סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 1:52 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 563 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ת'רד מלחמה בקיץ 2021
הודעהפורסם: ה' מאי 27, 2021 11:59 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
3&D כתב:
זה די עובדתי שרוב האלימות בוצעה על ידי ערבים, "משום מה" יש ציבור די גדול שחושב שזו סיבה מספיק טובה להתנגד לכל אזכור של אלימות שבוצעה בידי יהודים, ולעומת זאת להתייחס לאלימות שבוצעה על ידי ערבים כ" פרעות ערביי ישראל".
וזה היה די ברור שאנשי תורת הגזע יקפצו מהר על העניין כדי לטפטף עוד קצת אתם משנתם, אבל די מדכא שכל כך הרבה אנשים הצטרפו אליהם.

אני חושב שזה משום שיש פרשן פוליטי סופר פופולרי (שרק במקרה הוא בן של טרוריסט מורשע) שמרביץ את משנתו ערב-ערב במהדורת החדשות הנצפית במדינה, לפיה אין סימטריה וכל הערבים הם מחבלים צמאי דם בפוטנציה ולעומתם היהודים המעטים שתקפו (רק כמה אלפים שהתאגדו בקבוצות בטלגרם) הם רק קומץ (כשבתכלס הוא חושב שהם אנשים טובים ואמיצים שבאו לעזור לאחיהם היהודים).
אני אתן דוגמא קטנה לכמה סגל משפיע על הציבור: במפגש יומולדת משפחתי במהלך הלחימה, גיסתי (שהיא אינה אדם פוליטי ודי נמצאת במרכז) סיפרה לי שבעקבות תגובה שלי בפייסבוק לאותו פוסט מתלהם של סגל בדבר האין-סימטריה (שהיא סימנה לו לייק ושיתפה) היא גילתה לראשונה שאבא של סגל הורשע בטרור. זאת אומרת שאנשים בלי שום ידע פוליטי או היסטורי, גם אם הם אינם ימנים או ביביסטים, מושפעים עמוקות מעמית סגל מבלי בכלל לדעת את הפוזיציה שממנה הוא מגיע, רק בגלל שהוא מנגן על התחושות הלאומיות/לאומניות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 27, 2021 2:06 pm 
Hall of Famer

אתה יודע, זה שאבא שלו טרורריסט לא אומר שגם הוא כזה, או שהוא אפילו קרוב לדיעות האבא. ואני יודע שהוא כן וגם אני יודע על העבודה ה"מבורכת" של אח שלו. אבל בכל זאת אי אפשר להדביק תווית על בן אדם בגלל מה שאבא שלו עשה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 27, 2021 2:37 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עמוס לב כתב:
אתה יודע, זה שאבא שלו טרורריסט לא אומר שגם הוא כזה, או שהוא אפילו קרוב לדיעות האבא. ואני יודע שהוא כן וגם אני יודע על העבודה ה"מבורכת" של אח שלו. אבל בכל זאת אי אפשר להדביק תווית על בן אדם בגלל מה שאבא שלו עשה.

אבל הנה אתה בעצמך אומר שלבן יש דעות כמו של האבא.
ואני לא מאשים את עמית סגל בהיותו טרוריסט (למרות שהאמירה שלו שהוא היה מקווה שהמתפרעים יספרו את מתיהם אינה רחוקה מהסתה לאלימות) אלא בהיותו בובת פיתום שהיד של ביבי תקועה לה עמוק בישבן ומזיזה את השפתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 27, 2021 2:46 pm 
Senior

צריך לומר את האמת והיא שסכל צודק ובהחלט אין סימטריה בסיקור התקשורתי לשני הצדדים.
לדוגמא, אני לא רואה שום סיכוי שערבי ישראלי שאבא שלו הורשע בטרור מקבל תפקיד פרשן פוליטי בחדשות ערוץ 12, בעיקר אם הוא מראה שוב ושוב שהוא תומך בדעות של אביו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 27, 2021 2:55 pm 
Hall of Famer

אני אומר שאתה צריך להסביר מי זה עמית סגל עצמו, לא מה אבא שלו עשה לפני 35 שנה. ההסבר הוא שהוא בובת פיתום שהיד של ביבי תקועה לה עמוק בישבן. לא שאבא שלו היה טרוריסט.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 27, 2021 3:41 pm 
Sophomore

stavs כתב:
צריך לומר את האמת והיא שסכל צודק ובהחלט אין סימטריה בסיקור התקשורתי לשני הצדדים.
לדוגמא, אני לא רואה שום סיכוי שערבי ישראלי שאבא שלו הורשע בטרור מקבל תפקיד פרשן פוליטי בחדשות ערוץ 12, בעיקר אם הוא מראה שוב ושוב שהוא תומך בדעות של אביו.

אמרה כבר לוסי אהריש שאם אבא שלה היה טרוריסט, אפילו לשטוף רצפות באולפני החדשות לא היו נותנים לה. אני לא חושב שצריך לשפוט ילדים לפי מעשי ההורים שלהם, אבל היא כנראה צודקת. ממילא היחס החם והמחבק לטרוריסטים של המחתרת היהודית מחליא.

אבל מה אתם רוצים מהבן, כשהטרוריסט עצמו הוא עורך עיתון?
הבן אינו טרוריסט, אבל הוא פרסונה תקשורתית מחליאה ומפמפם עמדות שפעם נחשבו קיצוניות והיום נראות סבירות והגיוניות לחלקים הרבה יותר מדי גדולים בחברה היהודית בארץ.

צ'רלס, כשהיא גילתה שאבא שלו הורשע בטרור (היא שמעה לפני כן על המחתרת היהודית לפני כן?) מה הייתה דעתה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 27, 2021 4:41 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ido כתב:
stavs כתב:

אמרה כבר לוסי אהריש שאם אבא שלה היה טרוריסט, אפילו לשטוף רצפות באולפני החדשות לא היו נותנים לה. אני לא חושב שצריך לשפוט ילדים לפי מעשי ההורים שלהם, אבל היא כנראה צודקת. ממילא היחס החם והמחבק לטרוריסטים של המחתרת היהודית מחליא.

אבל מה אתם רוצים מהבן, כשהטרוריסט עצמו הוא עורך עיתון?
הבן אינו טרוריסט, אבל הוא פרסונה תקשורתית מחליאה ומפמפם עמדות שפעם נחשבו קיצוניות והיום נראות סבירות והגיוניות לחלקים הרבה יותר מדי גדולים בחברה היהודית בארץ.

צ'רלס, כשהיא גילתה שאבא שלו הורשע בטרור (היא שמעה לפני כן על המחתרת היהודית לפני כן?) מה הייתה דעתה?

היא התפלאה מזה אבל עדיין אמרה שחשוב שהוא מאזן את הצד השני (כלומר השמאל) וזה ממישהי שהצביעה ללפיד בבחירות האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 27, 2021 4:44 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עמוס לב כתב:
אני אומר שאתה צריך להסביר מי זה עמית סגל עצמו, לא מה אבא שלו עשה לפני 35 שנה. ההסבר הוא שהוא בובת פיתום שהיד של ביבי תקועה לה עמוק בישבן. לא שאבא שלו היה טרוריסט.

כפי שעידו ציין מעלי, מה שחגי סגל עשה בעבר לא הופך את עמית לטרוריסט אבל נותן הקשר רחב יותר לדעות שלו שהתגבשו בבית בו גדל ולהנדוס התודעה שביבי והחרד"לים מבצעים בציבור הרחב.
זה מזכיר את הציוצים של הילד ז'. כמובן שעמית סגל הרבה יותר מבריק ופחות עילג, אבל גם הדעות שהבן של שרה מקיא בטוויטר הן לא בעקבות מחקר ממצה שהוא עשה אלא דברים שהוא שומע בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 28, 2021 3:49 am 
Junior

sheky כתב:
הנרטיב שהצטייר עד כה זה שרוב המהומות והאלימות היו של ערבים כלפי יהודים. עכשיו, יכול להיות שזה נכון במובן של האלימות הקשה, אבל הרושם שאני מקבל הוא שערבים ישראלים נתקלים בהמון אלימות "קטנה" ונמנעים מלצאת לאיזורים יהודיים.

מישהי שעובדת איתי וגרה בג'סר אמרה לי שהם כמעט לא יוצאים מג'סר ומשפחה שלה שגרה בחדרה נמנעת מלסוע באוטובוסים בעיר כי היו די הרבה מקרים של אלימות וקללות שם כלפי ערבים.
נתקלתי גם בלא מעט דברים בטוויטר עם אווירה דומה.
יכול להיות שהם מגזימים, יכול להיות שהם סתם מפחדים, יכול להיות שזו אלימות "קלה" ולא לינצ'ים, אבל האווירה שאני חש היא שהערבים הישראלים פוחדים לא פחות מהתנכלות מאשר היהודים פוחדים מהערבים.

אנקדוטה רק כדי לחזק, ידידה שלי (ערבייה) שלומדת באוניברסיטת ת"א הלכה להפגנה למען תושבי שייח ג'ראח ליד האוניברסיטה, וכשהיא התחילה ללכת הביתה עצר לידה רכב עם ארבעה גברים, צעקו לה "בת זונה" וזרקו עליה כוס קפה. לא לינץ', לא יגיע לחדשות, אבל עדיין אירוע מאוד טראומטי עבורה. ממש חששה לצאת מהבית.
צריך גם להבין שרובם המוחלט של ערביי ישראל לא מרגישים שזו המדינה שלהם כמו שזה המדינה של היהודים (מן הסתם) ואין להם את הביטחון שבעת אירוע המשטרה תגן עליהם. זה גם משהו שתורם לתחושת הפחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 28, 2021 8:14 am 
Junior

אה, להגיד שמתפרעים טרוריסטים שמבצעים לינצ'ים באזרחים תמימים ברחוב או יורים עליהם בנשק חם צריכים לספור את מתיהם זו הסתה לאלימות?
נשבע לכם, יש אנשים שפשוט איבדו כל חוש צדק בסיסי, בשם ערכים מלאכותיים שלא מחזיקים מים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 28, 2021 9:00 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

זה כן אני כתב:
אה, להגיד שמתפרעים טרוריסטים שמבצעים לינצ'ים באזרחים תמימים ברחוב או יורים עליהם בנשק חם צריכים לספור את מתיהם זו הסתה לאלימות?
נשבע לכם, יש אנשים שפשוט איבדו כל חוש צדק בסיסי, בשם ערכים מלאכותיים שלא מחזיקים מים.

מתפרעים כאלה (משני הצדדים) צריכים להיעצר ולהיות מטופלים ביד קשה ע"י רשויות החוק. מכאן ועד לעודד (בע"פ, בכתב או בקריצה) אזרחים שאינם מרשויות החוק לקחת את החוק לידיהם ולהרוג אנשים, או אפילו לעודד את הרשויות עצמן להרוג בהם - עלול להוביל לאנרכיה.
עכשיו אני יודע שמבחינת הביביסטים מפגינים עם בובות מין שרשום עליהן שרה ובג"צ שפוסל חוקים עקומים של הממשלה הם האנרכיסטים האמיתיים, אז אולי כדאי שהם ירעננו את מושגי היסוד באזרחות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 28, 2021 9:10 am 
Junior

אף אחד לא דיבר על אזרחים, דיברו על שוטרים. אם שוטרים נמצאים מול מתפרעים שלא רק שלא נרתעים מנוכחות השוטרים אלא גם מתעמתים איתם באלימות קשה, אז כן יש מקום לירי.

ולגבי ירי בידי אזרחים - אני לא יכול להאשים אזרחים שמגנים על עצמם כיוון שהמשטרה לא מסוגלת להגן עליהם. בדיוק כפי שקורה בדרום אחת לכמה שנים, כשאזרח שומר חוק שהמשטרה לא מספקת לו דבר שמזכיר ביטחון אישי, ונאלץ להתמודד לבדו מול כנופיות בדואים שפורעות בו ובוזזות אותו פעם אחר פעם. בעולם מתוקן זה לא צריך לקרות, אבל בעולם המעוות שלנו אריה שיף הוא המלך.
הדאגה שלך לקיומה של אנרכיה מאוד מאוד נוגעת ללבי, רק שאתה בוחר להתעלם בגסות מכך שהאנרכיה כבר כאן, ומול אנרכיה אתה לא יכול להתמודד בכלים של העולם הנורמטיבי.

ואת הדמגוגיות המביכות שלך על ביביסטים שמור למקום אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 28, 2021 10:44 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

זה כן אני כתב:
אף אחד לא דיבר על אזרחים, דיברו על שוטרים. אם שוטרים נמצאים מול מתפרעים שלא רק שלא נרתעים מנוכחות השוטרים אלא גם מתעמתים איתם באלימות קשה, אז כן יש מקום לירי.

ולגבי ירי בידי אזרחים - אני לא יכול להאשים אזרחים שמגנים על עצמם כיוון שהמשטרה לא מסוגלת להגן עליהם. בדיוק כפי שקורה בדרום אחת לכמה שנים, כשאזרח שומר חוק שהמשטרה לא מספקת לו דבר שמזכיר ביטחון אישי, ונאלץ להתמודד לבדו מול כנופיות בדואים שפורעות בו ובוזזות אותו פעם אחר פעם. בעולם מתוקן זה לא צריך לקרות, אבל בעולם המעוות שלנו אריה שיף הוא המלך.
הדאגה שלך לקיומה של אנרכיה מאוד מאוד נוגעת ללבי, רק שאתה בוחר להתעלם בגסות מכך שהאנרכיה כבר כאן, ומול אנרכיה אתה לא יכול להתמודד בכלים של העולם הנורמטיבי.

"ד"ר, ואז זכ"א דיבר על דמגוגיה ושם איבדתי את ההכרה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 28, 2021 11:10 am 
Sophomore

זה כן אני כתב:

להצדיק עוולה אחת ע"י עוולה אחרת זה הצדק הבסיסי שכל כך חסר?
כי אחרת אני לא מבין מה נותן לאריה שיף, שהוא ללא ספק קורבן של מדינת לא מתפקדת, לירות מטווח 0 על מישהו שלא סיכן את חייו.
או למה להתייחס לבחור בלוד שמחזיק ביד אחת דגל ישראל וביד השנייה אקדח ויורה לטווח של עשרות מטר כגיבור זה צדק טהור.

ואשמח להבין מהו הרף המינימלי של אחוז פורעים באוכלוסיה ע"מ שהצדק הבסיסי הוא להכליל את כלל האוכלוסיה בפרעות.
וכמובן מהו הרף המקסימלי בו זה סבבה להתייחס בביטול לפרועים כי הם "מיעוט זניח", ולתקוף כל מי שמעז להתייחס לאותם פורעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 28, 2021 11:12 am 
Sophomore

sir charles כתב:

מהאימרות המאוסות בשפה העברית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 28, 2021 11:13 am 
Junior

sir charles כתב:

נו, לא ממש ציפיתי ממי שמטיף לאחרים נגד גזענות אך במקביל לא מתבייש להודות בפרהסיה (ועוד בפורום רווי שמאלנים הארד קור) שמבחינתו ערבים הם בועלי כבשים וגמלים, להפגין רמה גבוהה של מודעות עצמית. להגיד שאף פעם לא היית חזק בזה יעשה עמך חסד, כיוון שאם נדבר בכנות אזי שתכונה זו פשוט לא קיימת אצלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 28, 2021 11:18 am 
Junior

3&D כתב:
להצדיק עוולה אחת ע"י עוולה אחרת זה הצדק הבסיסי שכל כך חסר?
כי אחרת אני לא מבין מה נותן לאריה שיף, שהוא ללא ספק קורבן של מדינת לא מתפקדת, לירות מטווח 0 על מישהו שלא סיכן את חייו.
או למה להתייחס לבחור בלוד שמחזיק ביד אחת דגל ישראל וביד השנייה אקדח ויורה לטווח של עשרות מטר כגיבור זה צדק טהור.

ואשמח להבין מהו הרף המינימלי של אחוז פורעים באוכלוסיה ע"מ שהצדק הבסיסי הוא להכליל את כלל האוכלוסיה בפרעות.
וכמובן מהו הרף המקסימלי בו זה סבבה להתייחס בביטול לפרועים כי הם "מיעוט זניח", ולתקוף כל מי שמעז להתייחס לאותם פורעים.

החלום שלי הוא שאנשים שמנסים לנתח סיטואציות כאלה בעיניים כה ביקורתיות יחוו את את אותם מקרים על בשרם, ואז נראה איך הם היו מגיבים. הרי ברור לי שחסידי אומות עולם בעיני עצמם, כמו סר צ'ארלס הנכבד, אם היו נקלעים לסיטואציה דומה היו מתראיינים בבכי לחדשות על אוזלת ידה של המשטרה ומאיימים שלא נתפלא אם נראה אנשים לוקחים את החוק לידיים.

אדם שומר חוק, שכל חייו הלך בדרכים המקובלות, ושלאורך שנים סבל מהתעמרות של כנופיות בדואים שפורצים לשטח שלו ובוזזים ככל העולה על רוחם ולא נתקלים פעם אחת בהתנגדות, כי כאמור המשטרה והממשלה החליטו מראש לוותר על האזורים הללו, יום אחד מחליט לפעול. כן, אני לחלוטין איתו. כאשר מי שאמור להגן עליך לא נוקף אצבע בעניין, וכשהמסר שמועבר לתושבים באותיות קידוש לבנה הוא "תסתדרו בעצמכם", אז אלו התוצאות.
ולמען הסר ספק, אני ממש לא הייתי מגביל זאת לערבים בלבד. הייתי שמח לראות עבריינים יהודים שנוהגים כך מסיימים בבית הקברות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 28, 2021 11:31 am 
Sophomore

צר לי שאני לא חושב שמשהו שנראה כמו הוצאה להורג זו פעולה לגיטימית, כנ"ל לירות אל עבר קהל פורעים ממרחק כשאתה מחזיק ביד השנייה דגל.
גם עמית סגל אמר שמבחינתו הוא יישמח שלא רק הערבים ייספרו את מתיהם (ומעניינת ההתיחסות לערבים כטרוריסטים וליהודים כעבריינים), אבל גם אתה וגם הוא יודעים שזה פשוט לא הולך לקרות לעולם, ככה שזה מס שפתיים ותו לא. כמו שבמקומות בלוד שבהם היו עימותים, אלה היו יהודים שיידו אבנים על הערבים במקביל למשטרה, ולא להפך.

ואני חושב שחלק מהבעייתיות שאני ואחרים רואים היא שרוצים לקחת פרקטיקות של לוחמה בטרור ולהשתמש בהם נגד אזרחים, גם אם הם פורעים. ומה שעוד יותר גרוע שלחלק גדול מאותם אנשים שכל כך להוטים לעניין יש אינטרס מאוד ברור להציג את הקולקטיב של ערביי ישראל כאויב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 28, 2021 11:35 am 
Hall of Famer

איך רוצים שתהיה הרתעה לטווח ארוך אם סינוואר מסתובב בחגיגיות כבר כמה ימים ברחובות עזה.......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 28, 2021 11:37 am 
Junior

מבלי להיכנס לתיאורים שלך את הדברים כאילו הערבים הם הצד המותקף, אמרתי כבר מתי אני חושב שיש לנקוט בפעולות של ירי. כאשר הקהל לא נרתע ואף מתעמת באלימות קשה עם המשטרה ושאר האמצעים לפיזור לא עוזרים, כן, צריך לירות. כשכנופיות ערביות יורות על אזרחים סתם ככה ברחוב או זורקות בקבוקי תבערה ואפילו סלעים הם צריכים לקבל כדור על מנת להרוג. יהודים שפועלים כך - גם הם צריכים לקבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 28, 2021 11:38 am 
Sophomore

איזה תיאור שלי הציג את הערבים כצד המותקף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 28, 2021 11:42 am 
Junior

"כמו שבמקומות בלוד שבהם היו עימותים, אלה היו יהודים שיידו אבנים על הערבים במקביל למשטרה, ולא להפך."
כנראה ששנינו ראינו דברים שונים.
אבל עזוב, מבלי להיכנס לוויכוח אם התיאור הזה מדויק אותו לא, אז כן, בהינתן שכל ניסיון לעצור את אותם מתפרעים יהודים שמיידים אבנים על אנשים מסכנים, אז צריך לשבור להם את הידיים והרגליים וגם להשתמש בנשק חם אם צריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 28, 2021 11:42 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

זה כן אני כתב:
sir charles כתב:

נו, לא ממש ציפיתי ממי שמטיף לאחרים נגד גזענות אך במקביל לא מתבייש להודות בפרהסיה (ועוד בפורום רווי שמאלנים הארד קור) שמבחינתו ערבים הם בועלי כבשים וגמלים, להפגין רמה גבוהה של מודעות עצמית. להגיד שאף פעם לא היית חזק בזה יעשה עמך חסד, כיוון שאם נדבר בכנות אזי שתכונה זו פשוט לא קיימת אצלך.

כמו שראי שעל הקיר תמיד אומר, אין כמו כוחה של הדגמה. אתה מדבר איתי על דמגוגיה וכדוגמא מביא מקרה יחיד בו התייחסתי לערבים עשירי הנפט מהאמירויות כ"בועלי גמלים" (רפרנס מהספר שיבומי שאהוב עלי) וגם ציינתי שאני לא חש ככה כלפי ערבים ישראלים. ואם כבר בגמלים עסקינן שים לב לדבשת שלך, הרי כמו סמוטריץ' גם אתה הרי משוכנע שאינך גזען כלל למרות אין ספור דוגמאות לכך משלל הת'רדים הפוליטים פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 28, 2021 11:48 am 
Junior

sir charles כתב:
זה כן אני כתב:
sir charles כתב:

כמו שראי שעל הקיר תמיד אומר, אין כמו כוחה של הדגמה. אתה מדבר איתי על דמגוגיה וכדוגמא מביא מקרה יחיד בו התייחסתי לערבים עשירי הנפט מהאמירויות כ"בועלי גמלים" (רפרנס מהספר שיבומי שאהוב עלי) וגם ציינתי שאני לא חש ככה כלפי ערבים ישראלים. ואם כבר בגמלים עסקינן שים לב לדבשת שלך, הרי כמו סמוטריץ' גם אתה הרי משוכנע שאינך גזען כלל למרות אין ספור דוגמאות לכך משלל הת'רדים הפוליטים פה.

חפש הודעה אחת בפורום שבה ניסיתי להגן על תדמיתי או להציג עצמי כאוהב הבריות ונטול גזענות, ואז אולי הטיעון שלך יהיה שווה את 20 השניות שנדרשו לך לכתוב אותו.
זו לא הודאה בכך שאני גזען כמובן, אלא שפשוט מעולם לא עניין אותי (בכלל בכלל בכלל) לנסות לשכנע אותך ואת שכמותך על מידותיי.

נערך לאחרונה על ידי זה כן אני בתאריך ו' מאי 28, 2021 11:54 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 28, 2021 11:49 am 
Sophomore

זה כן אני כתב:
"כמו שבמקומות בלוד שבהם היו עימותים, אלה היו יהודים שיידו אבנים על הערבים במקביל למשטרה, ולא להפך."
כנראה ששנינו ראינו דברים שונים.
אבל עזוב, מבלי להיכנס לוויכוח אם התיאור הזה מדויק אותו לא, אז כן, בהינתן שכל ניסיון לעצור את אותם מתפרעים יהודים שמיידים אבנים על אנשים מסכנים, אז צריך לשבור להם את הידיים והרגליים וגם להשתמש בנשק חם אם צריך.

מקומות בלוד בהם היו עימותים = היו מקומות בלוד בהם הסתובבו פורעים מבלי שמישהו מתעמת איתם
יהודים שיידו אבנים על הערבים במקביל משטרה = רואים את המשטרה זורקת רימוני הלם למסגד בו התבצרו הפורעים, ולידם לא מעט יהודים שמיידים במקביל אבנים למקום (זה שהם לא מסכנים לא אומר שזה לגיטמי לזרוק אבנים כמין מיליציית גיבוי למשטרה), אני יכול לשלוח סרטון אם ממש בא לך
לא להפך = אני לא רואה מצב בחיים בו המשטרה מתעתמת עם פורעים יהודים, ובמקביל אליה ערבים זורקים אבנים על אותם יהודים, ממש בתוך השוטרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 563 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 74 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: