הוקיץ' כתב:
עמוס לב כתב:
אמנם Att פעם סיפר לנו שההנהלות באן.בי.איי אך ורק בזכות הינקי השתפרו והוא הראה להם את האור שלתת חוזים ארוכי טווח על סכום גבוה מאד לשחקנים שלא שווים את הסכום זה דבר רע, אבל כנראה שחלק מהם איבדו את המזכר (בן 3543 העמודים אני מניח) שהינקי כתב ומאז שתקרת השכר התייצבה וניתן שוב לעשות טעויות שהורגות את העתיד שלך משום מה הטעויות הללו שוב ושוב קורות.
זה ייגמר רע למילווקי. אבל קשה להאשים אותם. המשותף לכל אותם "האצות" או חוזים רעים שניתנים בקבוצות של כוכב על זה השוק הקטן של אותם קבוצות. קליבלנד של המהדורה הראשונה של לברון, מילווקי, נולה של החד גבה ועוד. קשה מאד להביא שחקנים למקומות הללו, אז חייבים להתפשר. ואם יש לך שחקן שלבד הופך אותך לסוג של קונטנדרית, אתה נאלץ לשלם הרבה לשחקנים שלא ראויים לכך.
אני דווקא לא חושב שזה סותר את ה"תורה". בגדול חלק מהעניין הוא שכשקבוצה היא כבר קונטנדרית אז צריך לעשות מה שאפשר כדי לשמר את מעמדה ככזו, גם אם זה אומר לשלם יותר מדי. להזכירך Att גם אמר בזמנו שהויתור על ברוגדון הוא טעות בדיוק מאותם מניעים, עכשיו זה כבר די ברור שזו הייתה טעות.
הארכת החוזה - בתנאים לא מלהיבים למילווקי - הייתה ברורה מאליה ברגע שעשו את הטרייד (הנואש) עם ניו אורלינס.
האם זו טעות נגררת או לא, זו כבר שאלה אחרת.
לא ברור לי למה להזכיר את הינקי בת׳רד הזה
אבל כמו שהוקיץ׳ כתב, אתה צריך להתאים את המהלכים לשלב שבו אתה נמצא כקבוצה.
כשאתה קונטנדרית, אתה צריך לעשות מהלכים של win now.
רצוי לוודא לפני שאתה אכן קונטנדרית ולא רק מחשיב את עצמך ככזה
ושאתה לא עושה מהלכים שיסכנו את העתיד באופן משמעותי.
רצוי גם שהחוזים שתחתום יהיו סחירים כדי שתהיה לך תכנית חלופית
למקרה שדברים לא יעבדו, אבל כן, אתה לא יכול להרשות לעצמך לא לשלם לברוגדון (טעות עצומה בהתחשב באפסייד שהראה + זה שהוא בפריים שלו)
ואחרי כל מה שמילווקי נתנו כדי להשיג את הולידיי, אתה לא יכול להרשות לעצמך לא לשלם לו.
הבעיה עם הסיפור של הולידיי הוא המחיר ששילמו עליו מלכתחילה
וזה שבניגוד לחוזה של ברוגדון, יהיה מדובר כנראה בחוזה עם ערך שלילי.
הם משלמים על הטעות של ברוגדון בריבית דריבית
וסביר שהאפסייד של כל הדבר הזה הוא לא אליפות.