סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 8:47 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1499 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 60  הבא

מה יקרה ?
סמוטריץ׳ יתקפל - ממשלת מיעוט 59 בתמיכת רע״מ 3%  3%  [ 1 ]
נתניהו מסכים להיות שני ברוטציה, שנה ראשונה בנט/ליכודניק אחר , ממשלת 65 ימנית 15%  15%  [ 5 ]
ממשלת אחדות בנט-לפיד 53%  53%  [ 18 ]
בחירות 5 29%  29%  [ 10 ]
סך הכל הצבעות : 34
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אפריל 29, 2021 12:24 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
sheky כתב:
אני לא חשוב שינון מגל הוא מטרידן מינית, הוא במקרה הכי גרוע סליזי ואדם פריבילג שחושב שדברים מגיעים לו.
כאילו, זו כן הטרדה מינית (לזרוק הערות מיניות לעובדת שלך) אבל לא חושב שיש פה איזה סיבה ערכית רצינית לפסול שידור איתו (בקטע של המטרידן, השופר זה כבר כל אחד והקטע שלו).

לא הבנתי, הוא לא מטרידן מינית אבל הוא כן הטריד מינית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 29, 2021 12:33 pm 
Junior

Att כתב:
sheky כתב:
אני לא חשוב שינון מגל הוא מטרידן מינית, הוא במקרה הכי גרוע סליזי ואדם פריבילג שחושב שדברים מגיעים לו.
כאילו, זו כן הטרדה מינית (לזרוק הערות מיניות לעובדת שלך) אבל לא חושב שיש פה איזה סיבה ערכית רצינית לפסול שידור איתו (בקטע של המטרידן, השופר זה כבר כל אחד והקטע שלו).

לא הבנתי, הוא לא מטרידן מינית אבל הוא כן הטריד מינית?

לא הבנתי מה לא הבנת.
חצית פעם את הכביש באור אדום? נסעת פעם בנתיב לא הכי ימני שלא לצורך עקיפה? אם כן אז אתה עבריין תנועה. האם היחס אליך צריך להיות כמו לאדם שנוהג שיכור?

הוא סליזי ובהגדרה להעיר הערות מיניות לחברות לעבודה (או לנשים באופן כללי) זוהי הטרדה מינית. האם זהו רף שבגינו צריך להיות מפוטר? בעייני כן.
האם זה רף שהאדם צריך להיות מוקצה גם לאחר ש"נענש" (הועף מתפקידו כח"כ) והפסיק עם ההתנהגות הזו? בעייני לא.

אולי ניסוח לא הכי מוצלח שלי, אבל אני חושב שהכוונה ברורה. הבנאדם לא עבריין מין אבל כן סליז שהתנהג בצורה לא ראויה אך כנראה די רחוקה מהרף הפלילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 29, 2021 1:24 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
רוני, יינון מגל נחקר בנוגע לתלונה של 3 נשים על הטרדה מינית. 2 תלונות נסגרו מחוסר אשמה, התלונה השלישית נסגרה בשל טענה "שהנסיבות לא מצדיקות הגשת כתב אישום".
אני חושב שקצת צריך להיזהר לפני שמצהירים כעובדה מוגמרת שמישהו מטריד מינית. ולא שאני מסמפט את יינון מגל ואת פועלו.

אתה זוכר את פרטי המקרה של רחלי רוטנר? כי היא תיארה את המקרה בפירוט, הוא הודה שהתיאור שלה אמיתי ונכון, ויש כאן את האמ-אמא של ההטרדות המיניות, ולא סתם הוא נאלץ להתפטר מהכנסת. עכשיו, אם היית שומע ממנו הכאה אמיתית על חטא, ניסיון לכפר והוא היה מראה שמשהו בו השתנה, ניחא, אבל הוא ממשיך להיות חתיכת גועל נפש ואני לא רואה שום סיבה שלא להתייחס אליו כאל מטריד מינית שלא ראוי לשבת באולפן תקשורת ואין לזה שום קשר לשאר עמדותיו (שגם איתן אני לא מסכים). כמה מהר סולחים לאדם רק כי עבר קצת זמן, למרות שהוא לא עשה כלום כדי להראות איזשהו סוג של הבנה לבעייתיות במה שעשה (למעט הודעת התנצלות גנרית לגמרי) או שינוי בסגנון ההתבטאות בנושאים כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 29, 2021 1:29 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ינון מגל לפני הכל הוא פשוט אינפנטיל. יוצא לי להקשיב מדי פעם לתוכנית שלו ושל בן כספית ברדיו והטיעונים שהוא מעלה הם של ילד קטן שעושה דוקא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 29, 2021 1:33 pm 
Hall of Famer

אותו ינון מגל, אגב, אמר על פרשת הכדורגלנים והנערות: " משחר ההיסטוריה נערות מתחתנות בגיל 12" כניסיון להצדיק את ההתנהגות של אותם כדורגלנים, מישהו באמת חושב שהוא השתנה? מישהו שחושב שאדם שנותן לגיטימציה למין של כדורגלנים עם קטינות הוא דמות שראוי שתככב בתקשורת? אני באמת לא מצליח להבין את מי שטוען שהוא דמות לגיטימית ולא חתיכת טינופת מתועבת שאין לה מקום בשום כלי תקשורת שמכבד את עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 29, 2021 1:37 pm 
Hall of Famer

מסכים עם כל מה שרוני כתב כאן לגבי מגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 29, 2021 1:45 pm 
Senior

אני מכיר חבר'ה שהיו איתו בצבא. התיאור השגור שלו הוא "בחור טוב אבל שטותניק"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 29, 2021 2:36 pm 
Hall of Famer

מכיר מקרוב מישהי שהייתה איתו בכיתה בתיכון. ההגדרה שלה אליו - ״אדיוט מושלם״.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 29, 2021 2:40 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
עמוס לב כתב:
רוני, יינון מגל נחקר בנוגע לתלונה של 3 נשים על הטרדה מינית. 2 תלונות נסגרו מחוסר אשמה, התלונה השלישית נסגרה בשל טענה "שהנסיבות לא מצדיקות הגשת כתב אישום".
אני חושב שקצת צריך להיזהר לפני שמצהירים כעובדה מוגמרת שמישהו מטריד מינית. ולא שאני מסמפט את יינון מגל ואת פועלו.

אתה זוכר את פרטי המקרה של רחלי רוטנר? כי היא תיארה את המקרה בפירוט, הוא הודה שהתיאור שלה אמיתי ונכון, ויש כאן את האמ-אמא של ההטרדות המיניות, ולא סתם הוא נאלץ להתפטר מהכנסת. עכשיו, אם היית שומע ממנו הכאה אמיתית על חטא, ניסיון לכפר והוא היה מראה שמשהו בו השתנה, ניחא, אבל הוא ממשיך להיות חתיכת גועל נפש ואני לא רואה שום סיבה שלא להתייחס אליו כאל מטריד מינית שלא ראוי לשבת באולפן תקשורת ואין לזה שום קשר לשאר עמדותיו (שגם איתן אני לא מסכים). כמה מהר סולחים לאדם רק כי עבר קצת זמן, למרות שהוא לא עשה כלום כדי להראות איזשהו סוג של הבנה לבעייתיות במה שעשה (למעט הודעת התנצלות גנרית לגמרי) או שינוי בסגנון ההתבטאות בנושאים כאלו.

אני זוכר את המקרה של רחלי רוטנר. הוא נבדק ע"י המשטרה והפרקליטות והחליטו לסגור את התיק, לא יודע אם מחוסר אשמה או טענת "נסיבות לא מצדיקות הגשת כתב אישום". אבל לפי מערכת המשפט של מדינת ישראל, ינון מגל לא מטריד מינית. ולפי מה שאני זוכר, מגל לא בדיוק הסכים עם הסיפור של רוטנר. חלק מהסיפור לפי מגל הלך אחרת. אני לא אוהב את הגישה הנוכחית של מספיק אנשים שאומרים שמישהו אשם בשביל להרשיע אותו ובמקרה של מגל, אתה גם חושב שהוא צריך לאבד את הפרנסה שלו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 29, 2021 2:45 pm 
Hall of Famer

דווקא מגל הודה בדיוק בסיפור של רוטנר. מאז אגב היה עוד איזה סיפור איתו עם איזה sms שהוא שלח למישהי (אאז״נ מישהי דתיה).

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 29, 2021 2:46 pm 
Hall of Famer

זה מה שינון מגל כתב בתגובה לרחלי רוטנר:

ציטוט:
"ישנם דברים שנאמרו בין ידידים לפני שהייתי חבר כנסת ולא הייתי חוזר עליהם היום. אני מתנצל ומבקש את סליחתו של מי שנפגע. עם זאת, הייתי מצפה מידיד שנפגע ממני להגיד לי זאת ולא לפנות למחוזות השיימינג ברשתות החברתיות"

אין פה שום סתירה של מה שהיא אמרה או גירסה שונה, הוא פשוט מאמת את מה שהיא אמרה עם חצי התנצלות שאפילו יש בה האשמת קורבן. הוא אפילו לא אומר "אני מבקש את סליחתה של מי שפגעתי בה" אלא מבקש סליחה "ממי שנפגע", כלומר אני הייתי סבבה והיא, פתית שלג עדין שכמותה, נפגעה על לא עוול בכפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 29, 2021 4:09 pm 
Sophomore

עמוס, משתמע מדבריך שאו שכל המטרידים מינית אי פעם הואשמו והורשעו פלילית, או שלחברה לא צריכה להיות אפשרות לפעול נגד מטרידים ( נגיד לא להעסיק אותם) עד שהם מורשעים.
ואני לא בטוח איזה אפשרות מבאסת יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 29, 2021 4:40 pm 
Senior

אני הבנתי את זה קצת אחרת ממך
לא כל ההטרדות המיניות זהות <הכנס כאן פאראפרזה על אנה קרנינה כרצונך> ולא כל מי שמשחרר הערה לא נאותה צריך גם להיצלב בכיכר העיר

וגם האפשרות של להיות טהרנים היא די מבאסת, בואו נודה על האמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 29, 2021 4:53 pm 
Hall of Famer

ופה היה מקרה יותר משמעותי. ההאשמות נבדקו על ידי המשטרה והפרקליטות והתיקים נסגרו והסיבה הייתה חותכת. אנחנו אפילו לא בתחום היותר אפור של טענות שנשמעות רק בתקשורת/רשתות חברתיות.
האם יכול להיות שהוא לא באמת הטריד מינית, אלא רחלי רוטנר פירשה לא נכון את ההתנהגות שלו/רצתה לפגוע בו? יכול להיות שהוא באמת מתנהג בצורה לא הכי נעימה ועדיין זה לא מגיע לרף של הטרדה מינית?
כי עבור רוני, הסיטואציה הזאת, שבעיני היא בתחום האפור, אפילו בהיר, כאמור, היא לגמרי ברורה והאיש אשם, צריך להיות מוקע בכיכר העיר ולאבד את הפרנסה שלו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 29, 2021 4:54 pm 
Sophomore

הכל טוב, אני עדיין שואל האם חברה מתוקנת (לדעתכם) צריכה להתעלם מהטרדות כאלה ואחרות עד אשר אותם מטרידים מורשעים? ובאותה מידה להתעלם לחלוטין מכאלה שלא הורשעו לעולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 29, 2021 4:55 pm 
Junior

3&D כתב:
עמוס, משתמע מדבריך שאו שכל המטרידים מינית אי פעם הואשמו והורשעו פלילית, או שלחברה לא צריכה להיות אפשרות לפעול נגד מטרידים ( נגיד לא להעסיק אותם) עד שהם מורשעים.
ואני לא בטוח איזה אפשרות מבאסת יותר

אני לא עמוס, אבל להבנתי ינון מגל לא הועמד לדין מהטעם הפשוט שהמעשה שעשה לא עונה להגדרה של הטרדה מינית לפי החוק: כלומר אין התייחסויות מיניות חוזרות (מדובר באירוע שקרה במסיבת הפרידה שלו מהתקשורת, כאשר אין ביניהם יחסי מרות), ורוטנר לא הראתה לו כי אינה מעוניינת בהתייחסויות האמורות.

היא טענה שגם במהלך יחסי העבודה שלהם הוא מדי פעם היה זורק לה כל מיני הערות בבדיחות הדעת, אבל היא בעצמה אמרה שהם היו מתבדחים זה עם זו, ושהיא מעולם לא התרגשה מזה. בהנחה שהוא אמר את הדברים, מבחינה תיאורטית, ועל פי לשון החוק, ניתן לבסס כאן טענה של "הטרדה מינית", אבל היא כנראה במדרג הנמוך ביותר ואינה עומדת ברף הפלילי בכלל, וגם במישור האזרחי זה היה מוביל לכל היותר לפיצוי סמלי. בקיצור, ממש לא משהו שאי אפשר למחול עליו, אלא אם כן אתה פמיניסטית קיצונית שאף אחד לא לוקח ברצינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 29, 2021 5:01 pm 
Hall of Famer

אבל פה הזרוע החוקית (פרקליטות, משטרה) בדקה והחליטה שאין יסוד להעמיד ואפילו בצורה חותכת, לא זיכוי מחוסר ראיות, אלא מחוסר אשמה. אז נתעלם מכך? נרשיע אותו דה פאקטו? אני לא אומר להתעלם מהאשמות בהטרדה מינית, אני רק אומר שלא צריך מיד לצלוב בכיכר העיר ללא שום מחשבה. היום המגמה הולכת לכיוון הזה לצערי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 29, 2021 5:01 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
ופה היה מקרה יותר משמעותי. ההאשמות נבדקו על ידי המשטרה והפרקליטות והתיקים נסגרו והסיבה הייתה חותכת. אנחנו אפילו לא בתחום היותר אפור של טענות שנשמעות רק בתקשורת/רשתות חברתיות.
האם יכול להיות שהוא לא באמת הטריד מינית, אלא רחלי רוטנר פירשה לא נכון את ההתנהגות שלו/רצתה לפגוע בו? יכול להיות שהוא באמת מתנהג בצורה לא הכי נעימה ועדיין זה לא מגיע לרף של הטרדה מינית?
כי עבור רוני, הסיטואציה הזאת, שבעיני היא בתחום האפור, אפילו בהיר, כאמור, היא לגמרי ברורה והאיש אשם, צריך להיות מוקע בכיכר העיר ולאבד את הפרנסה שלו.

הרף של הטרדה מינית מבחינתי (לא מבחינה משפטית) הוא כאשר אדם מרגיש מוטרד מאמירה\מעשה מיני.
מציע לך גם את הגישה הזו, במקום לדבר על תחום אפור ופרשנות לא נכונה של הצד המוטרד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 29, 2021 5:03 pm 
Senior

3&D כתב:
הכל טוב, אני עדיין שואל האם חברה מתוקנת (לדעתכם) צריכה להתעלם מהטרדות כאלה ואחרות עד אשר אותם מטרידים מורשעים? ובאותה מידה להתעלם לחלוטין מכאלה שלא הורשעו לעולם

לשתי השאלות, לא, ממש לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 29, 2021 5:05 pm 
Senior

3&D כתב:
עמוס לב כתב:

הרף של הטרדה מינית מבחינתי (לא מבחינה משפטית) הוא כאשר אדם מרגיש מוטרד מאמירה\מעשה מיני.
מציע לך גם את הגישה הזו, במקום לדבר על תחום אפור ופרשנות לא נכונה של הצד המוטרד.

אם אנחנו הולכים לפתוח מחדש את הדיון על גבולות התקינות הפוליטית ועל מיקרו אגרסיות ורגישות, תגידו לי כבר עכשיו ואלך לי לפינה מוצנעת לחתוך בה את הוורידים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 29, 2021 5:07 pm 
Junior

3&D כתב:
עמוס לב כתב:

כאשר המבחן הופך להיות סובייקטיבי ומשתנה בהתאם לתחושתו ותסביכיו האישיים של כל אדם בפני עצמו, אנחנו נכנסים לאנרכיה. כל אחד יוכל לטעון שזה שפנו אליו כ"מותק" או "מאמי" הסב לו תחושה מטרידה. ולא מדובר בדוגמאות היפותטיות.

נערך לאחרונה על ידי זה כן אני בתאריך ה' אפריל 29, 2021 5:08 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 29, 2021 5:07 pm 
Sophomore

שלא יובן לא נכון, אני לא אומר להכניס עכשיו לכלא כל טמבל שחושב שלדבר לאישה כאילו היא אובייקט מיני זה אחלה.
אבל, אני חושב שזה עצוב מאוד שיעקב שחר משלם משכורת לשחקן שעשה אורגיה עם שתי ילדות בנות 15,
אני חושב שזה עצוב מאוד שאייל גולן עדיין מוזמן להופעות ע"י עיריות כאלה ואחרות,
ולהבדיל (כי ברור שיש שלא כל המעשים זהים), אני חושב שזה עצוב מאוד שבן כספית משדר עם אדם שחושב שזה בסדר לדבר עם בחורות על כמה שהן מחרמנות אותו עם התחת והציצי שלהן.

סליחה אם יצאתי קצת אהוד, מוזמנים להמשיך לדבר על יחסי נפתלי איילת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 29, 2021 5:34 pm 
Hall of Famer

מהבוקר נציגי ימינה, יש עתיד ותקווה חדשה יושבים למו״מ איטנסיבי..... מי ייתן ובסופ״ש הזה גם הפועל תעלה ליגה, וגם תוקם ממשלה חדשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 29, 2021 5:40 pm 
Hall of Famer

אין סיטואציות בהן מותר לומר לבחורה שהציצי שלה מחרמן? (נניח במועדון)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 29, 2021 5:53 pm 
Junior

לא, אין סיטואציה כזו. בן אדם שאומר לבחורה במועדון (מבלי שהייתה ביניהם אינטראקציה אינטימית) שהציצי שלה מחרמן אותו צריך להיזרק מהמועדון ואני גם בעד שהבחורה תגיש תלונה במשטרה.
ועמוס, פרטי המקרה ידועים ולא הוכחשו ע"י מגל. אין כאן עניין של אי הבנה או דברים שנאמרו בחדרי חדרים. הפרטים, כפי שהובאו ע"י רוטנר, הם הטרדה מינית פרופר גם אם לא חצו את הרף הפלילי. וכמו שנאמר, אם היה מביע איזשהי הכאה על חטא זה דבר אחד, בפועל הוא בעיקר התנער מאחריות והוסיף חטא על פשע כשאשכרה גיבה את מיכה ואצילי בתקשורת, ברוב חוצפתו.
בקיצור, חותם על כל מילה של רוני פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1499 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 73 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: