החתול יובב כתב:
1) כבר ליהגתי בת'רד אחר. הייתי עושה הכל כדי להביא את סורקין בחוזה ארוך טווח (גם במחיר של ויתור על זיו והסתפקות בגארד ישראלי זול יותר שהוא לא עכ"ס).
2) לאור העונה של אריאל והסנטימנטליות והנרקוטיות לשחקני בית. קשה לי לראות איך מביאים את גוט וארצי על המשבצת שלו. גוט יכול לשחק גם קצת 2 מה שכן..אז יכול להיות שאפשרי גם וגם.
3) דברת וזוסמן לא יבואו. הכיוון הוא שחקנים זולים בקו עלייה (ראו ערך הידיעה על מושקוביץ').
4) לגבי מחזור זרים מליגתנו. מניח שמגי ייתן הנחת מועדון "חבר" לחולון או שהם יעשו עוד "לנציאנותרום" בשבילו. המיני סלאמפ של קינן אולי יוריד אותו בסוף למחוזות ירושלים. הוא גם התאמה טובה ליד אגאדה עם הקליעה הבינונית.
4) הייתי שם הצעה יפה על טילמן או בלקשיר. אפילו שוקל ייבוא מקביל של הצמד בלקשיר-פלויד.
לא חושבה שהשארה של אריאל בהכרח סותרת החתמה של גוט.
אני חושב שהפועל צריכים להחזיק בעונה הבאה 4-5 ישראלים 'בכירים' יותר (כלומר שחקנים שלא תיכנס להתקף פאניקה אם תראה אותם משחקים ברבע רביעי של משחק צמוד בחצי גמר גביע) + ישראלי או שניים צעירים שכן תרצה לתת להם דקות במהלך העונה הסדירה.
אם לצורך העניין אתה מחלק את 5 ה'בכירים' שלך או 4 ה'בכירים' + הצעיר הבשל יותר על 5 עמדות, אני לא חושב שזה מופרך להחזיק את אריאל וגוט על עמדות 2-3.
ואני מאוד מקווה שלא ייפלו למלכודת הזו של 'שחקני בית' שוב.
החשוד המיידי בנושא הוא רפי מנקו, שלא מפריע לי באופן ספציפי בכלל, אבל לא חושב שהוא צריך לקבל איזושהי העדפה על שחקנים אחרים בעמדה שלו (משעור? ארצי?) בגלל שהוא אומר אבו-יויו.
אני לא רואה איך זה עושה את העונה הזו יותר מרגשת כשעדי כהן-סבן זורק איירבולים בשלשות פנויות מהבירה מאשר אם כל שחקן ליגה לאומית אחר היה עושה את זה במקומו. גם לא כשאריאל באמת מנסה, אבל בכל זאת חוטף אנד-וואן אחד אחרי השני מטיירוס מגי.
מעבר לזה, אני חושב שיש אחלה יבול מקומי של זרים העונה, הייתי מאוד שמח לראות קו אחורי של אגאדה+אוואנס, הייתי בכיף מביא בערך כל אחד מהזרים של אילת, את אלו שחולון האריכו להם חוזה אם היו רלוונטיים.
פלויד ובלאקשיר הם רעיונות מעניינים בעיני, אבל אני לא בטוח שלהעתיק את הקו הקדמי של גלבוע ולצרף אליו את זלמנסון יספיק לחצי גמר BCL לצורך העניין. ואם כבר, אז בריימו הוא השחקן היחיד שאני מאוד מאוד אשמח אם ישאיר בבירה בעונה הבאה.