סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 7:47 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 77  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אפריל 12, 2021 3:07 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
עופר האדום כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
למה בעצם?
ולמה זה יותר מסריח מהתרגיל המסריח עם אברהם שריר וכל זה?

גולפדרב ושגב פרשו ממפלגת צומת בלי קשר לרבין אז (כלומר, לא רבין פיצל אותם). הם התפצלו מצומת אחרי כמעט שנתיים מהבחירות ב-92' והצטרפו לקואליציה של רבין כמעט שנה שלמה אחרי הפיצול (ההצבעה על אוסלו הייתה רק בערך 9 חודשים אחרי ההצטרפות שלהם לקואליציה, מה שמוכיח שהנרטיב של הימין על רבין ששיחד את גולדפרב במיצובישי כדי להעביר את אוסלו הוא שקרי לחלוטין).

במקרה הנוכחי אנחנו מדברים אשכרה על נסיונות שוחד של הליכוד לפצל בעצמו חברי כנסת בודדים, דקה וחצי אחרי שהם קיבלו את המנדט מהבוחר לעשות בדיוק את הדבר ההפוך.

אתה מתכוון ההצבעה על אוסלו ב'.
בהצבעה על אוסלו א' הם עוד לא היו בקואליציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 12, 2021 3:19 pm 
Sophomore

שאלה לראי, שבנט אומר שמטרתו העליונה זה למנוע בחירות, הוא בעצם מתכוון שמטרתו העליונה זה למנוע הקמת ממשלת שמאל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 12, 2021 3:26 pm 
Hall of Famer

לא. מטרתו העיקרית זה להראות שהוא עשה הכל כדי להקים ממשלת ימין , אבל אחרי ההתעקשות של סמוטריץ׳, לא הייתה לא ברירה אלא להקים ממשלה עם לפיד , כדי למנוע בחירות.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 12, 2021 4:01 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
3&D כתב:
שאלה לראי, שבנט אומר שמטרתו העליונה זה למנוע בחירות, הוא בעצם מתכוון שמטרתו העליונה זה למנוע הקמת ממשלת שמאל?

הוא לא מתכוון לכלום, כולם מצהירים שהמטרה שלהם היא למנוע עוד בחירות. ואיכשהו אנחנו תמיד מגיעים אליהם, כי בסוף אף אחד לא רוצה ממשלה שהוא לגמרי לא שייך לה ולדרכה.
בוא ואשאל אותך - אתה רוצה בחירות? כנראה שלא. אבל אתה מוכן לממשלה תאוקרטית כדי שלא יהיו עוד בחירות? אני יודע על עצמי שאני אעדיף עוד 1000 פעם בחירות על פני ממשלה תאוקרטית.

אשאל אותך בחזרה, בנט גם אמר שלא יוותר על עקרונותיו ושהממשלה צריכה להיות, במינימום, לכוון הימני-לאומי. את זה הוא יעשה עם העבודה ומרצ?
מטרת העל שלו לדעתי היא להיות ראש הימין אחרי ביבי, ודרך המלך לשם עוברת רק בליכוד. לזה הוא שואף, ואם ביבי (ושרה) לא היו רואים בו ובשקד איום ממשי ומיידי - הם כבר היו שם, שניהם.

אגב, אתה מאמין למשותפת שאומרת שתתנגד לממשלה בראשותו?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 12, 2021 4:32 pm 
Hall of Famer

זה קצת מזכיר את הקמפיינים לטובת אחוז הצבעה גבוה ושכולם ייצאו להצביע לטובת החגיגה הדמוקרטית וכו'
רק עדיף קצת פחות בצד שלא חושב כמוני...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 13, 2021 7:59 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
3&D כתב:

הוא לא מתכוון לכלום, כולם מצהירים שהמטרה שלהם היא למנוע עוד בחירות. ואיכשהו אנחנו תמיד מגיעים אליהם, כי בסוף אף אחד לא רוצה ממשלה שהוא לגמרי לא שייך לה ולדרכה.
בוא ואשאל אותך - אתה רוצה בחירות? כנראה שלא. אבל אתה מוכן לממשלה תאוקרטית כדי שלא יהיו עוד בחירות? אני יודע על עצמי שאני אעדיף עוד 1000 פעם בחירות על פני ממשלה תאוקרטית.

אשאל אותך בחזרה, בנט גם אמר שלא יוותר על עקרונותיו ושהממשלה צריכה להיות, במינימום, לכוון הימני-לאומי. את זה הוא יעשה עם העבודה ומרצ?
מטרת העל שלו לדעתי היא להיות ראש הימין אחרי ביבי, ודרך המלך לשם עוברת רק בליכוד. לזה הוא שואף, ואם ביבי (ושרה) לא היו רואים בו ובשקד איום ממשי ומיידי - הם כבר היו שם, שניהם.

אגב, אתה מאמין למשותפת שאומרת שתתנגד לממשלה בראשותו?

הוא לא סתם אמר שזו מטרה, אלא שזה המשימה העליונה שלו, ועוד כמה דברים על תמיכתו בכל מי שיפעל להקמת ממשלה יציבה, ושהוא יהיה יצירתי על מנת להקים אחת כזו.
הוא גם הזכיר את הבעיות הכי קריטיות לדעתו שאותה ממשלה צריכה לפתור, ואף אחת מהן לא ברשימת הקונפליקטים האפשריים שמנית לאחרונה, אולי הוא גם מאמין שיש מספיק בעיות לפתור לפני שיהיה זמין לריב.
ובנוסף למילים, יש גם את המעשים, וימינה התווכנה ללכת אתמול נגד הליכוד בהצבעה על הרכב הועדה המסדרת.

עכשיו שוב, אני לא אומר שתקום ממשלה, אבל בעייני אתה לחלוטין מפספס את הסיפור שעוד ועוד חלקים בימין זונחים את הרודן, מכירים בהרס שהוא מבצע במדינה, וזה גורם להם לשקול צעדים מרחיקי לכת כמו הקמת ממשלה עם השמאל, ולא, בניגוד לדף המסרים שיותר מידי אנשים זורמים אותו זו לא תהיה ממשלת שמאל, בדיוק כמו שכל פעם שביבי הכניס לממשלה מפלגת שמאל כזו או אחרת הממשלה לא הפכה לשמאל.

לגבי ההעדפה שלי, לחלוטין מעדיף כל ממשלה שהיא, אם באמת הכיוון של העם זו מדינה שאני לא רצוי בה כשמאלני/חילוני/אשכנזי או שחבריי הלהטבים לא רצויים בה אשמח לדעת את זה בהקדם,זה בטח עדיף על מדינה משותקת.

לגבי המשותפת, מאמין לכל מילה, מאמין שאם וכאשר לא יהיה בהם צורך, ומאמין שגם שם אצל חלק מהאנשים יש מחשבות שונות לאחרונה.

והבהרה אחרונה, אני משתדל לנתח את המצב מנקודת מצב רציונלית נטו עם שתי הנחות יסוד - שמדינת ישראל צריכה ממשלה( נראית לי הנחה הגיונית סה"כ), ושתוצאות הבחירות הבאות( בהנחה ואין ממשלה) לא צפויות לשנות את התמונה( יש לי 4 מערכות בחירות כדי לחזק את ההערכה הזו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 13, 2021 10:03 am 
Hall of Famer

אין שום קשר בין ממשלת האיזולירבנד לבין הממשלות הקודמות של ביבי, שהיו ממשלות ימין-חרדים עם איזה מפלגת מרכז או שמאל מאד רך, שהיו פראייריות מספיק להאמין לו (או אופורטוניסטיות, כמו ברק וחבריו או כמו עמיר פרץ) כדי להשלים לו רוב. אלה לא היו העבודה הנוכחית של מיכאלי, ובטח לא מרצ. פה אתה מדבר על ממשלה עם העבודה (בתצורתה החדשה) ומרצ, יחד עם מפלגות המרכז הגדולות, והן תהיינה הרוב בממשלה. היא גם תצטרך לפחות הימנעות של המשותפת (תיכף נעשה את החשבון). זה כל כך לא דומה שאני לא יודע מאיפה להתחיל.

לגבי מה שאמרת על המשותפת. על מה אתה מסתמך כשאתה אומר שלא יצטרכו אותם? יצטרכו גם אותם וגם את רע"מ שלפחות יימנעו. אם המשותפת מתנגדים, יש למתנגדים לממשלת האיזולירבנד 58, ואז האיזולירבנד יצטרכו תמיכה של רע"מ (ולא הימנעות), אחרת יש תיקו.
עכשיו, לא הבנתי - אתה מאמין למשותפת או לא? כי הם אמרו שיתנגדו לממשלה בראשות בנט, ואז אתה אומר ש"הם חושבים אחרת לאחרונה". אז או שאתה מאמין להם או שלא. כי מהמשפט שלך עולה "אני מאמין להם אבל בעצם לא". תחליט.

ואם אתה מעדיף ממשלה תאוקרטית על פני עוד בחירות, אז פשוט לא נסכים. יש דברים גרועים מעוד בחירות. ממשלה תאוקרטית לדעתי זו ממשלה שהיא האסון הכי גדול, וזו ממשלה שאחריה כמו שאומרים הילדים "בלי חרטות". נגעת נסעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 13, 2021 10:27 am 
Sophomore

ראי, שאלה ברשותך:
האם אתה חושב שיש עוד סיכוי שלא תוקם פה ממשלה תאוקרטית בתקופת חייך?

אני באופן אישי מרגיש שזה בגדר עתיד בלתי נמנע, ושכרגע פשוט מושכים את הזמן ומנסים לדחות את הקץ ככל האפשר. משהו קטן בי כבר מעדיף שתקום ממשלת הבלהות ותקדים את המאוחר מבחינת ההחלטות הקשות שאצטרך לקבל. חלק קטן מאוד, אבל הוא קיים.

אשמח לשמוע דעתך בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 13, 2021 10:39 am 
Hall of Famer

גם אני חושב שזה עתיד בלתי נמנע, וכבר כתבתי את זה. לא יודע איפה בתקופת חיי זה יקרה, תזכור שאני יותר זקן ממך...
למעשה אם לא העלייה הרוסית הגדולה של שנות ה-90, יחד עם חוקי היסוד של אותה תקופה (שלא ישרדו עוד הרבה זמן לדעתי), יכול להיות שכבר היינו שם. בשנות ה-80, לפני כל זה, כבר היה שטף של חקיקה דתית. האם היה עדיף ככה, לשיטתך? אני עדיין מעדיף לחיות את חיי באופן חופשי ככל הניתן זמן רב ככל הניתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 13, 2021 11:04 am 
Sophomore

לגבי העבר, עדיף או לא זו שאלה מז'אנר ההיסטוריה האלטרנטיבית.
מבחינתי ברור שעדיף שישראל תהיה דמוקרטיה ליברלית חילונית אמיתית. השאלה האם זה אפשרי.

האם אתה חושב שהיית מרגיש אחרת אם היית בשלב יותר מוקדם בחיים (תחילת קריירה, אבא טרי)?
האם עדיף לבנות פה חיים בתחושה שכל מערכת בחירות עלולה להפוך אותם לבלתי אפשריים, או להקדים תרופה למכה (על כל הקשיים והחסרונות שבלהיות מהגר)?

אני מניח שאם הייתי בשלב שלך בחיים, ההתלבטות הזו הייתה הופכת לא רלוונטית.

(מתנצל בפני הפורום על גניבת הת'רד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 13, 2021 12:13 pm 
Hall of Famer

זו לא שאלה של היסטוריה אלטרנטיבית. זה בעצם העתיד שבדרך מאד לא הסתברותית לא התממש (מי שלא חי בשנות ה-80 לא מבין כמה היה נראה לא סביר למתבונן מבחוץ שברית המועצות תתמוטט).
אם הוא היה מתממש סביר מאד להניח שהייתי מוצא את עצמי במקום אחר. אני מניח שבגילי הנוכחי זה כבר יהיה קשה יותר (לא מבחינת דעתי ורצוני, אלא מבחינת הנטייה של מדינות אחרות לקבל מהגרים מבוגרים יחסית, גם אם הם במקצועות מבוקשים) וזו תהייה החלטה של הבנות שלי. אני די בטוח שכשהמדינה תהפוך לתאוקרטיה הן תקבלנה החלטה לעוף מפה כל עוד יתאפשר - התחושה שלי שברגע שזה יקרה תתחיל תנועה החוצה, ובאיזשהו שלב יערימו קשיים על זה.
אני מעדיף שגם אם התהליך הוא כנראה בלתי נמנע - שיתעכב עד כמה שניתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 13, 2021 12:16 pm 
Hall of Famer

הרוב החילוני בישראל יציב למדי.
מחקרים בציבור החרדי מצביעים על כך שהקריסה שם עמוקה משמקובל לחשוב.
טבואים כמו ברית מילה הולכים ומתכרסמים היום.
לא מבין את הדאגה שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 13, 2021 12:27 pm 
Hall of Famer

לא ממש. לפי נתוני הלמ"ס אחוז החרדים בעשור האחרון (מהאוכלוסיה היהודית) עלה מכ-12.5% לאזור ה-14-15%. החרדים מכפילים את אוכלוסייתם כל 16 שנה; הלא חרדים (כולל ציונים דתיים) - כל 50 שנה. מטבע הדברים זה גם אומר שהאוכלוסיה החרדית צעירה מאד יחסית לאחרים, כלומר שעם הזמן אחוז החרדים הבוגרים (קרי, המצביעים) מבין כלל האוכלוסיה ילך ויגדל בעתיד הנראה לעין. תוסיף לזה את מגמת החרד"לות בציונות הדתית - דבר שלמשל בשנות ה-80 לא היה ממש קיים - אז גם אם אני נותן מערוף שקצב הגידול באוכלוסיה החרדית יורד או ירד בעתיד, המגמה ברורה.
אני חושב שגם מבחינת הציבור המסורתי יש תנועה חזקה לכוון היותר דתי (למרות שאין לי מספרים להראות את זה) פשוט כשאני רואה איך אנשים כמו בן גביר או אבי מעוז נחשבים למיינסטרים אצל חלק גדול מהאוכלוסיה בזמן שאביהם הרוחני היה נזרק מכל המדרגות גם אצל הימנים ביותר, כולל המיינסטרים הציוני-דתי ובטח המסורתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 13, 2021 12:54 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
לא ממש. לפי נתוני הלמ"ס אחוז החרדים בעשור האחרון (מהאוכלוסיה היהודית) עלה מכ-12.5% לאזור ה-14-15%. החרדים מכפילים את אוכלוסייתם כל 16 שנה; הלא חרדים (כולל ציונים דתיים) - כל 50 שנה. מטבע הדברים זה גם אומר שהאוכלוסיה החרדית צעירה מאד יחסית לאחרים, כלומר שעם הזמן אחוז החרדים הבוגרים (קרי, המצביעים) מבין כלל האוכלוסיה ילך ויגדל בעתיד הנראה לעין. תוסיף לזה את מגמת החרד"לות בציונות הדתית - דבר שלמשל בשנות ה-80 לא היה ממש קיים - אז גם אם אני נותן מערוף שקצב הגידול באוכלוסיה החרדית יורד או ירד בעתיד, המגמה ברורה.
אני חושב שגם מבחינת הציבור המסורתי יש תנועה חזקה לכוון היותר דתי (למרות שאין לי מספרים להראות את זה) פשוט כשאני רואה איך אנשים כמו בן גביר או אבי מעוז נחשבים למיינסטרים אצל חלק גדול מהאוכלוסיה בזמן שאביהם הרוחני היה נזרק מכל המדרגות גם אצל הימנים ביותר, כולל המיינסטרים הציוני-דתי ובטח המסורתיים.

הפסקה הראשונה שלך נכונה לדעתי. גם ככה רוב העם היום ימני-שמרני, וזה ילך ויגבר בשנים הקרובות בע"ה.
יש יוצאים בשאלה וכו', אבל כמו שכתבת, בסופו של דבר הגידול באוכלוסייה החרדית-דתית הוא מספיק גדול כדי שהיציאה בשאלה לא תשפיע כ"כ.

הפסקה השנייה שלך לא נכונה.
בן גביר כבר הצהיר שהוא לא מסכים עם הרב כהנא בהכל.
אבי מעוז לא קשור לרב כהנא.

אין סיבה אמיתית שמעוז או בן גביר לא יהיו במיינסטרים של הדתיים-לאומיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 13, 2021 1:21 pm 
Hall of Famer

כמובן אין קשר למה שאני כתבתי, כצפוי.
רוב העם, כולל רוב הימנים, לא תאוקרטי. ממש לא. אבל חלק גדול ממנו בשל לדיקטטורה (לא תאוקרטית) ומעדיף, אם ישאלו אותו, תאוקרטיה על שמאל - לפחות עד שהיא תיושם גם עליו והוא יבין את מלוא משמעותה. אבל כשזה יקרה ואנשים יגידו that's not what I signed up for - זה יהיה מאוחר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 13, 2021 1:34 pm 
Hall of Famer

ehud כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

הפסקה הראשונה שלך נכונה לדעתי. גם ככה רוב העם היום ימני-שמרני, וזה ילך ויגבר בשנים הקרובות בע"ה.
יש יוצאים בשאלה וכו', אבל כמו שכתבת, בסופו של דבר הגידול באוכלוסייה החרדית-דתית הוא מספיק גדול כדי שהיציאה בשאלה לא תשפיע כ"כ.

הפסקה השנייה שלך לא נכונה.
בן גביר כבר הצהיר שהוא לא מסכים עם הרב כהנא בהכל.
אבי מעוז לא קשור לרב כהנא.

אין סיבה אמיתית שמעוז או בן גביר לא יהיו במיינסטרים של הדתיים-לאומיים.

הכל יסתדר כשנטרנספר אותכם לגבעות של יו״ש ותקימו שם את מדינת יהודה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 13, 2021 2:57 pm 
Sophomore

אבימאל כתב:
הרוב החילוני בישראל יציב למדי.
מחקרים בציבור החרדי מצביעים על כך שהקריסה שם עמוקה משמקובל לחשוב.
טבואים כמו ברית מילה הולכים ומתכרסמים היום.
לא מבין את הדאגה שלכם.

אני הרבה פחות חושש מהחרדים. האנשים שבאמת מאיימים באופן מאוד פעיל ואקטיבי על היכולת שלי לחיות את חיי כפי שאני רואה לנכון הם החרד"לים המשיחיים למיניהם. משולש סמוטריץ'-בן גביר-אבי מעוז (סלחו לי עם המינוח חרד"לים הוא לא הנכון, אני לא מומחה להבדלים בין הזרמים השונים בדת). הם אלה שבאמת יגררו את המדינה הזו למחוזות התיאוקרטיה. כמובן שהחרדים ישתפו איתם פעולה (בהתחלה. אחרי שכל החילונים הליברליים יעופו מפה, זו רק שאלה של זמן עד שהכתות השונות יתחילו להתקוטט זו עם זו).
תגידו שמדובר במיעוט גם בקרב האוכלוסייה הדתית? אולי. אבל אלה הנציגים בכנסת. זה מיעוט עם כוח, ואם שרידותו הפוליטית של הנאשם תהיה תלויה בהם - אוי וייסמיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 13, 2021 3:07 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
רוב העם, כולל רוב הימנים, לא תאוקרטי. ממש לא. אבל חלק גדול ממנו בשל לדיקטטורה (לא תאוקרטית) ומעדיף, אם ישאלו אותו, תאוקרטיה על שמאל - לפחות עד שהיא תיושם גם עליו והוא יבין את מלוא משמעותה. אבל כשזה יקרה ואנשים יגידו that's not what I signed up for - זה יהיה מאוחר מדי.

אתה מציג את זה באופן מאד בינארי, כאילו זה רק "תאוקרטי" אל מול "מדינה חופשית". יש הרבה גוונים באמצע.
רוב העם לא רוצה שהדת תשלוט פה, אבל רוב העם כן שמרן ברמה כזו ש"מדינה חופשית" לגמרי פשוט לא אפשרית.

למרות מה שביבי עושה, זה לא נחשב דיקטטורה, וגם לא קרוב לכך. ז"א, גם אם מחר בבוקר ביבי יעביר חוק שמבטל את המשפט שלו וכו',
זה עדיין לא דיקטטורה.

שורה תחתונה - רוב העם בשל ומאד רוצה מדינה דמוקרטית-יהודית-שמרנית-ימנית.
רוב מוחץ של החילונים-ליברלים-שמאלנים ימשיך לחיות פה תחת מדינה דמוקרטית-יהודית-שמרנית-ימנית, ואפילו די יהנו מזה.

אגב, כיום אין פה באמת מדינה "יהודית-שמרנית-ימנית". גם לא קרוב לזה.
אנחנו נדאג ליישם את זה בע"ה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 13, 2021 3:38 pm 
Hall of Famer

אתם לא תוכלו ליישם את זה (בע״ה) , כי עוד לפני זה נטרנספר אותכם לגבעות יו״ש. נסו לעשות את זה במדינתכם החדשה יהודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 13, 2021 5:40 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עופר האדום כתב:
אתם לא תוכלו ליישם את זה (בע״ה) , כי עוד לפני זה נטרנספר אותכם לגבעות יו״ש. נסו לעשות את זה במדינתכם החדשה יהודה.

תן לי רק לתקן - מדינת ישראל מול ממלכת יהודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 13, 2021 5:43 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ehud כתב:
רוב מוחץ של החילונים-ליברלים-שמאלנים ימשיך לחיות פה תחת מדינה דמוקרטית-יהודית-שמרנית-ימנית, ואפילו די יהנו מזה.

אפשר רשימה של הדברים שיגרמו לרוב המוחץ של החילונים-ליברלים-שמאלנים להמשיך לחיות במדינה כזו ועוד להנות מזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 13, 2021 5:54 pm 
Hall of Famer

כשהם יעשו איתך אהבת ישראל זה אולי יכאב בהתחלה, אחרי זה תהנה. חכה ותראה. יבוא לך, יבוא לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 13, 2021 6:06 pm 
Hall of Famer

כאהבת דוד ליהונתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 13, 2021 6:36 pm 
Hall of Famer

הבעייה היא שהם יאהבו אותך בלי לובריקנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 13, 2021 11:17 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
ehud כתב:

אפשר רשימה של הדברים שיגרמו לרוב המוחץ של החילונים-ליברלים-שמאלנים להמשיך לחיות במדינה כזו ועוד להנות מזה?

אם היתי מנהל, היתי עושה זאת בצורה כזו, שאלו הפירות שגם חילוני-שמאלני-ליברל היה קוטף :

1. ביטחון אישי - למשל, פחות פיגועים, פחות גניבות רכב, בלי פרוטקשיין חקלאי וכו'. תחשוב כמה זה יוזיל את הביטוחים, למשל.
אופן הביצוע : שלום עם כל יושבי הארץ, בעקבות זה שכולם יבינו שהעם היהודי מנהל את העסק בין הים לירדן.

2. פחות התמכרויות - שלווה מנטאלית לאנשים, ועלייה בחוסן הנפשי של העם.
אופן הביצוע : למשל, תימנע הגישה לחומרים שאמורים לגרום להתמכרויות. פורנו, הימורים (בלתי חוקיים).
תגיד שזה לא ליברלי?
סבבה, זה גם לא "ליברלי" להוריד מהאינטרנט אתרים שמסבירים לאנשים איך להתאבד ולמה כדאי להם לעשות זאת. ובכל זאת מורידים את האתרים האלו.
אז למה כן לאפשר לאנשים גישה לחומרים שפוגעים בהם כמו הימורים ופורנו?

3. שלום בית - משפחות שמחות יותר.
בהמשך לסעיף הקודם, ועקב זה שתהיה עלייה רוחנית במצב הרוחני של העם, המשפחות יהיה במצב טוב יותר - פחות גירושין, פחות בגידות.

4. הבנה שכל הנושא החומריות שבא לידי ביטוי בשיעבוד למקום עבודה (לעבוד 9-8 שעות כל יום) זה הגזמה.
אופן הביצוע : המשק יעבור למצב של 4 ימי עבודה בשבוע 6-7 שעות ביום. כל אחד יבחר את הזמנים הנוחים לו לעבודה בחמשת ימי העבודה הנהוגים במדינה.
זה יאפשר לכל אחד להיות יותר עם המשפחה שלו, לטייל, לגלות את עצמו, לשחק כדורסל, להשתדרג רוחנית וכו'.

5. הכי חשוב - התקרבות לבורא עולם.
רוב הציבור החילוני כן מאמין באופן כזה או אחר. תחת שלטון דמוקרטי-יהודי-אמוני הוא יוכל להתקרב לבוראו ולהבין שבעצם מדובר בדבר הכי טוב שיש (אם החילוני הוא לא אתאיסט אנטי דתי).
אז שוב, גם פה זה לכאורה סותר את המושג "חילוני", אבל תחשוב על זה שרוב החילונים כן מאמינים. אז ככה שאפשר לשלב בין שלטון דמוקרטי-יהודי, לחיים חילוניים-ליברלים, פה במדינה. גם אם זה לא חופף לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 77  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: