Att כתב:
ido כתב:
אטלנטה מחזיקים מעמד ויקחו את זה.
פילי תנצח את הסדרה בחמישה או שישה.
אתה עדיין חושב כך?
אז אני כבר לא חושב כך
אוכל פה בצניעות כובע גדול לגבי אטלנטה. לא החזקתי מהם בשום שלב, לכלכתי עליהם הרבה בשנתיים האחרונות, והנה הם בגמר המזרח.
אני עדיין חושב שפילי קבוצה יותר טובה והייתה אמורה לקחת את זה. בדק' מסוימות לאורך המשחקים הגודל והפיזיות של פילי גרמו לזה להראות כמו משחק של בוגרים מול נוער (בפרט סימונס על יאנג). אבל משהו שם תקוע, יש שם בעיה מנטלית. הקריסות החוזרות לאורך הסדרה, הטעויות בדק' ההכרעה של הסדרה.
הרבה כבוד לאטלנטה שלא נשברו בשום שלב. מקמילן עם עבודה נהדרת שם. אם חלוקת הפרסים הייתה מתחשבת בפלייאוף, הוא מאמן העונה בפער (עם ציון לשבח למונטי ויליאמס בסאנס). גאלו היה מעולה מהספסל כל הסדרה, קולינס עם חוסר יציבות מסוים אבל בסה"כ העלה מאוד את המניה שלו לקראת הפרי-אייג'נסי. הוארטר לפרקים נראה כמו שחקן שלא שייך לרמה, לפרקים קיבל החלטות גדולות, ובסוף היה המצטיין של משחק 7. מי שדווקא לא היה בכלל בעניינים זה בוגדן (הבנתי שסוחב פציעה בברך).
ויאנג? קשה לי עם שחקן שזורק כל כך הרבה (וזריקות מזעזעות) באחוזים כל כך רעים. 29 נק' למשחק ב-39% מהשדה ו-32% מהשלוש. 9 זריקות מחוץ לקשת למשחק, כמעט 23 זריקות מהשדה. מבין השחקנים המשמעותיים, רק בוגדן עם %efg נמוך משל יאנג, בשתי הקבוצות (וגם היל, היל, גרין, מקסי וטוני סנל שהחטיא את כל 7 הזריקות שלו בסדרה). בנוסף, הסייז שלו יחד עם העובדה שהוא לא מהיר במיוחד ולא אתלטי, הופכים אותו לעציר באופן יחסי לגארד כוכב שקולע כל כך הרבה. בדק' הסיום הוא לא היה מסוגל לשחרר זריקה מול ההגנה של סימונס, בקושי מסירה, וכדרר עצמו יותר מדי פעמים לתוך מלכודות.
הדבר הכי גדול ביאנג זה הבטחון העצמי שלו. מדהים אותי ששחקן שקולע באחוזים כל כך רעים לא חושב פעמיים לפני שהוא מעיף שלשות מעשרה מטרים, אבל הוא עושה את זה ומעבר לעובדה שזה נכנס מדי פעם - זה מאתגר את ההגנה. וכשהוא מתעסק בניהול המשחק ולא במשחקי אגו, הוא בהחלט רכז טוב ועוזר לאחרים להגיע למצבים נוחים (11 אסיסטים למשחק). צריך עוד להתבגר ולהפסיק עם השטויות. עדיין, אני חושב שהוא משמעותית פחות טוב מסטף או לילארד אותם הוא לכאורה מזכיר. והתקרה שלו נמוכה מאיפה שהם נמצאים. אני, באופן אישי, לוקח לפניו הרבה גארדים עם מספרים פחות מרשימים.
לסיכום, כנראה שקצת צניעות לא תזיק
לפחות ההימור הראשון שלי לפלייאוף זה עדיין בחיים (המנצחת בין הבאקס להיט לוקחת את המזרח)