סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 8:32 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 164 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יוני 29, 2021 4:37 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
בעיני זה קריטריון סתמי
באותה מידה היה אפשר להשוות מספר פסקי זמן ברבע השלישי
אגב, הקריטריון של הפסד אחרי הובלה 3-1 דווקא כן אומר משהו לדעתי אבל אבין גם את מי שיגיד שאין לו משמעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 29, 2021 4:38 pm 
Senior

sir charles כתב:
קראתי שוב. כתבת שהוא קצת "מפגר", נורטון ענה שלדעתו הוא על הספקטרום האוטיסטי ולא דוקא הפיגורי, ולזה ענית שזו היתה הכוונה שלך. כלומר אתה לא מבדיל בין רפה שכל לאוטיסט.
אני לא רוצה לגנוב את הת'רד אבל כמישהו עם נטייה לעלוב בשחקנים כדאי שתרפרש את ההגדרות שלך כדי שבעתיד לא תצא דביל.

נראה לי שהתבלבלת בין נורטון לסטריאני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 29, 2021 4:41 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

תומר כתב:
sir charles כתב:
קראתי שוב. כתבת שהוא קצת "מפגר", נורטון ענה שלדעתו הוא על הספקטרום האוטיסטי ולא דוקא הפיגורי, ולזה ענית שזו היתה הכוונה שלך. כלומר אתה לא מבדיל בין רפה שכל לאוטיסט.
אני לא רוצה לגנוב את הת'רד אבל כמישהו עם נטייה לעלוב בשחקנים כדאי שתרפרש את ההגדרות שלך כדי שבעתיד לא תצא דביל.

נראה לי שהתבלבלת בין נורטון לסטריאני

צודק. האמת שלא מובן לי למה נורטון ענה לתגובה הקודמת שלי שכוונה בכלל לסטריאני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 29, 2021 6:25 pm 
Hall of Famer

אני מאשים את ההנגאובר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 30, 2021 3:49 am 
מנהל פורום

תומר כתב:
בעיני זה קריטריון סתמי
באותה מידה היה אפשר להשוות מספר פסקי זמן ברבע השלישי
אגב, הקריטריון של הפסד אחרי הובלה 3-1 דווקא כן אומר משהו לדעתי אבל אבין גם את מי שיגיד שאין לו משמעות.

אבל לברון הודח מלא פעמים במשחקי הדחה בלי לו
אני בהחלט חושב שמדובר בנתון משמעותי, גם אם יפסיד את הסדרה בסוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 30, 2021 11:50 pm 
מנהל פורום

זה נתון שהוא חסר משמעות שהוא לא מובא בקונטקסט הנכון. הסאב טקסט של נתון כזה לבדו יכול לרמז ש-לו הוא איזשהוא פנומן אימון. אני מניח שאף אחד כאן כGM לא היה לוקח את לו כבחירה ראשונה להיות המאמן הראשי שלו. ולא השנייה. ולא השלישית ולא הרביעית. שלא לאמר נמוך מזה בהרבה.
אם מביאים נתון כזה ראוי למשל להביא גם את המקום השני והשלישי בקרב המאמנים בהיסטוריה, ולנסות לנתח ברמה בסיסית מדוע מאמנים כמו פיל ג'קסון, פופוביץ', פט ריילי, קרלייל או סטיב קר לא עוקפים אותו במאזן. האם זה כי אין להם מספיק משחקי פלייאוף? האם הם יותר ווינרים ועמדו פחות בקריירה במשחקי הדחה? אולי היה להם סגל חלש? האם הם נתנו יותר מיתרון הביתיות? אפשר לעשות פה ניתוחים יפים.
בנוסף, במקרים דומים שווה לבדוק גם אילו שחקנים מובילים מצידם את הרשימה. האם זה השחקנים שאנחנו מצפים למצוא ברשימות כאלה כמו HOF כאלה או אחרים? או אולי עלולה להיות פה איזו סטייה סטטיסטית שפתאום יקפוץ לנו איזה רוברט הורי כזה או מת'יו דלבדובה. כאלה דברים יכולים לרמוז על אפשרות שהנתון הזה לא באמת אומר הרבה.

וספציפית על לו, עוד בלי שום ניתוח לעומק של המקרה שלו, ברור שכל הישג שלו מהווה אנומליה עצומה יחסית לשמות של מאמנים וותיקים.
הוא אימן בקריירה רק 3 וחצי עונות כמאמן ראשי וכבר בדרך נס, הגיע להישג הכביר הזה של "הטוב במשחקי הדחה"!
הרי זה בלתי יאומן! הוא חייב להיות מאמן אדיר אם ב3.5 שנים הוא עוקף שמות כמו פופוביץ' שמאמן עוד מעט 30 שנה, וג'קסון (שגם אימן עשרות שנים) לא שצברו מאות משחקי פלייאוף?
כאן ראוי לציין את מי הוא אימן באותם משחקים, והאם בזמן אמת מישהו זקף את אותה עמידות במשחקי ההדחה ליכולות האימון של לו, או שמא ליכולות המשחק של שחקן כזה או אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 01, 2021 12:33 am 
Junior

אתם עוקבים אחרי "Crazy Stats" בפייסבוק? כל יום הוא מפרסם כמה פוסטים עם נתונים משוגעים. לדוגמא מהיום: כריס פול מקום ראשון בנקודות בפלייאוף בהיסטוריה בין שחקנים שלא הגיעו לגמר. במקום השני: פול ג'ורג'. (והשלישי סטיב נאש)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 01, 2021 1:44 am 
Hall of Famer

Shiver כתב:
זה נתון שהוא חסר משמעות שהוא לא מובא בקונטקסט הנכון. הסאב טקסט של נתון כזה לבדו יכול לרמז ש-לו הוא איזשהוא פנומן אימון. אני מניח שאף אחד כאן כGM לא היה לוקח את לו כבחירה ראשונה להיות המאמן הראשי שלו. ולא השנייה. ולא השלישית ולא הרביעית. שלא לאמר נמוך מזה בהרבה.
אם מביאים נתון כזה ראוי למשל להביא גם את המקום השני והשלישי בקרב המאמנים בהיסטוריה, ולנסות לנתח ברמה בסיסית מדוע מאמנים כמו פיל ג'קסון, פופוביץ', פט ריילי, קרלייל או סטיב קר לא עוקפים אותו במאזן. האם זה כי אין להם מספיק משחקי פלייאוף? האם הם יותר ווינרים ועמדו פחות בקריירה במשחקי הדחה? אולי היה להם סגל חלש? האם הם נתנו יותר מיתרון הביתיות? אפשר לעשות פה ניתוחים יפים.
בנוסף, במקרים דומים שווה לבדוק גם אילו שחקנים מובילים מצידם את הרשימה. האם זה השחקנים שאנחנו מצפים למצוא ברשימות כאלה כמו HOF כאלה או אחרים? או אולי עלולה להיות פה איזו סטייה סטטיסטית שפתאום יקפוץ לנו איזה רוברט הורי כזה או מת'יו דלבדובה. כאלה דברים יכולים לרמוז על אפשרות שהנתון הזה לא באמת אומר הרבה.

וספציפית על לו, עוד בלי שום ניתוח לעומק של המקרה שלו, ברור שכל הישג שלו מהווה אנומליה עצומה יחסית לשמות של מאמנים וותיקים.
הוא אימן בקריירה רק 3 וחצי עונות כמאמן ראשי וכבר בדרך נס, הגיע להישג הכביר הזה של "הטוב במשחקי הדחה"!
הרי זה בלתי יאומן! הוא חייב להיות מאמן אדיר אם ב3.5 שנים הוא עוקף שמות כמו פופוביץ' שמאמן עוד מעט 30 שנה, וג'קסון (שגם אימן עשרות שנים) לא שצברו מאות משחקי פלייאוף?
כאן ראוי לציין את מי הוא אימן באותם משחקים, והאם בזמן אמת מישהו זקף את אותה עמידות במשחקי ההדחה ליכולות האימון של לו, או שמא ליכולות המשחק של שחקן כזה או אחר.

כמו שמודדים שחקנים בקלאצ' (בין אם דקות אחרונות של משחקים צמודים, או בכלל נתוני פלייאוף/סדרות גמר וכו') אפשר למדוד גם מאמן. במובן מסוים מאמן נמדד כשהוא בפיגור בסדרה, הלחץ עולה, הוא חייב להגיב, כי אחרת הקבוצה שלו הולכת הביתה ואולי גם הוא באופן אישי.

לנצח משחק חוץ ללא הכוכב הגדול ביותר שלך, כאשר פתאום גם הגבוה המרכזי בחוץ, ואתה עם אסופה די מקרית של שחקנים מול קבוצה טובה (ועדיפה) ועם המומנטום - זה מרשים.
ברור שלא כל הניצחונות שלו הם כאלה, אבל אנחנו מדברים בפרט על ההווה כרגע כחלק לא מבוטל מהנתונים (בפרט שכאמור - רזומה ארוך אין ללו).

דווקא הבאת דוגמא מצוינת אני חושב - אם לרוברט הורי יש כמה נתונים פסיכיים (באופן יחסי לרמת הקריירה שלו) מבחינת כמות תארים, סלי ניצחון, תיפקוד ברגעי הכרעה וכו' - זה אומר משהו עליו. לא שהוא השחקן מהטובים בהיסטוריה, אבל ווינר, קר רוח וכו'.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 01, 2021 3:37 am 
מנהל פורום

Shiver כתב:

פה אתה כבר מכניס מילים לפה של הטוענים שמדובר בנתון משמעותי ואז אחרי שאתה מכניס את המילים מתווכח עם קביעות שלא נאמרו
העובדה שהוא ניצל מהדחה בכל כך הרבה משחקי הדחה, אומרת משהו עליו, אומרת שהוא כנראה עובד טוב תחת לחץ, לומד מהשחק האחרון, משנה ומתאים תוך כדי תנועה. זה מספר סיפור עליו, סיפור שצריך להיות משוקלל כשמעריכים אותו כמועמד למשהו, האם זה הקריטריון היחיד? האם זה מספיק להציב אותו בשורה אחת עם מאמנים שבנו קבוצות מצויינות, פיתחו שחקנים, ניצחו סדרות היראויות? לא זה לא מספיק אבל זה משמעותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 01, 2021 4:26 am 
מנהל פורום

משהו לא נכון באופן שבוקר בא לידי ביטוי מאז שכריספול חזר מהפרוטוקול
הוא מחכה לכדור כשהוא עם מבט טוב ועדיין לא מקבל את הכדור, מחכים לו שיחתוך פנימה ואז מוסרים. למה שצלף כמוהו לא יקבל זריקות
ההתקפה נראתה יותר טוב כשהוא היה הרכז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 01, 2021 4:38 am 
מנהל פורום

איך ש CP3 יצא, בוקר התחיל לפרוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 01, 2021 4:58 am 
מנהל פורום

בוורלי עושה הגנה מהספרים על שאריץ'
בכלל בוורלי נראה שחקן אחר מאז שלו סיפסל אותו
עוד נקודת זכות ללו שהרוויח ביושר עונה נוספת בקליפרס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 01, 2021 5:50 am 
Sophomore

בוקר בא להכריע את הסדרה, הטבעה שניה שלו בהתקפה עומדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 01, 2021 6:07 am 
מנהל פורום

אם לו חוזר מזה לניצחון, הוא גאון

לא יקרה

אני לגמרי בעד תואר ראשון לכריס פול, אבל בא לי משחק 7

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 01, 2021 6:10 am 
מנהל פורום

אולי בעצם לא מגיע לו תואר
איזה הצגה מכוערת מהמגע המינורי של קאזנס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 01, 2021 6:13 am 
Sophomore

צריך לספור גם לשופטים עד 10.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 01, 2021 6:17 am 
Sophomore

uriel17 כתב:
אולי בעצם לא מגיע לו תואר
איזה הצגה מכוערת מהמגע המינורי של קאזנס

אבל איזה הצגה של כדורסל, מ-7 ל-15 לבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 01, 2021 6:29 am 
מנהל פורום

20 הפרש, 9 דקות לסיום
אין תקדים של חזרה מזה בגמר איזורי
באלמר צריך להשאיר את הצוות כמו שהוא
הם לוקחים אליפות בעונה הבאה עם לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 01, 2021 6:30 am 
Hall of Famer

פול בגאד מוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 01, 2021 6:31 am 
מנהל פורום

בואנה איזה הצגה של כריספול
אף אחד לא יכול לדבר על החנקות פלייאוף שלו
אם יקרה משהו קיצוני בגמר המנש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 01, 2021 6:32 am 
Hall of Famer

בגיל 35 מגנום אופוס
הזמן יגיד או זו גם שירת הברבור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 01, 2021 6:34 am 
מנהל פורום

שירת הברבור
אין ספק
בוורלי מאבד את זה וצריך להיות מורחק
עדיין בטוח שבשכונה כריספול הרוויח את זה ביושר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 01, 2021 6:35 am 
Hall of Famer

אז כל הסדרה בברלי שאני מעריך את ההגנה שלו, מבלבל את השכל וכאשר פול זורק לו מילה הוא דוחף אותו. התסכול הורג את הקליפרס כעת.
מרגיש קצת כמו אנדרו ביינום בסיום הסדרה מול דאלאס והמעשה המכוער לבראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 01, 2021 6:49 am 
Hall of Famer

אליפות של פול בעיניי שמה אותו מעל קיד, נאש וכנראה אפילו סטוקטון היסטורית
ואם נחיה, גם נראה אבל זה סיפור יפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 01, 2021 8:17 am 
Senior

פרט טריוויה משעשע שקראתי עכשיו - זה הגמר הראשון מזה 37 שנה שאין בו אף שחקן שהיה חבר לקבוצה של שאק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 164 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], נורטון ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: