סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 11:36 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 248 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פילי אטלנטה
הודעהפורסם: ש' יוני 19, 2021 7:00 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
:roll:
אנשים ניסו להצדיק את הנוכחות של סימונס על המגרש. עם יכולת כזאת גם באספקטים אחרים שהוא אמור להצטיין בהם על הנייר, עשה טוב דוק ריברס שהשאיר אותו על הספסל.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 19, 2021 7:03 am 
Senior

אתה חושב שפילי היו עדיפים אם סימונס לא היה משחק היום?
ומי אותם אנשים, אגב?
*אימוג'י אימוג'י אימוג'י*

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 19, 2021 7:07 am 
Hall of Famer

אני חושב שהיום הוא לא שיחק טוב והם ניצחו למרות היכולת שלו ולא בזכות. ובקראנץ' טיים גם לא היה על המגרש.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 19, 2021 7:25 am 
Hall of Famer

תכלס התרשמתי מהחדירות של סימונס.
אבל אם להיות רציני, אחת מהקליעות עונשין שלו פגעה בחלק האחורי של הטבעת ועשתה סוג של בנק שוט מהקו.
כמו שנכתב פה, הנצחון הזה רשום על אמביד,קרי ומקסי (והריס פה ושם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 19, 2021 7:09 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
תכלס התרשמתי מהחדירות של סימונס.
אבל אם להיות רציני, אחת מהקליעות עונשין שלו פגעה בחלק האחורי של הטבעת ועשתה סוג של בנק שוט מהקו.

כלומר התחלתי בסגנון ציני עבש, ואז הפכתי להיות רציני ולעשות את מה שאני יודע, שזה לחפש את הרגעים המביכים שבהם אני יכול להתנשא באופן וירטואלי על אנשים שטובים ממני פי טריליארד במשחק שאני לכאורה אוהב.

יש מישהו ממתנגדי סימונס שחושב שהוא לא היה גורם חשוב בהפיכתה של פילי לקונטנדרית? (וכן, בניגוד להודעה המטומטמת הקודמת של סטריאני, במציאות פילי במרחק משחק אחד מגמר מזרח ולא מופרך כלל שגם תהיה בגמר הליגה).

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 19, 2021 8:16 pm 
Hall of Famer

מנחם לס כתב את זה לפני חצי עשור ואני שומע דעות דומות בתכניות ספורט ברדיו כאן - סימונס צריך לזרוק ביד ימין
לפיטיס זה עבד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 19, 2021 9:49 pm 
Hall of Famer

אין לי מושג מה סימונס "צריך לעשות", אני משוכנע שאם יש אדם בעולם שבעית הקליעה של בן סימונס מפריעה לו יותר מכולם, ושהוא עוסק בזה בכלים המקצועיים הטובים ביותר שעומדים לרשותו זה בן סימונס.

השאלה שלי בעינה עומדת: האם מישהו מאלה שטחן פה את סימונס חושב שהחלק שלו בהיותה מועמדת לקחת את המזרח כבר כמה עונות כשהוא השחקן השני בחשיבותו אצלה בדרך כלל, וכשהוא בסך הכל שחקן צעיר מאד, הוא חלק שולי? שאין לו משמעות? שרב נזקו על תועלתו?

ואני לא מדבר על זה שבשבילו יאניס זה נגר כושל ומביך.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 19, 2021 9:59 pm 
Hall of Famer

רב תועלתו על נזקו במיקרו ועדיין שחקן במעמד הזה שלא יכול לשחק ברגעי ההכרעה הבאמת חשובים של הקבוצה למרות השכר זו בעיה מהותית
אני לא מבין מה הבעייה לומר את זה, כולם אומרים את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 19, 2021 10:06 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
רב תועלתו על נזקו במיקרו ועדיין שחקן במעמד הזה שלא יכול לשחק ברגעי ההכרעה הבאמת חשובים של הקבוצה למרות השכר זו בעיה מהותית
אני לא מבין מה הבעייה לומר את זה, כולם אומרים את זה

אני לא נוטה לקחת אירועי מיקרו ולפתח עליהם תיאוריות.

ספציפית בפלייאוף הזה, כשמצד אחד יש לו אחוזי שדה של סנטר בגובה 2.49, יש לו גם בעיית עונשין שכרגע מהווה בעיה במשחקים מכריעים. זו עובדה. הוא אף פעם לא היה קלע טוב אבל ברור שקורה לו גם משהו מנטלי בירידה הדרסטית בפלייאוף הזה. אז יכול להיות שזה נקודתי, יכול להיות שזה יותר עמוק, אבל כרגע זה מדגם קטן והאמירה "לא יכול לשחק ברגעי ההכרעה הבאמת חשובים של הקבוצה" נשמעת לי כמו הצהרה מאד מרחיקת לכת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 19, 2021 10:31 pm 
Hall of Famer

התכוונתי במקרו. תיקון אוטומטי

בכל מקרה, מרחיקת לכת או לא, כרגע זו עובדה.. תעשה עם זה מה שאתה רוצה. לא מבין למה אסור לבקר שחקנים. לרגע לא אמרתי שהוא אפס אבל בחיי שקליעות העונשין שלו והנגרות הכללית יוצרת בעיה רצינית לקבוצה הפלייאוף ברמה שדי ברור שברגעי ההכרעה עדיף שמקסי, מילטון, קרי ואפילו קורקמז ישחקו במקומו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 19, 2021 11:09 pm 
Hall of Famer

ברור ש"מותר לבקר שחקנים".

רצוי שהביקורת תהיה עם קצת פרספקטיבה, פרופורציה ואולי רחמנא ליצלן אפילו קצת כבוד לספורטאי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 20, 2021 1:08 am 
Junior

נראה לי שהביקורת על סימונס צריכה להתמקד במה היה קורה אם היו מחליפים אותו, זה לא שבמקומו היה אוויר. ואחרי הפלייאוף הזה, כשברור שהנוכחות שלו על המגרש עושה נזק בהרבה מקרים (חוסר יכולת לקלוע עונשין זו דוגמה מצוינת), לי אין הרבה ספק שלפילי עדיף להחליף אותו. הוא פריק מעניין ועושה דברים חריגים, אבל מדובר ברכז שלא יכול לקלוע שלשות או עונשין גם אם נצמיד לו אקדח לרקה וזו פריבילגיה גדולה מדי בשביל קבוצה שלא משופעת בקלעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 20, 2021 2:50 am 
Hall of Famer

stpsg כתב:
נראה לי שהביקורת על סימונס צריכה להתמקד במה היה קורה אם היו מחליפים אותו, זה לא שבמקומו היה אוויר. ואחרי הפלייאוף הזה, כשברור שהנוכחות שלו על המגרש עושה נזק בהרבה מקרים (חוסר יכולת לקלוע עונשין זו דוגמה מצוינת), לי אין הרבה ספק שלפילי עדיף להחליף אותו. הוא פריק מעניין ועושה דברים חריגים, אבל מדובר ברכז שלא יכול לקלוע שלשות או עונשין גם אם נצמיד לו אקדח לרקה וזו פריבילגיה גדולה מדי בשביל קבוצה שלא משופעת בקלעים.

מסכים איתך (אם כי כרגע הערך שלו יהיה הכי נמוך שהיה בשנים האחרונות; הייתה נקודה בזמן שבו הערך שלו היה אחד הגבוהים בליגה)
מה שכן, לא יודע אם אפשר לומר שפילי לא משופעת בקלעים.
החמישיה שלה כוללת את אמביד שיחסית לסנטר קולע היטב, האריס, גרין וסת׳ קארי..
לא בטוח שבקבוצה אחרת הוא יוקף בקלעים טובים יותר.
מה שכן, בקבוצה אחרת הוא יכול לשחק בעמדה מס׳ 4
או בעמדה 1 לצד שחקנים שיודעים ליצור לעצמם..
בפילי חסר שחקן בקו האחורי עם יכולת יצירת מצבים ברמה גבוהה. זו נקודת תורפה גדולה כבר מספר שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 20, 2021 3:28 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
ברור ש"מותר לבקר שחקנים".

רצוי שהביקורת תהיה עם קצת פרספקטיבה, פרופורציה ואולי רחמנא ליצלן אפילו קצת כבוד לספורטאי.

היא עם פרופורציה. אם הוא היה בחירה 60 שעושה 3 מיליון לעונה היינו מתסכלים עליו אחרת. אבל...הוא בחירה ראשונה ויותר חשוב מרוויח כמו כוכב על ובפועל הוא לא מסוגל להשאר בדקות מכריעות במשחקי פלייאוף.
לא חושב שמישהו טוען שהוא לא שווה מקום בקבוצה בליגה. הוא פשוט לא כוכב. כוכב משחק את המאני טיים.
הוא הידוק החמישי בחשיבותו כעת בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 20, 2021 6:43 am 
Hall of Famer

stpsg כתב:

אף אחד לא יודע מה היה קורה אם היו מחליפים אותו, זו ספקולציה טהורה. בינתיים הוא מנהל המשחק המוביל של קבוצה שעשויה לקחת אליפות, בגיל 24, כשגם בפלייאוף הזה כשכולם נופלים עליו הוא לא רחוק מממוצע טריפל דאבל עוד לפני שדיברנח על הגנה.

יש משמעות לבעית הקליעה שלו אבל לדעתי ניפחתם אותה מעבר לכל פרופורציה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 20, 2021 7:02 am 
Hall of Famer

ראית את המשחקים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 20, 2021 7:44 am 
Hall of Famer

לא במלואם, ואני לא טוען שאין משמעות לעובדה שהוא עשה נזק או לא יכל להיות על המגרש בקראנץ' טיים.

אני טוען שסימונס מביא חבילה של איכויות אחרות, שבזכותן בין היתר פילי נמצאת איפה שהיא נמצאת. שהוא לא בר החלפה בקלילות כמו שמתארים כאן. ושהבעיה שלו עם העונשין הוחרפה משמעותית בפלייאוף הזה בינתיים, אבל אנחנו לא יודעים עד כמה זה מייצג לכל הקריירה של שחקן בן 24. הוא לא יהיה סטיב נאש, אבל יש הבדל בין שחקן של 60-70 אחוז לשחקן של 30-40.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 20, 2021 10:12 am 
Junior

לא ראיתי את כל המשחקים, רק את ה-2 האחרונים, אבל ממה שראיתי בהתקפה העומדת סימונס הוא לא הרבה יותר מקונוס, ועם כל היתרונות שלו זה קצת יותר מדי לוקסוס לשחקן במעמד שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 20, 2021 11:01 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
יש מישהו ממתנגדי סימונס שחושב שהוא לא היה גורם חשוב בהפיכתה של פילי לקונטנדרית? (וכן, בניגוד להודעה המטומטמת הקודמת של סטריאני, במציאות פילי במרחק משחק אחד מגמר מזרח ולא מופרך כלל שגם תהיה בגמר הליגה).

לא הייתי מגדיר את עצמי כמתנגד סימונס, אבל אני חושב שהוא לא גורם חשוב בהפיכתה של פילי לקונטנדרית. יש שחקן אחד שאני נותן לו את הקרדיט הזה וזה אמביד. שאר הסגל בינוני בעיני. לגבי סימונס אני יותר ויותר משתכנע שמה שהתחיל כהברקה פוגע לו בקריירה. אני לא חושב שהוא צריך לשחק כרכז. יש לו יכולות באמת מיוחדות לגובה שלו, אבל הוא לא מנהל משחק והוא לא חושב כמו רכז. אז נשארנו עם שחקן עם שליטה בכדור מדהימה לגובה שלו, שלא קולע, בהתקפה העומדת לא חודר הרבה מדי וגם לא מנהל משחק מרשים. כרגע גם פילי לא נותנים לו לנצל את הסייז שלו על שומרים נמוכים יותר (ובתכלס, אם אני מאמן יריב, למה שאני אזרוק עליו גארד בהגנה), לעומת זאת שחקן מאד מאד יעיל במשחק המעבר, אתלט טוב, מסיים נהדר באזור הטבעת.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 20, 2021 5:01 pm 
Hall of Famer

אולי אלמלא הוא היה בא עם כזה הייפ של בחירה גבוהה ולאחר מכן חוזה עתק - אז גם השימוש בו היה יותר מצומצם ומושכל - למשל כשחקן שבעיקר מוביל התקפות מעבר, ובהתאם למצ'-אפ מוריד שחקנים לפוסט ותוקף בריבאונד התקפה למשל.
כלומר אולי דווקא מהפרספקטיבה הנמוכה יותר הזו, כן היינו אומרים שהוא "צלע שנייה/שלישית" טובה מאוד לקונטנדרית. הרבה פה זה עניין של פרספקטיבה.

אגב, אם נחבר לכך גם את ההיעדרות של דני גרין, אז עצם העובדה שבכל סיטואציה של Over the limit כבר דוק צריך לחשוב כיצד יגיב באם סימונס יישלח פעמיים רצוף לקו ויעשה איזה 1/4 - זה הישג טקטי לאטלנטה.
מדובר לא רק בסיומות צמודות. זה יכול להיות כלי לשינוי מומנטום במשחק כשכלום לא הולך (כמדומני היה בשימוש ברבע השני בפיגור גדול במשחק 4 או 5 - מי זוכר כבר), ולמעשה כך אטלנטה גם לא צריכים להרכיב שחקני הגנה באותם הפוזשנים (כי הם ממילא לא מגנים) ואז יכולים להתקבץ להם חמישיית מתקיפים כמו יאנג-וויליאמס-בוגדנוביץ/הוארטר-גאלינרי-קולינס, ואז פתאום לפילי יש בעיות להגן מול הריווח והקצב שהם יוצרים.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 21, 2021 4:21 am 
Hall of Famer

משחק מס׳ 7 - אף אחד לא רואה?
צמוד אבל לתחושתי אטלנטה is in control
שחקני המשנה שלה (ובייחוד הוארטר שאני מאוד אוהב) פוגעים
יאנג בינתיים לא ממש במשחק אבל הוא בטח יתעורר מתישהו
10<4 באיבודים לטובת אטלנטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 21, 2021 4:39 am 
Hall of Famer

תמיד הייתה הרגשה שה-gm של אטלנטה מנסה לעשות מעין שילוב משונה של התהליך ושל הבנייה של ג״ס. בייחוד הבנייה של ג״ס..
יאנג מזכיר את קארי והוארטר מזכיר לא מעט את קליי תומפסון.
הלילה תואם קליי מתעלה ברגע הנכון מבחינת הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 21, 2021 4:40 am 
Senior

אם אני קווין הורטר אני לא משחק יותר עד שאני לא מקבל הארכת חוזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 21, 2021 4:42 am 
Hall of Famer

בכל פעם שאני רואה אותו, אני לא מבין איך הוא לא משחק ככה..
הפוטנציאל לגמרי שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 21, 2021 4:51 am 
Hall of Famer

רק 3 הפרש אבל התחושה היא שאטלנטה בשליטה.
לפילי יש בעיה גם ב-core וגם בסגל המשלים.
סימונס והאריס לא מספיק טובים כדי להיות מספרי 2..
אין יכולת יצירת מצבים מהקו האחורי. פשוט כלום.
ומהספסל עולים כל מיני חבר׳ה שכנראה לא אמורים להיות בליגה.
ג׳ורג׳ היל, קורקמז..
גם מקסי שמתלהבים ממנו בעיקר נותן אנרגיות.
נדמה לי שיש מקום לשייק מילטון. אולי יהיה עוד נס מקרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 248 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], stambody, דניאל ו 93 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: