סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 6:18 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 563 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 23  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ת'רד מלחמה בקיץ 2021
הודעהפורסם: ו' מאי 14, 2021 9:45 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
והייתה פגיעה בסתם עוברי אורח בבת ים, יפו, לוד, רמלה, אור יהודה, קריות, חיפה, נתניה, חדרה, טבריה, ירושלים, ואני בטוח ששכחתי עוד הרבה מקומות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 14, 2021 9:50 am 
Junior

בטוח שהיו, גם מבלי שאני מכיר את הפרטים של כל מקרה. יהודים הם לא צדיקים. אבל על מקרים חריגים בסדר הגודל של מה שקרה בבת ים כמעט ולא מדברים, בעוד מקרים מאותו סוג בדיוק קורים והרבה מצד הערבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 14, 2021 10:01 am 
Junior

כי זה מזעזע שזה בא "מקרבנו" אולי?

בנוסף, תפסו את זה בשידור חי דרמטי. טיילת בת ים בשידור חי ולא רחוב צדדי בעכו/לוד בדיעבד.

אני מבין שתפסת את פינת הקורבן בצוק העיתים. זה כבר כל כך משעמם ומדכא, האמת.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 14, 2021 10:12 am 
Junior

אה, כי תפסו את זה בשידור חי. איך אפשר להתווכח עם זה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 14, 2021 10:25 am 
Sophomore

הספורט הלאומי החדש של הדרישה שכל אירוע ידווח בתקשורת בזמן מסך המתאים הצליח להיות יותר דבילי מהספורט הלאומי של לדרוש גינויים מכל אחד על כל אירוע שהוא קשור אליו בעקיפין, ברכות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 14, 2021 10:26 am 
Sophomore

rony כתב:
ido כתב:
קובי כתב:
מישהו מוכן להסביר לי, באמת, על מה ולמה ערביי ישראל מתפרעים?

https://www.haaretz.co.il/news/magazine ... -1.9796946

הדבר היחיד שהבנתי מהקישור הזה זה שהם יצאו למחאה כי הארץ סגור רק למנויים בתשלום.

גם אני הבנתי שהארץ סגור רק למנויים.

ושוב אשאל, למה דווקא עכשיו?
פתיחת "לשכה" של ח"כ הזוי מציתה פוגרומים בכל הארץ?
סגירת שער שכם?

אני באמת שואל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 14, 2021 10:32 am 
Sophomore

אני אשתדל לענות ממה שאני מכיר כי שאלת יפה.
כמו תמיד הסיבה היא ירושלים, שני מקרים עיקריים -
הגירוש הצפוי של תושבים ערבים משייח ג'ראח, כי לפני 48 הבית שלהם היה בבעלות יהודית, להכניס יהודים ע"ח פלסטינים למזרח ירושלים.
אל אקצא והרמאדן - העובדה שהמשטרה הפריעה בפועל למתפללים, נכנסה למסגד כמה פעמים כולל זריקת רימוני הלם בתוכו, וגם הסרטון של החגיגות בכותל כשברקע אל אקצע עולה באש .
אני מניח שעכשיו זה גם כולל סולירדיות לתושבי הרצועה אצל חלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 14, 2021 10:33 am 
Junior

3&D כתב:
הספורט הלאומי החדש של הדרישה שכל אירוע ידווח בתקשורת בזמן מסך המתאים הצליח להיות יותר דבילי מהספורט הלאומי של לדרוש גינויים מכל אחד על כל אירוע שהוא קשור אליו בעקיפין, ברכות

לא, הבעיה היא שהמקרה בבת ים קיבל וממשיך לקבל את מרבית תשומת הלב, מתוך ניסיון ליצור איזה שהוא תמונה שלפיה הצד התוקפני כאן הוא הצד היהודי, כאשר עשרות מקרים חמורים באותה מידה ואף יותר, הנעשים על ידי הערבים, נדחקים לשוליים.
אין ספק שהמקרה שאירע בבת ים חמור ביותר, אבל יש משמעות רבה ביותר לדרך שבה בוחרים להזרים מידע לציבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 14, 2021 10:34 am 
Sophomore

3&D כתב:

תראה, אני דווקא מאלה שלא חושבים שהתקשורת "שמאלנית" ושמאלן = בוגד. אני בעצמי נחשב שמאלן בעיני רבים ממכריי (כי אני מתנגד לביבי).

יחד עם זאת, האופן שבו אירוע הלינץ' (המזעזע) בבת ים מסוקר הוא לא פרופורציונאלי ביחס לפוגרומים שמתרחשים לילה אחר לילה במדינת היהודים משל היינו רוסיה בסוף המאה ה-19.
דבר שני, לא שאני מצדיק אלימות אבל ישנה חשיבות לאיזה צד התחיל את מעשי האיבה והברבריות שאנחנו חווים בימים האחרונים, תוך כדי ירי בלתי פוסק מעזה.
וכאן אני בהחלט מתחבר לזכ"א שאם המשטרה היתה משכילה להשתלט האירועים במהירות אז האלימות מהצד היהודי היתה פחותה בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 14, 2021 10:35 am 
Junior

3&D כתב:

זה לא ספורט, סתם חוסר אנושיות בסיסית שהיא בילט אין. חוסר יכולת להישאר רגע בתוך משהו נורא שקרה עם מעט חמלה בלי להגיד אבל..אבל..ולספוק ידיים צדקניות לשמי הפורום.

אפשר לחשוב שלינצ'ים אחרים בערבים זכו לאותו כיסוי תקשורתי. אולי זאת אפליה של גורמי החדשות נגד הבת ימים בכלל?

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 14, 2021 10:36 am 
Hall of Famer

לאירועים האלו יש הרבה גורמים, בן גביר הוא רק אחד מהם. עוד עניין משמעותי אלו הבחירות ברשות הפלסטינית שהיו אמורות לקרות החודש לראשונה אחרי 15 שנה, בהתחלה אבו-מאזן התחייב שיהיו בחירות בגדה, אחר כך ישראל לחצה עליו שיבטל כי ההערכה הייתה שהוא יפסיד בהן לחמאס בגלל פיצולים בפת"ח, כולל הודעה שתושבי מזרח ירושלים לא יוכלו להשתתף בבחירות ואז הוא ביטל. חמאס הבין שהוא איבד הזדמנות אולי לא חוזרת לתפוס את השלטון גם בגדה וניצל את ההזדמנות שבן-גביר פתח לו כדי "להלחם בשביל אל אקצא" ולירות לירושלים, משם הכל התחיל.

בכל מקרה, צריך להבחין בין האירועים הפנימיים בישראל, שכאן יש לבן-גביר ולמי ששלח אותו חלק עצום בכל מה שקרה, לבין המערכה מול החמאס שאמנם רוכבת על האירועים האלו, אבל המניעים להתחלה שלה קשורים לא פחות (ואולי בעיקר) למאבקים פנימיים אצל הפלסטינים בין חמאס לפת"ח, וגם כמובן למה ש-D&3 הזכיר, רמדאן, שיח' ג'ראח (שוב-בן גביר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 14, 2021 10:41 am 
Junior

לכיסוי בבת ים היה גם ערך מוסף בגלל שהדגים בצורה ישירה את אי הספיקה של המשטרה, כולל הראיון ההיסטרי של הדובר אחר כך. אני מבין שלפחות לזה אתם יכולים להתחבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 14, 2021 10:47 am 
Junior

החתול יובב כתב:
3&D כתב:

זה לא ספורט, סתם חוסר אנושיות בסיסית שהיא בילט אין. חוסר יכולת להישאר רגע בתוך משהו נורא שקרה עם מעט חמלה בלי להגיד אבל..אבל..ולספוק ידיים צדקניות לשמי הפורום.

אפשר לחשוב שלינצ'ים אחרים בערבים זכו לאותו כיסוי תקשורתי. אולי זאת אפליה של גורמי החדשות נגד הבת ימים בכלל?

הבעיה איתך (ועם D&3) ועם מה שניכר מדבריך, היא שאינך מצליח לעשות את ההפרדה בין הזעזוע ממקרה מסוים שאירע, ואין ספק שהוא אירוע מזעזע, ובין השימוש המגמתי שעושים במקרה הזה על מנת ליצור תמונה מעוותת של המצב בשטח.
כשכל הארץ בוערת וכאשר באופן די מובהק הצד הנפגע והמותקף הוא במרבית המקרים הצד היהודי, ואתה בוחר לסקר בעיקר את האירוע הזה, והדבר הראשון שאתה רואה בכותרת העיתון זה את התמונות של האירוע הזה שתופסות כמעט את כל העמוד, זו פשוט הצגת מצג שווא לציבור כאילו התהפכו היוצרות. ומה לעשות, לגופי תקשורת (מוטים ככל שיהיו) יש איזושהי חובה מינימלית לשמור על מראית עין של איזון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 14, 2021 10:48 am 
Sophomore

3&D כתב:
הגירוש הצפוי של תושבים ערבים משייח ג'ראח, כי לפני 48 הבית שלהם היה בבעלות יהודית, להכניס יהודים ע"ח פלסטינים למזרח ירושלים.
אל אקצא והרמאדן - העובדה שהמשטרה הפריעה בפועל למתפללים, נכנסה למסגד כמה פעמים כולל זריקת רימוני הלם בתוכו, וגם הסרטון של החגיגות בכותל כשברקע אל אקצע עולה באש .

והמשטרה הפריעה למתפללים ונכנסה למסגד כך סתם? לא היה משהו לפני? (שוב, אני שואל כי אני במודע לא מתעדכן באקטואליה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 14, 2021 10:49 am 
Sophomore

בחייאת, אם בתקשורות היו שולחים עכשיו שדרים לשלל המוקדים בהם יהודים ביצעו פרעות, ובמקביל מתעלמים לגמרי מפרעות הערבים, הייתי מוכן לקבל את הטענות.
בפועל היה אובר דיווח של אירוע אחד ספיציפי, שאני ועוד רבים אחרים שצפו בו בלייב בכאן חושבים שמדובר היה בשידור לפנתיאון, יהודים שמבצעים לינצ' בערבי, שעה אחרי שהם הרסו בתי עסק של ערבים, זה וואחד אירוע חדשותי, זה היה מפתיע, מרתיח (מהצד האין משטרתי) , ובעיקר מדכא.

בפועל כל התקיפה הזו של כל מי שמעז להציג שיש גם אלימות יהודים לא זניחה בכלל עובדת, בשער של ידיעות טרחו לציין את פרעות הערבים, ולהדגיש שאצל היהודים מדובר במיעוט שגם לוקח חלק באלימות, כמובן לקול מחיאות כפיים מאנשי הסימטריה.
בפועל מדהים אגב, אותם אנשים שמתלוננים בלי סוף על הסיטריה אלה אותם אנשים שעל כל ביקורת על אלימות ביביסטים עונים ב - "אבל השמאל.."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 14, 2021 10:51 am 
Junior

3&D כתב:

אתה מודע לכך ש"הגירוש" המדובר הינו מעשה ידו של בית המשפט? לכן בוא אליהם בטענות.

שנית, ביחס למשפט המודגש, אתה בעצם אומר חד משמעית שהערבים פורעים ביהודים בין השאר בגין הפצת פייק ניוז שלהם.

נערך לאחרונה על ידי זה כן אני בתאריך ו' מאי 14, 2021 10:54 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 14, 2021 10:54 am 
Junior

3&D כתב:
בחייאת, אם בתקשורות היו שולחים עכשיו שדרים לשלל המוקדים בהם יהודים ביצעו פרעות, ובמקביל מתעלמים לגמרי מפרעות הערבים, הייתי מוכן לקבל את הטענות.
בפועל היה אובר דיווח של אירוע אחד ספיציפי, שאני ועוד רבים אחרים שצפו בו בלייב בכאן חושבים שמדובר היה בשידור לפנתיאון, יהודים שמבצעים לינצ' בערבי, שעה אחרי שהם הרסו בתי עסק של ערבים, זה וואחד אירוע חדשותי, זה היה מפתיע, מרתיח (מהצד האין משטרתי) , ובעיקר מדכא.

בפועל כל התקיפה הזו של כל מי שמעז להציג שיש גם אלימות יהודים לא זניחה בכלל עובדת, בשער של ידיעות טרחו לציין את פרעות הערבים, ולהדגיש שאצל היהודים מדובר במיעוט שגם לוקח חלק באלימות, כמובן לקול מחיאות כפיים מאנשי הסימטריה.
בפועל מדהים אגב, אותם אנשים שמתלוננים בלי סוף על הסיטריה אלה אותם אנשים שעל כל ביקורת על אלימות ביביסטים עונים ב - "אבל השמאל.."

שוב, לא אמרתי שלא היה מקום לסקר את האירוע, ואפילו בהרחבה, אבל הוא פשוט קיבל את כל תשומת הלב לא רק ביום האירוע אלא ביום שלמחרת וגם היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 14, 2021 11:01 am 
Sophomore

אני לא טרחתי לציין את השתלשלות כל האירועים אלא להציג נקודת מבט מההיכרות שלי.

אפשר לפתוח כל מיני תתי נושאים אם זה מעניין במיוחד,
לגבי שייח ג'ראח שנינו יודעים שהחוק בישראל לא מתייחס באותו אופן לנכסים בשליטה יהודית וערבית לפני 48, אבל אין כמו לדחוף את מערכת המשפט לכל מקום.
לגבי השריפה, ברור שיש פייק ניוז, אבל אם מישהו חושב שהחוגגים בכותל לא שמחו במיוחד מהשריפה שמולם צריך בדק בית.

ולצערי אני רואה המון חדשות בימים האחרונים, ואנחנו חווים חוויה שונה לגמרי בנוגע לווליוום שאותה אירוע מקבל (למעט אותו ערב). ושוב, זה אירוע חדשותי הרבה יותר גדול, ואתה צופה בחדשות לא בדיווח ה"איזון" הגדול, אחרת היית גם דורש שידווחו כל יום על כמה ילדים מתים בעזה למטרת ה"איזון"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 14, 2021 11:09 am 
Junior

קודם כל, אני בכלל לא יודע אם החוגגים בכותל, מהמקום בו הם עמדו, יכלו לראות את השריפה. ונניח שכן, איזה ערך בכלל יש לטענה "אם מישהו חושב שהחוגגים לא שמחו במיוחד מהשריפה..."? אנו בוחני כליות ולב או שמשתדלים להיצמד (כמה שניתן) לעובדות?

ועזה היא לא הנושא, אלא מאבק בין שתי קבוצות של אזרחי המדינה. כן, למרות שאני מודע לכך שגופי תקשורת מחזיקים באג'נדה מסוימת, אני מצפה לקצת אינטגריטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 14, 2021 11:24 am 
Sophomore

העובדות -
1. הם ראו
2. בסרטונים אחרים רואים אנשים שנהנים מהמחזה.
3. מוזמן לשמוע את השיר שהם שרים.

לגבי החלק השני, מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 14, 2021 11:33 am 
Junior

אחפש סרטונים כאלה. ועדיין, האש הוצתה על ידי הערבים עצמם, חברי כנסת ערבים (ולא רק הם) ידעו זאת ועדיין בחרו להפיץ את התמונה עם כיתוב מזועזע ולהבעיר את השטח.

ומה לא היה מובן בחלק השני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 14, 2021 11:37 am 
Sophomore

אפשר להזדעזע מהסרטון וגם לזעום על הפרופגנדה השקרית.

וההקשר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 14, 2021 1:46 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
איפה טוויל פדיחה כשצריך אותו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 14, 2021 2:15 pm 
Hall of Famer

תרגיל מבריק של צהל שבזכותו יש כנראה מאות הרוגים לחמאס
https://mobile.mako.co.il/news-military ... 1898243326

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 14, 2021 2:39 pm 
Junior

צר לי, אבל לא קונה את הקשקוש הזה. ההפגזה התחילה רבע שעה לפני הודעת דובר צה״ל, והטענה שזה ״תרגיל״ נולדה הבוקר בתדרוך לכתבים, לאור הביקורת על הפאדיחה בהודעה.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 563 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 23  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot], ראי שעל הקיר ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: