סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 11:08 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 248 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פילי אטלנטה
הודעהפורסם: ב' יוני 21, 2021 3:48 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
stavs כתב:
אתה מוותר עליו? כלומר פשוט נותן לו ללכת? שחקן צעיר, שהוא אולי השחקן השני/השלישי הכי טוב של הקבוצה שהגיע לפחות לגמר המזרח?
המצב של אטלנטה מול קולינס לא קל, כי בסופו של דבר גם אם הם שומרים על כל הסגל, אני בכלל לא בטוח שהם קונטנדרים בעונה הבאה (למרות שהעונה הזו היא הוכחה לכמה ההגדרה הזו שרירותית), וקולינס כשחקן חופשי מוגבל ייקבל הצעות גבוהות מאוד, אולי גבוהות מדי. אבל לתת לו ללכת תמורת כלום מרגיש קצת קיצוני.
יהיה מעניין לראות מה יקרה עם זה, ומאוד יכול להיות שהפלייאוף הזה, האובראצ'יברי משהו שלהם, יתנקם בהם קצת עם החוזה הזה (בדיוק כמו שמילווקי עלולים להתקע עם קואץ' באד בזכות הפציעות של ברוקלין), אבל אני מניח שהם עשויים לחיות בשלום עם ריצה לגמר תמורת חוזה מוגזם לקולינס.

הוא שחקן צעיר וטוב, אבל לא הכי צעיר, ולא הכי מבטיח בקבוצה (אני מסכים שבקבוצה אחרת שבה הוא "הכוח עולה" היחיד - העניינים היו נראים אחרת, ואפילו היו ממש בונים סביבו).
היותו ה"שחקן השני/שלישי הכי טוב של הקבוצה" זה אולי נכון טכנית (ואולי לא), אבל קאפלה חשוב להם הרבה יותר בעיניי, ובפלייאוף 6 שחקנים (כולל קולינס וקאפלה) קולעים בממוצע 10-14 נקודות למשחק, אז אין פה איזה משהו מובהק לטובתו.
אני אגב חושב שסביר מאוד שהם לא יהיו "קונטנדרים של ממש" בשנה הבאה (איתו או בלעדיו), רק שבתפיסה שלי זה בסדר גמור, וקבוצה שהייתה מהגרועות בליגה רק בשנה שעברה "לא חייבת" כבר לטוס עד למעלה ולהתחייב על חוזה כבד שכזה (כאשר גם ככה סיכוייה יהיו נמוכים למדי).
עקרונית אין בעיה כה גדולה לשלם לשחקן ספציפי "קצת יותר מדי" (עד כמה שזה מוגדר), אבל לשים כעת נניח 20-25M לעונה עבור קולינס כפול 4-5 שנים, ולאחר מכן למשל בין היתר בעקבות זה לא להאריך להוארטר בקיץ העוקב (סתם לצורך הדיון - סדר גודל של 15M לעונה, לא שניתן באמת "לנחש" זאת כעת) עקב העובדה שכבר יהיה יהיו להם 5 חוזים כבדים צפויים בעונת 22-23 (יאנג, קולינס כאמור, גאלינרי, בוגדנוביץ', קאפלה) - זה קצת "יצא שכרו בהפסדו". קיץ אחרי אמנם גאלינרי וקאפלה מסיימים חוזים, אבל שוב תהיה נקודת החלטה מבנית נוספת לגבי האנטר ורדיש (שאני לא רואה טיעון מדוע לקראת סוף חוזה הרוקי שלהם ה"פרופיל" שלהם ייראה כנחות מאשר קולינס של היום).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 21, 2021 3:56 pm 
Senior

דניאל כתב:
תומר כתב:
שמעתי רעיון מעניין לטרייד: סימונס + שונות תמורת לילארד
לבלייזרס יש מספיק קליעה מבחוץ כדי לחפות על האין-קליעה של סימונס ולסיקסרס יש מספיק מגינים כדי לחפות על האין-הגנה של ליליארד

למה שהבלייזרס יסכימו?

למה שיסכימו? כי יש להם מספיק כוח אש וכי בלי לחזק את ההגנה שלהם הם כנראה לא יהפכו לקונטנדרית וכי ליליארד הוא כוכב בשיא הערך שלו וסימונס עוד יכול להתפתח
ההחלפה היא לא אחד מול אחד אלא (נניח) בתוספת של שחקן כמו גרין או שילוב של תייבול וריד או משהו כזה.
לא בדקתי ייתכנות פיננסית אבל אלו שתי קבוצות שנראה לי שלא הולכות לשום מקום בלי טלטלה משמעותית בסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 21, 2021 4:00 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
ואם כבר, מה הסיקסרס עושים עם סימונס עכשיו?
הוא פרס היטב על השולחן את הקונפליקט המהלך שהוא, בפלייאוף הזה.
הוא נתן הגנה נהדרת על יאנג, אבל הדעיכה ההתקפית שלו הזויה, אני באמת לא נצליח להבין איך הוא הגיע למצב שהוא כזה נון-פאקטור התקפי עם נתונים כאלו, הוא בכיף יכול להגיע לאיזור ה17-18 נק' למשחק אם הוא רק ינסה, למרות שאין לו קליעה מבחוץ ומה שעובר עליו מהעונשין.
האיש משחק לרוחב.

הערך שלו ברצפה עכשיו, לי אין ספק שהם צריכים להעביר אותו, אבל מה הם כבר יקבלו תמורתו? פורטלנד ייקחו טרייד שלו על מקולום אחד על אחד? טיילר הירו ודאנקן רובינסון? זאק לאוין? כמה כבר טורונטו צריכה להוסיף מעבר לפרד ואן וליט כדי להשיג את סימונס כרגע?

מהלך הקריירה שלו עד עכשיו מזכיר לי במשהו את הקריירה של אנדרה איגואדלה. גם איגי התחיל כשחקן התקפי מוגבל (אפילו יותר מסימונס) עם אתלטיות אדירה והגנה מצוינת, הפך תוך שנתיים לשחקן של כמעט 20 נק' למשחק ואז במקום להמשיך להתפתח התחיל לסגת התקפית החל מהעונה הרביעית או החמישית ודישדש את כל החצי השני של הקריירה שלו עם ממוצע חד-ספרתי בנקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 21, 2021 4:01 pm 
Senior

אני לא רואה מצב שפורטלנד ייקחו טרייד כזה הם לא מצרפים לסימונס לפחות 2 בחירות סיבוב ראשון וכנראה שגם איזה טייריס מקסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 21, 2021 4:36 pm 
מנהל פורום

לילארד משמיע קולות שבא לו קונטנדרית
אולי זה יאלץ את פורטלנד להתגמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 21, 2021 5:08 pm 
Sophomore

סימונס היום לא שווה אפילו חצי מקולום.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 21, 2021 8:07 pm 
Hall of Famer

אני מנסה להיזכר בתופעה כזו כמו של סימונס ואני באמת מתקשה.
כלומר, ראינו כבר נגרים בעבר. ראינו גם גארדים שלא קולעים טוב.
אבל שחקן בקליבר הזה שאשכרה מפחד לזרוק לסל? זה די חסר תקדים. על אחת כמה וכמה שיש לו יתרונות פיזיים מובהקים על היריבים שלו. כלומר, הוא בקלות יכול לעלות לג'אמפ מכל בלטה במגרש בלי שמישהו יוכל להפריע לו.
זה גם מוביל לתהות איך זה נראה בגילאים מוקדמים יותר, כי מטבע הדברים, בקבוצות ילדים/נוער, הכוכב קולע את רוב הנקודות וגם זורק את רוב הזריקות.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 21, 2021 8:23 pm 
Hall of Famer

במישור אחר, איפה Mook ? :roll: עד שהחבר'ה שלו מגיעים לפלייאוף, הבחור נעלם. מתגעגע לפרשנות הצבעונית שלו. אחד שתמיד כתב הודעות לפי מראה עיניים ופחות טבלאות אקסל והשוואות סטטיסטיות.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 21, 2021 8:47 pm 
Junior

דניאל כתב:
stavs כתב:
הוא נתן הגנה נהדרת על יאנג, אבל הדעיכה ההתקפית שלו הזויה, אני באמת לא נצליח להבין איך הוא הגיע למצב שהוא כזה נון-פאקטור התקפי עם נתונים כאלו, הוא בכיף יכול להגיע לאיזור ה17-18 נק' למשחק אם הוא רק ינסה, למרות שאין לו קליעה מבחוץ ומה שעובר עליו מהעונשין.
האיש משחק לרוחב.

הערך שלו ברצפה עכשיו, לי אין ספק שהם צריכים להעביר אותו, אבל מה הם כבר יקבלו תמורתו? פורטלנד ייקחו טרייד שלו על מקולום אחד על אחד? טיילר הירו ודאנקן רובינסון? זאק לאוין? כמה כבר טורונטו צריכה להוסיף מעבר לפרד ואן וליט כדי להשיג את סימונס כרגע?

לדעתי הערך שלו הרבה יותר גבוה מכל מה שכתבת, כל הקבוצות האחרות ייקחו לגמרי את הטריידים האלה. סביר מאד שבסיטואציה שונה הוא יכול לעשות סוויץ' ואז הוא אחד השחקנים המבטיחים בליגה. מעבר להגנה שלו, רק בשנה שעברה הוא היה all NBA.
הייתי מת שהוא יגיע לבוסטון. בזמנו היה קמפיין של ביל סימונס אבל הסלטיקס קיבלו רק את הבחירה ה-3 (מהנטס) ולקחו את בראון. אולי מזל, לא חושב שהיום הסלטיקס היו עושים טרייד של בראון על סימונס. אבל אם פילי מסכימה לחבילה של טריסטן תומפסון, סמארט ועוד בחירת דראפט, לגמרי הייתי לוקח את זה אם הייתי סטיבנס.

הערך שלו הרבה יותר גבוה ממקולום או ונפליט אבל אתה מציע סמארט ובחירה?
אוהד בוסטון במקרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 21, 2021 11:36 pm 
Sophomore

אחת מהסיבות לדעתי שפילי לא זכו באליפות זה ג'ורג' היל.
הבן אדם מנחוס רציני.
מצהיר שהוא רוצה להיות בקבוצה שרוצה לקחת אליפות.
היה כבר ב 4 מועמדות מובהקות (אם לא מחשיבים את אינדיאנה של 13-14), וכלום . . .
סן אנטוניו, קליבלנד, מילווקי, פילדלפיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 3:25 am 
Hall of Famer

הייתי אומר שהיעד לטרייד של סימונס צריך להיות קבוצה לא חזקה - שם הוא יוכל "להלהיב פרנצ'ייז" עם התכונות הטובות שלו ולהריץ קבוצה נטולת לחץ אולי להווה ולעתיד קצת טוב יותר. בקבוצה שאינה אמורה לרוץ רחוק בפלייאוף - ממילא החסרונות של "הגנה טקטית" כנגדו, עבירות מכוונות וכו' - מתגמדות.
עדיף מן הסתם קבוצה שכעת "מחפשת את עצמה", וכן תרצה שינוי בדמותו.

כמה רעיונות שאני סתם זורק:
ראש בראש תמורת סיאקם (בהנחה שלאורי לא ממשיך, אז זה אפילו make sense מבחינת טורונטו להביא את סימונס ולפנות יותר מקום לבושה בעמדה 4)
ראש בראש תמורת דיאנג'לו ראסל - דווקא מינסוטה אולי כן צריכה שחקן שלא זורק ועושה דברים אחרים טוב...
(טכנית אפשר גם תמורת ביזלי ורוביו כחוזה נגמר, אבל זה פחות "מושך אותי")

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 4:29 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
הייתי אומר שהיעד לטרייד של סימונס צריך להיות קבוצה לא חזקה - שם הוא יוכל "להלהיב פרנצ'ייז" עם התכונות הטובות שלו ולהריץ קבוצה נטולת לחץ אולי להווה ולעתיד קצת טוב יותר. בקבוצה שאינה אמורה לרוץ רחוק בפלייאוף - ממילא החסרונות של "הגנה טקטית" כנגדו, עבירות מכוונות וכו' - מתגמדות.
עדיף מן הסתם קבוצה שכעת "מחפשת את עצמה", וכן תרצה שינוי בדמותו.

כמה רעיונות שאני סתם זורק:
ראש בראש תמורת סיאקם (בהנחה שלאורי לא ממשיך, אז זה אפילו make sense מבחינת טורונטו להביא את סימונס ולפנות יותר מקום לבושה בעמדה 4)
ראש בראש תמורת דיאנג'לו ראסל - דווקא מינסוטה אולי כן צריכה שחקן שלא זורק ועושה דברים אחרים טוב...
(טכנית אפשר גם תמורת ביזלי ורוביו כחוזה נגמר, אבל זה פחות "מושך אותי")

זה רק מראה כמה הערך של סימונס בקאנטים
ואיך הוא צלל בעונות האחרונות
:roll:

לעשות טרייד עכשיו זה די ביזיון ברמת הניהול של פילי
סימונס אולי לא יהיה השחקן הכי גדול בדראפט שלו אבל הוא עדיין היה בחירה נכונה למדי
כי אפשר היה לשלוח אותו בטרייד כמעט בכל רגע בשנים האחרונות ולהשיג המוןןן
אני די משוכנע שעם הינקי הוא כבר מזמן לא היה בקבוצה..

בנקודת הזמן הזו אני לא בטוח שטרייד יהיה הכי חכם :/
אולי שווה לנסות איכשהו להחיות את האפסייד של סימונס ולהתקרב אליו
מה שמרתיח הוא שבקיץ הוא קולע לו בשטף המשחק
ושום דבר מזה לא מתרגם לעונה הסדירה ולפלייאוף

ומשום מה אף אחד לא חושב לעבוד איתו על זה. הוא עבד עם אח שלו או בן דוד שלו או משהו הזוי אחר.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ג' יוני 22, 2021 4:35 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 4:34 am 
Hall of Famer

עזבו, אני לא מבין איך הוא לא חודר בדרך לעשרים נקודות או לפחות 15 במשחק משמעותי. אנמיות לא ברורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 4:36 am 
Hall of Famer

אין ספק שיש גם פן פסיכולוגי כאן.
כשסימונס במצב של ״לתקוף״ הוא בהחלט מסוגל לחבר משחקים טובים התקפית
למרות מגבלת הקליעה שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 4:57 am 
Hall of Famer

דניאל כתב:
stavs כתב:
האיש משחק לרוחב.

לדעתי הערך שלו הרבה יותר גבוה מכל מה שכתבת, כל הקבוצות האחרות ייקחו לגמרי את הטריידים האלה. סביר מאד שבסיטואציה שונה הוא יכול לעשות סוויץ' ואז הוא אחד השחקנים המבטיחים בליגה. מעבר להגנה שלו, רק בשנה שעברה הוא היה all NBA.
הייתי מת שהוא יגיע לבוסטון. בזמנו היה קמפיין של ביל סימונס אבל הסלטיקס קיבלו רק את הבחירה ה-3 (מהנטס) ולקחו את בראון. אולי מזל, לא חושב שהיום הסלטיקס היו עושים טרייד של בראון על סימונס. אבל אם פילי מסכימה לחבילה של טריסטן תומפסון, סמארט ועוד בחירת דראפט, לגמרי הייתי לוקח את זה אם הייתי סטיבנס.

אתה מתכוון סימונס פלוס בחירה עבור סמרט. סמרט הוא השחקן הטוב מבין השניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 4:59 am 
Hall of Famer

סמארט הוא לא שחקן יותר טוב מסימונס בעיניי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 5:06 am 
Hall of Famer

סימונס פלוס סת' בתמורה לדריימונד, זה הערך והוא מתאים לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 5:48 am 
Hall of Famer

דריימונד גרין?
נובמת

פילי מנתקת את הטלפון, מתקשרת שוב ומנתקת שוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 9:51 am 
Hall of Famer

בינתיים דיבורים שאולי סימונס יוותר על האולימפיאדה כדי לעבוד על הקליעה בצורה רצינית

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 9:59 am 
Hall of Famer

אני חושב שמעל לכל פילי לא הייתה יצירתית, או יותר מדי יצירתית עם סימונס. כשסימונס יצא לדראפט הדיבור היה על קומבו פורוורד. בקולג' הוא שיחק בשתי עמדות הפורוורד. ההשוואות שאני ראיתי שעשו לסימונס היו ללברון ג'יימס או ללאמר אודום. פילי החליטו להתחכם והלכו איתו עד הסוף כרכז. החסרונות שהשנה בפוקוס לא חדשים. הם צצו גם בפלייאופים הקודמים. למרות זאת פילי מעולם לא ניסו משהו אחר.
עוד דבר, סימן השאלה הגדול ביותר על סימונס היה האופי שלו. 2 דגלים אדומים התגלו בקולג'. אחד היה חוסר מאמץ. ככל שהעונה נמשכה המאמץ בהגנה ירד והכי חמור, גם במשחקים הקריטיים, שקבעו האם LSU תעלה לטורניר המכללות לא נראה שוני במאמץ. רק כדי להשלים את התמונה, באופן מפתיע LSU לא הגיע לטורניר המכללות (מבחינת כישרון הם היו צריכים להגיע). הדגל השני שאיתו פילי כרגע מתמודדת, הוא שככל שהעונה התמשכה, היריבות למדו את הטקטיקה ההגנתית מול סימונס. תן לו מטר, בעצם 3 מטרים. שיזרוק. סימונס לא הצליח להסתגל אז וגם לא בקריירת האן.בי.איי שלו. יותר גרוע מכך, בקולג' היה נראה שככל שהמעמד יותר יותר משמעותי, סימונס פחות ופחות העז. זה התפוצץ כמובן בצורה המכוערת ביותר עם ההאשמה של אמביד, על המסירה של סימונס 3 ומשהו דקות לסוף משחק 7 במקום ללכת על דאנק.

אני חושב שסימונס באמת כישרון מיוחד. כשפילי בחרו בו הם הלכו על הפיתרון הלא קונבנציונלי וזה ראוי להערכה. אבל כשאתה הולך יצירתי אתה צריך כל הזמן לבדוק את עצמך. גם הת'אנדר/סוניקס ניסו את דוראנט בעמדת השוטינג גארד. הם הפיקו מסקנות ונטשו את הניסוי. נראה שפילי לא רק שלא הפיקו מסקנות, הם מעולם לא טרחו לבדוק האם יש מסקנות. אני דווקא חושב שההשוואה ללאמר אודום מאד הגיונית. ולפני שאנשים יחשבו שמדובר בערכת חוסר של כישרון, אני רוצה שנחשוב על לאמר אודום מחוייב, ללא סמים, ללא אלכוהול (ללא קרדשיאנס). ללאמר אודום היה את כל הכישרון להפוך לכוכב עצום. האופי עצר אותו. מאחר ונראה שבן סימונס ב-4 עונות אן.בי.איי לא באמת הלך קדימה עם המשחק שלו, אז כנראה גם האופי עוצר את סימונס.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 10:23 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Att כתב:
זה רק מראה כמה הערך של סימונס בקאנטים
ואיך הוא צלל בעונות האחרונות
:roll:

לעשות טרייד עכשיו זה די ביזיון ברמת הניהול של פילי
סימונס אולי לא יהיה השחקן הכי גדול בדראפט שלו אבל הוא עדיין היה בחירה נכונה למדי
כי אפשר היה לשלוח אותו בטרייד כמעט בכל רגע בשנים האחרונות ולהשיג המוןןן
אני די משוכנע שעם הינקי הוא כבר מזמן לא היה בקבוצה..

בנקודת הזמן הזו אני לא בטוח שטרייד יהיה הכי חכם :/
אולי שווה לנסות איכשהו להחיות את האפסייד של סימונס ולהתקרב אליו
מה שמרתיח הוא שבקיץ הוא קולע לו בשטף המשחק
ושום דבר מזה לא מתרגם לעונה הסדירה ולפלייאוף

ומשום מה אף אחד לא חושב לעבוד איתו על זה. הוא עבד עם אח שלו או בן דוד שלו או משהו הזוי אחר.

אתה חושב? :du_ma_et:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 10:41 am 
Hall of Famer

אני בטוח שהוא לא היה בקבוצה. השאלה הגדולה אם ברגע שהינקי היה רואה שפילי מצליחים להיות בתמונת הפלייאוף הוא לא היה מעיף את אמביד תמורת זכות להחליף בחירת דראפט מוגנת טופ 3 ל-7 שנים ועוד מספר לא מוגבל של בחירות סיבוב שני.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 10:43 am 
Junior

אני חושב שזה די ברור שהסיפור של סימונס הוא ברובו פסיכולוגי.
עונה ראשונה : 70.7% מהעונשין בפלייאוף על 5.8 זריקות .
עונה שניה : 57.5% מהעונשין בפלייאוף על 3.3 זריקות
העונה הנוכחית : 34.2% מהעונשין על 6.1 זריקות.
בעונה הסדירה הוא די יציב על 60-62 אחוז בשלושת העונות האחרונות.

אין ספק מהמספרים פה שסימונס הוא קלעי עונשין מחורבן, נקודה.
בנוסף אין ספק שהוא פיתח לחץ מטורף מזריקות העונשין שגרם לו בפלייאוף לצלילה לא מוסברת ביחס ליכולות הרגילות שלו (שהן כאמור גרועות אבל לא ברמת 34 אחוז).

זו תופעה שראינו אותה בארץ אצל שחקנים כמו ליאור אליהו נגיד, שחקן שהיה סביב ה60%+ מהעונשין בחצי הראשן של הקריירה הפך לשחקן של מתחת ל50% (והגיע ב2 העונות האחרונות ל25% ו27%! פסיכי לגמרי...).

כל הסיפור הזה מייצר כדור שלג שגורם לסימונס להמנע מהכדור בדקות ההכרעה (אם הוא על המגרש) והשיא היה עם הדאנק הפנוי שנגמר בהוצאת כדור (כנראה מחשש שיעשו עליו עבירה הוא נפטר מהר מהכדור).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 12:40 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
אני חושב שמעל לכל פילי לא הייתה יצירתית, או יותר מדי יצירתית עם סימונס. כשסימונס יצא לדראפט הדיבור היה על קומבו פורוורד. בקולג' הוא שיחק בשתי עמדות הפורוורד. ההשוואות שאני ראיתי שעשו לסימונס היו ללברון ג'יימס או ללאמר אודום. פילי החליטו להתחכם והלכו איתו עד הסוף כרכז. החסרונות שהשנה בפוקוס לא חדשים. הם צצו גם בפלייאופים הקודמים. למרות זאת פילי מעולם לא ניסו משהו אחר.
עוד דבר, סימן השאלה הגדול ביותר על סימונס היה האופי שלו. 2 דגלים אדומים התגלו בקולג'. אחד היה חוסר מאמץ. ככל שהעונה נמשכה המאמץ בהגנה ירד והכי חמור, גם במשחקים הקריטיים, שקבעו האם LSU תעלה לטורניר המכללות לא נראה שוני במאמץ. רק כדי להשלים את התמונה, באופן מפתיע LSU לא הגיע לטורניר המכללות (מבחינת כישרון הם היו צריכים להגיע). הדגל השני שאיתו פילי כרגע מתמודדת, הוא שככל שהעונה התמשכה, היריבות למדו את הטקטיקה ההגנתית מול סימונס. תן לו מטר, בעצם 3 מטרים. שיזרוק. סימונס לא הצליח להסתגל אז וגם לא בקריירת האן.בי.איי שלו. יותר גרוע מכך, בקולג' היה נראה שככל שהמעמד יותר יותר משמעותי, סימונס פחות ופחות העז. זה התפוצץ כמובן בצורה המכוערת ביותר עם ההאשמה של אמביד, על המסירה של סימונס 3 ומשהו דקות לסוף משחק 7 במקום ללכת על דאנק.

אני חושב שסימונס באמת כישרון מיוחד. כשפילי בחרו בו הם הלכו על הפיתרון הלא קונבנציונלי וזה ראוי להערכה. אבל כשאתה הולך יצירתי אתה צריך כל הזמן לבדוק את עצמך. גם הת'אנדר/סוניקס ניסו את דוראנט בעמדת השוטינג גארד. הם הפיקו מסקנות ונטשו את הניסוי. נראה שפילי לא רק שלא הפיקו מסקנות, הם מעולם לא טרחו לבדוק האם יש מסקנות. אני דווקא חושב שההשוואה ללאמר אודום מאד הגיונית. ולפני שאנשים יחשבו שמדובר בערכת חוסר של כישרון, אני רוצה שנחשוב על לאמר אודום מחוייב, ללא סמים, ללא אלכוהול (ללא קרדשיאנס). ללאמר אודום היה את כל הכישרון להפוך לכוכב עצום. האופי עצר אותו. מאחר ונראה שבן סימונס ב-4 עונות אן.בי.איי לא באמת הלך קדימה עם המשחק שלו, אז כנראה גם האופי עוצר את סימונס.

בהחלט נראה שיש לו בעיית אופי. אתה פאקינג מקבל מעל 30 מיליון לעונה, אז לך תשקיע את כל הקיץ בעבודה על הזריקה כדי שלפחות תהווה איום מסויים. ואפרופו לאמר אודום, נדמה לי שגם סימונס ייצא בשלב מסויים עם אחת מהקרדישיאנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 12:51 pm 
Senior

רק לפני כמה ימים נתקלתי בעניין הזה שסימונס הוא ימני, שעושה הכל ביד ימין, מכדרר בעיקר בימין, מסיים חדירות בעיקר בימין, אבל זורק ג'אמפ-שוטים בשמאל.
מסתבר שלא רק נורטון ומנחם לס או שנורטון ציטט כבר אומרים שנים שהוא צריך לעבור לזרוק עונשין ביד ימין, אלא גם מאמנים אישיים, מאמנים ושחקנים לקבוצה אומרים לו את זה, והוא מסרב לנסות אחרת.
אז היה לנו פה לפני שבוע דיון ארוך ומעיק על היכולת שלנו כאוהדים לאבחן ולנתח אופי של שחקן ממה שאנחנו רואים ושומעים. אני מסכים שהיא כנראה נמוכה יותר משהרוב חושבים, אבל בין אם זה נובע מחוסר ביטחון עצמי, אובר ביטחון עצמי, דושיות או וואטאבר, אין לי ספק שיש לסימונס בעיה של עקשנות והצעד הראשון בדרך להזנקה מחודשת של הקריירה שלו צריך להיות הודאה במה שלא עבד עד היום וניסיון לשנות את זה, כי זה מרגיש שעד עכשיו הוא ממש לא היה בראש הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 248 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], stambody, נביא בעירו ו 117 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: