סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 1:50 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 77  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 9:16 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
כלומר אם אני חושב עליו דברים רעים (שלדעתי הם מבוססים לחלוטין על דבריו, מעשיו והתנהלותו) זה אומר שאני משוחד מכדי לחשוב עליו דברים רעים (גם אם לדעתי הם מבוססים על דבריו, מעשיו והתנהלותו).
אחלה לוגיקה, לא מעגלית בכלל וכה אובייקטיבית.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 11:23 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אם אתה חושב עליו דברים רעים. ועכשיו אתה נדרש לדון בראיות שיכריעו אם הוא אשם. אם פעל בתום לב או בכוונת זדון,קצת קשה להאמין שתהיה אובייקטיבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 11:42 pm 
Junior

בן אדם הגיוני ששומע את הראיות יכול להגיע לאחת משתי מסקנות: או שנתניהו מושחת (בגדולה, ממש בגדולה), או שכמות גדולה של אנשים בתפקידים בכירים התאחדו כדי להפילו.
האופציה השנייה אפשרית כמובן, רק שלא ראיתי בדל של ראיה לדבר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 07, 2021 12:28 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אבימאל כתב:
אם אתה חושב עליו דברים רעים. ועכשיו אתה נדרש לדון בראיות שיכריעו אם הוא אשם. אם פעל בתום לב או בכוונת זדון,קצת קשה להאמין שתהיה אובייקטיבי.

בקיצור, חזרת לתפקיד הטרול החלופי.
כי אם מדובר עלי - אז אני לא נדרש לדון בראיות אחרי הדעה שלי עליו, כי הדעה הזו היא לא סיבה אלא תוצאה. תוצאה של מעשיו, דבריו והתנהלותו. אם אחרי 45 עמודים בת'רד הזה ועוד עשרות או מאות בת'רדים קודמים אתה עוד לא יודע מהם, אין לי אלא לשלוח אותך לחזור ולקרוא את כולם, ואז תחזור לפה. בינתיים אתה האחרון שיכול להטיף מוסר פה למישהו על דעה שנקבעת מראש.
אם מדובר על השופטים של נתניהו - אז בוא תוכיח שהתזה שלך תופסת לגביהם. בינתיים אתה האחרון שיכול וכו' וכו' ואידך זיל גמור.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 07, 2021 12:12 pm 
Hall of Famer

בינתיים בנט וסער מסכימים שרע'ם יתמכו בממשלה החלופית מבחוץ ועידכנו את לפיד.אבל הם מתנגדים לרשימה המשותפת שאני באמת לא רואה הבדל בינה לבין החברה של עבאס.

סמוטריץ' לא עונה לנציגי הליכוד .... :mrgreen:

https://g.kipa.co.il/1108964/w/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 07, 2021 12:44 pm 
Hall of Famer

אני מדבר על השופטים. אם לא מחפש להוכיח כלום.
סתם שואל שאלה. האם נותר עוד אדם בארץ שיכול לשפוט אובייקטיבית את נתניהו. לא לתת לו מחמאה לא מחייבת על פעולה טובה שהוא עשה. לשפוט מקרה שנוי במחלוקת ולהכריע.

בשולי הדברים. אמרתי שהמדינה מתחלק בין החושבים אותו קורבן לחושבים אותו מושחת. מעניין שאלה שחושבים אותו מושחת חושבים שאין צד שני בדיון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 07, 2021 12:59 pm 
Junior

אבימאל, למיטב ידיעתי אין הרבה מחלוקת על העובדות אלא רק על הפרשנות שלהן.
אשמח אם תתקן אותי לגבי העובדות
תיק 1000 - נתניהו קיבל מתנות בשווי רב לאורך השנים (נראה לי דובר על מאות אלפים במצטבר) מפאקר ומילצ'ן. במספר מקרים נתניהו התעסק במקרים שקשורים לפאקר ומילצ'ן ישירות.
תיק 2000 - ישנה הקלטה שבה נתניהו דן במפורש עם נוני מוזס על הגבלת ישראל היום תמורת סיקור אוה.
תיק 4000 - נתניהו ובני ביתו (ומקורבים להם) קיבלו יכולת חריגה להשפיע על התכנים באתר בוואלה. נתניהו לקח חלק (לא ברור מה גודלו והשפעתו) בקידום הקלות רגולטוריות כאלו ואחרות שהטיבו עם אלוביץ'.
אלו העובדות שלמיטב ידיעתי אין עליהן הרבה עוררין.

המחלוקת עצמה, בכל אחד מהתיקים זה האם יש כאן משהו חריג ובעיקר האם יש כאן משהו פלילי.
תיק 1000 - האם אלו מתנות שמותר לראש ממשלה לקבל, גם אם זה מחברים עשירים? לפי מה ששמעתי מלא מעט מקורות בתקשורות התיק הזה יחסית חזק. אני חושב שתיק 1000 הוא תיק שגם מרבית תומכי נתניהו יסכימו שיש שם משהו קצת מסריח. ההבדל בין הצדדים זה כנראה בין קצת מסריח מצד אחד לעבירה פלילית מצד שני.
תיק 2000 - את האמת תיק משונה... למיטב הבנתי (כאמור, הבנתי מאוד שטחית) די ברור לכולם שביבי הונה את מוזס ואין פה חשד אמיתי לשוחד (זה גם לא כתב האישום). את האמת לא מבין בדיוק את ההאשמה הפלילית במקרה הזה אם לא מדברים על שוחד.
תיק 4000 - זה התיק הכי מקטב לטעמי ובתכלס אין לי מושג איך הם יכולים להוכיח שא' נבע מב' או להיפך. בעייני (הלא אוביקטיביות) רק העובדות בתיק הזה מצביעות על שחיתות (גם אם לא פלילית) אבל אין לי שום מושג אם יצליחו למתוח קו בין המתת לתמורה.

עכשיו בתכלס אבימאל, עזוב אותך פלילי או לא פלילי, אתה לא חושב שרק העובדות מראות שביבי מוכן לחלוק מסמכויותיו בשביל דברים שמטיבים איתו? בוא נתעלם רגע מהשאלות (שהן מעניינות, אגב) האם הוא חריג מבין הפוליטיקאים, האם זה חוצה את הרף הפלילי או האם אלו דברים שנעשו במודע - העובדות, שכאמור למיטב ידיעתי אין עליהן הרבה עוררין, לא גורמות לך לחשוב שנתניהו "מושחת בקטנה" (כמו שמטורלל אחד פה מכנה אותו) לפחות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 07, 2021 1:36 pm 
Sophomore

עשית פה הנחות רציניות לכל המעורבים, אין שום מחלוקות שברור לאלוביצ'ים שאם הם לא משפיעים על תכנים כאלה ואחרים אותן החלטות לא מקודמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 07, 2021 1:39 pm 
Junior

עשיתי הנחות כי כמו שציינתי אני לא מכיר את כל הדברים לעומק :) לא ידעתי שאין מחלוקת שהאלוביצ'ים הבינו שהם יקבלו הטבות תמורת הסיקור האוהד... יכול לרפרנס?

מעבר לזה רציתי לרשום את המינימום המוסכם על כולם בחלק של העובדות. יכול להיות שהקלתי אבל אלו כאמור העובדות המוסכמות על כולם שאני מכיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 07, 2021 1:44 pm 
Sophomore

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 31,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 07, 2021 1:56 pm 
Junior

וואו... לא ידעתי שזה היה עד כדי כך גס מצד אלוביץ'. כשכתוב שם "תמלול שיחות" הכוונה היא שיש את השיחה הזאת מוקלטת?
אם כן אני לא רואה איך אלוביץ' יוצא פה בלי שוחד, רק במשפט אחד שלו יש מתת, תמורה וידיעה לגבי ההדדיות (מצידו לפחות).

מה שכן, עדיין לא נתקלתי בראיה שמראה שביבי גם ידע שיש פה תן וקח (גם אם ידע, השאלה אם יש ראיה שתוכיח זאת).
אז בהחלט הקלתי בעובדות. מסתבר שצד אחד ידע בודאות שיש פה עסקת שוחד, רק שזה לא הצד של ביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 07, 2021 1:59 pm 
Sophomore

הציטוט בכותרת זה מתוך התכתבות בוואסטפ, הוקראה בעדות עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 07, 2021 2:19 pm 
Hall of Famer

ועכשיו היודונאצ סמוטריץ מאיים על טרנספר לערביי ישראל שלא יקבלו את העיקרון שארץ ישראל שייכת לעם ישראל.... שיהיה בהצלחה עם מנסור עבאס בממשלה איתו.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 07, 2021 2:22 pm 
Sophomore

ולגבי הצד של ביבי, נחכה לעדות של הכלבלב פילבר ועדויות נוספות. תזכורת - אחרי שהרודן החליט למנות עצמו דווקא לשר התקשורת, הוא פיטר את המנכל (שגם העיד בנושא https://www.calcalist.co.il/local/artic ... 58,00.html ) ומינה את שלמה מומו פילבר, שרגע לפני היה אחראי על הקמפיין של הליכוד (ובעברו היה אחראי לפמפם תיאוריות קונסיפרציה על רצח רבין)
אם אתה רוצים תמלולים מהחקירה, תבלה -
https://www.mako.co.il/news-law/2019_Q3 ... c61027.htm
החקירות של הרודן בנושא מורכבות לרוב מצמד המילים לא זוכר כמובן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 07, 2021 2:39 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
ועכשיו היודונאצ סמוטריץ מאיים על טרנספר לערביי ישראל שלא יקבלו את העיקרון שארץ ישראל שייכת לעם ישראל.... שיהיה בהצלחה עם מנסור עבאס בממשלה איתו.

אה וואו איזה הפתעה

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 07, 2021 4:00 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:

תתבייש לך שבערב יום השואה משתמש אתה במושג "יודונאצ" כלפי יהודים שבסך הכל רוצים שמי שגר פה יכיר בכך שזו מדינת היהודים.
לדעתי אתה מבצע הכחשת שואה מסוימת באמירה הזו, משום שאתה מוזיל את השואה.

אגב, סמוטריץ' לא דיבר על טרנספר במובן שאתה חושב או מתכוון אליו, אלא רק שהוא יגרום לערבים להבין שאם הם לא יקבלו את זה שעם ישראל פה,
אז אנחנו נעודד אותם לעזוב. לא יהיה שום טרנספר של ממש, בטח שלא גירוש וכו'. אנחנו נקנה את הבתים שלהם, נסדר להם מקום אחר, והם לא יהיו פה בע"ה.
ערבי שכן יכיר בכך שזו מדינה יהודית יחיה פה כמו מלך תחת שלטון וחסות העם היהודי!

בנוסף, שים לב שגם אתה בעצמך גזען, אתה גר במדינה שעושה אפליה ומאפשרת רק ליהודים (גנטית) לעלות לפה?
האם זה לא גזעני בעיניך ?

אז עד מתי פוסח אתה (וגם sheky, הוקיץ' ו"הכהן" ) על שני הסעיפים -
או שגם אתה חלק מ"הגזענים" וחושב שזו אכן מדינה של העם היהודי,
או שתעזוב את הארץ כי איך אדם שמתלונן על גזענות הוא עצמו אזרח ותושב של אותה המדינה.

לחיות במין צורת ביניים של מצד אחד להתכחש של שסמוטצ' אומר ומצד שני לחיות פה בשלום עם חוק השבות זו הצביעות בהתגלמותה!

תתבייש לך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 07, 2021 4:08 pm 
Hall of Famer

ehud כתב:
עופר האדום כתב:

תתבייש לך שבערב יום השואה משתמש אתה במושג "יודונאצ" כלפי יהודים שבסך הכל רוצים שמי שגר פה יכיר בכך שזו מדינת היהודים.

אגב, סמוטריץ' לא דיבר על טרנספר במובן שאתה חושב או מתכוון אליו, אלא רק שהוא יגרום לערבים להבין שאם הם לא יקבלו את זה שעם ישראל פה,
אז אנחנו נעודד אותם לעזוב. לא יהיה שום טרנספר של ממש, בטח שלא גירוש וכו'. אנחנו נקנה את הבתים שלהם, נסדר להם מקום אחר, והם לא יהיו פה בע"ה.

בנוסף, שים לב שגם אתה בעצמך גזען, אתה גר במדינה שעושה אפליה ומאפשרת רק ליהודים (גנטית) לעלות לפה?
האם זה לא גזעני בעיניך ?

או שתעזוב את הארץ כי איך אדם שמתלונן על גזענות הוא עצמו אזרח ותושב של אותה המדינה.

לחיות במין צורת ביניים של מצד אחד להתכחש של שסמוטצ' אומר ומצד שני לחיות פה בשלום עם חוק השבות זו הצביעות בהתגלמותה!

תתבייש לך!

אני לא פוסח על סעיפים בכלל, אני זה שאמר שהציונות המיינסטרימית מעולם לא התגברה על המוטיב הגזעני המובהק שלה ואף פעם לא יישבה את הפרדוקס.

אבל זה לא שייך לעובדה שאתה יודונאצי מובהק, סמוטריץ' ורבניו המחליאים יודונאצים מובהקים והזילות הכי גדולה של השואה זה אנשים כמוכם-שממשיכים את מורשת תורת הגזע בכסות יהודית-אמונית.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 07, 2021 4:21 pm 
Sophomore

Hacohen כתב:
ehud כתב:
עופר האדום כתב:

האם זה לא גזעני בעיניך ?

תתבייש לך!

אני לא פוסח על סעיפים בכלל, אני זה שאמר שהציונות המיינסטרימית מעולם לא התגברה על המוטיב הגזעני המובהק שלה ואף פעם לא יישבה את הפרדוקס.

אבל זה לא שייך לעובדה שאתה יודונאצי מובהק, סמוטריץ' ורבניו המחליאים יודונאצים מובהקים והזילות הכי גדולה של השואה זה אנשים כמוכם-שממשיכים את מורשת תורת הגזע בכסות יהודית-אמונית.

אם אתה חי בארץ ישראל ומקבל את חסות המשטר הציוני (הגזעני לשטתך) אז אתה יותר גרוע מכולם.

תתבייש לך שאתה קורא לחלק האיכותי ביותר בעם יודונאצים.
במקום לחשוב איך להתקרב ואיך לחיות פה יחד בשלום.
בושה וחרפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 07, 2021 4:26 pm 
Hall of Famer

ehud כתב:
Hacohen כתב:
ehud כתב:
עופר האדום כתב:

האם זה לא גזעני בעיניך ?

תתבייש לך!

אם אתה חי בארץ ישראל ומקבל את חסות המשטר הציוני (הגזעני לשטתך) אז אתה יותר גרוע מכולם.

תתבייש לך שאתה קורא לחלק האיכותי ביותר בעם יודונאצים.
במקום לחשוב איך להתקרב ואיך לחיות פה יחד בשלום.
בושה וחרפה.

ואם אני יותר גרוע מכולם, מה דיני?

ואני לא מקבל חסות של שום משטר. אני אזרח מלידה של מדינה מסוימת, שפועל בכוחותיו הדלים לשינוי מה שאפשר לשנות. אגב, אני לא אופטימי במיוחד לגבי העתיד, ובהחלט מתכוון בתוך X שנים לממש את זכויותיי מתוקף הדרכון הנוסף שלי ולהשאיר את ישראל להינמק איתכם ועם החרדים.

כמובן שאין לי שום רצון וכוונה להתקרב אליכם. אני מתעב את האידאולוגיה שלכם תיעוב אמת, רואה בכם גזענים נחותים ומאחל לכל המוסדות שמבטאים את האידאולוגיה שלכם חורבן מלא במהרה בימינו, אמן.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 07, 2021 4:49 pm 
Sophomore

Hacohen כתב:

ואני לא מקבל חסות של שום משטר. אני אזרח מלידה של מדינה מסוימת, שפועל בכוחותיו הדלים לשינוי מה שאפשר לשנות. אגב, אני לא אופטימי במיוחד לגבי העתיד, ובהחלט מתכוון בתוך X שנים לממש את זכויותיי מתוקף הדרכון הנוסף שלי ולהשאיר את ישראל להינמק איתכם ועם החרדים.

כמובן שאין לי שום רצון וכוונה להתקרב אליכם. אני מתעב את האידאולוגיה שלכם תיעוב אמת, רואה בכם גזענים נחותים ומאחל לכל מוסדות החינוך שמבטאים את האידאולוגיה שלכם חורבן מלא במהרה בימינו, אמן.

אתה יודע מי באמת לא מקבל חסות (או לפחות מתנהל כך)?
הקיצוניים של העדה החרדית. אלו שלא מחזיקים תעודות זהות, ואפילו בקורונה לא הגיעו לבתי החולים, אלא רכשו מכשירי/מכונות הנשמה לשימוש שלהם.

אני מניח שאתה כן פונה לבתי חולים כאשר אתה לא חש בטוב, ואתה כן משתמש בשירותי המדינה השוטפים וכו'.
אתה יהודי יקר עם רצון עז לשינות לטובה, ויש בך נקודת אמת גדולה (אני מניח שאתה מכיר את כתבי הראי"ה וכו').
הבעיה היא שסולם הערכים שלך מבולבל, ולכן אתה עושה מישמש מכוער ולא הוגן בין "גזענות" יהודית לבין גזענות נאצית.
ואני כבר לא מדבר על ההטיות שלך . . .

אני באופן אישי כן היתי רוצה להתקרב אליך, ומאד היתי שמח ותישאר חלק מעם ישראל בארץ ישראל, גם אם אינך מרוצה מה"גזענות היהודית".
אנחנו צריכים אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 07, 2021 4:58 pm 
Hall of Famer

ehud כתב:
Hacohen כתב:

כמובן שאין לי שום רצון וכוונה להתקרב אליכם. אני מתעב את האידאולוגיה שלכם תיעוב אמת, רואה בכם גזענים נחותים ומאחל לכל מוסדות החינוך שמבטאים את האידאולוגיה שלכם חורבן מלא במהרה בימינו, אמן.

אתה יודע מי באמת לא מקבל חסות (או לפחות מתנהל כך)?
הקיצוניים של העדה החרדית. אלו שלא מחזיקים תעודות זהות, ואפילו בקורונה לא הגיעו לבתי החולים, אלא רכשו מכשירי/מכונות הנשמה לשימוש שלהם.

אני מניח שאתה כן פונה לבתי חולים כאשר אתה לא חש בטוב, ואתה כן משתמש בשירותי המדינה השוטפים וכו'.
אתה יהודי יקר עם רצון עז לשינות לטובה, ויש בך נקודת אמת גדולה (אני מניח שאתה מכיר את כתבי הראי"ה וכו').
הבעיה היא שסולם הערכים שלך מבולבל, ולכן אתה עושה מישמש מכוער ולא הוגן בין "גזענות" יהודית לבין גזענות נאצית.
ואני כבר לא מדבר על ההטיות שלך . . .

אני באופן אישי כן היתי רוצה להתקרב אליך, ומאד היתי שמח ותישאר חלק מעם ישראל בארץ ישראל, גם אם אינך מרוצה מה"גזענות היהודית".
אנחנו צריכים אותך!

אני גם משלם למדינה מיסים שוטפים בגין השירותים האלמנטריים שהיא "מעניקה" לי.

בכל מקרה, כמו תמיד אין בינינו מפגש רצונות, ואני מעוניין להישאר מרוחק ממך ככל האפשר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 07, 2021 5:47 pm 
Junior

אהוד, בהנחה שאתה לא מסתלבט על כולנו כאן, אני חייב לציין שהניסיונות המאולצים שלך לפזר אהבה לכל עבר מטרידים אותי לפחות, אם לא יותר, מהסגנון הדוחה של נדב.
בחייאת די.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 07, 2021 5:58 pm 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
אהוד, בהנחה שאתה לא מסתלבט על כולנו כאן, אני חייב לציין שהניסיונות המאולצים שלך לפזר אהבה לכל עבר מטרידים אותי לפחות, אם לא יותר, מהסגנון הדוחה של נדב.
בחייאת די.

לקבל הערות על סגנון ממך זה די משעשע.

מזכרון של שניה, תל אביב היא "העיר הדוחה ביקום" והערבים הם "בועלי כבשים". מי שיטרח לחפש בטח ימצא עוד פנינים. לא שסגנון בוטה הפריע לי אי פעם, אבל אפשר לחשוב שאתה הביאה של חנה בבלי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 07, 2021 6:44 pm 
Junior

ביאה כדרך הטבע או שלא כדרך הטבע?

כדי לצנן מעט את הרוחות, עוד קצת פוליטיקה:
מעולם לא הייתי בטוח יותר שבנט הוא ראש הממשלה הבא. מה שכן, הוא לא יוכל פשוט לנתק את הטלפון ולסרב למו״מ עם ביבי. צפו לתפניות דרמטיות בעלילה. תוך שבוע-שבועיים תהיה התקדמות מאוד משמעותית במו״מ, זה כבר יהיה כמעט סגור, כל הרק לא ביביסטים כבר יקללו את האימא של בנט, ואז בשנייה האחרונה הכל יתפוצץ ובנט ייאלץ להרכיב ממשלה בעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 07, 2021 6:53 pm 
Junior

Hacohen כתב:
לקבל הערות על סגנון ממך זה די משעשע.

מזכרון של שניה, תל אביב היא "העיר הדוחה ביקום" והערבים הם "בועלי כבשים". מי שיטרח לחפש בטח ימצא עוד פנינים. לא שסגנון בוטה הפריע לי אי פעם, אבל אפשר לחשוב שאתה הביאה של חנה בבלי.

אני חושב שיש סיכוי לא רע שהתבלבלת עם מישהו אחר בהתבטאויות הנ"ל, למרות שלך תזכור מה כתבת בפורום שבו אתה חבר כבר 18 שנים. לא יודע, לא זוכר.
גם מבלי לבדוק, אין לי ספק שהיו לי התבטאויות מטומטמות, יותר או פחות, בעבר. טבעי למדי, אם מתחשבים בכך שאני עדיין אדם צעיר יחסית.
אבל כידוע, אנשים מתבגרים עם השנים, מעדנים סגנון ואפילו יכולים לשנות את דעותיהם. הסגנון שלך לעומת זאת לא השתנה מהרגע בו התחלת לכתוב פה, תחת אי אלו כינויים שונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 77  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: FLASH, ראי שעל הקיר ו 42 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: