סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 2:54 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 227 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דלאס קליפרס, הסדרה
הודעהפורסם: ב' יוני 07, 2021 12:46 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
זאת בכל מקרה סדרה שתיכנס לספרי ההיסטוריה שפעם ראשונה 6 ניצחונות חוץ בסדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 07, 2021 12:57 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
Att כתב:
לא ראיתי כמעט את הסדרה של פורטלנד ודנבר.
אתה חושב שלילארד היה יותר טוב מיוקיץ׳?

אני נוטה לחשוב שקוואי בסיכום המשחקים היה טוב יותר מדונצ׳יץ׳

קוואי לא היה טוב מלוקה בסיכום המשחקים, אין סיכוי.
קוואי נתן סדרה מדהימה והפער במספרים לטובת לוקה משקר, אבל לוקה נתן סדרה בקנה מידה היסטורי.
אני מוכן לקבל את הטענה של תיקו במצ'אפ ביניהם, אבל אני חושב שאתה נוטה לחשוב שקוואי היה טוב יותר בעיקר בשביל לאושש לעצמך את התאוריה שהקבוצה עם החשקן הטוב יותר מנצחת את הסדרה.

הקבוצה עם השחקן הטוב ביותר לא תמיד מנצחת
אבל תודה על הקרדיט :)

בניגוד לסדרות האחרות, שם ראיתי פה קטע ושם קטע, כאן ראיתי את המשחקים.
קוואי חילק את הכוחות שלו נכון יותר (דונצ׳יץ׳ נראה כמו נבחרת ישראל בכדורגל במחצית השנייה), פגע באחוזים גבוהים מאוד ונתן הגנה מצוינת.
הוא נראה בלתי עציר ברגעים הנכונים.

שלא באשמתו, לדונצ׳יץ׳ היה משחק אחד גרוע מאוד (כנראה שלא היה צריך לשחק) והוא לקח לא מעט זריקות לא חכמות במשחקים אחרים.
זה נכון, הוא קיבל פחות עזרה ומוטלת עליו יותר אחריות, הוא ראה הרבה שומרים, כמעט כולם מוצלחים,
אבל בסופו של דבר, היכולת להתעלות ברגע המתאים היא מה שמפריד בין הכוכבים הגדולים.
קוואי עשה את זה בגדול
ודונצ׳יץ׳ קצת נעלם
או לא הצליח לייצר בצורה מספיק אפקטיבית במאני טיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 07, 2021 1:03 pm 
Hall of Famer

אגב, דונצ׳יץ׳ שללא ספק נתן סדרה גדולה, קלע 27 מתוך 51 מהעונשין (53%).
הוא קלע במעל 40% לשלוש בסדרה, כולל שלשות סופר קשות על שומרים.
משונה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 07, 2021 1:17 pm 
Sophomore

פורזי מסיים את הסדרה עם 13 נק' ו-5 ריב' למשחק, 29.6% מהשלוש עם כמה זריקות נוראיות לחלוטין (למשל פול-אפ ג'אמפר רחוק מעבר לקשת במתפרצת 2 על 1 במשחק האחרון, כשעוד היה צמוד). עלוב מאוד. הוא נראה די גמור מבחינה פיזית. מאוד איטי, פחות קופץ מבעבר. בחלק מהמשחקים הוא היה מאוד פסיבי. במשחק 7 היה קצת שיפור, אבל זה ממש לא זה. דאלאס בבעיה רצינית איתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 07, 2021 1:26 pm 
Hall of Famer

אולי לחפש עליו טרייד "סטייל" וול-ווסטברוק
גם שם שני שחקנים עם בעיות כאלו ואחרות שלא ממש רצו להישאר ו/או רצו שיישארו
מן הסתם זה אומר שגם השחקן שאתה מקבל הוא סימן שאלה כלשהו (בריאותי/מנטלי/מקצועי וכו') אבל זאת הדייסה שרקחת לעצמך...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 07, 2021 1:28 pm 
Senior

זה נכון שדונצ'יץ' כנראה לא חילק את הכוחות שלו כמו שצריך וקאווי כן, אבל צריך לזכור שזה גם הרבה יותר קל לחלק את הכוחות שלך כשיש לידך שחקן כמו פול ג'ורג' מאשר כשהשחקן השלישי הכי טוב בקבוצה שלך הוא דוריאן פיני-סמית'.
אם לוקה לא משתולל בטירוף במחציות הראשונות אני לא בטוח שיש לו מחצית שנייה להופיע אליה בכלל.

מוזר לי שאנשים אשכרה נותנים את האדג' לקוואי, הרי שתי הקבוצות היו כמעט כמעט שוות על פני סדרה של 7 משחקים (בטח אם לוקחים בחשבון שבמשחק 4 לוקה לא היה כשיר). מישהו פה באמת מרגיש שהקבוצה מסביב לדונצ'יץ' הייתה באיזשהו מקום שווה לקבוצה שמסביב לקוואי? לדעתי אם מוציאים את שניהם זה של הקליפרס ב5 משחקים. הסיבה היחידה שדאלאס היו קרובים זה בגלל שלוקה היה כל-כך טוב, ועם כל הכבוד לסדרה היוצאת מן הכלל של קוואי בעיני אין מצב שהוא שיחק כדורסל טוב יותר בסדרה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 07, 2021 1:29 pm 
Junior

לבוא בטענות ללוקה שלא חילק כוחות זה מצחיק. אין אף שחקן בליגה עם כזה עומס עליו. זו קבוצה שלא מסוגלת לקלוע סל בלעדיו.
יכול להיות שחלק מזה באשמת קרלייל (בעיני הוא מעודד את התלות המוחלטת הזו), אבל בטח לא אשמת דונצ'יץ'.
בעיני אם מחליפים את קוואי בדונצ'יץ' סיכויי האליפות של הקליפרס משתפרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 07, 2021 1:37 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
לבוא בטענות ללוקה שלא חילק כוחות זה מצחיק. אין אף שחקן בליגה עם כזה עומס עליו. זו קבוצה שלא מסוגלת לקלוע סל בלעדיו.
יכול להיות שחלק מזה באשמת קרלייל (בעיני הוא מעודד את התלות המוחלטת הזו), אבל בטח לא אשמת דונצ'יץ'.

בהחלט יש לקרלייל חלק גדול בזה..
וגם למי שהרכיב את הקבוצה סביבו

יכול להיות שגם ה-conditioning של לוקה לא מספיק טוב.
עד העונה גם אמביד נראה כך במחצית השנייה ובמאני טיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 07, 2021 1:38 pm 
Hall of Famer

ןאגב, בגלל זה זה נראה לי הזוי שהדקות עם בובאן בתחילת המשחקים נחשבו להצלחה.
זה בד״כ היה זמן שבו דאלאס רצו ליתרון גדול עם דונצ׳יץ׳ טרי על ההגה..
ובמשחקים האחרונים זה נגמר לרוב בשוויון, שכולו הפסד של דאלאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 07, 2021 1:43 pm 
Hall of Famer

Att כתב:

אדרבה
ולכן הוצע שהדקות של בובאן (שגם בו הייתה התעללות פיזית, בפרט אתמול - הוא פשוט לא יכל לזוז) יהיו לאחר מכן, ובחלקן בנפרד מדונצ'יץ'
אם הכוכב שלך פותח בספרינט ונחלש אחר כך בהתאם לנסיבות (וקשה למנוע זאת - בסדר), צריך לארגן חלופות

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 07, 2021 2:15 pm 
Senior

Att כתב:

אתה קצת מבלבל פה:
במשחקים 1-3 הקליפרס פתחו עם זובאץ' ודאלאס רצה במחצית הראשונה (ועדיין הרבעים הראשונים נגמרו ביתרון 3, 2, 3 לטובת דאלאס).
במשחק 4 הקליפרס עשו התאמה מהמחצית השנייה של משחק 3 ופתחו בהרכב ללא סנטר, את הרבע הראשון של המשחק הזה הקליפרס ניצחו ב9 ודאלאס לא הצליחה להתקרב כל המשחק.
במשחק 5 קרלייל עשה התאמה והעלה את בובאן בחמישייה. במשחקים 5,6,7 דאלאס ניצחה את הרבע הראשון ב7, 2, 3.

כלומר, הפתיחה עם בובאן ממש לא בהכרח פגעה בדאלאס בכלל, אם כבר יותר נכון לומר שהמעבר של קליפרס לסמול בול פגע בדאלאס, אבל דווקא ההרכב עם בובאן הצליח לאזן את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 07, 2021 5:06 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:

אז בעיני לברון של קליבלנד, בטח בעונה האחרונה שלו שם היה בקבוצה עם כזה עומס. לא זכור לי שהוא היה פחות אפקטיבי ברבע האחרון.
שחקן גדול באמת, יודע למצוא את הרגעים בהם הוא יכול יותר לנוח על המגרש. מייקל ג'ורדן פעם סיפר כמה קל להגיע לו להגיע ל-20 נק' מינ' במשחק. דיבר על חלוקת כוחות, על דקות שבהם הוא יושב בצד. על כך שג'אמפרים תמיד הוא יכול לקחת ועוד למצוא איזה 2-3 פעמים שהוא מגיע אל הקו. ואז בחצי השני לעבור למוד אגרסיבי יותר.
אם דונצ'יץ' הגיע באופן עקבי בסדרה הזאת לרבע האחרון כשהוא סחוט ופחות אפקטיבי, אז משהו לא בסדר אצלו, גם אם זאת הייתה תוכנית המשחק של הקבוצה.
לגבי סיכויי האליפות, לאור העובדה ששחקן אחד כבר סחב פחות או יותר לבד קבוצה לאליפות ושחקן אחר לא, אני פחות משוכנע בכך.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 07, 2021 5:54 pm 
Sophomore

ללוקה אין אף אחד שאפילו מתקרב למה שסיאקם עשה באותו פלייאוף...
גם לא בטוח שללאורי,
ככה שלא יודע כמה זאת השוואה הוגנת.

כנ"ל לגבי ההשוואה ללברון-
דונצ'יץ' עדיין לא בלבל הזה (אבל בהחלט בדרך)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 07, 2021 6:20 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
הוקיץ' כתב:

אז בעיני לברון של קליבלנד, בטח בעונה האחרונה שלו שם היה בקבוצה עם כזה עומס. לא זכור לי שהוא היה פחות אפקטיבי ברבע האחרון.
שחקן גדול באמת, יודע למצוא את הרגעים בהם הוא יכול יותר לנוח על המגרש. מייקל ג'ורדן פעם סיפר כמה קל להגיע לו להגיע ל-20 נק' מינ' במשחק. דיבר על חלוקת כוחות, על דקות שבהם הוא יושב בצד. על כך שג'אמפרים תמיד הוא יכול לקחת ועוד למצוא איזה 2-3 פעמים שהוא מגיע אל הקו. ואז בחצי השני לעבור למוד אגרסיבי יותר.
אם דונצ'יץ' הגיע באופן עקבי בסדרה הזאת לרבע האחרון כשהוא סחוט ופחות אפקטיבי, אז משהו לא בסדר אצלו, גם אם זאת הייתה תוכנית המשחק של הקבוצה.
לגבי סיכויי האליפות, לאור העובדה ששחקן אחד כבר סחב פחות או יותר לבד קבוצה לאליפות ושחקן אחר לא, אני פחות משוכנע בכך.

השוואה גרועה בעיני.
להשוות את מה שלברון התמודד איתו במזרח העלוב לטיפול שלוקה מקבל משומרי על כמו קוואי ופול ג'ורג' זה מצחיק (מה גם שאני באמת לא זוכר אם ללברון הייתה נפילה ברבע האחרון או לא, אבל נניח שלא). ולמען האמת, לברון, למעט השנתיים-שלוש האחרונות, לא באמת תפקד כרכז. הרבה יותר קשה לנוח על המגרש כשכל נתקפה אתה צריך לעבור את החצי וכנראה לעשות איזשהו פיק אנד רול.

לגבי קוואי, האליפות בטורונטו הייתה יוצאת מן הכלל כמובן, אבל הוא ממש לא לקח אותה לבד.
בכל אופן זה לא כזה משנה. קוואי שחקן נפלא, אבל אני חושב שלקבוצה כמו הקליפרס לוקה עדיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 07, 2021 7:06 pm 
Hall of Famer

אני לא מבין. אתה טוען שבשביל שלדאלאס יהיה סיכוי, לוקה חייב לשחק לפי מתודת אלון שגיב - להתחיל הכי חזק שהוא יכול ואז להגביר?
אם נניח שבאמת ההופעות של דונצ'יץ' ברבע הרביעי היו כתוצאה מעייפות וזה היה עקבי, לא היה יותר כדאי לדאלאס ולדונצ'יץ' לא להתאבד ברבעים הראשונים, אלא לתת קצת יותר לשחקנים שלצידו את הכדור, כדי שתישאר לו אנרגיה לרבע הרביעי?
וזה בכלל לא קשור למזרח העלוב או לא עלוב. כל ההגנות שלברון התמודד איתם התמקדו בו בצורה לא פחותה ממה שעשו הקליפרס. אתה יכול להגיד שההצלחה של לברון מול ההגנות הללו פחות מרשימה מזאת של דונצ'יץ', כי רמת ההגנה הייתה פחות טובה, אבל מבחינת אנרגיה לברון עדיין היה צריך להוציא כמה שאפשר. אני לא זוכר שיצאתי ממשחקים של קליבלנד מתוך מחשבה שלברון שייט לו ובכיף יכול היה להשקיע יותר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 07, 2021 7:15 pm 
Senior

אני חושב שהוא טוען שלדאלאס, עם הסגל הזה, אין סיכוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 07, 2021 7:34 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
אם נניח שבאמת ההופעות של דונצ'יץ' ברבע הרביעי היו כתוצאה מעייפות וזה היה עקבי, לא היה יותר כדאי לדאלאס ולדונצ'יץ' לא להתאבד ברבעים הראשונים, אלא לתת קצת יותר לשחקנים שלצידו את הכדור, כדי שתישאר לו אנרגיה לרבע הרביעי?

למה נקודות ברבע הרביעי (בעיקר אם נוציא את 2 הדקות האחרונות) יותר חשובות מנקודות ברבע השני?
אתה מאמין שאם לוקה משחק בשלושת הרבעים הראשונים בהילוך נמוך יותר הוא יגיע לרבע הרביעי כשהמשחק פתוח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 07, 2021 7:52 pm 
Hall of Famer

יביאו את דרגיץ דרגיץ׳. סלובני, מוביל כדור נוסף שיכול להתחיל התקפה. מבוגר אבל הם לא צריכים מישהו כ
זה במשרה מלאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 07, 2021 8:34 pm 
Hall of Famer

מה הפלוס מינוס של דאלאס עם לוקה
ומה בלעדיו בסדרה הזו?
אשמח לנתון אם יש למישהו כח לחפש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 07, 2021 8:37 pm 
Hall of Famer

דאלאס איבדו/וויתרו למעשה על דלון רייט + סת׳ קארי מהעונה שעברה.
לא השחקנים הכי אידיאליים אם כי סת׳ בעיניי אנדרייטד, אבל בהחלט נחמד שיש אותם וניתן להיעזר בהם.
במקום לשפר את יכולת הובלת הכדור + יצירת מצבים + ריווח ליד לוקה,
דאלאס הלכה על קו אחורי רעוע מאוד לצד לוקה (שבכלל לא צריך לפתוח בפוינט בעיניי).
ובנוסף, הפכה את פורזינגיס לניצב.
במצב העניינים הזה ובטח עם הפציעה של לוקה שעלתה לדאלאס לפחות במשחק אחד, באמת שהיה קשה מאוד לנצח את הקליפרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 07, 2021 9:10 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
לא השחקנים הכי אידיאליים אם כי סת׳ בעיניי אנדרייטד, אבל בהחלט נחמד שיש אותם וניתן להיעזר בהם.
במצב העניינים הזה ובטח עם הפציעה של לוקה שעלתה לדאלאס לפחות במשחק אחד, באמת שהיה קשה מאוד לנצח את הקליפרס.

אם ראית את המצב הגופני של KP, הוא כעת ניצב.
ברונסון נתן אחלה עונה כמחליף עם 12 נק׳.
ממה שראיתי אותו בסדרה הוא נראה פחות טוב. בדקתי את המספרים שלו בפלייאוף והם עדיין ט
ובים (אפילו שיפור באחוז השלוש) אבל שיחק פחות. הוא היה נראה לי יותר אבוד ופחות מגיע לאיזורים שהוא מגיע בעונה הרגילה (הגיוני, ההגנות מתחזקות והשופטים מרשים יותר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 08, 2021 12:14 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
Att כתב:

ממה שראיתי אותו בסדרה הוא נראה פחות טוב. בדקתי את המספרים שלו בפלייאוף והם עדיין ט
ובים (אפילו שיפור באחוז השלוש) אבל שיחק פחות. הוא היה נראה לי יותר אבוד ופחות מגיע לאיזורים שהוא מגיע בעונה הרגילה (הגיוני, ההגנות מתחזקות והשופטים מרשים יותר).

1. לא קונה את זה.
אני חושב שפורזינגיס מסוגל לתת יותר.
2. ברונסון הוא לא האישיו כאן. כרכז מחליף הוא אחלה. האישיו הוא שחקן יוצר לצד לוקה. מחבב מאוד את THJ אבל צריך יותר ממנו בפלייאוף. באופן כללי, צריך כוכב2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 08, 2021 12:39 am 
Hall of Famer

sheky כתב:
עמוס לב כתב:

למה נקודות ברבע הרביעי (בעיקר אם נוציא את 2 הדקות האחרונות) יותר חשובות מנקודות ברבע השני?
אתה מאמין שאם לוקה משחק בשלושת הרבעים הראשונים בהילוך נמוך יותר הוא יגיע לרבע הרביעי כשהמשחק פתוח?

כי אחרי הרבע השני יש לך עוד 24 דקות לשנות, לתקן, לעשות דברים. ככל שהשעון הולך ונגמר וכשהכוכב שלך כבר לא יכול לסחוב אותך, אז אתה פחות יכול להגיב. אם אתה יכול לפתוח יתרון גדול במהלך 3 רבעים, אז אתה יכול לחיות עם התפוגגות הכוכב. אבל אם לא, אני אעדיף להגיע לרבע הרביעי גם בפיגור, כשאני יודע שיש לי עוד כלים על הלוח לשחק איתם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 08, 2021 3:34 am 
Hall of Famer

כתבה בעברית שמתייחסת לעניין הכושר של לוקה והפערים בין הרבעים שלו:
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=370319

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 08, 2021 3:48 am 
Hall of Famer

Att כתב:
satriani כתב:
Att כתב:

1. לא קונה את זה.
אני חושב שפורזינגיס מסוגל לתת יותר.
2. ברונסון הוא לא האישיו כאן. כרכז מחליף הוא אחלה. האישיו הוא שחקן יוצר לצד לוקה. מחבב מאוד את THJ אבל צריך יותר ממנו בפלייאוף. באופן כללי, צריך כוכב2.

מה הוא יכול לתת? הוא לא מסוגל ליצור בכדרור. הוא חלש בפוסטאפ (יש מספרים שמראים כמה הוא קולע בפוסט אפ ביחס לליגה).
הוא לא מסוגל לשמור. הוא לא איום בצבע מבחינת חסימות.
80 אחוז מהנקודות שלו זה אסיסטים של אחרים, הוא חייב שיסדרו לו מבט.
הוא כעת ראיין אנדרסון/ברניאני פציע וחמוץ.
במצבו אני הייתי מרים טלפון לברר טרייד על....קווין לאב כי לא תקבל יותר ולדעתי לאב במצבו אפילו טוב יותר (משחק פוסטאפ יותר טוב לפחות).
אתה לא חושב שדאלאס עושה מחר טרייד של KP עבור ברוק לופז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 227 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att ו 111 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: