סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 2:43 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1499 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 60  הבא

מה יקרה ?
סמוטריץ׳ יתקפל - ממשלת מיעוט 59 בתמיכת רע״מ 3%  3%  [ 1 ]
נתניהו מסכים להיות שני ברוטציה, שנה ראשונה בנט/ליכודניק אחר , ממשלת 65 ימנית 15%  15%  [ 5 ]
ממשלת אחדות בנט-לפיד 53%  53%  [ 18 ]
בחירות 5 29%  29%  [ 10 ]
סך הכל הצבעות : 34
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אפריל 30, 2021 3:38 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
וברשותכם, מאור הדור נתניהו מבטל ישיבת ממשלה ביום ראשון "בגלל האבל".

ישיבת הממשלה בה היה לאשר מינוי שרים

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

נערך לאחרונה על ידי Hacohen בתאריך ו' אפריל 30, 2021 3:44 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 30, 2021 3:41 pm 
Hall of Famer

גנץ כבר אושר כשר משפטים. ביום ראשון היו צריכים לאשר שרים אחרים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 30, 2021 6:23 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
באמת תהיתי. מתי באמת הוכרז יום אבל לאומי רשמי אד-הוק בישראל? אולי אני לא זוכר טוב, לא זכור לי שהוכרזו ימי אבל לאומיים רשמיים אד-הוק על אסון הכרמל למשל, או על אסונות גדולים בצבא.
עכשיו דברים מסתדרים לי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 01, 2021 3:36 am 
Junior

נורטון כתב:
הוקיץ' כתב:
נורטון כתב:
יובל, אתה מדבר אליי?
מי הצד השני כאן? נשים? עשית סקר לראות אם מפריע להם שמישהו מחמיא להם על הציצים כשהם שתויים במועדון, אחרי 10 דקות שיחה? (בסקר של אישה אחת, כלומר, אשתי - היא חושבת שזה מגוחך לחלוטין אגב).

אם מפריע לחלק מהנשים בדיעבד זאת בהחלט בעיה, אבל לא בעיה מהסוג שאפשר או אפילו צריך לפתור, בעיניי.
אם אכן יעשו סקר ותגלה ש 51% מהנשים חושבות שזו בעיה בסיטואציה שתיארתי - אזי בהחלט צריך לשנות את הנורמות החברתיות. ההנחה שלי אומרת שאין שום סיכוי בעולם שסקר כזה יאמר את זה.

אז ההנחה שלך שגויה לחלוטין ובעיקר מעידה על כך שאתה לא מבין את העולם בו נשים חיות.

אולי, אבל כאמור אני נשוי באושר, אז כנראה שאני לא לגמרי לגמרי לא מבין את העולם הזה.
אולי תספר לי, אתה, איך בתור גבר, אתה כל כך בטוח שאתה מבין את העולם הזה?

אני לא בטוח שאני מבין את העולם הזה. למעשה, אני בטוח שאני לא מבין את העולם הזה ולעולם לא אבין לחלוטין כי אני לא אישה ואני לא חווה את המציאות כמו שאישה חווה. לשמחתי יש לי מספיק נשים במשפחה, חברות טובות ובת זוג אחת כדי שיהיה לי איזשהו צוהר לעולם הקריפי בו נשים חיות.

אני אתן לך דוגמה. פעם אמרה לי בשיחה חברה טובה שלי שהיא חושבת שזה לא לגיטימי שגבר יתחיל איתה בבר אם לא היה ביניהם איזשהו קשר עין קודם. מה שהיא טענה זה שבערב נתון מתחילים עם בחורה ממוצעת (והיא ביניהן) כל כך הרבה גברים בוטים ואגרסיביים, שגם אם אתה לא כזה זה עדיין לא הוגן ליפול על מישהי בבר אם היא לא רמזה בצורה כלשהי שהיא מעוניינת. לי היה קשה עם הטענה שלה ואמרתי שזו לא אשמתו של גבר אם גברים אחרים הם דוחים וזה לא סביר ממנו לצפות שלא לנסות לדבר עם בחורה שמוצאת חן בעיניו.
זמן קצר אחר כך יצאתי עם שתי ידידות לבר. מה שהן ספגו בערב השאיר אותי די בהלם. פשוט מצעד אינסופי של גברים קריפים ואגרסיביים שלא יודעים לקבל לא בתור תשובה, וזה עוד כשהיה איתן בחור (לא רוצה לחשוב מה היה אם לא הייתי שם). האם אחרי זה הסכמתי עם החברה המדוברת? עדיין לא, אבל המבט החטוף הזה לעולמן של נשים בהחלט עזר לי להבין אותה טוב יותר ולהזדהות קצת יותר עם התחושות שלה. אולי לא הסכמתי, אבל פתאום זה לא היה נראה לי מופרך כמו קודם.
אגב, לאחר הסיפור הזה שאלתי עוד נשים בחיי מה הן חושבות על הסוגייה, ואמנם הרוב לא הסכימו עם הידידה שלי אבל היו כמה שכן. רק להמחיש שזו לא כזו עמדה מופרכת בעיני נשים.

לגבי הסיטואציה שאתה העלית, צריך להבין שאנשים שונים חווים סיטואציות בדרכים שונות לחלוטין. גם אם גבר חווה סיטואציה כלשהי בתור פלירטוט הדדי, זה ממש לא אומר שהאישה חווה זאת גם כן (על אחת כמה וכמה אם הוא שיכור יש סיכוי טוב שהוא מפרש את הסיטואציה בצורה לא נכונה). ועל אף מה שאשתך טוענת, אין לי ספק שמרבית הנשים ששומעות מגבר (שהן לא מעוניינות בו) שהוא "חרמן על הציצי שלהן" יחושו נגעלות שלא לומר מאוימות.
מצד שני, אם בעיניך סצנריו שבו 35% מהנשים חשות מאוימות ממשפט מסוים לא מעיד על בעייתיות המשפט הזה, כנראה שבאמת אין לנו בסיס משותף לדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 01, 2021 4:10 am 
Hall of Famer

רק עם שתי מילים, אני לא מסכים 'מרגיש מאוימות'
תראה יש ספקטרום שלם בין 'מוחמאת' (כמו אשתי) לבין 'הרגשה מאוימת'. . אני לא מתכוון להיכנס לכמה אחוזים כל קריטריון על פני הספקטרום צריך לקבל, אבל כן אומר שיש שיווי משקל אחוזי כלשהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 01, 2021 11:46 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

טוב, אז אחרי שדשנו מספיק בינון מגל ותרומתו לתנועת המי טו, אני ממליץ לקרוא את הטקסט הלא יאומן הבא של מיכאל קליינר לגבי סאגת שר המשפטים:
"מה עומד מאחורי הלהיטות חסרת הפשר למנות שר משפטים כאן ועכשיו? | מעריב" https://m.maariv.co.il/journalists/opin ... cle-837399
אני כמובן שלא ממליץ לקרוא את טור הדיעה הזה כי יש בו איזשהו ערך, אלא מבחינת know your enemy . זה די מדהים איך אפילו המשפטנים שבין הביביסטים מצליחים לבלשט בצורה כל כך דמגוגית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 01, 2021 12:31 pm 
Sophomore

חשבתי שזה כדי שגנץ יוכל לסקר את חקירת המימד החמישי, שמח לגלות ש לא רק.
וכרגע הביביסטים מתרכזים בלנתב את האש על מירון לכיוון בג"צ ו מנדלבליט( כמה מקורי ), זה גם תופעה די מדהימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 01, 2021 4:39 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
באמת תהיתי. מתי באמת הוכרז יום אבל לאומי רשמי אד-הוק בישראל? אולי אני לא זוכר טוב, לא זכור לי שהוכרזו ימי אבל לאומיים רשמיים אד-הוק על אסון הכרמל למשל, או על אסונות גדולים בצבא.
עכשיו דברים מסתדרים לי.

היה כמדומני אחרי אסון המסוקים.
היה גם אחרי אסון צור הראשון (אני חושב שזה לווה בצפירת דומיה ברחבי המדינה).
היה ביום הלוויה של רצח רבין כזכור לי (הייתה גם צפירת דומיה בזמן הלוויה).

אסון נקודתי גדול יותר מהאסון במירון שלא הוכרז עליו אבל לאומי הוא אסון הנ"ד בבקעה ב-1977.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 01, 2021 8:46 pm 
Sophomore

טוב הייתי בטוח שהאשמת בג"צ הייתה הזייה של כמה ביביסטים הזויים, אבל עכשיו גם רב שופר ריקלין מפרסם.
שיקבלו טיפול איכותי ייעודי לנפגעי כת במהרה אמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 01, 2021 10:12 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
עכשיו דברים מסתדרים לי.

מסכים איתך.

אני גם די בטוח שאצל רוב משפחות ההרוגים לא שמעו על זה וגם אם ישמעו לא יעניין אותם/תרגש אותם המחווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 01, 2021 10:23 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
עכשיו דברים מסתדרים לי.

אם חושב שהיה משהו אחרי המטוס שהופל מעל אוקראינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 01, 2021 10:35 pm 
Hall of Famer

https://he.m.wikipedia.org/wiki/%D7%98% ... 7%A0%D7%A1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 02, 2021 6:43 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
רק עם שתי מילים, אני לא מסכים 'מרגיש מאוימות'
תראה יש ספקטרום שלם בין 'מוחמאת' (כמו אשתי) לבין 'הרגשה מאוימת'. . אני לא מתכוון להיכנס לכמה אחוזים כל קריטריון על פני הספקטרום צריך לקבל, אבל כן אומר שיש שיווי משקל אחוזי כלשהו

מישהי שאני מכירה הגדירה את זה פעם יפה מאוד בהקשר של גברים שמתחילים עם נשים out of nowhere-כשאתה נתקל בנחש, די קרוב אלייך, רוב האנשים מרגישים מאויימים. עכשיו ברמה הרציונלית ברור לגמרי שנחשים לא רוצים לפגוע בך, רובם גם לא ארסיים ולא באמת יכולים לפגוע בך, וגם אלו שארסיים יעדיפו כמעט בכל המקרים לברוח ולא להכיש. ועדיין, כשאתה נתקל בנחש, אתה מרגיש מאויים, יש אנשים שמרגישים מאויימים לרמת חרדה משתקת ויש אנשים שבשבילם תחושת האיום קלה מאוד ואפילו מרגשת באופן מסויים, אבל כמעט כולם מרגישים אותה, כי הסבירות אמנם נמוכה, אבל הפוטנציאל? הפוטנציאל לפגיעה בהחלט שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 02, 2021 7:18 am 
Hall of Famer

כן, רק שפלרטוט בפאב זה לא out of nowhere

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 02, 2021 7:24 am 
Hall of Famer

ורק כדי להרחיב, הנה שתי סיטואציות קצת דומות שהן כן "משום מקום"

1. אין פלירטוט מקדים, גבר ניגש לבחורה בפאב ואומר לה שיש לה אחלה ציצים - לגמרי משום מקום.
2. יש פלירטוט מוקדם, גבר אומר לבחורה איתה הוא מדבר משהו כמו "בא לי לזיין אותך עמוק בתחת" - גם, די משום מקום.
3. הסיטואציה הנוכחית - יש פלירטוט מוקדם, והבחור אומר לבחורה שהמכנסיים עושים לה תחת יפה או שיש לה אחלה ציצים. בעיניי, זה לא "משום מקום" . כאמור, אני לא אישה ויכול להיות שאני טועה מאד. אבל זאת התחושה הסובייקטיבית שלי.

כללו של דבר, ברגע שהתהליך הוא gradual, אני יכול להבין אותו. אבל שוב, אולי זה רק אני בגלל שאני גבר.

עריכה - ובומר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 02, 2021 8:23 am 
מנהל פורום

סבבה, רק שזה צריך להיות לא רק הדרגתי, אלא גם הדדי, ויש הרבה מקרים שבהם צד אחד לפחות מתעלם מהצד השני והתגובות שלו, אם משמוקיות ואם מאטימות ואם מחוסר נסיון פושע כמעט, ואז גם ההדרגתיות לא רלוונטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 02, 2021 9:30 am 
Hall of Famer

בהחלט. צריך מינימום של הבנה בסיטואציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 02, 2021 10:17 am 
מנהל פורום

ולכן מה שמגל עשה, ע"פ עדותה של רוטנר היה לא לעניין וזהו, אפילו שזו הייתה מסיבה בפאב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 02, 2021 10:29 am 
Hall of Famer

כאמור, לא דיברתי על מגל כי אני משתדל לא לדבר על דברים ספציפיים כשאני לא יודע את פרטי המעשה (ולמען האמת זה גם לא מעניין אותי במיוחד)
דיברתי רק על עיקרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 02, 2021 10:30 am 
Hall of Famer

אני פתחתי את העניין של מגל ורוטנר, אז רק בשביל הרקורד. אני לא מקבל את איך שמגל התנהג. בעיני זאת התנהגות סליזית ודוחה, שאני מעולם לא הייתי קרוב אליה.
אבל יש הבדל בין תיוג בן אדם כסליזי, התנערות מדרך ההתנהלות שלו לבין לחרוץ את הדין שלו חד משמעית, להכריז עליו כמטריד מינית ואם זה תלוי בך, לדאוג שלא תהיה לו פרנסה יותר. ודרך אגב, מגל שילם מחיר לא קטן על הפרסומים כשנאלץ להתפטר מהיותו ח"כ.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 02, 2021 10:45 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אני פתחתי את העניין של מגל ורוטנר, אז רק בשביל הרקורד. אני לא מקבל את איך שמגל התנהג. בעיני זאת התנהגות סליזית ודוחה, שאני מעולם לא הייתי קרוב אליה.
אבל יש הבדל בין תיוג בן אדם כסליזי, התנערות מדרך ההתנהלות שלו לבין לחרוץ את הדין שלו חד משמעית, להכריז עליו כמטריד מינית ואם זה תלוי בך, לדאוג שלא תהיה לו פרנסה יותר. ודרך אגב, מגל שילם מחיר לא קטן על הפרסומים כשנאלץ להתפטר מהיותו ח"כ.

שילם מחיר לא קטן? ועדיין היום הוא אחד מאנשי התקשורת הבכירים בארץ, אני מניח שמרוויח בכלל לא רע בערוץ 20 ובשאר העבודות שלו, הנחה תכנית לילה עם אסף הראל, , החליף את נתן זהבי לתקופה, יש לו תכנית מצליחה ברדיו עם בן כספית, הוא הוזמן לתכנית בידור פופולרית כמו הזמר במסיכה ואני מניח ששכחתי עוד כל מיני דברים. ואני שוב אדגיש, הבעיה שלי איתו, אפילו יותר מהעובדה שהוא סליזי, דוחה ובסבירות לא נמוכה בכלל גם מטריד מינית זו העובדה שבכלל לא נראה שהוא מתחרט או שהוא עשה איזשהו מאמץ לשינוי, הדעות שלו בנושאים אחרים, כמו למשל פרשת הכדורגלנים בהחלט מעידות על כך וזה די דוחה אותי אישית שדווקא אותו בוחרים לעוד ועוד עבודות, כולל להיות אחד השופרים הראשיים של ראש הממשלה בעצמו (לא שזה אמור להפתיע מאדם שממשיך להעסיק את נתן אשל באדיקות דתית כמעט, ועדיין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 02, 2021 10:48 am 
Junior

rony כתב:
שילם מחיר לא קטן? ועדיין היום הוא אחד מאנשי התקשורת הבכירים בארץ, אני מניח שמרוויח בכלל לא רע בערוץ 20 ובשאר העבודות שלו, הנחה תכנית לילה עם אסף הראל, , החליף את נתן זהבי לתקופה, יש לו תכנית מצליחה ברדיו עם בן כספית, הוא הוזמן לתכנית בידור פופולרית כמו הזמר במסיכה ואני מניח ששכחתי עוד כל מיני דברים. ואני שוב אדגיש, הבעיה שלי איתו, אפילו יותר מהעובדה שהוא סליזי, דוחה ובסבירות לא נמוכה בכלל גם מטריד מינית זו העובדה שבכלל לא נראה שהוא מתחרט או שהוא עשה איזשהו מאמץ לשינוי, הדעות שלו בנושאים אחרים, כמו למשל פרשת הכדורגלנים בהחלט מעידות על כך וזה די דוחה אותי אישית שדווקא אותו בוחרים לעוד ועוד עבודות, כולל להיות אחד השופרים הראשיים של ראש הממשלה בעצמו (לא שזה אמור להפתיע מאדם שממשיך להעסיק את נתן אשל באדיקות דתית כמעט, ועדיין).

מצד שני במשך ה5 וחצי שנים מאז הפרשה השם שלו לא עלה שוב בהקשרים כאלו, ככה שיכול להיות שהוא למד את הלקח.
וכן, הוא שילם מחיר לא קטן. הוא היה בכנסת ועף משם... זה שהוא מצא דרכים אחרות להתפרנס בצורה טובה ( כנראה מאוד) לא אומר שהוא לא שילם על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 02, 2021 11:46 am 
Hall of Famer

או שבדומה לשרון גל, הוא הבין שיש לו כמה קופות שרצים על הגב שיתגלו באופן מביך אם ימשיך כחבר כנסת, אבל בשוק התקשורת-ועוד כזה שלפטרונו יש בו כח שכזה-הוא יהיה חופשי ומאושר

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 02, 2021 11:48 am 
Junior

Hacohen כתב:
או שבדומה לשרון גל, הוא הבין שיש לו כמה קופות שרצים על הגב שיתגלו באופן מביך אם ימשיך כחבר כנסת, אבל בשוק התקשורת-ועוד כזה שלפטרונו יש בו כח שכזה-הוא יהיה חופשי ומאושר

לא חושב שלאנשי תקשורת יש איזושהי חסינות.
מספיק לראות איפה היום גבי גזית ועמנואל רוזן כדי להבין שגם בתקשורת יתפסו אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 02, 2021 11:59 am 
Hall of Famer

sheky כתב:
Hacohen כתב:

לא חושב שלאנשי תקשורת יש איזושהי חסינות.
מספיק לראות איפה היום גבי גזית ועמנואל רוזן כדי להבין שגם בתקשורת יתפסו אותך.

מקרים לא דומים.

על רוזן היו עדויות רבות על תקיפות סדרתיות, וגם על גזית היו כמה סיפורים לא קלים.

אצל מגל זה היה מין "אוקיי, יש לי קצת לכלוך בארון, עדיף בחוץ".

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1499 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: