סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 11:35 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 248 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פילי אטלנטה
הודעהפורסם: ב' יוני 21, 2021 4:55 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אנחנו בסיום הרבע השלישי, האריס ויאנג ראו רק 3 דקות מנוחה כ"א. אפרופו משחק ההארכה אמש - מעניין אם עוד יקבלו מנוחה.
קרי עם 4 עבירות, וזה יכול להתברר כסופר קריטי לאור הבעייתיות הפוטנציאלית לשחק עם סימונס (גם לו 4 עבירות) את כל הרגע האחרון. מילטון טרם שותף אגב - ענייני הגנה?

אטלנטה במצב מצוין, אין בעיית עבירות (חשוב שיהיה ספייר לתת על סימונס...), וויליאמס וגאלינרי סך הכל ביום התקפי לא רע מהספסל ויוכלו להשתלב לקראת הסיום במקרה הצורך.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 21, 2021 4:58 am 
Hall of Famer

Att כתב:
סימונס והאריס לא מספיק טובים כדי להיות מספרי 2..

אבל מי השחקנים מספר 2-3 בקבוצה הנגדית?
קולינס והוארטר?
לא חושב שפה הבעיה של פילי, אלא שפשוט הספסל שלהם לא מחזיק את הדקות שלו בניגוד לתנופה שהספסל של אטלנטה נותן (לא בולט יתר על המידה היום, אבל כן בשלבים המוקדמים של הסידרה למשל)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 21, 2021 5:04 am 
Hall of Famer

צריך להגיד שלפילי יש את השחקן הטוב ביותר בסידרה, ואת השחקן השלישי הכי טוב בסידרה (למעשה לא כה רחוק מיאנג אולי אפילו, ספציפית בכושר הנוכחי) - סט קארי לא כולל המשחק הזה, עם ממוצע של 4.7 שלשות מוצלחות למשחק ב-60%. זה ממש פסיכי (לא ש-63% לשתי נקודות זה רע במיוחד).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 21, 2021 5:07 am 
Hall of Famer

האריס נוראי הלילה :/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 21, 2021 5:10 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
Att כתב:
סימונס והאריס לא מספיק טובים כדי להיות מספרי 2..

אבל מי השחקנים מספר 2-3 בקבוצה הנגדית?
קולינס והוארטר?
לא חושב שפה הבעיה של פילי, אלא שפשוט הספסל שלהם לא מחזיק את הדקות שלו בניגוד לתנופה שהספסל של אטלנטה נותן (לא בולט יתר על המידה היום, אבל כן בשלבים המוקדמים של הסידרה למשל)

התייחסתי באופן כללי.
לגבי המאצ׳-אפ עם אטלנטה, אני מסכים איתך. אטלנטה קבוצה עמוקה בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 21, 2021 5:17 am 
Hall of Famer

אבל הנה, דקות אחרונות וההתקפה של פילי תקועה לגמרי בלי אף אחד שייצור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 21, 2021 5:24 am 
Hall of Famer

ויאנג מתעורר כצפוי ברבע האחרון, כמו שכתבתי כשהיה קר כקרח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 21, 2021 5:29 am 
Hall of Famer

וואו, איזה פאול טיפשי אחרי שתי דקות של הגנה מצוינת
יש מצב שזה גמר את המשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 21, 2021 5:36 am 
Junior

זהו, זה גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 21, 2021 5:37 am 
Hall of Famer

היה רצף מדהים שסימונס פשוט אימלל את יאנג שוב ושוב
אבל גאלינרי בכמה פעולות גדולות היה שם בכדי להכריע

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 21, 2021 5:37 am 
Senior

ברשימת הדברים המביכים שאפשר להפסיד איתם משחק 7, מהלך הגנתי של דנילו גלינארי נמצא בטופ 10 שלי.

טריי יאנג היה הכי גרוע שאפשר לדמיין היום ואטלנטה ניצחו. זה דיי מרשים/עצוב, תלוי באיזה צד אתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 21, 2021 5:52 am 
Hall of Famer

קרה לסיום 4 הפרש כדור של פילי, מי לא רואה מגרש עד לסיום? הפנומן בעל החדירה האדירה סימונס. מי הועדף? היל, מקסי,הריס,מילטון וקורקמז. יאפ, החבורה הזאת.
סימונס הוא שומר מצויין אבל קונוס בהתקפה ושאתה ממש חייב סל, גם כשלון כמו דוק יודע שיש איזה 8 שחקנים בסגל שלו שיכולים להביא לו את זה.
40 מליון שמביאים אותך לסוף יוני בבית עונה אחרי עונה.
יש לי הרגשה שעוד עונה או שתיים זה נגמר כמו MCW

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 21, 2021 6:40 am 
Senior

Joel Embiid: "I'll be honest. I thought the turning point was when we — I don't know how to say it — is when we had an open shot and we made one free throw..."

קשה לי להאמין שסימונס יישאר בפילי בעונה הבאה. זה ברור שלאמביד נמאס. זה כמובן מתייחס ישירות למהלך שסימונס הסתובב לדאנק חופשי ומסר לתאיבול בתנועה במקום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 21, 2021 7:58 am 
Senior

זה המהלך המדובר. הוא מסר פה. לתאיבול. בתנועה

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 21, 2021 10:28 am 
Junior

אם סימונס היה עולה שם להטבעה, סביר להניח שזה היה סל ואולי אפילו עם עבירה, אבל אתמול במיוחד הוא פשוט פחד לקלוע.

ודרך אגב, פילי הובילה 77-78, כנראה שזה לא עובד אצלה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 21, 2021 12:23 pm 
Hall of Famer

סימונס בסדרה מול ההוקס עם 3 זריקות בלבד מהשדה ברבעים האחרונים ב7 משחקים!!
34 אחוז מקו העונשין בסדרה הזאת נתון מזעזע וצריך לבדוק האם הוא הגרוע בהיסטוריה לסדרת פלייאוף
אבל הלוזר הראשי כמו במקרה עם הקליפרס הוא דוק ריברס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 21, 2021 12:28 pm 
Sophomore

Att כתב:
ido כתב:
אטלנטה מחזיקים מעמד ויקחו את זה.

פילי תנצח את הסדרה בחמישה או שישה.

אתה עדיין חושב כך?

אז אני כבר לא חושב כך :ny_tik:

אוכל פה בצניעות כובע גדול לגבי אטלנטה. לא החזקתי מהם בשום שלב, לכלכתי עליהם הרבה בשנתיים האחרונות, והנה הם בגמר המזרח.
אני עדיין חושב שפילי קבוצה יותר טובה והייתה אמורה לקחת את זה. בדק' מסוימות לאורך המשחקים הגודל והפיזיות של פילי גרמו לזה להראות כמו משחק של בוגרים מול נוער (בפרט סימונס על יאנג). אבל משהו שם תקוע, יש שם בעיה מנטלית. הקריסות החוזרות לאורך הסדרה, הטעויות בדק' ההכרעה של הסדרה.
הרבה כבוד לאטלנטה שלא נשברו בשום שלב. מקמילן עם עבודה נהדרת שם. אם חלוקת הפרסים הייתה מתחשבת בפלייאוף, הוא מאמן העונה בפער (עם ציון לשבח למונטי ויליאמס בסאנס). גאלו היה מעולה מהספסל כל הסדרה, קולינס עם חוסר יציבות מסוים אבל בסה"כ העלה מאוד את המניה שלו לקראת הפרי-אייג'נסי. הוארטר לפרקים נראה כמו שחקן שלא שייך לרמה, לפרקים קיבל החלטות גדולות, ובסוף היה המצטיין של משחק 7. מי שדווקא לא היה בכלל בעניינים זה בוגדן (הבנתי שסוחב פציעה בברך).

ויאנג? קשה לי עם שחקן שזורק כל כך הרבה (וזריקות מזעזעות) באחוזים כל כך רעים. 29 נק' למשחק ב-39% מהשדה ו-32% מהשלוש. 9 זריקות מחוץ לקשת למשחק, כמעט 23 זריקות מהשדה. מבין השחקנים המשמעותיים, רק בוגדן עם %efg נמוך משל יאנג, בשתי הקבוצות (וגם היל, היל, גרין, מקסי וטוני סנל שהחטיא את כל 7 הזריקות שלו בסדרה). בנוסף, הסייז שלו יחד עם העובדה שהוא לא מהיר במיוחד ולא אתלטי, הופכים אותו לעציר באופן יחסי לגארד כוכב שקולע כל כך הרבה. בדק' הסיום הוא לא היה מסוגל לשחרר זריקה מול ההגנה של סימונס, בקושי מסירה, וכדרר עצמו יותר מדי פעמים לתוך מלכודות.
הדבר הכי גדול ביאנג זה הבטחון העצמי שלו. מדהים אותי ששחקן שקולע באחוזים כל כך רעים לא חושב פעמיים לפני שהוא מעיף שלשות מעשרה מטרים, אבל הוא עושה את זה ומעבר לעובדה שזה נכנס מדי פעם - זה מאתגר את ההגנה. וכשהוא מתעסק בניהול המשחק ולא במשחקי אגו, הוא בהחלט רכז טוב ועוזר לאחרים להגיע למצבים נוחים (11 אסיסטים למשחק). צריך עוד להתבגר ולהפסיק עם השטויות. עדיין, אני חושב שהוא משמעותית פחות טוב מסטף או לילארד אותם הוא לכאורה מזכיר. והתקרה שלו נמוכה מאיפה שהם נמצאים. אני, באופן אישי, לוקח לפניו הרבה גארדים עם מספרים פחות מרשימים.

לסיכום, כנראה שקצת צניעות לא תזיק :ne_vi_del:

לפחות ההימור הראשון שלי לפלייאוף זה עדיין בחיים (המנצחת בין הבאקס להיט לוקחת את המזרח) :men:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 21, 2021 12:36 pm 
מנהל פורום

Yuval כתב:
ברשימת הדברים המביכים שאפשר להפסיד איתם משחק 7, מהלך הגנתי של דנילו גלינארי נמצא בטופ 10 שלי.

טריי יאנג היה הכי גרוע שאפשר לדמיין היום ואטלנטה ניצחו. זה דיי מרשים/עצוב, תלוי באיזה צד אתה.

גם החבר בוגדן לבית בוגדנוביץ לא היה במיטבו
הרטר וגלינרי עשו את רוב העבודה ..אז למי ניתן את הפרחים?
אני מניח שמקמילן הוא המועמד הראוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 21, 2021 2:09 pm 
Hall of Famer

ido כתב:
קולינס עם חוסר יציבות מסוים אבל בסה"כ העלה מאוד את המניה שלו לקראת הפרי-אייג'נסי.

זאת סוגיה מעניינת
אטלנטה הציעה לו בתחילת השנה חוזה נאה למדי (כמדומני 72M ל-4 שנים) והוא סירב.
אני לא חושב שהמעמד היחסי שלו בתוך אטלנטה צמח בשנה זו (ירד במספרים, שזה די מובן כי קאפלה נכנס לואקום שהיה שם אשתקד בצבע).
כרגע אני לא רואה מבחינתם סיבה להניח שדווקא הוא השחקן לפתוח עבורו את הכיס עם חוזה גדול וארוך (לצד טרה יאנג כמובן), ולא הוארטר שמסיים עוד שנה, או האנטר (ורדיש?) עוד שנתיים.
גם לאוקונגו בשנה הבאה "מגיעות" יותר מ-12 הדקות למשחק שקיבל השנה. בפלייאוף אגב שניהם חסמו את אותה כמות זריקות, כאשר אוקונגו משחק רבע מהדקות של קולינס.

רוצה לומר - במקומם אני כנראה מוותר עליו (אלא אם יבקש חוזה נמוך מהצפוי), מנסה להשאיר את לו וויליאמס, מנסה לשלב שחקן נוסף מבחירה 20 שתהיה להם ברוטציה, וכמובן בודק עסקאות מזדמנות להשגת איזה אולסטאר כזה או אחר (רצוי בעמדות 3-4, "כתחליף לקולינס").

אפרופו יאנג, הוא שותף להישג שדונצ'יץ' טרם הגיע אליו - להעיף קבוצה ברמה של פילי בפלייאוף. נכון שדונצ'יץ' משחק במערב ועם קבוצה שחקנים אחרת, ונתן סדרות הירואיות - אבל בשורה התחתונה בינתיים זה "0-1" ליאנג בהישג קבוצתי משמעותי.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 21, 2021 3:14 pm 
Senior

אתה מוותר עליו? כלומר פשוט נותן לו ללכת? שחקן צעיר, שהוא אולי השחקן השני/השלישי הכי טוב של הקבוצה שהגיע לפחות לגמר המזרח?
המצב של אטלנטה מול קולינס לא קל, כי בסופו של דבר גם אם הם שומרים על כל הסגל, אני בכלל לא בטוח שהם קונטנדרים בעונה הבאה (למרות שהעונה הזו היא הוכחה לכמה ההגדרה הזו שרירותית), וקולינס כשחקן חופשי מוגבל ייקבל הצעות גבוהות מאוד, אולי גבוהות מדי. אבל לתת לו ללכת תמורת כלום מרגיש קצת קיצוני.
יהיה מעניין לראות מה יקרה עם זה, ומאוד יכול להיות שהפלייאוף הזה, האובראצ'יברי משהו שלהם, יתנקם בהם קצת עם החוזה הזה (בדיוק כמו שמילווקי עלולים להתקע עם קואץ' באד בזכות הפציעות של ברוקלין), אבל אני מניח שהם עשויים לחיות בשלום עם ריצה לגמר תמורת חוזה מוגזם לקולינס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 21, 2021 3:32 pm 
Senior

ואם כבר, מה הסיקסרס עושים עם סימונס עכשיו?
הוא פרס היטב על השולחן את הקונפליקט המהלך שהוא, בפלייאוף הזה.
הוא נתן הגנה נהדרת על יאנג, אבל הדעיכה ההתקפית שלו הזויה, אני באמת לא נצליח להבין איך הוא הגיע למצב שהוא כזה נון-פאקטור התקפי עם נתונים כאלו, הוא בכיף יכול להגיע לאיזור ה17-18 נק' למשחק אם הוא רק ינסה, למרות שאין לו קליעה מבחוץ ומה שעובר עליו מהעונשין.
האיש משחק לרוחב.

הערך שלו ברצפה עכשיו, לי אין ספק שהם צריכים להעביר אותו, אבל מה הם כבר יקבלו תמורתו? פורטלנד ייקחו טרייד שלו על מקולום אחד על אחד? טיילר הירו ודאנקן רובינסון? זאק לאוין? כמה כבר טורונטו צריכה להוסיף מעבר לפרד ואן וליט כדי להשיג את סימונס כרגע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 21, 2021 3:36 pm 
Senior

שמעתי רעיון מעניין לטרייד: סימונס + שונות תמורת לילארד
לבלייזרס יש מספיק קליעה מבחוץ כדי לחפות על האין-קליעה של סימונס ולסיקסרס יש מספיק מגינים כדי לחפות על האין-הגנה של ליליארד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 21, 2021 3:38 pm 
Junior

stavs כתב:
ואם כבר, מה הסיקסרס עושים עם סימונס עכשיו?
הוא פרס היטב על השולחן את הקונפליקט המהלך שהוא, בפלייאוף הזה.
הוא נתן הגנה נהדרת על יאנג, אבל הדעיכה ההתקפית שלו הזויה, אני באמת לא נצליח להבין איך הוא הגיע למצב שהוא כזה נון-פאקטור התקפי עם נתונים כאלו, הוא בכיף יכול להגיע לאיזור ה17-18 נק' למשחק אם הוא רק ינסה, למרות שאין לו קליעה מבחוץ ומה שעובר עליו מהעונשין.
האיש משחק לרוחב.

הערך שלו ברצפה עכשיו, לי אין ספק שהם צריכים להעביר אותו, אבל מה הם כבר יקבלו תמורתו? פורטלנד ייקחו טרייד שלו על מקולום אחד על אחד? טיילר הירו ודאנקן רובינסון? זאק לאוין? כמה כבר טורונטו צריכה להוסיף מעבר לפרד ואן וליט כדי להשיג את סימונס כרגע?

לדעתי הערך שלו הרבה יותר גבוה מכל מה שכתבת, כל הקבוצות האחרות ייקחו לגמרי את הטריידים האלה. סביר מאד שבסיטואציה שונה הוא יכול לעשות סוויץ' ואז הוא אחד השחקנים המבטיחים בליגה. מעבר להגנה שלו, רק בשנה שעברה הוא היה all NBA.
הייתי מת שהוא יגיע לבוסטון. בזמנו היה קמפיין של ביל סימונס אבל הסלטיקס קיבלו רק את הבחירה ה-3 (מהנטס) ולקחו את בראון. אולי מזל, לא חושב שהיום הסלטיקס היו עושים טרייד של בראון על סימונס. אבל אם פילי מסכימה לחבילה של טריסטן תומפסון, סמארט ועוד בחירת דראפט, לגמרי הייתי לוקח את זה אם הייתי סטיבנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 21, 2021 3:39 pm 
Junior

תומר כתב:
לבלייזרס יש מספיק קליעה מבחוץ כדי לחפות על האין-קליעה של סימונס ולסיקסרס יש מספיק מגינים כדי לחפות על האין-הגנה של ליליארד

למה שהבלייזרס יסכימו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 21, 2021 3:43 pm 
Sophomore

תומר כתב:

חחחחחחח

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 248 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: דניאל ו 51 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: