סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 10:14 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 77  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אפריל 21, 2021 10:05 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
ישראל הראשונה שיצאה מהקורונה?
יש לך את זה בשקר יותר גס?

לישראל היו תנאי פתיחה טופ 10 בעולם- מדינה קטנה עם נתב"ג אחד שנמצאת תחת איום נשק כימי וביולוגי.

במציאות התעוררו מאוחר בסגירה ושליטה של הנוחתים בנתב"ג, ייבאו קורונה מארה"ב בכמויות, נכשלו באכיפה במגזרים שלמים, התכופפו בפני מגזר שלם בגלל שיקולים קואליציוניים, ביצעו כמות מטורפת של סגרים שפגעה קשות בכלכלה ובחינוך.

החיסונים בהחלט שיחוק של ישראל, אבל רוב הקרדיט כאן מגיע לקופות החולים ועוד תכונות שהפכו את ישראל לכר ניסויים אידיאלי.
אם כבר, המחיר הגבוה שמשלמים על החיסון מעיד על כושר מיקוח די עלוב- אני מבין שלזה ביבי לא קשור?

בקיצור, יש המון מדינות שנפגעו פחות מקורונה ולא היה להם ממה "לצאת" כל כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 21, 2021 10:25 pm 
Sophomore

3&D כתב:
אני רגיל שבליכוד מזלזלים בבוחרים שלהם, אבל הפמפום הפסיכי של "משאל העם" לראשות הממשלה זו רמה חדשה של זלזול

הנאום היום של הרודן משאיר רק שתי אפשרויות -
הוא בטוח שהבוחרים שלו מטומטמים
הוא איבד את זה לגמרי, אולי הסתכלות אצל שרה תעזור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 21, 2021 10:33 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
התבלבלתי במשהו. "ישתבח שמו לעד" - שמו של מי? בהודעה של הטרול יש הרבה שמות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 21, 2021 11:42 pm 
Hall of Famer

מה שנשאר לביבי זה שלושה דברים :

1. להציע רוטציה לבנט כשבנט ראשון , אולי זה יעזור להביא את גדעון
2. להעמיד ראש ממשלה בובה אחר מהליכוד, אולי זה יעזור להביא את גדעון
3. לפתוח במלחמה עם אירן ולהציג את המצב שמצב חירום לאומי שמצריך ממשלת חירום

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 22, 2021 12:48 am 
Sophomore

materna כתב:
ישראל הראשונה שיצאה מהקורונה?
יש לך את זה בשקר יותר גס?

לישראל היו תנאי פתיחה טופ 10 בעולם- מדינה קטנה עם נתב"ג אחד שנמצאת תחת איום נשק כימי וביולוגי.

במציאות התעוררו מאוחר בסגירה ושליטה של הנוחתים בנתב"ג, ייבאו קורונה מארה"ב בכמויות, נכשלו באכיפה במגזרים שלמים, התכופפו בפני מגזר שלם בגלל שיקולים קואליציוניים, ביצעו כמות מטורפת של סגרים שפגעה קשות בכלכלה ובחינוך.

החיסונים בהחלט שיחוק של ישראל, אבל רוב הקרדיט כאן מגיע לקופות החולים ועוד תכונות שהפכו את ישראל לכר ניסויים אידיאלי.
אם כבר, המחיר הגבוה שמשלמים על החיסון מעיד על כושר מיקוח די עלוב- אני מבין שלזה ביבי לא קשור?

בקיצור, יש המון מדינות שנפגעו פחות מקורונה ולא היה להם ממה "לצאת" כל כך.

שלום מטרנה,
מבין המדינות שנכנסו חזק לקורונה, ישראל היא הראשונה שיוצאת (כנראה לגמרי, מבלי לחזור שוב בע"ה), לדעתי.
אני לא מדבר על מדינות כמו קפריסין, תאילנד או איי פארו, להם לא היה כל כך ממה לצאת, כי הקורונה היתה שם מינורית.
לכן כתבתי באופן ברור שישראל היא הראשונה שיוצאת מהקורונה, ולא כתבתי שישראל "לא נפגעה מהקורונה".

לגבי זה שישראל מדינה קטנה - זה נכון, אבל היא גם מדינה מאד צפופה, ואכן חלק לא קטן מהתחלואה היתה במקומות צפופים יחסית, למיטב הבנתי.
זה שיש למדינה רק פתח אחד בנתב"ג, זה לא מדוייק - יש גם את נמל התעופה ברמון, ויש את מעברי הגבול עם ירדן ומצרים (לידיעתך, היו ישראלים שהסתננו משם לארץ כאשר סגרו את נתבג). אז אתה צודק שהמשימה היתה יחסית פשוטה, אבל מוטב שתדייק יותר בדבריך.
אז ככה שהאתגר שעמד בפני ביבי הדגול (וכל שאר האנשים תחתיו) היתה קצת יותר מורכב מאיך שאתה מציג אותו.

למערכות שתפקדו היטב (מערכת הבריאות וקופות החולים וכו') מגיע קרדיט גדול, בנוסף גם מגיע קרדיט גדול למי שעמד בראש הפרמידה של כל המערכת הזו - ראש הממשלה בנימין נתניהו הדגול.
זה שהמערכות האלו היו כ"כ טובות ומוכנות (לדעתי יחס המתים לחולים פה במדינה הוא מהטובים בעולם) זה תוצאה של שנים רבות של מערכת בריאות שכנראה בסך הכל תוחזקה די טוב בשנים האחרונות, ומי שעמד בפרמידה של הכל זה ראש הממשלה שלנו, בנימין נתניהו.

לגבי ביקורות שהעלת על ההתנהלות :
סגרים - אכן פגעו מאד בכלכלה ובחינוך, אבל אם לא היו סגרים היינו יכול להיות עם עוד 3,000 מתים, נניח כמו יוון.
סביר להניח שזה מה שהיה קורה, ויכול להיות שאף יותר גרוע. הייתה מסכים לקבל את זה?
בנוסף, צריך לציין שהסגרים פה היו הרבה פעמים למראית עין. זה לא ששברו פה לאנשים את הידיים כמו שעשו בסין.
נתנו לפרט ולעסקים (שלא סיכנו אנשים) את מרחב התמרון האפשרי בנסיבות האלו. איזון נכון של מנהיג ענק שמנהל ציבור לא פשוט.

אי אכיפה במגזרים - קודם כל, זה לא שלא היתה אכיפה בכלל, אלא היתה אכיפה מצומצמת באופן ניכר, כנראה בעיקר משיקולים פוליטיים. אבל מי שקודם כל אשם באופן די ברור פה זה : א. מי שזלזל ולא שמר על ההנחיות. ב. מי שהפציץ פייק, למשל, אנשים כמו חבר הפורום פרופסור לאומית2021 (מתקרא "לאומית2021").
לגבי זה שהאכיפה היתה בררנית משיקולים פוליטיים, שוב, זה נכון, אבל האם אי פעם יצאת נגד אכיפה בררנית נגד בנייה בלתי חוקית של יהודים במקום לאכוף בנייה בלתי חוקית של ערבים?
פוליטיקה זה חלק מהמשחק. אלו החיים.
הצביעות והראייה הלא אובייקטיבית שלך, לעומת זאת, זה משהו שאפשר להתגבר עליו. תעשה מאמץ.

יבוא קורונה מחול
ראשית נציין כי מניעות הגל הראשון היתה כי הינו מהראשונים בעולם שדי סגרו את נתבג (מרץ-אפריל). אז גם פה אתה אומר רק חצאי אמיתויות.
לגבי הסוגיה של נתבג בגל השני, זה לא רק אשמת ביבי. היו פה עניינים משפטיים, וכן עניינים של זכויות פרט שמנעו סגירה הרמטית של נתב"ג.
חוץ מזה, לקח גם זמן עד שהבינו שאנחנו בגל שני מאסיבי וסגרו את נתבג הרמטית (ינואר או דצמבר לא זוכר בדיוק מתי זה היה).
בכל מקרה, כמו שזקפתי לזכות ביבי את הדברים הטובים, פה יש לביבי את האחריות הכללית על האיחור בסגירת נתבג בגל השני.

אני מאד מבקש לדייק בפעם הבאה שאתה כותב דברים. זה לא מכובד לכתוב חצאי אמיתויות.

נערך לאחרונה על ידי ehud בתאריך ה' אפריל 22, 2021 12:55 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 22, 2021 12:51 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
התבלבלתי במשהו. "ישתבח שמו לעד" - שמו של מי? בהודעה של הטרול יש הרבה שמות.

אה זה פשוט -
של אלוקי השמיים והארץ - הקב"ה (מבלי להיכנס למה זה אומר).

אגב, שים לב, כתבו עליך ערך בויקיפדיה שנקרא "הטרלה הפוכה" (מוזמן לקרוא).

תדע לך שאתה אחלה גבר ואני אוהב אותך הרבה. אתה חכם בצורה בלתי רגילה, כותב מאד יפה, וגם כנראה אחד מהאנשים הכי מבינים בכדורסל שאני מכיר.
אתה רק צריך לשפר קמעה את יחסי האנוש שלך כלפי אנשים בעלי דעות טיפה שונות משלך, ואז בכלל תהיה על הכיפאק.
אני מאד אשמח אם תפסיק לקרוא לי טרול כל שנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 22, 2021 8:58 am 
Hall of Famer

אה, ההוא? המנדט על השתבחות שמו נגמר ב-23:00 בליל הבחירות.

יא אללה, אפילו וואן ליינר כהלכתו לא יכול לעבור אצל הטרול. לא מלמדים וואן ליינרים בישיבה של הרב פאגוט.
אשר לאהבה, אני מציע לטרול שיתרחק ממני. אני לא מעוניין באהבה שהיא כמו של הגבר ה-abusive במשל שלי (שגם הוא משוכנע באמת ובתמים שהוא אוהב את הבחורה, אבל בעצם רוצה רק לשלוט בה ולזיין אותה).
שתי מדינות לשני עמים.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ה' אפריל 22, 2021 9:05 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 22, 2021 9:01 am 
Hall of Famer

אגב, נחמד לשמוע שהאכיפה הבררנית אצת החרדים והזלזול של חלקם בהנחיות היא אשמת פרופסור לאומית. יש הרבה מה להגיד על לאומית והאבחנות שלו, אבל שידע שבבני ברק הוא כוכב רוק. כשהוא אומר משהו בסלניוז זה גובר על קנייבסקי ואדלשטיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 22, 2021 9:02 am 
Hall of Famer

ואשר להטרלה ההפוכה, הלוא כבר אמר הלברון לציון - המטריל טרול פטור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 22, 2021 9:12 am 
Junior

עופר האדום כתב:
להעמיד ראש ממשלה בובה אחר מהליכוד, אולי זה יעזור להביא את גדעון

שמעתי את האפשרות לתרחיש הזה והדבר היחיד שלא ברור לי זה מה יגרום לאותו בובה לעשות את דברו של ביבי...
נגיד אצל פוטין יש את הקטע שהוא רוצח אנשים שלא מסכימים איתו, דבר שביבי פחות בקטע שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 22, 2021 10:59 am 
Sophomore

דרך אגב, הרעיון שהרודן מציע שלטענתו אומץ בהמון דמוקרטיות במערב הוא , באופן מפתיע, לא קיים באף מדינה מערבית דמוקרטית.
שלא לדבר על זה שהצעת החוק היחידה שהונחה בנושא אפילו יותר מפגרת מהרעיון שלו.

אז מה היה לנו - סירוב לקבל את שיטת המשטר בישראל וחתירה תחתיה , בין אם זה הצעות הזויות כמו ה"בחירה הישירה", דיבורים על ראש ממשלה בובה, מעבר לנשיאות עם סמכויות וכהנה וכהנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 22, 2021 10:03 pm 
Sophomore

https://mobile.twitter.com/yaircherki/s ... 6520472581
אז מה, אולי בכל זאת בממשלת ה איזולירבנד יכולים לקדם דברים בנושאים דת ומדינה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 22, 2021 10:21 pm 
Junior

אם זה אמיתי
1. לפיד סינדל לעצמו כל אפשרות שהחרדים ירקו לעבר הממשלה הזו

2.רוב מוחלט של הרבנים הציוניים שיקראו לראש הרבנות יתנגדו נחרצות לרפורמות כאלו

3. עוד הוכחה שבנט מסוכן מביבי בנושאי דת ומדינה, בנט אידיאולוג של הדת הליברלית וכו. ביבי כפוף בענייני דת לחרדים והחרדלים.

4. תודה ללפיד שנתן לחרדים וסמוטריץ תמריץ רציני לעשות כל מה שצריך להקים ממשלה ימנית. זה לא יעזור אבל לפחות ימנע מהחרדים להתפתות לעגלת השמאל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 22, 2021 11:06 pm 
Hall of Famer

מה זה, עוד חרדלי מסגביר למה הצד השני עושה טעויות קריטיות בזמן שהוא לא רלוונטי לכלום? פיהוק

אגב אולי אהוד ירצה לדעת. היום עלה ב"הארץ" פרויקט של אנשים שעברו פגיעות מיניות בילדותם ומסכימים להחשף בשמם ובתמונתם. מתוך התשעה שסיפורם פורסם, ארבעה גדלו בכיפות הסרוגות ושלושה מתוכם גברים. האשה נפגעה על ידי רב בית הספר שלה. שניים מהגברים חובשי כיפה גם היום כולל אב לשבעה מזוקן שנראה חרד"לי לחלוטין מבחוץ (קראתי שוב והיום הוא ר"מ בישיבת הסדר), וגם האשה דתייה.

הבחור שנראה היה חילוני היום גדל ונפגע בנווה דקלים שבגוש קטיף הקדושה, מעיד שמי שפגע בו פגע ב5 ילדים ואחרי זה גם הפך למורה לספורט שפגע עוד ועוד, עד שלאחרונה נכנס ל20 שנה בכלא. וכולם שתקו. הוא מספר שהפוגע אמנם הורחק מהישוב לתקופה מסוימת, אך "חזר כמו מלך מהקרב שכולם סוגדים לו" כשהנפגעים נחשבו למנודים.

ספר לי עוד על המגזר הזך והטהור המקפיד קלה כבחמורה בדיני עריות ונפשות, כפי שראינו בהזדעקותו של דרוקמן כנגד פגיעותיו של אלון. נכתב ביום פרפורי גסיסתו של סוטה מין ממגזר דתי אחר, שהיקפי הפגיעות שלו כנראה היו מהחריגים ביותר בחומרתם ובהיקפם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 22, 2021 11:31 pm 
Hall of Famer

אחד מהם היה ידיד בעברי, עדיאל בר שאול. בכל מקרה, הוא לא היה חרדלי אלא מה שנקרא חרדי לייט (נדמה לי שהיום הוא לא בדיוק באותו זרם והפך להיות יותר דתי לאומי, אבל אני לא בטוח. אבל הוא בוודאי היה חרדי לייט ולמד איתי במערבא ובאופקים). רק רציתי לציין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 22, 2021 11:41 pm 
Hall of Famer

עדיאל בר שאול התראיין לכתבה עם כיפה סרוגה.

מי שנראה חרד"לי למראית עין ומשמש כר"מ בישיבת הסדר זה אחיקם אלירז.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 22, 2021 11:47 pm 
Hall of Famer

ורק בגלל שמשי זהב הוזכר כאן - הסיטרא אחרא הזה (שגם כשהוא היה האיש של זק״א, אף פעם לא במיוחד סבלתי אותו והיה ברור לי שהוא חרא קטן), צריך להיות פעם חומר לסרט. מהסיפורים היותר מעניינים (ואם להיות הוגנים, גם אחד האנשים היותר כריזמטיים, בסופו של דבר) שאני זוכר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 1:27 am 
Junior

וואו 4 מ9 גדלו בסרוגות ואחד מהם ספק חרדי ! ממש סטיה מרשימה מאחוז הדתיים בציבור ועוד בעיתון הארץ אז בכלל אין אג'נדה

מעניין איך אחרי 25 שנה בחינוך הדתי לאומי ב4 מוסדות וישיבות עם עשרות רבנים לא שמעתי בדל משהו על סיפור כזה בסביבתי.

מעתיק ממדגם של קצת יותר מ9 אנשים בהארץ

"נמצא כי במקום עבודה שבו רוב העובדים או כולם אינם דתיים, אחוז הנשים שחוו הטרדה מינית פיזית ומילולית, או רק נחשפו להטרדה כזו במקום עבודתן, גבוה פי כמה ממקום עבודה שרוב עובדיו או כולם דתיים.

במקום עבודה בו רוב מוחלט של העובדים אינם דתיים, העידו 38% מהנשאלות בסקר כי היו עדות להטרדה מינית מילולית כלפי אחת העובדות. לעומת זאת במקומות עבודה שבהם לפחות מחצית מהעובדים דתיים העידו 23%-24% מהנשים כי היו עדות להטרדה מינית מילולית.

במקום עבודה בו רוב העובדים אינם דתיים, 33% מהנשים העידו כי חוו בעצמן הטרדה מינית מילולית לעומת 23% במקום עבודה בו הרכב העובדים הוא חצי דתי וחצי חילוני. בקרב נשים העובדות במקומות עבודה שמורכבים רובם או כולם מעובדים דתיים, רק 10% מהנשים העידו שחוו הטרדה מינית מילולית"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 1:40 am 
Junior

Hacohen כתב:
מה זה, עוד חרדלי מסגביר למה הצד השני עושה טעויות קריטיות בזמן שהוא לא רלוונטי לכלום? פיהוק

מי שלא רלוונטי לכלום זה השמאלנים שכבר 25 שנה לא הצליחו להעמיד אדם נורמלי לראשות הממשלה. ב12 שנה האחרונות הגיעו כל מיני כושלים הזויים דוגמת ברק בוז'י גנץ לבני ולפיד, זה הרלוונטיות של השמאל? מחליפים עציץ כל שנתיים.לפיד בוחר כל שנתיים אם להתחבא מאחורי לבני הרצוג או גנץ, הפעם אין לו איפה להתחבא אז רדף אחרי איש ימין קיצוני בנט, כי הוא היחיד שיש לו אומץ להתמודד על ראשות הממשלה והנה לפיד מצא מאחורי מי להתחבא לפני שביבי יוריד גם אותו מהפוליטיקה כמו שעשה לקודמיו.

אין לשמאל שמץ סיכוי לבנות ממשלה כי לפיד וליברמן שרפו את החרדים כעשור. כלל השמאל אנטישמי לחרדים שנה. בנט וסער לא ילכו עם הערבים זה בסיסי. אבל משעשע לצפות שלשמאל יש עוד חלומות

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ו' אפריל 23, 2021 1:46 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 1:44 am 
Sophomore

FLASH כתב:
וואו 4 מ9 גדלו בסרוגות ואחד מהם ספק חרדי ! ממש סטיה מרשימה מאחוז הדתיים בציבור ועוד בעיתון הארץ אז בכלל אין אג'נדה

אני מסכים עם המתקרא "פלאש".
הניסיון להציג משהו אובייקטיבי מעיתון הארץ הוא לא רציני.
זה כמו הסקרים שהציג פה המתקרא "עופר האדום" שהראו שהציבור הדתי תומך בלהטבים. בסוף התברר שכל הסקרים מומנו על ידי ארגונים להטבים.

"הכהן" היקר, הנושא של עבירות מין (פדופיליה) הוא נושא שקשה למצוא לגביו באופן רציני איפה יש יותר פושעים - במגזר הדתי או החילוני. יש בעיה בכל הציבורים.
לכן אני מציע שאם כבר בוחנים נושא ערכי, אפשר לחקור נושא שיהיה הרבה יותר פשוט לבחון - רציחות.
האם בקרב האוכלוסייה היהודית, מרבית הרוצחים הם דתיים או חילונים.

בכל מקרה, "הכהן" יקר, כואב לי על כל השנאה והזעם שקיימים בך כלפי הציבור הדתי. זה באמת לא בריא עבורך.
יכול להיות שזה גם מעניין ממה זה נובע, אבל זה פחות רלוונטי, משום שהמבט צריך להיות קדימה.

סך הכל גם אני וגם אתה מבינים שבשנים הקרובות אתה הולך לחיות כמה שיותר יחד עם אוכלוסייה דתית-לאומית במדינה הזו. אוכלוסייה שהפן הדתי וגם הלאומי שבה ילך ויגבר עוד יותר.
לכן, אני מציע שוב, כמו שהצעתי בעבר- בא ניפגש . בא נראה איך אנחנו יכולים לחיות יחד בשלום .
אני ממתין להודעה ממך בתיבה שלי. אשמח להכיר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 1:58 am 
Hall of Famer

איזה כיף, המופע ממשיך. זו המתנה שלא מפסיקה לתת.
מכין פופקורן למחר בבוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 2:24 am 
Junior

FLASH כתב:
Hacohen כתב:

מי שלא רלוונטי לכלום זה השמאלנים שכבר 25 שנה לא הצליחו להעמיד אדם נורמלי לראשות הממשלה. ב12 שנה האחרונות הגיעו כל מיני כושלים הזויים דוגמת ברק בוז'י גנץ לבני ולפיד, זה הרלוונטיות של השמאל? מחליפים עציץ כל שנתיים.לפיד בוחר כל שנתיים אם להתחבא מאחורי לבני הרצוג או גנץ, הפעם אין לו איפה להתחבא אז רדף אחרי איש ימין קיצוני בנט, כי הוא היחיד שיש לו אומץ להתמודד על ראשות הממשלה והנה לפיד מצא מאחורי מי להתחבא לפני שביבי יוריד גם אותו מהפוליטיקה כמו שעשה לקודמיו.

אין לשמאל שמץ סיכוי לבנות ממשלה כי לפיד וליברמן שרפו את החרדים כעשור. כלל השמאל אנטישמי לחרדים שנה. בנט וסער לא ילכו עם הערבים זה בסיסי. אבל משעשע לצפות שלשמאל יש עוד חלומות

אז רק שאני אבין, בנט הוא האמיץ ולפיד הוא הפחדן? וואו, הרבה זה לא שמעתי בדיחה כזו מצחיקה.
ורק לפרוטוקול, כל בן אדם שהשמאל העמיד לראשות ממשלה ב-25 השנים האחרונות יותר ראוי ממנהיג הימין ב-12 השנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 7:01 am 
מנהל פורום

מעולם לא שמחתי יותר ונעצבתי יותר בו זמנית מהעובדה שאני כבר לא מנהל את העוף טופיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 7:38 am 
Hall of Famer

הדחיפה לכיוון בחירות ישירות עלולה להתגלות כחרב פיפיות.
כבר היום הפער בין ביבי ללפיד לא גדול 37-43.
מבחינת אחוזי הצבעה,פעם אחר פעם מחנה אנטי ביבי נותן מספרים גבוהים יותר ממחנה ביבי.
בקיצור ,הכל יכול לקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 8:45 am 
Junior

הימין הביביסטי בהתקפי טנטרום בטוויר בשבוע האחרון.
יזרקו כל קלישאה אפשרית לאוויר תוך כדי התעלמות מוחלטת מזה שביבי עשה כל מה שהם מטיפים וגוערים בבנט לא לעשות.

הם "מזדעזעים" שבנט הולך ל"לגנוב" 7 מנדטים מהימין כדי להקים ממשלה עם השמאל (אחרי שהימין לא הצליח כי בנט כאמור סמרטוט של ביבי) וכל זה תוך כדי התעלמות שביבי עשה אותו דבר עם גנץ, לפיד, לבני, ברק וכו' שכל פעם חלק אחר מ"גוש הימין" נשאר בחוץ.
אבל כשבנט וסער הולכים לעשות את זה עם השמאל זו בגידה.

הם לא מבינים איך ימני כמו בנט הולך להיות בממשלה בלי רוב של 61 קוהרנטים כשהם רוצים להשען על רע"ם אך לא להעזר בהם בקואליציה ( ובכך להיות מתחת ל61).

זה כאילו שמבחינתם לביבי מותר הכל כי הוא ביבי אבל כל מי שהוא לא ביבי הוא לא בסדר (כי הוא לא ביבי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 77  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: