה) פחות בכירה אם די ברור שהביקוש והמעמד שלו רק גדלים?

גם זיזיץ יכל ללכת למדריד ובחר במכבי.
לא יודע אם זה השיקול שינחה אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 05, 2021 12:34 am 
Junior

נאמר זאת כך,
השאלה מה מעוניינים בהנהלה של מכבי.

האם טוב להם בדשדוש כי הקהל ממשיך לבוא בהמוניו ולקוות שמדי כמה שנים הקבוצה תדבק ותעלה מעל הציפיות או שהם כן רוצים להיות יריב יותר רציני על הצמרת הגבוהה ואז נדרשת השקעה ובניה נכונה.

מבלי לנבור בסטט׳ למראית עין נראה שההבדל הגדול בין העונה לעונה שעברה אלו אחוזי השלשות ששנה שעברה נכנסו באחוזים מטורפים והשנה קצת פחות.

נגד וילרבאן הערב היה אפשר לראות את זה שהשחקנים העדיפו שלשות שוב ושוב (שברוב המקרים לא היו בכיוון) מאשר ללכת פנימה או לפחות לעשות נסיון לתרגיל.
שנה שעברה זה נכנס, השנה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 05, 2021 1:49 am 
Hall of Famer

Dovi כתב:
האם טוב להם בדשדוש כי הקהל ממשיך לבוא בהמוניו ולקוות שמדי כמה שנים הקבוצה תדבק ותעלה מעל הציפיות

בגדול נראה לי שהתשובה לכך היא - כן

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 05, 2021 9:57 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Dovi כתב:
האמת היא שעד לפני כמה שנים, עונה כזאת היתה מעיפה את יאניס על טיל.
אני כבר לא יודע אם זה כל-כך חכם להשאיר אותו מצד שני אין אופציות טובות יותר בשוק והקהל אוהב אותו.

בעולם אוטופי (מנקודת מבט של אוהדי מכבי), מכבי מחתימה רכז בכיר שיודע לנהל משחק ובונה סביבו קבוצה טובה ומשחררת את כל מי שלא מתאים גם אם קוראים לו ווילבקין.
מה שיקרה בפועל זה שיחתימו גבוה מחליף, ו4 מחליף ואז ילחמו על איזה שחקן בעמדה 3 שלא מתאים ובכסף שיישאר יביאו איזה רכז אמריקאי שאף אחד לא שמע עליו.

לדעתי מכבי צריכה לעשות פריש מיש לסגל. הייתי משחרר את כל הזרים ללא יוצא מהכלל ומתחיל במציאת קבוצה שתקח את סקוטי. אני בטוח שתימצא העשירה שתשמח לשלם לו במקום מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 05, 2021 10:00 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Dovi כתב:
נאמר זאת כך,
השאלה מה מעוניינים בהנהלה של מכבי.

האם טוב להם בדשדוש כי הקהל ממשיך לבוא בהמוניו ולקוות שמדי כמה שנים הקבוצה תדבק ותעלה מעל הציפיות או שהם כן רוצים להיות יריב יותר רציני על הצמרת הגבוהה ואז נדרשת השקעה ובניה נכונה.

מבלי לנבור בסטט׳ למראית עין נראה שההבדל הגדול בין העונה לעונה שעברה אלו אחוזי השלשות ששנה שעברה נכנסו באחוזים מטורפים והשנה קצת פחות.

נגד וילרבאן הערב היה אפשר לראות את זה שהשחקנים העדיפו שלשות שוב ושוב (שברוב המקרים לא היו בכיוון) מאשר ללכת פנימה או לפחות לעשות נסיון לתרגיל.
שנה שעברה זה נכנס, השנה לא.

אני לא בטוח כמה הקהל ימשיך לבוא בהמוניו. אני למשל, אחרי 30+ שנים של אהדה, העונה נשברתי ופשוט הפסקתי לראות משחקים. הקבוצה הנוכחית משעממת, טיפשה ולוזרית ועם ההנהלה הנוכחית שלא נראה שתשתנה אני לא צופה עתיד ורוד יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 05, 2021 10:24 am 
Sophomore

מבחן התוצאה מלמד שהקהל ממשיך לבוא בהמוניו.
גם אחרי 2016 הנוראית ו-2017 הקטסטרופלית הצליחו למכור 9,000+ מנויים.
כל עוד יש רשיון A ותקשורת שמפמפמת אותך אפשר לעשות ריסטארט כל קיץ ולא לשלם שום מחיר אמיתי על כישלונות.
זה טוב מאוד להנהלת המועדון, קצת פחות לאוהדים. מצד שני, אחרי שראיתי אתמול מחיאות כפיים בסיום המשחק אני לא בטוח כבר מה באמת מעניין את הקהל הצהוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 05, 2021 11:49 am 
Hall of Famer

הבעיה העיקרית של מכבי היא בניהול ולא בסגל, גם סגל משמעותית יותר טוב היה נכשל עם הניהול הקיים וגם סגל חלש יותר יכל להשיג תוצאות טובות יותר. מכבי צריכה שידוד מערכות כללי בכל שדרת הניהול, כך שההנהלה הבכירה לא תתערב בניהול המקצועי, מכבי חייבת להחליף את וויצ'יץ' וכל מי שעוסק איתו בניהול המקצועי באנשי מקצוע רציניים יותר, ורק אחר כך יש מה לדבר על הסגל ועל המאמן.

כמובן שמה שיקרה בסוף שיתרצו שזו הייתה עונת קורונה ושעשינו את המקסימום, יתנו לספרופולוס עוד עונה ויפטרו אותו בתחילת הבאה כשהתוצאות שוב לא יגיעו, ושוב לא יבינו שהבעיה הרצינית היא בכלל לא שם.

מבחינת סגל, היחידים שהייתי שוקל להשאיר הם ווילבקין, ג'ונס, ג'ונדי (תלוי בבריאות שלו), זוסמן ואולי אולי זיזיץ' ובלייזר. מכבי צריכה שדרוג מאסיבי בעמדות הפורוורד, היא צריכה תוספת רצינית של אתלטיות, מהירות וקליעה ובעיקר היא צריכה בריאות ואופי בטונות, רק שחקנים עם אופי חיובי שבאים לעבוד בכל ערב. לגבי ווילבקין, כשהוא במערכת הנכונה ובמוטיבציה הוא שחקן על באירופה, מכבי לא תמצא כנראה מישהו עדיף עליו וכבר יש לו חוזה לעונה הבאה, אבל היא חייבת לבנות קבוצה שמתאימה לו, עם מי שייקח ממנו חלק מניהול המשחק וייצור מצבים לאחרים, עם קלעים טובים שירווחו לו את המשחק (כולל העמדה 4) ועם שחקנים שיקחו ממנו את הנטל ההגנתי. ג'ונס יכול להיות רכז מחליף בהחלט סביר, וג'ונדי וזוסמן, בהנחה שהם בריאים, הם מאסט לסגל הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 05, 2021 12:09 pm 
Hall of Famer

nba_fan כתב:

כספי עם חוזה לעונה נוספת של 950 אלף דולר נטו!! רועי כהן טוען שינסו לשחרר אותו בקיץ תמורת פיצוי כספי.לדעתי ישחררו לפחות 5 זרים ויבנו מחדש . כנראה ישקיעו את מירב הכסף על רכז ברמה גבוהה שווילבקין ישחק בעמדת הס.גארד למרות שהוא עושה הכל לאחרונה כדי לרמוז למועדון שהוא לא רוצה להיות במכבי בעונה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 05, 2021 3:24 pm 
Hall of Famer

"כנראה ישקיעו את מירב הכסף על רכז ברמה גבוהה" - זה לא נאמר כל שנה?
איפה הדיבורים על סלוקאס איפה

אגב, למה מכבי לא מחתימה כעת איזה זר כלשהו לעמדות 3-4 בגרושים - ולו כדי לבחון אותו לקראת העונה הבאה?
אתה בעצם קונה לך אופציה בכמה עשרות אלפי דולרים, וממילא לא צריך להיות שחקן עילוי בכדי לתרום במסגרת הליגה הישראלית ברמת בנדר וקלויארו.
תחשבו על איזה ג'סטין טילמן נניח (אולי אף קצת משודרג, שהרי זו מכבי ומשאביה ותדמיתה, לא הפועל ת"א), הוא לא יכול לעזור במאבק על התארים?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 08, 2021 12:30 pm 
Hall of Famer

לדעתי ווילבקין די מיצה את עצמו במכבי והוא לא שווה את ה1.4 מיליון דולר שמשלמים לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 08, 2021 12:47 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

RREEDDTT. כתב:
לדעתי ווילבקין די מיצה את עצמו במכבי והוא לא שווה את ה1.4 מיליון דולר שמשלמים לו.

גם אני חושב.
אם הכוכב של הקבוצה שלך: 1. מצריך ששאר השחקנים לצידו יותאמו עם כפפות למידותיו (חייב לצידו רכז גבוה שיחפה עליו בהגנה וישמור על גארדים גבוהים ופיזיים), 2. לא עושה את השחקנים שלצידו טובים יותר או בכלל יודע לנהל התקפה שלא מובנית על יצירת מצבים לעצמו, 3. יותר מפסיד מאשר מנצח משחקים (מאזן נוראי השנה במשחקים בהם הוביל את הקלעים ובסה"כ ב3 עונות החטיא יותר זריקות של משחק מאשר קלע אותן) ו-4. בעל השכר הגבוה בקבוצה, אז אולי כדאי לחפש כוכב אחר? או לבנות קבוצה שהיא אולי נטולת כוכב ברור אבל יותר מאוזנת.
הרכז היחיד בשוק שאני חושב שיתאים לשחק לצד סקוטי הוא הנרי מבסקוניה, אבל בכל מקרה נראה לי שהוא מיצה והייתי מעדיף שילכו לכיוון אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 10, 2021 11:11 am 
Junior

לשחרר את ווילבקין תהיה טעות מרה של מכבי.
הוא היה לא טוב בעונה הראשונה שלו בקבוצה בה תופקד כרכז, ובעונה הקודמת היה מדהים מעמדה 2. העונה שוב תופקד כרכז וזה נראה בהתאם. לא הייתי מוותר על השחקן היחיד בסגל שניתן להגיד עליו שהוא כוכב יורוליג (וכבר ראינו זאת כאמור).

הייתי הולך על ווקאפ מז'לגיריס לעמדת הרכז. לא שחקן מבריק, אבל כן רכז טוב, שיוריד מסקוטי את העומס שבהובלת הכדור ויאפשר לו להתמקד במה שהוא הכי טוב בו - בקליעה.

אם יש למכבי אפשרות לפזול לכיוונם של ריינלודס או ג'ורדן מיקי זה גם יהיה מדהים.

מעניין מה יהיה עם אובראיינט. מצד אחד די הסריח את הפרקט במחזורים האחרונים, מצד שני אני כן רואה בו שחקן שיכול להיות מהטובים בעמדתו. בכל מקרה אני לא בטוח שזה יהיה תלוי במכבי, הבנאדם חי בחלומות ה NBA ולא בטוח שבכלל יהיה רלוונטי לאירופה בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 10, 2021 4:06 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

זה כן אני כתב:
לשחרר את ווילבקין תהיה טעות מרה של מכבי.
הוא היה לא טוב בעונה הראשונה שלו בקבוצה בה תופקד כרכז, ובעונה הקודמת היה מדהים מעמדה 2. העונה שוב תופקד כרכז וזה נראה בהתאם. לא הייתי מוותר על השחקן היחיד בסגל שניתן להגיד עליו שהוא כוכב יורוליג (וכבר ראינו זאת כאמור).

הייתי הולך על ווקאפ מז'לגיריס לעמדת הרכז. לא שחקן מבריק, אבל כן רכז טוב, שיוריד מסקוטי את העומס שבהובלת הכדור ויאפשר לו להתמקד במה שהוא הכי טוב בו - בקליעה.

אם יש למכבי אפשרות לפזול לכיוונם של ריינלודס או ג'ורדן מיקי זה גם יהיה מדהים.

מעניין מה יהיה עם אובראיינט. מצד אחד די הסריח את הפרקט במחזורים האחרונים, מצד שני אני כן רואה בו שחקן שיכול להיות מהטובים בעמדתו. בכל מקרה אני לא בטוח שזה יהיה תלוי במכבי, הבנאדם חי בחלומות ה NBA ולא בטוח שבכלל יהיה רלוונטי לאירופה בעונה הבאה.

אני דוקא חושב שלהשאיר את סקוטי תהיה טעות. הוא בהחלט שחקן התקפה מוכשר אבל בשורה התחתונה הוא גארד נמוך שלא מנהל התקפה ברמה גבוהה, לא מסוגל לשמור על גארדים בעמדה שלו וגם לא מביא דברים נוספים (ריבאונד, הרצת מתפרצות) מלבד יכולת סקורינג שגם היא ביעילות לא גבוהה (לא הולך הרבה לקו ובהחלט עציר מול הגנות טובות).
יש מספיק רכזים אחרים ביבשת שהייתי מעדיף על פניו. הנרי, וויליאמס-גוס, ג'ריאן גרנט שנותן עונה טובה ביוון, קינן אוונס החיפאי, אפילו קודי מילר-מקינטייר שהוא אמנם סקורר לא הכי יעיל אבל מביא פיזיות, אתלטיות, הגנה, יכולת ריבאונד ומוסר ברמה גבוהה.

לא יודע כמה אני מתלהב ממיקי. אתלט אדיר אבל שחקן לא חכם במיוחד עם בחירת זריקות רעה.
לעמדה 4 מאוד הייתי רוצה את רשארד קלי מגזיאנטפ. קומבו-פורוורד (עם נטייה יותר ל4) אתלטי וחזק. מגן וריבאונדר מצויין שנע כל הזמן ושחקן קבוצתי שיודע להרים את הראש ולמסור. הוא קלעי לא משהו אבל יכול לקלוע מבחוץ כשהוא חופשי.
גם וינס האנטר מוירטוס הוא שחקן שהייתי שמח לראות פה אם הבולונזים לא יצליחו להעפיל ליורוליג. סוס אקספלוסיבי שקולע באחוזים נהדרים ופעיל בהגנה. הבעיה אצלו זו צבירת עבירות מהירה כתוצאה מהמשחק האגרסיבי שלו אבל ב25 דקות למשחק הוא יכול לעולל הרבה נזק ליריב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 10, 2021 4:26 pm 
Junior

אני מאוד אוהב את מיקי וחושב שהוא תפור למידות של מכבי.
גם את וינס האנטר אני אוהב, אבל נראה קצת אנמי בוירטוס ביחס למה שהיה לפני כן. וזה מפתיע בהתחשב בכך שהוא משחק באותה קבוצה עם מילוש תאודוסיץ שיודע להפעיל שחקנים מהסוג הזה בצורה מושלמת.

מבין הרכזים, אני מאוד אוהב את וויליאמס גוס ואת הנרי, אבל שניהם לא יהיו כאן לדעתי. יקרים מדי. את הליגה הישראלית אני לא ממש רואה, כך שאין לי דעה מוצקה על קינן אוונס, אבל שמעתי שמדברים עליו כדבר הבא שייצא מהליגה שלנו. את גרנט ראיתי מעט, ולא התלהבתי בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 11, 2021 3:48 am 
Hall of Famer

בכלל לא בטוח שהנרי יהיה זול יותר מווילבקין באם שניהם "יוצאים לשוק"

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 11, 2021 8:31 am 
מנהל פורום

Avishai כתב:
מבחן התוצאה מלמד שהקהל ממשיך לבוא בהמוניו.
גם אחרי 2016 הנוראית ו-2017 הקטסטרופלית הצליחו למכור 9,000+ מנויים.
כל עוד יש רשיון A ותקשורת שמפמפמת אותך אפשר לעשות ריסטארט כל קיץ ולא לשלם שום מחיר אמיתי על כישלונות.
זה טוב מאוד להנהלת המועדון, קצת פחות לאוהדים. מצד שני, אחרי שראיתי אתמול מחיאות כפיים בסיום המשחק אני לא בטוח כבר מה באמת מעניין את הקהל הצהוב.

אחרי שנת קורונה אנשים רוצים לצאת לבלות ולראות ספורט וזה גם יתבטא במנויים.
זה לא קשור לביצועים בעונה החולפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 349 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bangalaDesh, Google [Bot], picknroll ו 41 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה