סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 9:52 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 77  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 3:57 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
3&D כתב:
לא חושב שההודעות שלי ספוגות בשנאה

ממש כן.
לקרוא ליהודים טובים "טרוריסטים".

להשתמש במילה "רודן" כל שתי דקות.
להשתמש במילים "זיהום" ו "מחלה" לרוב.
לטעון לקיפוח על רקע עדתי.
או סתם להפיץ שקרים...

ממש סמל האהבה אתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 4:16 pm 
Hall of Famer

אדו, אני רוצה לעודד אותך ולומר שפה בפורום אתה בכל זאת גורם לקירוב לבבות ואחווה יוצאת מן הכלל.

קשה למצוא קונצנזוס כזה על כמה אדם הוא מאוס כמוך. תודה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 4:47 pm 
Hall of Famer

ובינתיים ביביזם, קווים נוספים לדמותו:

דוד ביטן מתראיין לרפי רשף, ומספר שהכיר את אשתו כשסידר לה ג'וב כי הג'וב שהיא ניסתה להתקבל אליו נתפר במכרז למישהו אחר.

ככה, מהמקפצה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 5:25 pm 
Sophomore

תומר כתב:
אהוד, בפרפראזה על לבובסקי: במוקדם או במאוחר תצטרך לעמוד בפני העובדה שאתה פחות או יותר דביל ולא עוד אלא גם חלאה נוטפת כיעור, קנאות, שנאה וגזענות. אבל אתה גם יהודי טהור ויקר והניצוץ האלוקי בכל זאת בוער בנשמתך היהודית ועל כן אני בכל זאת אוהב אותך אהבה גדולה שאינה תלויה בדבר ומאחל לך רק טוב.

אתה כותב תגובה צינית ומכוערת, בעוד אני באמת אוהב אותך.
אני גם חושב שבאמת יש בך צדדים מאד יפים ואנושיים מאד, אפילו שאתה רחוק מאלוקי השמיים והארץ.

אין לי מושג מדוע אתה שונא אותי ומואס בי, אבל חמישה הדברים שאני יכול לחשוד שהעליתי כאן הם אלו :

1. אני בעל דעות ימניות. למשל, תומך בהתיישבות מלאה בכל יהודה ושומרון. תומך בעידוד הגירה ערבית המונית. לא כי אני גזען, אלא כי אנו לא מסתדרים. עובדה שאני לא תומך בעידוד הגירה דרוזית מפה, כי הדרוזים לא שונאים אותי, וכן מכירים שהם במדינה יהודית.

2. אני מאמין באלוקים.

3. אני מאמין (כמו כל אדם דתי, וכמו המון חילוניים) שהיהודים נועדו להוביל את העולם למקום טוב יותר. ולעשות טוב יותר לכולם.
לצורך כך, נתן בהם אלוקי השמיים והארץ פוטנציאל רוחני גבוה יותר מאשר אחרים. לדעתי זה לא גזענות.
אגב, חשוב לציין כי כל אדם דתי מתפלל ומזכיר זאת כל הזמן "כי בנו בחרת ואותנו קידשת".
אז ככה שאם אתה באמת חושב לטעון שהקב"ה בחר בנו להוביל את העולם למקומו הטוב זו גזענות,
אז דווקא אתה הוא-הוא הגזען כלפי דתיים, ועליך לעשות יותר על מנת לשפר זאת. זה לא לעניין.

4. אני בעד יישום עקרונות מדינה יהודית-מאמינה על אדמת ארץ הקודש תובב"א.
אז אני מבין שבעתיד הקרוב לא כל אחד יוכל לערוך סעודות שינקן ובייקון לצד (או בתוך) חביתה, אבל אלו החיים.
תתחיל להתרגל שזו זכותי לטעון כך מבלי שתשנא אותי.
ואם בכל זאת יישום מחשבה של יישום עקרונות אמונה במדינה גורמת לך לשנאה כלפי האחר, אני חושב שכדאי
אולי טיפה להשתנות ולראות איך אתה כן מקבל אנשים עם דעה כזו בסבר פנים יפות

5. אני דוגל בעובדות.
למשל, אני קושר בין עם ישראל של היום לבין היהודים שחיו פה לפני 3,000 שנה וכו'.
אני טוען שערבים רוצחים, גונבים ועושים תאונות יותר מיהודים וכו'.
אני טוען שדתיים רוצחים פחות מחילוניים (ובסדרי גודל).

אז אני מבין שכאשר שמים לך מראה מול הפנים, זה קשה, אבל זו המציאות. תתרגל.

רק שלושה דברים לסיום :

א. עוד 20-50-70 שנה כנראה ששנינו לא נהיה (במציאות של העולם הזה בלבד), אבל אתה, כמי שלא מאמין במציאות שאחרי המוות, מוזמן לנסות עשות שיחוק יפה מאד בשנים שנשארו לך לחיות פה :
בונים בישוב "הר ברכה-צורים" (בגב ההר) הרבה מאד דירות עכשיו. מתכוונים להיות עיר רצינית מאד במרכז-צפון השומרון.
דירות חמישה חדרים עולות שם רק החל מ 650,000. שווה לך להשקיע שם, המחיר זול, ואתה תמצא מהר מאד למי להשכיר (ואולי אף תרצה לטעום שם בעצמך את טעם החיים).
הינה לינק למכירות :
https://tzurim3.co.il/i/

ב. אני עדיין ממתין שתוכיח לי שרוב הפרופסורים סוברים שיש עם "פלשתיני".
נראה לי שאני כבר שנה ממתין למחקר שמאשש את האמירה הזו שלך.

ג. כמו שאמרתי ל"הכהן", אני מאד אשמח להיות בקשר חברי איתך (אני רציני לגמרי).
בא נתחיל בהתכתבות קצרה בהודעות פרטיות. אם נראה שזה מתקדם, נעבור לשיחת טלפון > זום > פגישה פיזית.

יאללה אחי, בא נעשה מאמץ למצוא את הביחד - כנסת ישראל - נשמת האומה!

We fight all the time
You and I, that's alright
We're the same soul

שבת שלום לך יהודי יקר!
המון שמחה ואמונה, אוהב אותך הרבה, אהוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 5:39 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
תומר, הבנת? עליך ללמוד איך לקבל טרולים שרואים בזה זכות שלהם, סליחה - חובה שלהם, לשלוט בך ולתחוב את חוטמם לאורח חייך. אלה החיים. איך אתה לא אוהב את האנשים האלה, שאוהבים אותך אהבה של גבר מכה? מתפלא עליך.
אני בכלל לא נכנס לדברים האחרים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 5:39 pm 
Hall of Famer

שאלה, אהוד
מה העונש בחוק על סעיף 4?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 6:14 pm 
Senior

חס וחלילה אהוד, אני לא שונא אותך בכלל, ההיפך הגמור הוא הנכון. אני אמנם חושב שאתה טיפוס מאוס ודוחה שנוקט בעמדות שגורמות לי לרצות להתרחץ אחרי שאני קורא אותן, עמדות וערכים שמשקפים כיעור וגועל ושבכל מדינה מתוקנת, מי שהיה נוקט בהן היה מתבייש לבטא אותן בפומבי. אני אישית מאמין שהנשמה שלך הזדהמה בסחי ההזוי והדוחה שאתה טורח להרעיף על ראשנו במסווה של אהבת ישראל. אודה ואוסיף שקשה לי להאמין שאימצת את הטינופת הזו מבלי שמראש היה שם בסיס מקולקל שעליו נקלטה.
אבל כל זה באמת בשולי הדברים. מה שחשוב באמת הוא הניצוץ האלוקי שבך ושבגללו אני אוהב אותך באמת ובתמים אהבת אמת טהורה וצחה. כל עוד שנינו שייכים לעם שראה במו עיניו איך אלוהים מוסר את התורה הקדושה למשה רבנו, אין בלבי אליך אלא אהבה זכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 6:42 pm 
Sophomore

תומר כתב:
חס וחלילה אהוד, אני לא שונא אותך בכלל, ההיפך הגמור הוא הנכון. אני אמנם חושב שאתה טיפוס מאוס ודוחה שנוקט בעמדות שגורמות לי לרצות להתרחץ אחרי שאני קורא אותן, עמדות וערכים שמשקפים כיעור וגועל ושבכל מדינה מתוקנת, מי שהיה נוקט בהן היה מתבייש לבטא אותן בפומבי. אני אישית מאמין שהנשמה שלך הזדהמה בסחי ההזוי והדוחה שאתה טורח להרעיף על ראשנו במסווה של אהבת ישראל. אודה ואוסיף שקשה לי להאמין שאימצת את הטינופת הזו מבלי שמראש היה שם בסיס מקולקל שעליו נקלטה.
אבל כל זה באמת בשולי הדברים. מה שחשוב באמת הוא הניצוץ האלוקי שבך ושבגללו אני אוהב אותך באמת ובתמים אהבת אמת טהורה וצחה. כל עוד שנינו שייכים לעם שראה במו עיניו איך אלוהים מוסר את התורה הקדושה למשה רבנו, אין בלבי אליך אלא אהבה זכה.

ראשית, אני מודה לך שאינך מכנה אותי "אדו", כי זה באמת לא נעים. אז יישר כח ושבאמת נמשיך מפה רק להתקדם.

אתה מוזמן להיות ענייני, ומעבר לכתיבת מלל בצורה יפה, להסביר לי מה מגעיל במה שכתבתי?
ערבים לא רוצחים יותר (עובדתית)?
חילוניים לא רוצחים יותר(עובדתית)?
לא כדאי לכולנו לשלם לחנין זועבי כסף ולהגיע איתה להסכמה (באופנים יפים) כדי שתגור במקום אחר בעולם?
יהודים, אלו שהביאו לעולם את התנ"ך (ספר הספרים), עשרת הדיברות, האמונה המונותאיסטית וכו' וכו' וכו', אינם רוחניים יותר בפועל?
ליהודים אסור לגור ביהודה ושומרון?

אנא ממך תומר יקר בא נדבר פרקטית, ותסביר לי למה אני מעורר בך כל כך הרבה בחילה.

אני באמת לא מצליח להבין.

שבת שלום!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 6:51 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
שאלה, אהוד
מה העונש בחוק על סעיף 4?

בגדול, המדינה לא ממש צריכה לכפות.
צריכים לפעול בכמה אופנים :

א. שיהודים יבינו שהמדינה צריכה להיות עם אופי כמה שיותר יהודי-אמוני.
למשל, כמו שהיום רוב החילוניים מבינים שלא נוסעים ביום כיפור בכביש, מבלי שיהיה חוק שאוסר את זה.
כמו שהיום רוב בלי המסעדות החילוניות שמכילות חמץ, לא פותחים בפסח לא בגלל קנס של כמה גרושים,
אלא בגלל שהם מתיישרים לפי האופי האמוני של המדינה,
כך גם בעתיד בעלי מסעדות יבינו שלא מוכרים פה חנזירים (חזירים),
ואנשים חילוניים יבינו שאין תחבורה ציבורית בשבת.
אנשים יבינו שאין מצעדי תועבה.
אנשים פשוט יחיו לפי זה. מבלי לכפות.
וכו' וכו' וכו'

ב. לא להכיר בדברים שהם בעייתיים מבחינה אופי יהודי-אמוני.
למשל,
אין הכרה במשפחות להטביות.
אין הכרה בארגונים שמסייעים לנוער להטבי.
אין דיבורים על נסיגות בארץ ישראל.
אין הכרה במדינה "פלשתינית" על אדמת ארץ הקודש תובב"א.

ג. לפעול ולתקצב דברים שהם בעד אופי יהודי-אמוני, מבלי לכפות.
למשל, לשים דוכני תפילין בכניסה לכל מוסד גדול במדינה (משרדים ממשלתיים, מס הכנסה, קניונים תאטראות ובתי קולנוע וכו').
מצד אחד לא כופים על אף אחד לעצור שם. מצד שני זה קיים.
זו רק דוגמה אחת.

בכל מקרה, נכתבו על זה ממש המון ספרים ומאמרים, אתה מוזמן לחפש ולקרוא.

טוב שבת נכנסת . . .

שבת שלום נורטון היקר, שנזכה לראות אותך חי שוב בארץ אבותיך, ונותן עוד צ'אנס לאמונת אבותיך.
כולם יהיו שמחים בזה, וזה גם הדבר הנכון לעשות. תן צ'אנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 7:02 pm 
Hall of Famer

הבה נקפיד כולנו לא לכתוב אותיות שמציקות בעיניים של דתיים.

לשם האיזון בין הנזק שזה עושה למרקם החברתי העדין בארץ, לבין עמדתם כלפי אופי המדינה הרצוי.

כאלה אנחנו, מאוזנים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 7:07 pm 
Hall of Famer

מילא אהוד, אבל אותך נדב אני לא מבין בכלל - כאילו איך זה בדיוק מפריע לך לא לכתוב 4 אותיות על מנת שזה לא יפריע לאנשים בעיניים. לא מבין את ה״דוקא״ הזה שלך בכלל, חוץ מזה שזה בא ממקום של ״אנטי״ ברור ומובהק.

ואהוד, אתה סתם שקרן (ולמען האמת, נורא טיפש גם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 7:09 pm 
Sophomore

FLASH כתב:
Hacohen כתב:
FLASH כתב:
לציין זו לא אנטישמיות. איך שהתקשורת השמאלנית ציירה (תרתי משמע) יום יום בעיתונים ובחדשות את החרדים בשנת הקורונה זו אנטישמיות שמגלה את הפרצוף המכוער של השמאל

אני מבין שלנדב לא נוח עם המאמינים והוא מעדיף לחזור לאיפה שאבותיו היו לפני מדינת ישראל. כי הם החליטו להילחם ולחזור לכאן נטו מתוקף התנ"ך. ספר שרוב אזרחי המדינה ולמעשה שלושת הדתות בעולם מאמינות בו. אם אתה לא מאמין בתנ"ך אין לך מה לחפש פה בישראל, אין לך שום שייכות לכאן חבר אם לא מתוקף התנ"ך. רוצה לחזור לאיפה שהיו הוריך לפני 100 שנה חבל מאוד מאוד, אנחנו המאמינים (=בית הגידול של רוב אזרחי המדינה שמחנך לאמונה, ללימוד המסורת, מהמסורתיים עד החרדים. תאמין לי שמאמינים ודתיים ישארו בכל עיר בארץ, תמיד) ממשיכים בישראל פשוט כי זו הארץ שלנו עוד מתקופת התנ"ך.

בתמצות: אין אלוהים, ואם יש הוא לא אוהב אותך.

יש אלוקים וה73 שנה האחרונות, מימוש עשרות נבואות בתנ"ך, הם המוכיחות זאת.

שקי, אני מבין שלא נחשפת לזה https://rotter.net/forum/scoops1/679750.shtml או לשלל כתבות השנאה והסיקור האנטישמי נגד החרדים לאורך שנת הקורונה.
ברוך הבא למדינת ישראל אחרי שנה שלא היית כאן, כנראה

וברוך הבא 2 למדינת ישראל שהוקמה על בסיס שיבת עם ישראל לארצו. המדינה הזו נקראת ישראל על שם ישראל אביך שגר כאן. אתה חלק מישראל כי אתה צאצא שלו, וזו הסיבה שאתה שייך לארץ. עוד לפני קרוב ל4000 שנה הוא גר כאן. מעתיק לך
בעדותו בפני ועדת החקירה הממלכתית הבריטית לחקר מאורעות תרצו (1936), נשאל יו"ר הסוכנות היהודית דוד בן גוריון בידי יו"ר הוועדה הלורד פיל: "מאין הגעת לפלשתינה?" ב"ג השיב: מפלונסק. "האם יש לך מסמך או שטר מכר הנותן לך, כמי שבא מארץ רחוקה, זכות לתפוס את מקומם של בני הארץ הערבים הגרים בה מזה דורות?" הקשה פיל. ב"ג לא התבלבל. על דוכן העדים היו מונחים ספר תנ"ך והקוראן, עליהם הושבעו העדים. ב"ג נטל בידיו את ספר התנ"ך והצהיר: "זה הקושאן שלנו".

בעדות עצמה, אמר ב"ג דברים דומים: "זכותנו ביחס לארץ ישראל נובעת לא מהמנדט ומהצהרת בלפור, היא קודמת לאלה… התנ"ך הוא המנדט שלנו, התנ"ך שנכתב על ידינו, בשפתנו העברית ובארץ הזאת עצמה, הוא הוא המנדט שלנו. זכותנו ההיסטורית קיימת מראשית היות העם היהודי, והצהרת בלפור והמנדט באו לשם הכרת הזכות הזאת ואישורה. הרי נאמר בפירוש בהצהרה ובמנדט, שהעמים מכירים בזכותו של העם היהודי 'להקים מחדש את ביתו הלאומי…' זכותנו זו איננה דבר חדש, עובדה היסטורית חדשה… המנדט אישר, כי זכותנו ניתנה לא ב-1917 או ב-1922; בשנים אלה הוכרו קשרינו ההיסטוריים עם א"י ואושרה גם מנימוקים אחרים זכותנו להקים מחדש את ביתנו הלאומי, לבנות מחדש דבר שהיה לנו בעבר ושהיה שלנו במשך כל ההיסטוריה של העם היהודי – ולא דבר חדש הוא זה שאנו באנו לייסדו".

ואם אתה עדיין מסרב להאמין שעל בסיס זה המדינה הוקמה, בוא תצפה קצת במקים המדינה שלך וטענתו לזכותו על הארץ https://www.youtube.com/watch?v=_-klAmuAmjo היום היו קוראים לזה משיחיסט ימני קיצוני הזוי, שילך לגור עם ביהודה ושומרון במדינת יהודה, שבית הגידול שמייצר אותו יואיל בטובו לעוף לנו מהעיניים. פעם זה היה המנהיג של השמאל, של כל הציונות החילונית.

אם היה אלוהים, אז הארץ המובטחת שלנו הייתה שוויץ, איטליה, אולי יוון.
לא שטח ששלושה חודשים בשנה יציאה מהבית פירושה סכנת צלייה, שחציה מדבר שממה ושיממון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 7:12 pm 
Hall of Famer

לא יודע איטליה ויוון, אבל לוקח את החום הישראלי על פני הקור השוויצרי כל יום.
אם כבר, אז דרום קליפורניה היא הארץ המובטחת באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 7:14 pm 
Hall of Famer

בליכוד תוקפים את בנט על ההודעה שהחליט להקים ממשלת אחדות עם לפיד
https://news.walla.co.il/break/3431127? ... ivzakimnet

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 23, 2021 10:26 pm 
Senior

אתם נהנים מזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 24, 2021 12:36 am 
Hall of Famer

נהנים ממה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 24, 2021 1:13 am 
Senior

מהתקשורת עם תתי האדם האלו.
אם זה מצחיק אנשים אני יכול להבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 24, 2021 1:28 am 
Hall of Famer

ברור שזה מצחיק. אני לא בעד להאכיל טרולים, אבל בשביל הפוטנציאל הקומי שווה לתדלק אותו.
לוגיקה בנוסח: היהודים נעלים על שאר העמים, זה לא אני אומר - כל הדתיים אומרים את זה, אז אם אתם לא מקבלים את זה אתם גזענים כלפי דתיים.
או בנוסח: אתם אומרים שלברון ג'יימס יותר כשרוני בכדורסל משאר בני האדם, זה לא גזעני?
והשיא מבחינתי - אני תוחב את חוטמי לאורח החיים של אחרים, אבל איזו סיבה יש להם לא לאהוב אותי?

אותך זה לא קורע? כאילו, you couldn't make this stuff up!
אז תן לצחוק.
כל עוד מותר, כמובן. מתישהו יהיה אסור לצחוק על הטרול, על שכמותו, ועל חברו הדמיוני. אבל כל עוד מותר, צריך לנצל את זה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 24, 2021 5:21 am 
Hall of Famer

התחממות בטחונית בירושלים ובעזה, בדיוק בשבוע האחרון של ביבי.... צירוף מקרים מוזר.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 24, 2021 8:16 am 
Sophomore

Yuval כתב:
מהתקשורת עם תתי האדם האלו.
אם זה מצחיק אנשים אני יכול להבין.

זה כמו מצפן מוסרי, חשוב מידי פעם לרענן אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 24, 2021 10:55 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

רק אני לא מבין למה לכתוב חנזיר במקום חזיר?

ואיך אני מחכה ליום שהמיסים שאני משלם ילכו למימון דוכני תפילין מחוץ לכל מוסד בארץ. זה יהיה היום בוא תבוא הישועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 24, 2021 1:06 pm 
Junior

אתה חושב שהחזון של אהוד וחבריו המתועבים הוא לשים דוכני תפילין? פחחח
הם רוצים למנות פקחים כדי לסמן את מי שלא הניח תפילין באותו יום ( לא כדאי להעניש חלילה, אלא כדי לאהוב ולהראות לו את הדרך הנכונה עבורו, גם אם זה בצורה לא נעימה, כי ככה מחנכים תינוקות שנשבו!)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 24, 2021 2:08 pm 
Hall of Famer

מה אתה מדבר, לא תהייה שום כפייה. אנשים פשוט יבינו.
(הלו, מדברים אליך יפה!)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 24, 2021 2:43 pm 
Junior

ברור לי לגמרי! זה מה שרשמתי...
הם רוצים לסמן את מי שלא יניח תפילין כדי להראות לו אקסטרא אהבה. קצת כמו שאתה מראה לילד שלך כשהוא משחק עם השקע בקיר... מסביר לו באהבה שהדרכים שלו שגויות ומסביר לו באהבה מה יכול לקרות אם תתפוס אותו שוב עושה את זה (באהבה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 24, 2021 2:52 pm 
Hall of Famer

אני חושב שהמשל שלי יותר מוצלח ויותר נכון למציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 77  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Shiver ו 72 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: