סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 12:16 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1499 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 60  הבא

מה יקרה ?
סמוטריץ׳ יתקפל - ממשלת מיעוט 59 בתמיכת רע״מ 3%  3%  [ 1 ]
נתניהו מסכים להיות שני ברוטציה, שנה ראשונה בנט/ליכודניק אחר , ממשלת 65 ימנית 15%  15%  [ 5 ]
ממשלת אחדות בנט-לפיד 53%  53%  [ 18 ]
בחירות 5 29%  29%  [ 10 ]
סך הכל הצבעות : 34
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אפריל 30, 2021 12:47 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
זה נהיה מאוד קרינג'י.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 30, 2021 1:02 am 
Hall of Famer

ולדעתי, זה נורא צדקני מצדכם, ואני לא יודע עד כמ לא צבוע, למרות שאני כמובן לא מכיר אתכם אישית
זאת הבעיה עם מדרון חלקלק. משהו שרוב מעוניין בו (לא רק מסכים, אלא זה המצב הרצוי עבורו) מוותר בשביל מיעוט (לא 49 אחוז, גיחי גיחי. מיעוט קטן יותר) , כך שהמצב החדש הופך לנורמה ממנה עוד פעם נעשה אותו פיצול על נושא אחר , שנים אח''כ וחוזר חלילה

כן, עד מצב שאסור לדבר להחמיא לאישה באופן חד פעמי גם על העיניים שלה, או על בגד,או לא יודע מה

בכל מקרה, לא נראה לי שקרינג' עובד ככה. אבל אם בא לך, יובל, להרגיש קרינג׳ עבורי על מזבח פי.סי. כלשהו, אז תיהנה. מבחינתי, אני מוסרי מספיק אם אני מחמיא לבחורה על ציצי אחרי שאני שותה איתה בפאב. תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 30, 2021 5:53 am 
Hall of Famer

מישהו רוצה לנחש מה תהיה (אם תהיה) ההשפעה של האסון במירון על המערכת הפוליטית?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 30, 2021 7:11 am 
Senior

הצעתי לך תרגיל מחשבתי הכי פשוט בעולם, אבל אתה מסרב להשקיע תא מוח בודד בלהתמודד איתו כי הוא יגיד לך בדיוק את מה שאתה תכלס יודע - כל מה שאי פעם אמרת על פ.סי., תרבות הקנסל, תרבות האופנדד, מדרון חלקלק ושאר הקלישאות הוא קשקוש מוחלט.

לכן הדבר היחיד שנותר לעשות זה להזיז את עמודי השער. עכשיו אתה במועדון עם נשים שמתות שתגיד את דעתן על הציצים שלהן. תופעה שבוודאי מתרחשת המון.

איזה קטע שהמדרון החלקלק הזה אף פעם לא מתחיל. מאז שנתנו לנשים זכות הצבעה אומרים שהוא מגיע. פתאום להגיד לעובדת שלך שהיא מחרמנת אותך זה לא טוב לאשתך? לפני שלושים שנה זה היה סבבה. אבא שלך אמר לי שזה מדרון חלקלק. מה אי אפשר להגיד לעובדת שהציצים שלה יפים?
מה זה לא בסדר לשרוק ברחוב? מה אסור לחפון במסדרון? מדרון חלקלק.

אם היו יותר אנשים עם דעות כמוך בעולם ופחות אנשים ש<הכנס קלישאה כלשהי רצוי משהו עם משטרת מחשבות>, אשתך הייתה ממשיכה להיות מוטרדת מינית בעבודה על בסיס יומי. אז זה חמוד שאתה טוען שלחפון טוסיק במסדרון זה לא בסדר, אבל הטיעונים שלך זהים לחלוטין לאלו שניסו להיאבק בשינוי הנורמות הקודמים.

או במילים אחרות, כשזה כל כך מגוחך שזה כבר הגיע לארץ נהדרת --

נערך לאחרונה על ידי Yuval בתאריך ו' אפריל 30, 2021 7:36 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 30, 2021 7:34 am 
Hall of Famer

הנקודה העיקרית נורטון, היא שאתה מתעלם לגמרי מעניין יחסי הכוחות בין שני הצדדים. אז אישתך בכירה בחברת היי טק, היא נמצאת בעמדת כוח וגם אם מישהו יגיד לה כזה דבר, ברוב הסיטואציות, היא לא תהיה מאויימת ואם זה לא יהיה לה נעים, לא תהיה לה בעיה להגיד את זה ויש לה את הבטחון שכמעט אף פעם היא לא תינזק באמת מהסיטואציה. עכשיו תדמיין שאתה מלצרית בפאב, אתה חייב את העבודה הזו כי אחרת אין לך כסף לשלם חשבונות, ואתה מגיע לשולחן מלא גברים שיכורים, ואחד מהם מחמיא לך על הציצים, וכל הסיטואציה לא נעימה לך, אבל אתה יודע שאם לא תסתום את הפה ותחייך, במקרה הטוב הטיפ שלך בסכנה, במקרה הרע הלקוחות יתרגזו עלייך והבוס שלך יתעצבן ואולי תפוטר, ובמקרה הממש גרוע תחכה לך חבורת גברים שיכורים מחוץ לפאב בסוף המשמרת ולך תדע איך זה יגמר. אם כבר מדברים על מדרון החלקלק, המדרון שבו מחמאה על ציצים (שבעצמה בהרבה מקרים חוצה את גבול ההטרדה המינית) מתדרדרת להטרדה מינית, תקיפה מינית או סתם התנכלות כי איזה גבר כעס על אישה שלא שיתפה איתו פעולה הרבה יותר נפוץ מאשר המדרון החלקלק שבו גברים ניזוקים כי אישה לא אהבה משהו תמים שהם אמרו לה, הרבה הרבה יותר נפוץ, וכמעט תמיד יחסי הכוחות, גם מבחינה פיזית, גם מבחינה כספית ומעמדית ומכל בחינה אחרת, נוטים לטובת צד אחד, וזה לא הצד שמקבל את ה-"מחמאה" על הציצים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 30, 2021 7:47 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
הצעתי לך תרגיל מחשבתי הכי פשוט בעולם, אבל אתה מסרב להשקיע תא מוח בודד בלהתמודד איתו כי הוא יגיד לך בדיוק את מה שאתה תכלס יודע - כל מה שאי פעם אמרת על פ.סי., תרבות הקנסל, תרבות האופנדד, מדרון חלקלק ושאר הקלישאות הוא קשקוש מוחלט.

לכן הדבר היחיד שנותר לעשות זה להזיז את עמודי השער. עכשיו אתה במועדון עם נשים שמתות שתגיד את דעתן על הציצים שלהן. תופעה שבוודאי מתרחשת המון.

איזה קטע שהמדרון החלקלק הזה אף פעם לא מתחיל. מאז שנתנו לנשים זכות הצבעה אומרים שהוא מגיע. פתאום להגיד לעובדת שלך שהיא מחרמנת אותך זה לא טוב לאשתך? לפני שלושים שנה זה היה סבבה. אבא שלך אמר לי שזה מדרון חלקלק. מה אי אפשר להגיד לעובדת שהציצים שלה יפים?
מה זה לא בסדר לשרוק ברחוב? מה אסור לחפון במסדרון? מדרון חלקלק.

אם היו יותר אנשים עם דעות כמוך בעולם ופחות אנשים ש<הכנס קלישאה כלשהי רצוי משהו עם משטרת מחשבות>, אשתך הייתה ממשיכה להיות מוטרדת מינית בעבודה על בסיס יומי. אז זה חמוד שאתה טוען שלחפון טוסיק במסדרון זה לא בסדר, אבל הטיעונים שלך זהים לחלוטין לאלו שניסו להיאבק בשינוי הנורמות הקודמים.

או במילים אחרות, כשזה כל כך מגוחך שזה כבר הגיע לארץ נהדרת --

אז לטענתך אין לעולם קו מפריד, אין זמן בהיסטוריה שבו הרצוי הגיע למצוי? ואם כן, האם יתכן שהזמן הזה הוא פחות או יותר עכשיו לפי הדין הפלילי?
כי זאת בגדול הטענה שלי (לא בדיוק, ואני לא רוצה שתירד לפרטים ולרזולוציה נמוכה מדי גם כי אני לא מעורה בכל הפרטים, אבל בגדול זה נכון). לטענתך לעומת זאת, יש עוד המון המון עבודה. ואם כן השאלה היא - עד מתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 30, 2021 7:50 am 
Senior

לטענתי אני שומע את הטענה הזו מהיום שנולדתי והיא מושמעת משחר ההיסטוריה ואיכשהו עד היום כל ההתקדמות הייתה חיובית. הטענה שלך היא שהיום בדיוק זה השתנה. אני אוהב את האודז שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 30, 2021 7:51 am 
Hall of Famer

rony כתב:
הנקודה העיקרית נורטון, היא שאתה מתעלם לגמרי מעניין יחסי הכוחות בין שני הצדדים. אז אישתך בכירה בחברת היי טק, היא נמצאת בעמדת כוח וגם אם מישהו יגיד לה כזה דבר, ברוב הסיטואציות, היא לא תהיה מאויימת ואם זה לא יהיה לה נעים, לא תהיה לה בעיה להגיד את זה ויש לה את הבטחון שכמעט אף פעם היא לא תינזק באמת מהסיטואציה. עכשיו תדמיין שאתה מלצרית בפאב, אתה חייב את העבודה הזו כי אחרת אין לך כסף לשלם חשבונות, ואתה מגיע לשולחן מלא גברים שיכורים, ואחד מהם מחמיא לך על הציצים, וכל הסיטואציה לא נעימה לך, אבל אתה יודע שאם לא תסתום את הפה ותחייך, במקרה הטוב הטיפ שלך בסכנה, במקרה הרע הלקוחות יתרגזו עלייך והבוס שלך יתעצבן ואולי תפוטר, ובמקרה הממש גרוע תחכה לך חבורת גברים שיכורים מחוץ לפאב בסוף המשמרת ולך תדע איך זה יגמר. אם כבר מדברים על מדרון החלקלק, המדרון שבו מחמאה על ציצים (שבעצמה בהרבה מקרים חוצה את גבול ההטרדה המינית) מתדרדרת להטרדה מינית, תקיפה מינית או סתם התנכלות כי איזה גבר כעס על אישה שלא שיתפה איתו פעולה הרבה יותר נפוץ מאשר המדרון החלקלק שבו גברים ניזוקים כי אישה לא אהבה משהו תמים שהם אמרו לה, הרבה הרבה יותר נפוץ, וכמעט תמיד יחסי הכוחות, גם מבחינה פיזית, גם מבחינה כספית ומעמדית ומכל בחינה אחרת, נוטים לטובת צד אחד, וזה לא הצד שמקבל את ה-"מחמאה" על הציצים שלו.

נו, אז אתה הבאת תרחיש אחד שהוא נכון, אני הבאתי תרחיש אחר שהוא גם נכון . מה אתה רוצה להגיד?
האם יש לך טיעון נוגד על התרחיש שאני הבאתי? (שהוא , במטותא, לא התרחיש שאתה הבאת, ואפילו לא בערך).

ולא יודע ,כאן בסיליקון וואלי, יש אלפי נשים ביופי של עמדות כוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 30, 2021 7:57 am 
Hall of Famer

יופי שבסיליקון וואלי יש אלפי נשים בעמדת כוח, בלי ציניות, אבל מחוץ לסיליקון וואלי, בשאר ה-99.9% של העולם, נשים עדיין לא נמצאות בעמדות כוח כמו גברים. זה מתחיל מהטופ של הפירמידה (ייצוג נשים בממשלה ובכנסת, אחוז נשים נמוך בהנהלות הבכירות ביותר של החברות הגדולות בעולם ובישראל) ויורד כל הדרך למטה. התרחיש שאני הבאתי הוא כל כך הרבה יותר נפוץ, שאין בכלל מה להשוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 30, 2021 7:58 am 
Senior

אז אתה מודה שפוליטיקלי קורקט, על מזבחיו שמנסים למנוע ממך לחוות את דעותיך על השדיים בפאלו אלטו, עזר לאשתך לא להיות מוטרדת במקום עבודתה ואולי אפילו להתקדם מבלי להצטרך לעבור השפלות או חוויות מצלקות אחרות (או לפחות פחות)?

האם אתה יכול להודות שכל מי שדיבר על פי.סי מה-28.4.2021 ואחורה טעה לחלוטין ותודה לאל שהוא לא הצליח לעצור את השינוי?

אם כן, אני פתוח לשמוע על ה29.4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 30, 2021 8:13 am 
Hall of Famer

טוב, אני חי בבועה. באמת שאני לא יודע מה עוד לומר, חוץ מזה שוואטאבר איט מיי בי, יש קו מסוים שחומה את הרצוי והמצוי איפשהו מתישהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 30, 2021 8:21 am 
Junior

rony כתב:
ורק מילה לגבי העובדה שהתיק נגד מגל נסגר-לאור העובדה שרחלי רוטנר (ולמיטב זכרוני-אף אחת מהנשים שדיווחו על ההתנהגות של מגל) לא הלכה להתלונן במשטרה, זה לא באמת מפתיע שהתיק נסגר ועצם העובדה שהתיק נסגר לא בהכרח אומרת שהמעשים לא חצו את הרף הפלילי. מסכת הייסורים שמתלוננות על הטרדה עוברות בדרך להרשעה של המטריד היא כזו שהרבה נשים לא מוכנות לעבור, ומספיק להזכיר את השופט שכינה ילדה בת 9 "פתיינית".

זה לא עומד ברף הפלילי, תנוח דעתך.
די לחפש איפה שאין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 30, 2021 8:22 am 
Senior

אתה לא חי בבועה. אתה חי במקום שנבנה בזכות הדברים שאתה נלחם בהם.

אם אתה היית מנצח בויכוח הזה, אשתך היית עוברת אינסוף הטרדות מיניות בעבודה. וזה עדיין היה מקובל להחמיא לה על התחת במקום עבודה ואז לא לקדם אותה אם היא הגיבה כמו שהבוס רצה (מה הבעיה שלה, כולה מחמאה).

ולטעון שהרף הפלילי הוא מה שחוצה את המצוי ורצוי זה סתם קשקוש שאפילו אתה לא מאמין בו. אנחנו ליטרלי מדברים על דוגמא כזו.

נערך לאחרונה על ידי Yuval בתאריך ו' אפריל 30, 2021 8:24 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 30, 2021 8:23 am 
Hall of Famer

אני לא, אני רק אומר שהקו הזה קיים גם אם הוא לא הקו הפלילי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 30, 2021 8:25 am 
Hall of Famer

וזה כמובן תלוי סיטואציה. השאלה היא כמה מתוך מאה תרחישים היפותטיים יהיו בעיתיים לדעתי לעומת כמה מהם יהיו בעייתיים לדעתכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 30, 2021 8:26 am 
Senior

כשנגיע ליום שבו יש הסכמה כללית בעולם על מהי הטרדה מינית ונשים ירגישו בטוחות, אני בטוח שתהיה ישיבה כללית וכולנו נדע.

נראה לי שאתה מסכים שהמצב היום יותר טוב מלפני עשר שנים והמצב לפני עשר שנים יותר טוב מלפני עשרים שנה והמצב לפני עשרים שנה יותר טובים מלפני שלושים שנה. אז אולי כדאי לשקול מחדש את הנחרצות שלך לגבי המדרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 30, 2021 8:28 am 
Senior

ואגב, תשנה את הנושא מנשים לגייז, טרנס, גזע. בכל נושא כבר עשרות שנים יש את הצד שמדבר על פי.סי. ומדרון חלקלק ויש את המציאות, שבה המצב משתפר בגלל תשומת הלב, הרגישות ו'לוחמי הצדק'.

והשיפור הזה שווה את עוגמת הנפש שנגרמה לך מזה שלא לגיטימי לקרוא למישהו הומו או קוקסינל אם הוא עשה משהו שאתה לא מרוצה ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 30, 2021 8:31 am 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
rony כתב:
ורק מילה לגבי העובדה שהתיק נגד מגל נסגר-לאור העובדה שרחלי רוטנר (ולמיטב זכרוני-אף אחת מהנשים שדיווחו על ההתנהגות של מגל) לא הלכה להתלונן במשטרה, זה לא באמת מפתיע שהתיק נסגר ועצם העובדה שהתיק נסגר לא בהכרח אומרת שהמעשים לא חצו את הרף הפלילי. מסכת הייסורים שמתלוננות על הטרדה עוברות בדרך להרשעה של המטריד היא כזו שהרבה נשים לא מוכנות לעבור, ומספיק להזכיר את השופט שכינה ילדה בת 9 "פתיינית".

זה לא עומד ברף הפלילי, תנוח דעתך.
די לחפש איפה שאין.

מציע שתקרא שוב את מה שכתבה רחלי רוטנר בפוסט ההוא, ותקרא גם את זה:

https://www.calcalist.co.il/local/artic ... 58,00.html

ציטוט:
אור שוקרון, עובדת "וואלה" לשעבר פרסמה בצהריים (יום ג') פוסט בפייסבוק שבו האשימה את חבר הכנסת מהבית היהודי, ששימש בעבר העורך הראשי של האתר, בכך שהטריד אותה מינית. "קולגה שמלטף לי את הישבן יותר מפעם אחת חרף בקשותיי שיפסיק", כתבה שוקרון בפייסבוק, "ששואל אותי אם ארצה להצטרף אליו לתא השירותים ושאר שאלות שלא משתמעות לשני פנים - הביא על עצמו את השיימינג שהוא חווה". מוקדם יותר הבוקר האשימה כתבת האתר רחלי רוטנר כי מגל אמר לה במסיבת הפרידה שלו: "הציצי והתחת שלך, כמה שהם מחרמנים אותי".

שוקרון הוסיפה וכתבה: "לא אמרתי כלום כי זה מביך. משפיל. מבזה. אף אחת לא רוצה להיות מתוייגת כמי שעברה הטרדה מינית. מדוע? מפני שבמדינת ישראל נוטים לקרבן את הקורבן ולהאדיר את המקרבן. כבר אז כשקולגה נוסף שהיה עד למאורע, שאל אותי 'האם אני רוצה אותו'. ה'יציאה' הזו גרמה לי לשתוק ולדבוק בשתיקתי. אנחנו כחברה עד כדי כך אטומים וחסרי רגישות. מפליא שנשים בוחרות לא לשתף? לדברי ינון 'דברים שנאמרו בין ידידים' לא צריכים לצוף ברשתות חברתיות. אנחנו עושות לו שיימינג.

"כמי שהתפקדה לפני שנים לבית היהודי וקולי נלקח ממני לאור הצטרפותו של יינון כחבר מן המיניין, לא אתן שייקחו את קולי שוב. לא ביקשתי את החשיפה הזו. היא הוכתבה לי. מבקשת מכם לכבד את בקשתי ולהפסיק לשאול, לחקור, לטלפן ולקוות לעוד פרטים עסיסיים. זה לא היה נעים לי אז וזה לא נעים לי היום".

וזה החוק להטרדה מינית:

ציטוט:
התייחסויות חוזרות המופנות לאדם, המתמקדות במיניותו, כאשר אותו אדם הראה למטריד כי אינו מעוניין בהתייחסויות האמורות (כאשר ההתייחסויות נעשות תוך כדי ניצול יחסי מרות, תלות, חינוך או טיפול - זו הטרדה מינית גם אם המוטרד לא הראה למטריד כי אינו מעוניין בהצעות).
התייחסות (אפילו חד פעמית) מבזה או משפילה המופנית לאדם ביחס למינו או למיניותו, לרבות נטייתו המינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 30, 2021 8:34 am 
Junior

אני מבין שמנסים לצייר פה תמונה לפיה בעולם בו מותר להעיר הערות מיניות למישהי בפאב, אז בהכרח נראה יותר הטרדות מיניות בעבודה. אז לא, זה קשקוש.
להעיר הערות מיניות למישהי בעבודה זה לא לגיטימי ולא יכול להיות לגיטימי כמעט בשום דרך, בין השאר בשל אופי המקום. שנית, ככל שיש יחסי מרות זה גם אסור מבחינה חוקית. בפאב בנסיבות מסוימות זה יכול לעבור בשקט. וזאת בהנחה שלא מדובר בהצקה חוזרת.
עזבו ציצי, בפאב אם מישהו יבוא למישהי ביציאה "מה קורה יפה שלי?" תוך כדי הנפת הידיים לאוויר ונענוע הגוף מצד לצד, אף אחד לא יתרגש, בעוד אם זה קורה בעבודה זה בהחלט יעורר בעיה, בטח ובטח אם זה מגיע מהבוס. הניסיון של חלקכם לנתק בין המעשים ובין הנסיבות שבהן אותם מעשים נעשו, כך שלמעשה תמיד תהיה תוצאה אחת בלבד, הוא הבעיה עם תרבות ה PC.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 30, 2021 8:40 am 
Hall of Famer

על ינון מגל יש עוד עדויות חוץ מרחלי רוטנר, בהחלט מספיק בשביל להפוך אותו, בעיני, למטריד מינית, גם אם אף אחת מהן לא בחרה להפוך את מה שקרה לתלונה במשטרה. הסיבה שבעיני ינון מגל הוא אישיות לא לגיטימית בתקשורת, יותר אפילו מהעובדה שהוא הטריד מינית בעבר, היא שהוא לא באמת מבין כמה חמורה הייתה ההתנהגות שלו ומעולם לא הביע צער או חרטה אמיתיים על מה שעשה, להיפך, הוא ממשיך עם העמדות המיזוגניות והפטרוניות שלו כלפי נשים, מצדיק כדורגלנים ששוכבים עם קטינות בטיעון המזעזע שפעם היו מתחתנים עם ילדות בנות 12 ועוד כהנה וכהנה.

לא מדובר כאן על אדם שהודה והביע חרטה והבנה לכך שהמעשים שלו היו פסולים, מדובר באדם שבאמת ובתמים לא מבין מה לא בסדר בדברים שהוא עשה. קח לשם השוואה את ההתנצלות של ארז דריגס על מה שעשה (למרות שגם שם נשמעו קולות על כך שהחרטה שלו לא אמיתית או שההודעה הוכתבה על ידי אנשי יח"צ כדי להוציא אותו טוב) ותבין את ההבדל התהומי ביניהם ולמה לדריגס עוד אפשר יהיה לסלוח אולי, ואצל מגל אני כרגע לא רואה שום אופציה כזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 30, 2021 8:41 am 
Junior

רוני, דיברתי על המקרה של רוטנר. את המקרה של שוקרון לא הכרתי. אם באמת היו שם נגיעות או אפילו הערות מיניות תוך יחסי עבודה ובעיקר יחסי מרות, זה באמת משנה את התמונה.

ותת הסעיף שהבאת הוא מעין "סעיף סל" שלתוכו ניתן להכניס כל מיני סיטואציות אחרות שלא נכנסו לאחת הסיטואציות הספציפיות האחרות שבחוק, ולכן גורמי החוק לא ימהרו לעשות תת הסעיף הזה שימוש אלא במקרים קיצוניים. לכן מה שיש לבחון הוא האם אכן מדובר בהתייחסות מבזה או משפילה? בנסיבות המקרה, שהדברים נאמרו במסיבת פרידה, בין שני אנשים שהיו די מיודדים והרבו להתבדח אחד עם השני, ויהיה קשה מאוד להניח שמדובר ב"התייחסות מבזה" שבגינה יהיה מקום אפילו לשקול הגשת כתב אישום. אין סיכוי ולו הקלוש ביותר שהיית מוצא איזה פרקליט שהיה ממשיך עם זה לכתב אישום, כי אין סיכוי שזה יעמוד ברף הפלילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 30, 2021 8:47 am 
Hall of Famer

בלי תלונה מצידה של רחלי רוטנר בוודאי שאין שום סיכוי שהמקרה של הזה היה הופך לכתב אישום והסטטיסטיקה בארץ אומרת שגם מקרים חמורים בהרבה לא מגיעים לכתב אישום, זה לא אומר שההתנהגות הזו תקינה או צריכה להיות חוקית, בטח ובטח כשהיו יחסי מרות בין רוטנר למגל ובטח ובטח כשלאדם במעמדו הייתה יכולה להיות השפעה משמעותית על המשך הקריירה התקשורתית שלה, גם אם הוא כבר סיים את תפקידו רשמית בוואלה. יש כאן יחסי כוחות מאוד ברורים שבהחלט עלולים להגביל את היכולת של מישהי כמו רוטנר להדוף ניסיונות "חיזור" שכאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 30, 2021 8:52 am 
Junior

אבל שוב, לא היו יחסי עבודה בשלב שבו הדברים נאמרו. זה אירע במסיבת הפרידה שלו. אתה טוען למעשה שרוחו של ינון מגל ממשיכה לרחף לה במשרדי וואלה ויכולה להשפיע על המשך הקריירה של רוטנר? בהצלחה עם למצוא פרקליט שייקח את הטענה ברצינות ועל בסיס זאת יגיש כתב אישום, גם אם רחלי רוטנר בכבודה ובעצמה תסחוב את מגל איתה לתחנת המשטרה כשהוא מחובר לה באזיקים, ותגיש את התלונה נגדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 30, 2021 8:56 am 
Hall of Famer

רוחו לא ממשיכה לרחף, אבל הקשרים שיש לו (או עלולים היו להיות לו) עם מי שהחליף אותו ועם אנשים בעלי השפעה בעולם התקשורת? בהחלט קיימים. אי אפשר להתעלם כאן מיחסי הכוחות ומכך ששוב, הם נוטים בכיוון מאוד ברור לצד אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 30, 2021 9:00 am 
Junior

ועל תיאוריות מהסוג הזה, כאמור, לא ניתן לבסס העמדה פלילית לדין, זולת אם בא לך לחטוף נזיפה מהשופט בתיק ולחטוף השפלות מביכות מהסנגור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1499 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 43 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: