סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' דצמבר 01, 2024 12:08 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 77  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אפריל 08, 2021 6:29 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ehud כתב:
לגבי הגבלת הילודה, גם אם יש כאלו שלא תומכים בזה, הם בטח לא אומרים שזה מעוות בפסול. הם אומרים אולי שזה מכביד כלכלית, ושזה יכול לעשות בעיות, אבל אף אחד לא סובר שזה מעוות ופסול.

אני די משוכנע שתהיה מוסכמה (ישראלית? עולמית?) שהחל מרף מסוים זה בהחלט "פסול ומעוות".
מכל ההיבטים - הן לגבי איך נראים החיים של האישה היולדת (שגרת חייה, האם זו באמת בחירה חופשית שלה? האם זה לא מסכן אותה בריאותית וכו') וכמובן לגבי גידול הילדים - כמה משאבים (החל מרמת המיטה, אוכל, לימודים ופנאי וכו') יושקעו בכל אחד מהילדים.
כמו לכל (או כמעט לכל) דבר בחיים - צריך להיות פה גבול (לאו דווקא ברמה החוקתית - אלא במה שאנשים בהשקפתם רואים כ"פסול ומעוות").

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 08, 2021 6:30 pm 
Hall of Famer

ehud כתב:
נורטון כתב:
לרגע לא טענתי את זה. שקרן. ביבי תמיד היה גם מושחת וגם מנהיג די טוב, גם אם רחוק משלמות שיתכן והיום הנזק רב על התועלת אבל קשה לי לומר ממקום מושבי

בא נראה מי שקרן.
הינה ציטוט שלך מדיון על ביבי לפי כמה שבועות/חודשים :

נורטון כתב:
אהוד, מכל המניפסט, מה שבאמת לא הבנתי הוא ה 'איש משפחה'

למרות האמור, ברור גם לי שנתניהו בשקלול הוא מנהיג די דגול. מושחת או לא.

וזה מה שכתבת היום :
נורטון כתב:

כתבתי לא פעם ולא פעמיים שדי ברור שביבי הוא חרא מושחת אבל שהדבר היחיד שמשנה היא תועלתנות הכלל

סליחה, אבל לי זה די ברור שמשהו השתנה בדעות שלך.

עם כל ההנאה שבלראות חרד"לי מראה פעם אחר פעם עד כמה האידאולוגיה הזו היא הדבר המטומטם והנלעג ביותר עלי אדמות, הודעות כאלה גורמות לחשוב שפשוט צריך להתעלם ממך לגמרי, למעט לעג טבעי מדי פעם. אתה לא מבין כלום ברמות הכי בסיסיות. ממש ברמה שאפילו סרטון של איה קרמרמן לא יכול לעזור.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 08, 2021 6:50 pm 
Junior

אהוד, אתה אומר חצי אמיתות שזה ממש לא מוסרי ולא יהודי...
אף אחד לא קרא לך היטלר, לא יפה להגיד ככה על אנשים פה.
נדב קרא לך אדו, אני מנחש שזה קשור לאדושם ולאהבתך אליו.
מי שהתחיל לקרוא לך אדולף (תומר? לא זוכר בדיוק) מעולם לא דיבר על היטלר, אני הבנתי את זה בכלל כאברהם (אדולף) ברמן שהיה חבר כנסת מהכנסת השניה.

אבקש ממך לדייק למען קירוב לבבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 08, 2021 7:34 pm 
Sophomore

Hacohen כתב:

עם כל ההנאה שבלראות חרד"לי מראה פעם אחר פעם עד כמה האידאולוגיה הזו היא הדבר המטומטם והנלעג ביותר עלי אדמות, הודעות כאלה גורמות לחשוב שפשוט צריך להתעלם ממך לגמרי, למעט לעג טבעי מדי פעם. אתה לא מבין כלום ברמות הכי בסיסיות. ממש ברמה שאפילו סרטון של איה קרמרמן לא יכול לעזור.

נורטון כתב בעבר ש"נתניהו מנהיג די דגול. מושחת או לא".
היום הוא כתב שהוא "חרא מושחת".

לי נראה שיש פה פער מסוים.
איך יכול להיות ש"חרא מושחת" הוא "מנהיג די דגול"?
מילא, אם הוא היה אומר כמוני שהוא "מושחת בקטנה", את זה עוד אפשר לסדר.

אני הסקתי מהפער שזיהיתי פה, שנורטון שינה את דעתו, לרעת ביבי.

בכל מקרה, אם היה פה כשל בהבנה שלי אני אבקש את סליחתו של היהודי היקר, המתקרא "נורטון".

"הכהן" היקר, אתה כולך מוצף שנאה, כאב וכעס. ובאמת שאני מרגיש מחובר אליך, וכואב את כאבך, במידה מסוימת, אמנם לא גבוהה, אבל קיימת (נכתב בשיא הרצינות).
אנא ממך, תשלח לי הודעה בפרטי, ובא ננסה ללמוד יחד את ההקדמה של "מסילת ישרים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 08, 2021 7:37 pm 
Hall of Famer

סליחה, אני הופך את מסקנתי. חובה להתייחס אליך, אתה פנינה קומית שלא היתה בפורום מעולם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 08, 2021 7:41 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
באמת הטרול התעלה על עצמו הפעם.
והרב פאגוט, סתם הטלתי בו דופי. אמנם הבנת הנקרא לא לומדים אצלו, אך סטנד אפ קומדי לומדים גם לומדים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 08, 2021 7:43 pm 
Sophomore

sheky כתב:
אהוד, אתה אומר חצי אמיתות שזה ממש לא מוסרי ולא יהודי...
אף אחד לא קרא לך היטלר, לא יפה להגיד ככה על אנשים פה.
נדב קרא לך אדו, אני מנחש שזה קשור לאדושם ולאהבתך אליו.
מי שהתחיל לקרוא לך אדולף (תומר? לא זוכר בדיוק) מעולם לא דיבר על היטלר, אני הבנתי את זה בכלל כאברהם (אדולף) ברמן שהיה חבר כנסת מהכנסת השניה.

אבקש ממך לדייק למען קירוב לבבות.

תראה את השקר שאתה חי בו.
אני כותב דברים רציניים, על חצאי אמיתויות שנכתבות כלפי.

אתה כותב דברים ציניים ומלוכלכים שמבזים את השואה.
בנוסף, אתה קורא לי הומופוב וגזען (ידעת שיש לי שבעה חברים ערבים בפייסבוק וגם חברים הומואים בפייסבוק וגם במציאות?).

הרי הבהרתי לא פעם שאני אוהב את כל האנשים, אז איך אתה יכול לומר שיש לי סלידה מהומואים כבני אדם?
כמו כן, זה שאני חושב שיהודים הם אנשים עם עליונות רוחנית מוגברת, זה לא גזענות, בדיוק כמו שאתה לא גזען בזה שאתה סובר שכדורסלנים (נניח לברון ג'יימס) הם אנשים עם עליונות פיזית ברורה על אנשים אחרים.
האם אתה גזען בגלל מחשבה כזו?

תתבייש לך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 08, 2021 7:47 pm 
Hall of Famer

הדרן! הדרן!
ג'ורג' קרלין, תאכל את הלב!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 08, 2021 7:50 pm 
Junior

ג'יזס אתה חוזר על הדוגמא המטופשת הזאת והכי מדהים שאתה לא מבין עד כמה היא לא הגיונית.
ואתה כותב חצאי אמיתות, אף אחד לא קרא לך היטלר... זה הכל השלכה שלך על עצמך יקירי.

ופחחחחחחחחח, ברור שאתה אוהב את כל האנשים. אהבה זה מה שנוטף ממך. איך פספסתי את זה?!

וואו יש לך חברים ערבים בפייסבוק?! וחברים הומואים גם?! וואו... אני פעם ראיתי חרד"לי בטלויזיה ולא העברתי ערוץ אז גם עלי אתה לא יכול להגיד שאני שונא !

כמו שאתה אומר את הדעות הדוחות שלך ומציין שזו זכותך אז אני מנצל את זכותי לחשוב שאתה גזען הומופוב... קשה לך לשמוע דעות אחרות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 08, 2021 8:00 pm 
Sophomore

אולי הוא בכל זאת טרול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 08, 2021 8:01 pm 
Sophomore

sheky כתב:
ג'יזס אתה חוזר על הדוגמא המטופשת הזאת והכי מדהים שאתה לא מבין עד כמה היא לא הגיונית.
ואתה כותב חצאי אמיתות, אף אחד לא קרא לך היטלר... זה הכל השלכה שלך על עצמך יקירי.

תראה, לגבי ההיטלר, אתה מוזמן לפנות אל ראובן ולשאול אותו.
כפי שהוא כתב, פנו אליו מספר אנשים, ואמרו לו שהפנייה אלי בשם "אדולף" עושה לא טוב לאנשים פה.
אז רק אני עושה את ההשלכה?
עזוב נו, אתה יודע שזו לא השלכה. די עם הציוניות. די עם הכחשת השואה. אתה לא בן אדם רע, אז תפסיק.

עכשיו, sheky היקר, נניח שאני קשה הבנה, אז בא תסביר לי באופן מפורט מה ההבדל.
אתה אמרת לי שאני גזען כי אני סובר שיש ליהודים עליונות רוחנית בסיסית מבלי שהם עשו משהו מיוחד?
אז למה אתה/אני לא גזען אם אתה/אני סובר שכדורסלנים כמו לברון ג'יימס יש להם עליונות פיזית בסיסית (גנטית) מבלי שהם עשו משהו מיוחד, אלא פשוט כי הם נולדו עם גוף גנים המאפשרים להם עליונות פיזית.

אשמח אם תוכל להסביר לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 08, 2021 8:06 pm 
Hall of Famer

בקומדי סטור בלוס אנג'לס שואלים איפה הסתתר הכשרון הזה עד עכשיו?
בכל זאת לומדים כישורים לחיים אצל הרב פאגוט.

מילא לברון ג'יימס, תורת הגזע האמיתית מתחילה כשמטיפים על עליונותו הפיזית של תמיר בלאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 08, 2021 8:15 pm 
Hall of Famer

אהוד, סיפרתי לך פעם כמה אני אוהב את ישוע? היהודי הכי ערכי שהיה בהיסטוריה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 08, 2021 8:50 pm 
Junior

ברשותכם,
אם אפשר להסית את הנושא, בניגוד לרצון הקהל, לנושא התרד.

ראיון של גפני לבטאון החרדי יתד נאמן די סוגר את האופציה של ממשלה של חרדים ושמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 08, 2021 9:00 pm 
Hall of Famer

ההכרזות של החרדים כרגע לא שוות כלום. אם בנט ולפיד יצליחו להקים ממשלה, תוך 10 דקות הם ייכנסו בריצה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 08, 2021 9:09 pm 
Junior

ehud כתב:
תראה, לגבי ההיטלר, אתה מוזמן לפנות אל ראובן ולשאול אותו.
כפי שהוא כתב, פנו אליו מספר אנשים, ואמרו לו שהפנייה אלי בשם "אדולף" עושה לא טוב לאנשים פה.
אז רק אני עושה את ההשלכה?
עזוב נו, אתה יודע שזו לא השלכה. די עם הציוניות. די עם הכחשת השואה. אתה לא בן אדם רע, אז תפסיק.

עכשיו, sheky היקר, נניח שאני קשה הבנה, אז בא תסביר לי באופן מפורט מה ההבדל.
אתה אמרת לי שאני גזען כי אני סובר שיש ליהודים עליונות רוחנית בסיסית מבלי שהם עשו משהו מיוחד?
אז למה אתה/אני לא גזען אם אתה/אני סובר שכדורסלנים כמו לברון ג'יימס יש להם עליונות פיזית בסיסית (גנטית) מבלי שהם עשו משהו מיוחד, אלא פשוט כי הם נולדו עם גוף גנים המאפשרים להם עליונות פיזית.

אשמח אם תוכל להסביר לי.

אז עכשיו אני מכחיש שואה? סקרנת! אתה יכול להרחיב ולספר לי מה סוג ההכחשה שלי? לא הייתה בכלל שואה או אני סתם חושב שאלו היו מאות בודדים?
ולמה אתה מניח שאני לא אדם רע? קשור איכשהו למוצא של אמא שלי?

כמעט הסברתי לך מה ההבדל בין הדוגמא שלך לגזענות אבל החלטתי שזה עושה לי נעים לדעת שלדעתך לחשוב שלברון שחקן ענק זה כמו לחשוב שמי שלא נולד ליהודיה נחות ממי שכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 08, 2021 9:56 pm 
Hall of Famer

ehud כתב:
חצאי אמיתויות :
"אנשים מעוותים" - לא זוכר שכינתי מישהו בעל נטיות מיניות ככזה. אמרתי שלדעתי משפחה חד-מינית היא כזו. זה הבדל עצום.

"מאד מאד פוגענית, לא מקרבת לבבות ומבזה את האחר?" - בטח שלא ציינת שלפני זה קראו לי "אדו" (על שם אדולף היטלר). ולאנשי המפלגה שאליה הצבעתי קראו "יודונאצים".
מה זה אומר עלי שאני מצביע למפלגה של יודונאצים?
כמו כן, יש המון הודעות שלי בפורום שמראות סף רגישות גבוה, שכתבתי שמבחינתי אני מאד אוהב הומוסקסואלים (כמו שאני אוהב כל אדם), ושמדובר באנשים איכותיים בדרך כלל.

ובפתיחות שלך להשקפות עולם אחרות
אני פתוח מאד להשקפות עולם אחרות -
זה שבנושאים מסוימים אני הולך אחרי בורא עולם, זה לא אומר שאני אדם שלא פתוח באופן כללי.

ליבוי השנאה עם האחים היהודים שלך
שוב, מציע לך להיכנס פה לפורום מידי פעם, ולקרוא מי באמת מלבה את השנאה.
אתה יודע אגב למה התחילו לקרוא לי "אדו" (אדולף) ? בגלל שהיתי כותב "תשקורת" במקום "תקשורת"

חבל שלא שמעתי אותך מתבטא נגד קריאות "אדולף היטלר" ו - "יודונאצים" ביום השואה עצמו, ובלי קשר לאמירה כזו או אחרת שלי כלפי בעלי נטייה חד מינית.

1. אני כבר רשמתי שבאמת לא רשמת שהאנשים מעוותים, אלא רק דרך החיים שבה הם בחרו (נאלצו לבחור?) היא מעוותת. הבדל מסויים, עדיין התייחסות מאד פוגענית כלפי אנשים שעשו בחירות בחיים שלהם. אנשים שאתה אוהב. מי שרוצה לפעול לקירוב לבבות לא מדבר על דרך חיים כמעוותת. אני למשל לא כתבתי על האמונה הדתית שלך כדרך מעוותת לחיות.
2. לא ציינתי מה אנשים כתבו לך, כי אתה מנסה להראות פה כמה אתה אוהב את כולם וכמה אתה רוצה קירוב לבבות. לא חשבתי שאנחנו בויכוח מי התחיל. אם תשאל אותי, הכינוי שנתנו לך הוא סר טעם ואם אני הייתי מנהל פורום לא היו משתמשים בכינוי הזה. מצד שני גם אתה לא היית משתמש בחלק מהכינויים שאתה השתמשת אם היית רוצה להמשיך לכתוב בפורום שאני מנהל.
3. אין לי מושג מה זה אומר עבורך שאתה פתוח להשקפות עולם אחרות. הנקודה שלי הייתה שלא משנה מה אני ואחרים נכתוב לך, את הדיעה שלך לא נשנה. היא כבר מקובעת.
4. אתה היחידי שמדבר על אהבה לאחרים. אז אם אתה מטיף, רצוי שתעמוד מאחורי הדברים שלך. שיהיה להם ערך. אתה לא יכול לספר כמה אתה אוהב יהודים ואנשים ופועל לקירוב לבבות בין האנשים ומצד שני לנאץ אותם ואז להגיד "אבל גם הם".
5. כשבן אדם מקבל תגובות קיצוניות מלא מעט אנשים, כפי שאתה מקבל, אתה יכול למשוך כתפיים ולהגיד "זה הם זה לא אני". בן אדם עם קצת ביקורת עצמית מנסה לחשוב אולי זה גם הוא. לפי ההודעות שלך, נראה שמחשבה שכזאת מעולם לא עברה אצלך. הצעתי לך לעשות זאת. אפילו איחלתי לך בהצלחה עם זה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 08, 2021 11:52 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
ההכרזות של החרדים כרגע לא שוות כלום. אם בנט ולפיד יצליחו להקים ממשלה, תוך 10 דקות הם ייכנסו בריצה.

איזה הכרזה של חרדים ראית שהם הפרו (חוץ מליצמן אישית שאמר שהוא משרד השיכון סיים רק כדי לחזור אליו אחר כך)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 08, 2021 11:54 pm 
Hall of Famer

לא רלוונטי. החרדים לא יכולים להרשות לעצמם לשבת באופוזיציה. אין לי ספק שאם לפיד ובנט מצליחים להשביע ממשלה, הם רצים פנימה.

אגב, סתם לפרוטוקול אם אתה רוצה דוגמא להכרזה של חרדים שהופרה , אתה יכול להיזכר בערבות שדרעי נתן לגנץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 09, 2021 1:19 am 
Hall of Famer

כלומר כדי שזה יקרה בנט ולפיד צריכים להשביע ממשלה בלעדיהם, כלומר שיהיה להם רוב בלי החרדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 09, 2021 4:17 am 
Hall of Famer

ברור, הם צריכים את רעמ לפחות נמנעים כדי להשביע ממשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 09, 2021 9:04 am 
Hall of Famer

והמשותפת גם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 09, 2021 9:23 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
והמשותפת גם.

לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 09, 2021 9:48 am 
Hall of Famer

מה לא? לפי החשבון שלי, אם המשותפת מתנגדים ורעמ נמנעים, יש תיקו 58 במקרה כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 09, 2021 9:55 am 
Sophomore

אה, פספסתי את החלק על הנמנעים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 77  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: קובי ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: