סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 9:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1499 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 60  הבא

מה יקרה ?
סמוטריץ׳ יתקפל - ממשלת מיעוט 59 בתמיכת רע״מ 3%  3%  [ 1 ]
נתניהו מסכים להיות שני ברוטציה, שנה ראשונה בנט/ליכודניק אחר , ממשלת 65 ימנית 15%  15%  [ 5 ]
ממשלת אחדות בנט-לפיד 53%  53%  [ 18 ]
בחירות 5 29%  29%  [ 10 ]
סך הכל הצבעות : 34
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אפריל 27, 2021 11:11 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
red כתב:
נראה לי שעוד לא הופנם כאן האירוע היום בממשלה. לפני הכל, אף אחד לא יחתום עכשיו על הסכם עם נתניהו. לא כראש ממשלה, לא כחליפי ולא כפרוקסי/באמצעות בובה. המקסימום שהוא יוכל להשיג זה ניסיון למנוע ממשלה אחרת, וגם הסיכויים לזה פחתו מאוד.
שנית, מתקרב הרגע שגם למנדלבליט הרך יימאס, ונלך לנבצרות והתבצרות. שלישית, גם אלקטורלית הנזק מצטבר.

לא הבנתי למה שאף אחד לא יחתום עם נתניהו דווקא בגלל מה שקרה היום. הבן אדם שקרן ורמאי במשך שנים, מה השתנה?
או בפרפרזה, מי שהאמין לביבי פעם אחת, כבר לא יכול להיגמל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 28, 2021 9:39 am 
Sophomore

3&D כתב:
וכמובן ש סמוטריץ רוטמן ושות מאשימים את גנץ ומערכת המשפט בבלאגן, סמוטריץ מגדיל לעשות ואומר שגנץ מחזיק מדינה שלמה בת ערובה!

ועכשיו גם שמעתי את דבריהם ואת דברי אוחנה ואחרים, משקרים כמו שהם נושמים.
כל הסיפור על הגבלת הסמכויות של היועמ"ש ובית המשפט בגלל אקטיביזם שיפוטי וחוסר סמכות הם חרטא ברטא, רוצים להגביל את כוחם כדי לרסק את המערכת שהעזה להעמיד לדין את הרודן, כדי להכשיר החלטות שבניגוד מוחלט לחוק, כמו ההצבעה אתמול, כמו שבתי חולים ציבוריים פועלים בניגוד לחוק, אין קשר בין החוק להתנגדות.
לחרדים, לסמוטריצ'ים, ומרגע שנהיה להם אינטרס אישי גם לביביסטים, מפריע עצם החוק, לשניים הראשונים יש את החוקים שלהם, שמבחינתם מעל חוקי מדינת ישראל, ולקבוצה האחרונה יש לאחרונה אלוהים משלה, וגם אצלו יש את החוקים שלו.
והם עוד קראו למפגינים אנרכיסטים, עוד דוגמא לזה שהחוק לא משנה כלום, רק מה שטוב להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 28, 2021 9:40 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
נראה לי דווקא הפוך. מי שהאמין לנתניהו פעם אחת דווקא יכול להיגמל, יש יותר בעייה עם אלה שעוד לא יצא להם להתנסות באם להאמין לו.
אבל מה שקרה אתמול לדעתי ירחיק גם את אלה. ואני חושב שנתניהו יודע את זה ועשה את זה בכל זאת, מה שמראה לפחות לי שהוא החליט סופית ששוברים את הכלים ולא משחקים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 28, 2021 9:46 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
נראה לי דווקא הפוך. מי שהאמין לנתניהו פעם אחת דווקא יכול להיגמל, יש יותר בעייה עם אלה שעוד לא יצא להם להתנסות באם להאמין לו.
אבל מה שקרה אתמול לדעתי ירחיק גם את אלה. ואני חושב שנתניהו יודע את זה ועשה את זה בכל זאת, מה שמראה לפחות לי שהוא החליט סופית ששוברים את הכלים ולא משחקים.

אני לא חושב שזה הרחיק אף אחד, החרדים יישרפו את החוק בכיף, סמוטריץ כבר הכריז שאם היועמש יעז לחשוב על להוציא את הרודן לנבצרות תתחיל פה מלחמת אזרחים, החכים בליכוד הם אסקופה נרדסת ואני עוד מחמיא להם, בנט לא העז לקרוא בשמו של הרודן שהוא דיבר על אירועי אתמול, משמע הוא מאמין שבצד הימני של המפה אסור אף פעם לקחת את הצד של החוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 28, 2021 10:06 am 
Hall of Famer

היה דיבור היום באחד הערוצים ששניים מחברי הכנסת של ימינה (לא הוזכרו בשמם) לא מתכוונים לתמוך בממשלת איזולירבנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 28, 2021 10:19 am 
Sophomore

כן ראיתי, אני מניח שאחד זה עמיחי שיקלי, שכמיטב המסורת השתלח באיבתיסאם מרעאנה, הפעם כי היא העיזה להזכיר גם את הנכבא וגם את השואה בנאום בפתיחה שלה (כמובן העדר השתלח ב"השוואה" שהיא עשתה מבלי שהוא טרח בכלל להקשיב\לקרוא), עוד גזען מפס הייצור של העמית סגלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 28, 2021 10:28 am 
Hall of Famer

בימינה הכחישו את זה ואמרו שזה פייק ניוז.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 28, 2021 10:46 am 
Senior

ראי שעל הקיר כתב:

מסכים לגמרי למעט הסייפא, זה לא "שוברים את הכלים ולא משחקים" אלא "שוברים את הכלים ומנהלים קמפיין לבחירות V"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 28, 2021 10:54 am 
Hall of Famer

זהו, שעד אתמול לא האמנתי שזה יכול להגיע לזה, אבל מאתמול אני חושב שהאפשרות של "לא משחקים" ריאלית בהחלט, אם יקרה הבלתי יאומן וממשלת האיזלירבנד תקום איכשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 28, 2021 10:58 am 
Hall of Famer

נו , ואם היא תוקם , מה ביבי יכול לעשות ... ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 28, 2021 10:59 am 
Sophomore

אתה כנראה מתכוון לא "לא משחקים" על מלא, כי אם תשאל את משרד האוצר בשנה האחרונה או המשפטים בחודש האחרון הם יגידו לך שהלא משחקים הזה כבר לגמרי קורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 28, 2021 11:02 am 
Hall of Famer

כן, לזה אני מתכוון. "לא משחקים" על מלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 28, 2021 12:17 pm 
Hall of Famer

בנט נפגש הבוקר עם עבאס לפגישה שהוגדרה כפגישה טובה , ומיד אחרי זה נפגש עם גדעון סער. מישהו רוצה להיות זבוב בבלפור הבוקר .... ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 28, 2021 12:46 pm 
Hall of Famer

והנה ביבי מתקפל ומכריז שהוא ימנה את גנץ כשר משפטים........ השאלה איפה פה הקאצ׳.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Junior

הנה זה מספיק כדי לגרום לנתניהו לסגת ולהודיע לבגצ שהוא ממנה את גנץ. קרקס.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Junior

עופר האדום כתב:

אין. יצירת כאוס, ואז הבין שהוא יורה לעצמו בראש אז מנסה לאלתר פלסטר עד לספין הבא. מעריך שהוא הבין שבגצ הולך לעשות מזה סימפוזיון ממושך עד שייגמר לו המנדט.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 28, 2021 12:58 pm 
Hall of Famer

עדיין לא הבנתי מה האינטרס שלו.... מה אכפת לו שיהיה סימפוזיון אם גם ככה המנדט נגמר ואין לו סיכוי להקים ממשלה ? אני חושש בכל זאת שיש פה קאצ׳.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 28, 2021 1:24 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
עדיין לא הבנתי מה האינטרס שלו.... מה אכפת לו שיהיה סימפוזיון אם גם ככה המנדט נגמר ואין לו סיכוי להקים ממשלה ? אני חושש בכל זאת שיש פה קאצ׳.

לא רואה כזה. הוא פשוט באמת נבהל מעוצמת התגובה של בנט וסער, והבין שזה פוגע בעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 28, 2021 3:36 pm 
Sophomore

חחחח אקוניס החרים את ההצבעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 28, 2021 6:53 pm 
Junior

עופר האדום כתב:

ציוץ לא רע של ליברמן:
ביבי עכשיו מקופלת, עוד מעט יהיה פסק זמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 29, 2021 10:31 am 
Junior

בהמשך להנאה מהתקפי הטנטרום של שופרות נתניהו, הנה שוב ינון מגל (השופר הבכיר לפי כל מני מדדי טוויטר) :
https://103fm.maariv.co.il/programs/med ... t4nzVQ=FJF

אחרי זה יש לו עוד התקפי זעם בשיחה עם רון כחלילי שבא לדבר על ה"קול המזרחי".
זה פשוט מצוין.

( אגב, ינון מגל בתקופות שהן לא בחירות הוא בחור מענין מאוד לדעתי ומעלה פה ושם נקודות לא רעות )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 29, 2021 11:39 am 
Hall of Famer

sheky כתב:
( אגב, ינון מגל בתקופות שהן לא בחירות הוא בחור מענין מאוד לדעתי ומעלה פה ושם נקודות לא רעות )

ינון מגל בעיקר מעלה בחילה ותהיה איך מטריד מינית ממשיך לקבל לגיטימציה כ"כ רחבה בתקשורת ואיך אנשים שמתיימרים להיות מוסריים מוכנים לחלוק איתו אולפן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 29, 2021 11:58 am 
Hall of Famer

רוני, יינון מגל נחקר בנוגע לתלונה של 3 נשים על הטרדה מינית. 2 תלונות נסגרו מחוסר אשמה, התלונה השלישית נסגרה בשל טענה "שהנסיבות לא מצדיקות הגשת כתב אישום".
אני חושב שקצת צריך להיזהר לפני שמצהירים כעובדה מוגמרת שמישהו מטריד מינית. ולא שאני מסמפט את יינון מגל ואת פועלו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 29, 2021 12:04 pm 
Junior

אני לא חשוב שינון מגל הוא מטרידן מינית, הוא במקרה הכי גרוע סליזי ואדם פריבילג שחושב שדברים מגיעים לו.
כאילו, זו כן הטרדה מינית (לזרוק הערות מיניות לעובדת שלך) אבל לא חושב שיש פה איזה סיבה ערכית רצינית לפסול שידור איתו (בקטע של המטרידן, השופר זה כבר כל אחד והקטע שלו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 29, 2021 12:23 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
sheky כתב:

ינון מגל בעיקר מעלה בחילה ותהיה איך מטריד מינית ממשיך לקבל לגיטימציה כ"כ רחבה בתקשורת ואיך אנשים שמתיימרים להיות מוסריים מוכנים לחלוק איתו אולפן.

בדיוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1499 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אבימאל ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: