סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 10:47 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 77  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 8:48 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
או שהם עובדים בשירות נתניהו (בין אם בתשלום ישיר או בזה שהקריירה שלהם תלויה בתפיסה שהם קשורים לביבי) והם יגידו כל דבר שיעזור לשמר את הנישה שהם חצבו לעצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 8:53 am 
Sophomore

אני אעזור לך-
אקסיומה 1: ביבי = ימין
אקסיומה 2: שמאל = מסוכן
לכן -
1=> לא ביבי = שמאל => בנט = שמאל
ולכן 2=> בנט = מסוכן

הם פשוט מנסים להגן על עם ישראל מפני בנט המסוכן, אתה צריך להגיד להם תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 8:57 am 
Senior

רק מנטפק שאקסיומה 1 בשום פנים לא גוררת את היגד 1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 9:42 am 
Hall of Famer

לגבי אדו ופלאש, רק אומר שנורא מתסכל לחשוב שאתה חשוב ויש לך כח ולגלות שלא. כמו לחשוב שהגאולה תבוא והיא לא. כמו להאמין שאתה נבחר מכל העמים ואתה לא. המציאות כואבת לעתים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 9:48 am 
Sophomore

תומר כתב:
רק מנטפק שאקסיומה 1 בשום פנים לא גוררת את היגד 1

אז אתה אומר שלא סתם נכשלתי בלוגיקה
יכול להחליף קצת = ב <-> אם בא לך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 9:53 am 
Junior

Hacohen כתב:
לגבי אדו ופלאש, רק אומר שנורא מתסכל לחשוב שאתה חשוב ויש לך כח ולגלות שלא. כמו לחשוב שהגאולה תבוא והיא לא. כמו להאמין שאתה נבחר מכל העמים ואתה לא. המציאות כואבת לעתים.

כוחות? חשוב?
אתה מבין ביהדות ? במה קרה לפני 3500 שנים לעם היהודי? בטוח שזה משהו שלימדו אותך או שהמצאת? ואיך זה קשור ל25 שנה של כושלים ופשלנים מהשמאלנים הלא רלוונטים לכלום שלך? או שסתם אין לך מה להגיד אז חזרת לעלבונות אישיים? (ממתין לבדיחה על גייז בעוד 3.. 2..)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 10:12 am 
Hall of Famer

FLASH כתב:
Hacohen כתב:

כוחות? חשוב?
אתה מבין ביהדות ? במה קרה לפני 3500 שנים לעם היהודי? בטוח שזה משהו שלימדו אותך או שהמצאת? ואיך זה קשור ל25 שנה של כושלים ופשלנים מהשמאלנים הלא רלוונטים לכלום שלך? או שסתם אין לך מה להגיד אז חזרת לעלבונות אישיים? (ממתין לבדיחה על גייז בעוד 3.. 2..)

לא יודע אם אני מבין ביהדות, אני יודע שזה שאני תקוע איתך ועם בית הגידול האידאולוגי שלך באותה מדינה זו תקלה מצערת, שאני מקווה שתיפתר בעתיד הנראה לעין. לטובת שאר האזרחים השפויים, נקווה שתוקם לכם מדינת יהודה בשטחים, ונעזוב אתכם לנפשכם באדמות הקודש להסתדר, אתם ו(הכנס שם של אליל שאסור לכתוב בסלניוז).

אגב, לאור זה שחברי הפורום נחשפו לאחרונה לפלאי החרד"ליות-כבר אפשר לחזור לרשום את שם האליל או שאתם עדיין חוששים לפגיעה ברגשות?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 10:23 am 
Sophomore

לציין שקרוב ל 90% מהחרדים מקבלים מהמדינה יותר ממה שהם נותנים (כסף, בלי קשר לצבא) זה אנטישמיות שמאלנית?
ולשכנע את עצמך לפני חודש שלא תקום ממשלת שינוי כי לפיד החזיר לא יוותר, ועכשיו לשכנע את עצמך שאם תקום ממשלה זה רק עם בנט כי לפיד הוא פחדן זה מביך ברמה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 11:14 am 
Junior

Hacohen כתב:
אגב, לאור זה שחברי הפורום נחשפו לאחרונה לפלאי החרד"ליות-כבר אפשר לחזור לרשום את שם האליל או שאתם עדיין חוששים לפגיעה ברגשות?

לטעמי אין טעם להשתמש בשם אם הוא פוגע באנשים (שאינם אהוד) בפורום. יש פה לא מעט כותבים דתיים/חרדים שזה מפריע להם ואני לא רואה את הערך בלבעס להם את השימוש בפורום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 12:32 pm 
Junior

לציין זו לא אנטישמיות. איך שהתקשורת השמאלנית ציירה (תרתי משמע) יום יום בעיתונים ובחדשות את החרדים בשנת הקורונה זו אנטישמיות שמגלה את הפרצוף המכוער של השמאל

אני מבין שלנדב לא נוח עם המאמינים והוא מעדיף לחזור לאיפה שאבותיו היו לפני מדינת ישראל. כי הם החליטו להילחם ולחזור לכאן נטו מתוקף התנ"ך. ספר שרוב אזרחי המדינה ולמעשה שלושת הדתות בעולם מאמינות בו. אם אתה לא מאמין בתנ"ך אין לך מה לחפש פה בישראל, אין לך שום שייכות לכאן חבר אם לא מתוקף התנ"ך. רוצה לחזור לאיפה שהיו הוריך לפני 100 שנה חבל מאוד מאוד, אנחנו המאמינים (=בית הגידול של רוב אזרחי המדינה שמחנך לאמונה, ללימוד המסורת, מהמסורתיים עד החרדים. תאמין לי שמאמינים ודתיים ישארו בכל עיר בארץ, תמיד) ממשיכים בישראל פשוט כי זו הארץ שלנו עוד מתקופת התנ"ך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 1:19 pm 
Junior

וואו פלאש, מדהים עם כמה מעט אני מסכים מההודעה שלך ( כלום פחות או יותר).

לבקר ( גם אם בצורה קיצונית מבחינת הכמות) את החרדים זו לא אנטישמיות. אני אפילו לא מתחיל להבין מה הקשר לאנטישמיות... מילא תגיד שנאת חרדים, אבל אין לי שום הבנה מה הקשר לאנטישמיות.
מעבר לזה, אתה טוען שהאוכלוסיה החרדית לא הייתה חריגה בקורונה? יש עוד אוכלוסיות בארץ שההנהגות שלהן פעלו בצורה כל כך אוטונומית?

מה יש לאנגלי לחפש באנגליה? מה יש לאוקראיני לחפש באוקראינה? אני ישראלי ופה זה הבית שלי, אני לא צריך שום ספר ושום אמונה בספר כלשהו כדי שאהיה שייך למקום. למה לעאזל התנך צריך לתת תוקף לשהות שלי איפשהו?

אם מבחינתך הסיבה היחידה לגור בארץ זה כי זה כתוב בספר כלשהו אז אני חושב שאתה כאן מהסיבה הלא נכונה חבר, לא אני שכאן כי פה זה הבית שלי, כאן נולדתי, כאן התרבות שלי וכאן החברים והמשפחה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 1:20 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
לציין זו לא אנטישמיות. איך שהתקשורת השמאלנית ציירה (תרתי משמע) יום יום בעיתונים ובחדשות את החרדים בשנת הקורונה זו אנטישמיות שמגלה את הפרצוף המכוער של השמאל

אני מבין שלנדב לא נוח עם המאמינים והוא מעדיף לחזור לאיפה שאבותיו היו לפני מדינת ישראל. כי הם החליטו להילחם ולחזור לכאן נטו מתוקף התנ"ך. ספר שרוב אזרחי המדינה ולמעשה שלושת הדתות בעולם מאמינות בו. אם אתה לא מאמין בתנ"ך אין לך מה לחפש פה בישראל, אין לך שום שייכות לכאן חבר אם לא מתוקף התנ"ך. רוצה לחזור לאיפה שהיו הוריך לפני 100 שנה חבל מאוד מאוד, אנחנו המאמינים (=בית הגידול של רוב אזרחי המדינה שמחנך לאמונה, ללימוד המסורת, מהמסורתיים עד החרדים. תאמין לי שמאמינים ודתיים ישארו בכל עיר בארץ, תמיד) ממשיכים בישראל פשוט כי זו הארץ שלנו עוד מתקופת התנ"ך.

בתמצות: אין אלוהים, ואם יש הוא לא אוהב אותך.

ובינתיים מהומות אלימות בירושלים בהסכמה/עידוד בשתיקה של הנאשם האנרכיסט המתבצר בבלפור, שגרירות ארה"ב הוציאה הודעה רשמית של חשש מהמצב וקריאה להרגעת הרוחות, ממשלת ישראל לא טרחה כמובן.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 1:44 pm 
Junior

Hacohen כתב:
FLASH כתב:

בתמצות: אין אלוהים, ואם יש הוא לא אוהב אותך.

יש אלוקים וה73 שנה האחרונות, מימוש עשרות נבואות בתנ"ך, הם המוכיחות זאת.

שקי, אני מבין שלא נחשפת לזה https://rotter.net/forum/scoops1/679750.shtml או לשלל כתבות השנאה והסיקור האנטישמי נגד החרדים לאורך שנת הקורונה.
ברוך הבא למדינת ישראל אחרי שנה שלא היית כאן, כנראה

וברוך הבא 2 למדינת ישראל שהוקמה על בסיס שיבת עם ישראל לארצו. המדינה הזו נקראת ישראל על שם ישראל אביך שגר כאן. אתה חלק מישראל כי אתה צאצא שלו, וזו הסיבה שאתה שייך לארץ. עוד לפני קרוב ל4000 שנה הוא גר כאן. מעתיק לך
בעדותו בפני ועדת החקירה הממלכתית הבריטית לחקר מאורעות תרצו (1936), נשאל יו"ר הסוכנות היהודית דוד בן גוריון בידי יו"ר הוועדה הלורד פיל: "מאין הגעת לפלשתינה?" ב"ג השיב: מפלונסק. "האם יש לך מסמך או שטר מכר הנותן לך, כמי שבא מארץ רחוקה, זכות לתפוס את מקומם של בני הארץ הערבים הגרים בה מזה דורות?" הקשה פיל. ב"ג לא התבלבל. על דוכן העדים היו מונחים ספר תנ"ך והקוראן, עליהם הושבעו העדים. ב"ג נטל בידיו את ספר התנ"ך והצהיר: "זה הקושאן שלנו".

בעדות עצמה, אמר ב"ג דברים דומים: "זכותנו ביחס לארץ ישראל נובעת לא מהמנדט ומהצהרת בלפור, היא קודמת לאלה… התנ"ך הוא המנדט שלנו, התנ"ך שנכתב על ידינו, בשפתנו העברית ובארץ הזאת עצמה, הוא הוא המנדט שלנו. זכותנו ההיסטורית קיימת מראשית היות העם היהודי, והצהרת בלפור והמנדט באו לשם הכרת הזכות הזאת ואישורה. הרי נאמר בפירוש בהצהרה ובמנדט, שהעמים מכירים בזכותו של העם היהודי 'להקים מחדש את ביתו הלאומי…' זכותנו זו איננה דבר חדש, עובדה היסטורית חדשה… המנדט אישר, כי זכותנו ניתנה לא ב-1917 או ב-1922; בשנים אלה הוכרו קשרינו ההיסטוריים עם א"י ואושרה גם מנימוקים אחרים זכותנו להקים מחדש את ביתנו הלאומי, לבנות מחדש דבר שהיה לנו בעבר ושהיה שלנו במשך כל ההיסטוריה של העם היהודי – ולא דבר חדש הוא זה שאנו באנו לייסדו".

ואם אתה עדיין מסרב להאמין שעל בסיס זה המדינה הוקמה, בוא תצפה קצת במקים המדינה שלך וטענתו לזכותו על הארץ https://www.youtube.com/watch?v=_-klAmuAmjo היום היו קוראים לזה משיחיסט ימני קיצוני הזוי, שילך לגור עם ביהודה ושומרון במדינת יהודה, שבית הגידול שמייצר אותו יואיל בטובו לעוף לנו מהעיניים. פעם זה היה המנהיג של השמאל, של כל הציונות החילונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 1:52 pm 
Sophomore

עוד פעם התמונה של מרצ בלי הכיתוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 1:53 pm 
Sophomore

ומצחיק שציבור ששם זין מוחלט על מגילת העצמאות פונה לבן גוריון לעת צרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 2:19 pm 
Junior

3&D כתב:
ומצחיק שציבור ששם זין מוחלט על מגילת העצמאות פונה לבן גוריון לעת צרה

חחחחח
כמה אפשר לעצום עיניים?

מגילת העצמאות נפתחת כך:
"בארץ ישראל קם העם היהודי, בה עוצבה דמותו הרוחנית הדתית והמדינית". איזה משיחיים הזויים ימניים קיצוניים, וואו.
"בה חי חיי קוממיות ממלכתית", מלכות שלמה וכו... "בה יצר נכסי תרבות לאומיים וכלל אנושיים והוריש לעולם כולו את ספר הספרים הצנחי". אמונה בתנ"ך, הספר שאומר שנבחרנו מכל העמים, שאנחנו עם סגולה. מדינה של משיחיים
"לאחר שהוגלה מארצו בכוח הזרוע שמר לה אמונים...." - אמונה בבית המקדש השני וחורבן הבית.

מגילת העצמאות תולה את זכותנו על הארץ באמונה בתנ"ך, שהארץ ניתנה לנו, בו עיצב העם את עצמו רוחנית, בבית המקדש ובחורבן הבית, שמהווים סיבה לשייכותנו לארץ. השמאל הקיצוני מוזמן לעיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 2:23 pm 
Junior

נוהמת פלאש, במה זה יותר או פחות אנטישמי מ"מפיצי מחלות אנרכיסטים" של ביבי? כי פה ליהודים יש כובע ושם אין?

את שאר השטויות שלך אקרא מאוחר יותר

נערך לאחרונה על ידי sheky בתאריך ו' אפריל 23, 2021 2:28 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 2:26 pm 
Sophomore

זה לא החלק במגילה שיש לציבור שלך בעיות איתו
חלק מאבותיי חיו פה לפני 100 ו 200 שנה
אתה צריך להבדיל בין מסורת ו פנאטיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 2:34 pm 
Hall of Famer

לצד פינתנו "אדו מדייק", ניתן להוסיף את "פלאש מוכיח"

יטרונספרו החרד"לים אל עבר הירדן, יטבלו בפרת ובחידקל ויעבדו של את אלילם (שלא אוהב אותם).

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 3:02 pm 
Junior

מוכיח? יש צורך להוכיח שיש שמש בבוקר? עובדות מוכיחות את עצמן. ציטוטים, סרטונים. אני ימשיך לחיות כאן כי המדינה שייכת לי 4000 שנה , כמו שהאמינו מקימי המדינה החילונים, אתה תמשיך להיות חלק מהכיבוש השמאלני. זכותך.

sheky כתב:
נוהמת פלאש, במה זה יותר או פחות אנטישמי מ"מפיצי מחלות אנרכיסטים" של ביבי? כי פה ליהודים יש כובע ושם אין?

את שאר השטויות שלך אקרא מאוחר יותר

איזו התעלמות מהתמונה והכיתוב המחרידים, זה לא מצלצל לך כלום? אתה מביך.
אם הליכוד היה מוציא תמונה כזו בדמות יהודי מפגין וכותב מפיצי מחלות היה בהחלט מקום לטעון לאנטישמיות. אם הסיקור סביב ההפגנות היה מלא שנאה כמו נגד החרדים, שלא לדבר על רינה " אם לא החרדים לא היתה קורונה" מצליח ועוד עשרות ציטוטים.

אתה מתכוון לשטויות שאמר בן גוריון או לשטויות שהבאתי ממגילת העצמאות? אני סה"כ מצטט ומביא סרטונים של השורשים שלך, הציונות החילונית שהקימה את המדינה על בסיס התנ"ך.

3&D כתב:
זה לא החלק במגילה שיש לציבור שלך בעיות איתו
חלק מאבותיי חיו פה לפני 100 ו 200 שנה
אתה צריך להבדיל בין מסורת ו פנאטיות

הבעיה של הציבור שלי היא שבג"ץ הפך עצמו לריבון, נגד מגילת העצמאות
אבותיך שלפני 100 ו200 שנה רלוונטיים לכאן כמו שאבותיי רלוונטים לכבוש את אוזבקיסטן כי הם גרו שם.
אבל נחמד לראות את פני השמאל המבולבל, קדימה, בוא נדחוף שוב את המילה פנאט/משיחי/בדיחה תורנית על גייז כי אין לנו מה להגיד.

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ו' אפריל 23, 2021 3:06 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 3:05 pm 
Sophomore

"פלאש" היקר,

למדתי פעם משהו חשוב מרבי ומורי מיכאל בן ארי.
היה איזה מישהו ממפלגת האבודה (מתקראת "עבודה") שקראו לו אריאל מרגלית.
הסלוגן שלו היה "תחזירו לנו את המדינה", והוא התכוון בין היתר לצד הימני האמיתי (גופשטיין, פדרמן, בן גביר, אלי ישי, וכו').

מיכאל בן ארי אמר שדווקא כאשר שומעים משפט כזה מאיש שמאל, סימן שאנחנו בכיוון הנכון.

אותו דבר מה שקורה פה בפורום.
כאשר אתה שומע התבטאויות ספוגות כ"כ הרבה שנאה של המתקראים "יובלי ותומר, שקי והכהן, ראי והוקיץ', D&3", כאמור, כאשר אנחנו שומעים התבטאויות חריפות, דווקא מאנשים כאלו, סימן שאנחנו פועלים נכון!

כאשר הממשלה הכי חילונית אפשר להרכיב, מכילה בין היתר את לפיד-ליברמן-הורוביץ-מיכאלי,
מדברת שהשינויים בסטטוס קוו יסתכמו בסך הכל ב :
-רבני ערים שיוכלו לגייר.
-רפורמות במערך הכשרות.
-רבנים ראשיים שיהיו ציוניים יותר

סימן שגם העם איתנו. כולל 95% מהחילוניים.

נמשיך ללמוד תורה, לבנות ביו"ש (יש אחלה דירות עכשיו בבניינים רבי קומות בעופר ובבית אל , אם יצא לך לשמוע),
לתרום כליות, לשרת ביחידות המובחרות ביותר וכו' וכו' וכו'.

שנאה מיהודים יקרים כמו "הכהן, תומר ושקי" ?
אין אנו מחיי מתים, אבל אנו כן יכולים להתפלל עליהם ולאהוב אותם, שיזכו לאחדות עם שאר עם ישראל ולהתקרב לבורא העולם.
המציאות כולה לטובה, ובסך הכל אנחנו ממשיכים בכיוון החיובי ב"ה.
אז בא נעשה מאמץ לכוון על היהודים המקסימים האלו בתפילתנו.

ואגב, התגובה המסורתית שלי לכל מי שקורא לי "אדו":

https://www.youtube.com/watch?v=RrrzGkC9Gkw

https://www.youtube.com/watch?v=5H9qQYKYstY

באהבת ישראל לכולם, ושבת שלום, אהוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 3:13 pm 
Sophomore

לא חושב שההודעות שלי ספוגות בשנאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 3:46 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ואני אמשיך לטעון שמי שתוחב את חוטמו לאורח חיי הלא אמוני ומתאמץ להגביל אותו בשם האמונות שלו, לא יכול לטעון שהוא אוהב אותי. כמו לא מעט הצהרות אהבה ריקות מתוכן, זו כסות לסתם רצון לזיין אותי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 3:52 pm 
Hall of Famer

ושמצווה גדולה לכתוב את שמו של האליל שלא אוהב אותם, ולעשות כל דבר שיגרום להם להרגיש לא רצויים, לא נינוחים ולא מתאימים. בחרתם לחיות כשליחים של אליל? שאו בתוצאות

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 3:56 pm 
Senior

אהוד, בפרפראזה על לבובסקי: במוקדם או במאוחר תצטרך לעמוד בפני העובדה שאתה פחות או יותר דביל ולא עוד אלא גם חלאה נוטפת כיעור, קנאות, שנאה וגזענות. אבל אתה גם יהודי טהור ויקר והניצוץ האלוקי בכל זאת בוער בנשמתך היהודית ועל כן אני בכל זאת אוהב אותך אהבה גדולה שאינה תלויה בדבר ומאחל לך רק טוב.

נערך לאחרונה על ידי תומר בתאריך ו' אפריל 23, 2021 3:57 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 77  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 79 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: