עמוס לב כתב:
ehud כתב:
כמו כן עד עכשיו ב"ה אין שיוויון זכויות בין משפחות נורמליות ובריאות למשפחות מעוותות של בוחשים בפינג'אן (כן, נכתב באופן פרובוקטיבי בכוונה).
אני מאד מאד משתדל לא לענות לך. אני חושב שאו שאתה פרובוקטור/טרול שמנסה פשוט לעצבן אנשים עם ההודעות שלך או שאתה בן אדם שבאמת באמת אין לי יכולת לנהל שיח איתו, אנחנו כל כך רחוקים בהשקפות העולם ובפתיחות שלך להשקפות עולם אחרות (אין שום סיכוי להזיז אותך אפילו מילימטר מהדעות המוצקות שלך).
אני אקח כרגע את אופציה ב' כאופציה הנכונה. אתה מדבר המון על אהבת ישראל, לכבד את האחר, קירוב לבבות וכו' וכו'. האם אתה לא מרגיש שההודעה שלך על אנשים עם העדפות מיניות אחרות (פסולות ככל שיהיו על ידך) מאד מאד פוגענית, לא מקרבת לבבות ומבזה את האחר? זאת הדוגמא, כאוהב ישראל, שאתה מנסה להעביר בפורום. ליבוי השנאה עם האחים היהודים שלך, כפי שאתה טורח לקרוא לנו? וכל זה ביום השואה? שים לב שקראת לאנשים עם העדפה מינית אחרת, שאתה בעצמך מודה שלא תמיד זאת בחירה חופשית וגם אם הם רוצים להיות נורמטיבים כפי שאתה מגדיר (לא כולם מגדירים כך, חשוב מאד) נורמטיבי, זאת התמודדות לא קלה, אנשים מעוותים ועוד הוספת כינוי גנאי להם.
לגבי האובססיות של אנשים פה בפורום, העובדה שאתה שוב ושוב מעלה התייחסויות ללהט"בים, נראה לי שדי ברור מי האובססיבי.
אם אתה באמת כותב לא בכדי לעצבן ולהכעיס, אלא כדי לפתח דיון, כפי שאתה טוען שוב ושוב, אני חושב שאתה צריך להתבונן טוב טוב בעצמך ולהבין את הפגיעה שאתה פוגע באחרים.
שיהיה לך בהצלחה.
קודם כל, אני ממליץ לך לעבור על ההודעות בפורום הזה. קשה להתדיין עם אדם שכותב חצאי אמיתויות. מעניין אם תטרח להתנצל על מה שכתבת.
אני זה שמתייחס בכבוד ובאהבה (לכולם פה), ובתגובה משווה לאדולף וכו' (אגב, בלי קשר להומוסקסואליות).
מעולם לא קראתי לאדם עם נטייה מינית הומוסקסואלית, או אפילו אדם שמקיים משכב זכר בכינוי "מעוות".
ההפך, בהודעות פה אמרתי שאני אוהב אותם כבני אדם, אבל רק מגנה את המעשה (אפילו לא את הנטייה) , המכונה על ידי בורא עולם כ"תועבה".
יתרה מכך, הדגשתי יותר מפעם אחת שלדעתי הומוסקסואלים הם אנשים בדרך כלל יותר טובים מהאדם הממוצע, עם סף רגישות גבוה לאחר.
אני לא טרול/פרובוקטור.
ההודעה האחרונה אכן נכתבה באופן פרובוקטיבי (חלקית),
וזה בתגובה לכך שמשווים אותי ל"אדולף".
אבל זאת דעתי באמת.
"משפחה" של אבא-אבא אמא-אמא זה דבר מעוות.
ואם אתה לא מסוגל לקבל את זה שזכותם של אנשים להתבטא כך כלפי משפחות חד מיניות, אז אני ממליץ לך לעשות מאמץ על מנת להחליף דיסקט,
ולהתחיל להכיר בכך שיש במדינה הזו מיליונים של אנשים שסוברים כך.
לגבי השימוש בכינוי "בוחשים בפינג'אן" -
זו היתה אמנם סוג של פרובוקציה, אבל לפי מה שהבנתי, זה הומור לגיטימי.
לא מזמן השתמשו בזה ב"ארץ נהדרת" כלפי הומוסקסואלים, ולכן השתמשתי בזה פה.