סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 5:42 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 77  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אפריל 05, 2021 4:05 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
sheky כתב:
זה לא וואטבאטיזם אם הטיעון שלך שביבי "הורס את הדמוקרטיה" והנה לפניו עשו דברים דומים והדמוקרטיה עדיין כאן.

אז אני בקטע של פסע מרפובליקת בננות לא ממש איתך. אני חושב שביבי מאוד היה רוצה לעשות את זה, אני רק לא חושב שהוא יכול (לפחות לא כרגע).
אני מציין את זה שביבי במשפט כתגובה לזה שהוא מפרק את מערכת המשפט, לא כאיזה הישג כביר.
מה הכוונה הזאב טרף לי את רוב הדיר? כמו מה לדוגמא?

דמוקרטיה זה לא בינארי, אתה יודע. אין ספק שחלק ממה שעשה אריק שרון לאורך השנים פגע בדמוקרטיה. אבל אתה רוצה את הגופות בדיר?

1) נתניהו לא מקיים החלטת בג"צ מחייבת לחתום על הסדר ניגוד העניינים שלו, שהיווה תנאי לכהונתו כראש ממשלה.

2) מהותו של הסדר ניגוד העניינים, בין היתר, למנוע מנתניהו התערבות במינויים במערכת המשפט. נתניהו עושה כל שאל ידו לשלוט במערכת אכיפת החוק, ממינוי מפכ"ל חיצוני לארגון ועד המצב הנוכחי בו למדינת ישראל אין שר משפטים, פרקליט המדינה הוא ממלא מקום וכך גם המפכ"ל.

3) נתניהו מינה עצמו לשר תקשורת, דבר שאין לו אח ורע בדמוקרטיה. במסגרת תפקודו שם, יש נגדו כרגע שני כתבי אישום. בפן הלא פלילי: ערוץ "מורשת" הפך באופן פלא לערוץ תעמולה על מלא. החינמון הנפוץ בישראל מפסיד ים של כסף כבר שנים כדי לשרת אותו. בגלי צה"ל הוקצו תקנים מיוחדים לנאמניו.

4) התקציב לא עובר כבר שנתיים כי ככה נתניהו רוצה. גם כאן בג"צ כבר תהה.

5) הקבינט ממודר לחלוטין מהליכים מדיניים-בטחוניים מהמעלה הראשונה.

אפשר להוסיף עוד, אני קצת ממהר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 05, 2021 4:58 pm 
Sophomore

אנשים משום מה מפספסים שהבעיה עם הרודן היא לא אידאולוגית, כמעט כל הרעות החולות שיש פה לא קרו בגלל איזה אידאולוגיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 05, 2021 5:52 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
sheky כתב:
מה זה השטות הזאת של נשיא עם סמכויות מורחבות? זה אשכרה משהו שמישהו דוחף?
( בהנחה ההגיונית שלא מתייחסים ברצינות לאיוב קרא https://twitter.com/ayoobkara/status/13 ... 6591152129 )

מדהים אותי כמה הכל היום מטומטם... מצד אחד מדברים על קואליציה בנט-מר"צ, מצד שני מנסים לשכנע לקואליצית בן גביר - עבאס... אפס אידיאולוגיה לשני הצדדים, אפס תפיסת עולם. הכל מתנקז לכן-ביבי לא-ביבי. זהו.
הביביזים גרוע בדיוק כמו האנטי-ביביזם, שניהם נעים אך ורק סביב אדם אחד. צד אחד חושב שהוא הטוב בהתגלמותו והצד השני חושב שהוא הרע בהתגלמותו.

הביביזם גרוע כמו האנטי-ביביזם? כתבת ברצינות?

הביביזם, הלכה למעשה, הוא שינוי שיטת המשטר הדמוקרטית לסמכותנית בואכה מלוכנות, עוד לפני תופעות הלוואי הלא מבוטלות של שנאה, גזענות, תרבות שקר ורמייה.

האנטי-ביביזם הוא מלחמה על עקרונות יסוד של דמוקרטיה מהותית.
.
אולי. לי דווקא מה שאתה כתבת נשמע כמו סיסמא פארודית ופרנואידית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 05, 2021 6:39 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
Hacohen כתב:
sheky כתב:
מה זה השטות הזאת של נשיא עם סמכויות מורחבות? זה אשכרה משהו שמישהו דוחף?
( בהנחה ההגיונית שלא מתייחסים ברצינות לאיוב קרא https://twitter.com/ayoobkara/status/13 ... 6591152129 )

מדהים אותי כמה הכל היום מטומטם... מצד אחד מדברים על קואליציה בנט-מר"צ, מצד שני מנסים לשכנע לקואליצית בן גביר - עבאס... אפס אידיאולוגיה לשני הצדדים, אפס תפיסת עולם. הכל מתנקז לכן-ביבי לא-ביבי. זהו.
הביביזים גרוע בדיוק כמו האנטי-ביביזם, שניהם נעים אך ורק סביב אדם אחד. צד אחד חושב שהוא הטוב בהתגלמותו והצד השני חושב שהוא הרע בהתגלמותו.

הביביזם גרוע כמו האנטי-ביביזם? כתבת ברצינות?

הביביזם, הלכה למעשה, הוא שינוי שיטת המשטר הדמוקרטית לסמכותנית בואכה מלוכנות, עוד לפני תופעות הלוואי הלא מבוטלות של שנאה, גזענות, תרבות שקר ורמייה.

האנטי-ביביזם הוא מלחמה על עקרונות יסוד של דמוקרטיה מהותית.
.
אולי. לי דווקא מה שאתה כתבת נשמע כמו סיסמא פארודית ופרנואידית

כולל הנימוקים המפורטים שהבאתי בהמשך? אתה בכלל מסוגל לדון במשהו בלי לנסות לסכם אותו במשפט רדוד ולא חכם על איך שזה נשמע לך?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 05, 2021 6:49 pm 
Hall of Famer

1. חיסון לקורונה לפני כולם
2. הכי שקט והכי מעט הרוגים בטחוניים שהיה בארץ במשך איזה עשור מאז ומתמיד
3. שלום עם כמה וכמה מדינות
4. לגבי הדמוקרטיה, לא יודע איך להגיד לך את זה אבל עובדה שיש פה 38 דפים על מי יהיה ראש הממשלה, אז כנראה שיש דמוקרטיה או לחילופין שאתה לא מכיר את משמעות הביטוי. גם טוב
5. לא גר בארץ אבל בחיי שאני זוכר את כל השנאה והגזענות והשקר והרמייה עוד הרבה לפני ביבי (נגיד רבין ושרון וכו'). אולי זה גרוע יותר, לא יודע, אבל יש לי חברים חילוניים שמציעים ביבי אז כנראה לא באופן המוחלט בו אתה מצייר את זה

וזאת תוך שאני מבין שכנראה המצב עם הדתיים גרוע משהיה בתקופתי וכנראה יש עוד בעיות. אבל היי, לפחות אני לא כותב סיסמאות שמתוקף הגדרתן הן קשקוש מוחלט (ראה לעיל- דמוקרטיה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 05, 2021 6:57 pm 
Hall of Famer

אה, מתוקף הגדרתן. לפעמים אני שוכח כמה הלוגיקה שלך גרועה כמעט ביחס ישר ליומרנות.

כל הטיעון שלך (שהוא השטוח והרדוד להפליא): ביבי הביא הישגים (לשיטתך, לא נכנס אפילו לדיון הזה), מותר לו. אז תשנו את שיטת הממשל למלוכה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 05, 2021 7:10 pm 
Hall of Famer

לא הבנת וזה גם ממש לא מה שאמרתי (מלוכה?? איפה ולמה)
הטיעון המרכזי הוא ש 38 דפים מוכיחים שאתה חתיכת קשקשן לגבי הרג הדמוקרטיה

ממקום מושבי, התחושה שלי היא שאם למישהו אכפת מהמדינה כמדינה דמוקרטית וחילונית עם זיקה למסורת הוא יעשה קואליציה של ביבי , לפיד, סער, גנץ, בנט ואולי ליברמן
ביבי ובנט הם היחידים המוזכרים מעלה שהיו מסכמים לקואליציה כזאת. בעצם כנראה גם גנץ. השאר לא, ותעשה עם המידע הזה מה שאתה רוצה לגבי מה זה אומר על לפיד, סער ואיווט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 05, 2021 7:19 pm 
Hall of Famer

מה מונע מלפיד להקים ממשלת 61 מסער ושמאלה?
אחי ההכשר שנתן ביבי לרעם, טיבי ועודה מהווים כזאת בעיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 05, 2021 7:20 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
לא הבנת וזה גם ממש לא מה שאמרתי (מלוכה?? איפה ולמה)
הטיעון המרכזי הוא ש 38 דפים מוכיחים שאתה חתיכת קשקשן לגבי הרג הדמוקרטיה

ממקום מושבי, התחושה שלי היא שאם למישהו אכפת מהמדינה כמדינה דמוקרטית וחילונית עם זיקה למסורת הוא יעשה קואליציה של ביבי , לפיד, סער, גנץ, בנט ואולי ליברמן
ביבי ובנט הם היחידים המוזכרים מעלה שהיו מסכמים לקואליציה כזאת. בעצם כנראה גם גנץ. השאר לא, ותעשה עם המידע הזה מה שאתה רוצה לגבי מה זה אומר על לפיד, סער ואיווט

אין לך מושג מה זה דמוקרטיה מהותית. מה מוכיחים 38 דפים בסלניוז? ובפרט איך הם סותרים את הפגיעות המהותיות שמניתי קודם? נעשה לך קל למרות שהמקרה אבוד בדרך כלל:

1) פגיעה מהותית בהפרדת הרשויות 2) פגיעה בעצמאות מערכת אכיפת החוק 3) אי-ציות לחוק 4) הריסת עקרון השוויון בפני החוק 5) פגיעה בעצמאות התקשורת 6) הפרת הסכמי יסוד לצרכים אישיים 7) איון מערכות קבלת ההחלטות והבקרה

אם הצלחת להבין משהו בכלל, תנסה להתקדם מכאן

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 05, 2021 7:31 pm 
Hall of Famer

בקיצור, הבעיה היא לא שאין דמוקרטיה במדינה כי זאת בוודאות קיימת (כלומר, יש בחירות הוגנות ושקופות) אלא שביבי מעוות דברים לטובתו
כן, זה נכון וכמו שאמרתי כאן אלף פעם זה לא כזה משנה, כל עוד המדינה מתפקדת היטב ומתנהלת בה דמוקרטיה מובהקת

והנה אומר שוב, ברור שביבי מושחת בדיוק כפי שברור שדמוקרטיה יש ושהמדינה, בגדול, במצב סבבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 05, 2021 7:37 pm 
Hall of Famer

אני במקום ריבלין זורק את המנדט לכנסת "תסתדרו ביניכם ותפסיקו לבלבל תמוח"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 05, 2021 7:38 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נורטון כתב:
בקיצור, הבעיה היא לא שאין דמוקרטיה במדינה כי זאת בוודאות קיימת (כלומר, יש בחירות הוגנות ושקופות) אלא שביבי מעוות דברים לטובתו
כן, זה נכון וכמו שאמרתי כאן אלף פעם זה לא כזה משנה, כל עוד המדינה מתפקדת היטב ומתנהלת בה דמוקרטיה מובהקת

והנה אומר שוב, ברור שביבי מושחת בדיוק כפי שברור שדמוקרטיה יש ושהמדינה, בגדול, במצב סבבה

מה זה מתפקדת היטב... אין תקציב שנתיים, אין מינויים בכל משרד ממשלתי שרק תחשוב עליו, אין שר משפטים, חצי מדינה מתעבת את החצי השני.
אין מה להגיד, החיים דבש כשאתה גר באל איי.

ודרך אגב, העובדה שהת'רד הזה הגיע כבר ל38 עמודים אינה הוכחה לכך שהדמוקרטיה בארץ מתפקדת אלא יותר מושפעת מכך שרוב היוזרים פה (לשמחתי) הם מהצד הליברלי (ע"ע תוצאות סקר הבחירות).

נערך לאחרונה על ידי sir charles בתאריך ב' אפריל 05, 2021 7:41 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 05, 2021 7:41 pm 
Hall of Famer

סיליקון וואלי

שוב, חצי מדינה מתעבת את החצי השני תמיד היה
ואני תמה איך העובדה שאין תקציב או שר משפטים משפיעה עליך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 05, 2021 7:45 pm 
Hall of Famer

וואו, גדעון סער.... איזו אכזבה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 05, 2021 7:49 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נורטון כתב:
סיליקון וואלי

שוב, חצי מדינה מתעבת את החצי השני תמיד היה
ואני תמה איך העובדה שאין תקציב או שר משפטים משפיעה עליך

אז הייתי צריך לצטט את יושב בסן פרנסיסקו על המים...

אתה ברצינות שואל איך העובדה שאין תקציב משפיעה עלינו? חשבתי שאתה מתעסק בכלכלה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 05, 2021 7:59 pm 
Hall of Famer

לא. אני מתעסק בניהול אסטרטגי ותפעולי
עכשיו, אנא תגיד לי איך העובדה שאין תקציב השפיעה עליך? היא סגרה לך בתי ספר? (הקורונה סגרה אולי, אבל לא התקציב) , שינתה את המיסים שלך? מנעה בניית כבישים ותשתיות? השמידה את הצבא? משהו אחר?
אגב, יתכן והתשובה חיובית. אני לא גר בארץ. אבל אם כך, אשמח לדעת איך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 05, 2021 8:07 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לא הבנתי. אתה טוען שאין שום נזק בזה שאין תקציב? או שזה דבר בריא או זניח שהתקציב נעשה לפי נתונים, עדיפויות והחלטות מלפני שנתיים?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 05, 2021 8:17 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:

כפי שאמרתי, אין לך מושג מה זו דמוקרטיה מהותית והמקרה אבוד

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 05, 2021 8:35 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
לא הבנתי. אתה טוען שאין שום נזק בזה שאין תקציב? או שזה דבר בריא או זניח שהתקציב נעשה לפי נתונים, עדיפויות והחלטות מלפני שנתיים?

בהחלט לא. ברור שיש נזק וברור שיש סיבה בגללה מדינה צריכה תקציב
אני רק תוהה איך זה השפיע על מישהו בשנתיים האחרונות

ושוב, אני לא בא ממקום שאני חושב שביבי הוא מלך העולם שצריך להיות המנהיג ואין בלתו אלא בעיקר ממקום שבו אנשים כמו נדב כאן שרואה את העולם באופן דיכוטומי מוחלט , מקשקשים במודע או שלא
או כמו שכתבתי למעלה, בהנחה שיש כאן ממשלה חילונית עם ביבי, סער, גנץ, לפי, איווט ובנט, האם זה באמת כל כך רע? נגיד גם שהם יחויבו בקביעת תקציב וכו'? אני באמת לא מבין למה יש כזאת התנגדות נחרצת לממשלה כזאת, רק בגלל שביבי בראשה (והאמת שיהיה מצידי סער או בנט או גנץ בראש. זה לא באמת משנה...האם לא ברור שזו אחלה ממשלה שהעולם לרוב צרכי המדינה?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 05, 2021 8:51 pm 
Hall of Famer

"רואה את העולם באופן דיכוטומי מוחלט", עאלק

נורטון, אתה בור גמור בנושא הנדון, חסר כלים בסיסיים לנתח, רמת לימודי אזרחות של תלמיד בית ספר יסודי לא מתקדם.

אשכרה, "יש דיון בסלניוז ומתקיימות בחירות", זה הטיעון. איזונים ובלמים? מגבלות הכח? הפרדת רשויות? לך ללמוד מושכלות יסוד באזרחות, אולי תעשה שוב בגרות, ותשקול לחזור לדיון.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 05, 2021 8:52 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

זה השפיע כנראה על כל מיני פרויקטים ורפורמות שנתקעו.
לא חושב שיש יותר מידי אנשים שזה השפיע עליהם ביום-יום.

תכלס אתה צודק - מבחינת הישראלי הממוצע, המדינה מתנהלת סבבה . ביבי רק מושחת בקטנה, וזו גלולה מרה שאפשר לבלוע.
אתה הקול השפוי פה לדעתי, נורטון (שוב, מבחינת הישראלי הממוצע).

אגב, אני לא חושב שחצי מהעם מתנגד לשחיתות ביבי.
גוש הרל"בים מורכב מאנשים שגם אם ביבי היה טהור ב 100% הם גם ככה היו מצביעים שמאל.
ואצל ה"לא שמאל" שיוצא נגד ביבי (ליברמן, סער, בנט) מדובר בעניינים אישיים.

למשל סער זו הדוגמה הקלאסית - האם עד לפני חצי שנה ביבי כן היה ראוי לרוץ איתו, ופתאום זה השתנה?
מדובר בעניין אישי. בסגירת חשבון עם ביבי.
עם ליברמן זה מקרה עוד יותר מובהק - עם כל השחיתות שהיתה במפלגה שלו (פאינה קירשנבאום וכו'), פתאום מפריעה לו השחיתות של ביבי?

הכל אינטרסים ודברים אישיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 05, 2021 8:53 pm 
Freshman

נורטון כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

ושוב, אני לא בא ממקום שאני חושב שביבי הוא מלך העולם שצריך להיות המנהיג ואין בלתו אלא בעיקר ממקום שבו אנשים כמו נדב כאן שרואה את העולם באופן דיכוטומי מוחלט , מקשקשים במודע או שלא
או כמו שכתבתי למעלה, בהנחה שיש כאן ממשלה חילונית עם ביבי, סער, גנץ, לפי, איווט ובנט, האם זה באמת כל כך רע? נגיד גם שהם יחויבו בקביעת תקציב וכו'? אני באמת לא מבין למה יש כזאת התנגדות נחרצת לממשלה כזאת, רק בגלל שביבי בראשה (והאמת שיהיה מצידי סער או בנט או גנץ בראש. זה לא באמת משנה...האם לא ברור שזו אחלה ממשלה שהעולם לרוב צרכי המדינה?)

זה קצת להחזיק את המקל בשני קצוותיו, או שיש נזק ברור מהעדר תקציב ושרים בכירים או שזה לא משפיע על אף אחד.

בתור מצביע שמאל אני חושב שזאת הצעה סבירה לממשלה, אבל במקום ביבי הייתי רושם הליכוד. בכלל רצוי לדבר קצת יותר על מפלגות ורשימות וקצת פחות על יו"רים...מן הסתם הייתי מעדיף להוריד את ימינה ולהוסיף את העבודה (וגם את מרץ, כמובן, אבל זה חמדני). בכלל הגיע הזמן לקצת ריסט בסדרי העדיפויות ובדגש ששמות מפלגות במצע שלהם (קרי: הסכסוך לא מעניין יותר מדי את אף אחד מהצדדים, וצריך להתעסק יותר בחיים עצמם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 05, 2021 8:59 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נורטון כתב:
לא. אני מתעסק בניהול אסטרטגי ותפעולי
עכשיו, אנא תגיד לי איך העובדה שאין תקציב השפיעה עליך? היא סגרה לך בתי ספר? (הקורונה סגרה אולי, אבל לא התקציב) , שינתה את המיסים שלך? מנעה בניית כבישים ותשתיות? השמידה את הצבא? משהו אחר?
אגב, יתכן והתשובה חיובית. אני לא גר בארץ. אבל אם כך, אשמח לדעת איך

עכשיו שהמפלצות הקטנות הושכבו לישון יש לי זמן לענות לך.
להלן שתי דוגמאות איך היעדר התקציב משפיע עלי אישית:
1) יש לי בן על הספקטרום. מגיעה לו סייעת בגן, אז הוא קיבל מטפלת במוזיקה. הוא לא מתחבר אליה וביקשנו לבדוק אם אפשר להחליף סייעת, אבל בגלל שאין תקציב אז גם אין תקנים לסייעות והיא היחידה הזמינה. אז יוצא שכבר שנתיים הוא "מסתייע" בסייעת שלא תורמת לו ולא באמת מסייעת בקשיים שיש לו. נוסף על כך הוא סובל מאלרגיה מסכנת חיים לאגוזים ועל כך מגיעה לו בנוסף סייעת רפואית, רק שהיא חלתה שבועיים מתחילת שנת הלימודים ונעדרת מאז, ונחש מה? בגלל שאין תקציב אז גם אין תקן לסייעת רפואית נוספת.
2) רבים מהמפעלים שאני עובד עימם מסתמכים על מכרזים ממשלתיים, אבל כשאין תקציב אז יש הרבה פחות מכרזים ואני מקבל פחות הזמנות, וכך יוצא שעסק כמו שלי שעד לפני 3 שנים חווה עלייה מתמדת במכירות סובל כבר שנתיים מירידה בהכנסות (וזה מבלי לקחת בחשבון את השפעות הקורונה בשנה האחרונה על השוק שבו אני עוסק).

אני לא יודע כמה זמן אתה כבר חי בחו"ל אבל מהדברים שאתה כותב כאן זה קצת מרגיש שאתה מנותק מהמציאות בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 05, 2021 9:04 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני חושב שזה יהיה מושלם אם על המצבה של ביבי יהיה רשום "היה מושחת בקטנה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 05, 2021 9:28 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
נורטון כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

שוב לא הבנתי.
נגרם נזק, אבל לא נגרם נזק לאף אחד?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 77  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: