סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 8:30 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 164 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' יולי 03, 2021 11:02 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
shmueliki כתב:
קוואי עם אופציית שחקן של 36M. אם יש מישהו שאין לצפות כיצד ינהג - זה הוא.
גם בלעדיו הקליפרס מעל התקרה (בהנחה סבירה לטעמי שאיבקה מממש אופציית שחקן של 9.7M), ובכלל יהיה להם קצת קשה להתחזק בחלופות לקוואי (אם וכאשר יעזוב) בגלל החוזים הדי גדולים וארוכים למוריס וקנארד.
הקטע האבסורדי הוא שכמה שחקנים שנראו מצוין לאחרונה מסיימים חוזים מינימליים ויהיה להם ביקוש מסוים - רג'י ג'קסון, קאזינס, באטום. למעשה השלישייה הזו פלוס טרנס מאן מרוויחה ביחד 7M - שזה די פסיכי.

יש תקדים למישהו שסירב לאופציית שחקן כזאת גדולה? זה כנראה נו בריינר מבחינתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 03, 2021 11:37 pm 
Hall of Famer

לפני שלוש שנים כתבתי כתבה (בהופס) בה השוויתי בין קיד, סטוקטון, פול, נאש ופייטון והבאתי צדדים לכאן ולכאן. כלומר , כבר אז חשבתי שהוא קרוב מאד להיות שווה בין שווים (ואם להיות הוגנים, אז כנראה קצת מעל פייטון).
בעיניי, אליפות שווה לא מעט ולכן יש מצב שזה מקדם אותו עוד יותר בתמונה הזאת.
זה הכל.

בכל מקרה, בעיניי, מבין החמישה ובהינתן אליפות של פול. הדירוג הוא קיד-סטוקטון-פול-נאש-פייטון. ככה לפחות נראה לי. אם זה רק גמר, אז כנראה שנאש לפניו, ופול לפני פייטון.
אבל האמת היא שמבין החמישה האלה זה מאד מאד מאד קרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 04, 2021 1:23 am 
Hall of Famer

וואו, אנחנו תמיד לא מסכימים. סטוקטון, פול, נאש על אותו לוול בעיני. פייטון וקיד צעד מאחור.
אם נסתכל מהאיחוד של האן.בי.איי עם האיי.בי.איי, אז מג'יק בדרג משלו. אח"כ סטפ, אחר כך אייזיאה ואז החמישיה הבאה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 04, 2021 1:45 am 
Hall of Famer

לקיד יש שני גמרים כאלפא (ואליפות כשחקן חמישייה) אצלי זה נותן לו אדג'
בכל מקרה גם אצלי זה קודם במובהק מג'יק, קצת אחריו סטף, אחריו אייזאה ורק אחריהם החמישה האלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 04, 2021 9:02 am 
Hall of Famer

קיד הגיע לגמר אן.בי.איי בשנים החשוכות של המזרח. לזכותו יש לציין שהוא באמת היה מצויין בשתי העונות הללו (בעיקר בראשונה) ושלנצח בניו ג'רזי זה בערך דבר שקרה פעם אחת בהיסטוריה, באותן 2 עונות. אבל מדובר עדיין באותו שחקן שהצליח להוציא את פיניקס מהסיבוב הראשון בעונומערבפעם אחת מתוך 5 הופעות פלייאוף לפני שעבר למזרח וזה לא קרה בגלל שהוא נהיה טוב יותר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 04, 2021 9:06 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
האופציה היא בכלל לא נו בריינר. למעשה העמדה הדיפולטית צריכה להיות לסרב לה (גם אם הוא חותם אח"כ מחדש באותה קבוצה) כי בהארכה הוא יכול לקבל הרבה יותר כסף מאשר אם יקח את האופציה.

הסיבה היחידה לקחת את האופציה היא אם הפציעה שלו מעלה שאלות ארוכות טווח שיכולות לפגוע לו בערך, אם כן אז זה יכול להיות לו מסוכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 04, 2021 9:59 am 
Junior

גם לוולט פרייזר יש אליפות כאלפא בניקס, ועוד אליפות כסיידקיק. האליפות של פול בעיני (אם וכאשר) נופלת בקצת , באמת זו עונת פציעות משוגעת. שתי נק משמעותיות בעיני: פול מעולם לא היה אחד מחמשת השחקנים הטובים בליגה (חוץ מאולי עונת 2008), ומעולם לא הוביל קבוצה מעבר לסיבוב שני עד השנה, נק מאוד משמעותית.

אני חושב שפול עשה בקרירה קצת פחות מקיד. סטוקטון ואז נאש, ואז צמוד: קיד, פרייזר, פול ואז פייטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 04, 2021 10:30 am 
Sophomore

אני חושב שפול לא אמור להיות בכלל בדיון הזה
אפילו לא קצת

חוץ מקריירה יותר ארוכה מהרגיל , אין לו שום דבר להציע במירוץ הTOP10 בעמדה שלו

יכול להיות שאם לא היה פצוע פליאוף כרוני , הקריירה היתה נראית אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 04, 2021 12:02 pm 
Hall of Famer

אני חושב שכריס פול היה הרכז הטוב באן.בי.איי במשך משהו כמו 6-8 עונות. במשך משהו כמו 12-14 עונות הוא בטופ 3 של הרכזים בליגה.
איפה רואים הכי הרבה את הגדולה של כריס פול? הוא מלך הסטט' המתקדמות. אני חושב שהיסטורית (אולי חוץ ממג'יק ואולי סטפ של השנים האחרונות) הוא הרכז עם הסטט' המתקדמות הכי טובות אי פעם. עכשיו, אפשר להגיד שזה רק סטט'. אבל בעולם שהחל לקדש סטט' מתקדמות וגם בפורום הזה, יש סיבה להתעלם מכך?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 04, 2021 1:27 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
אני חושב שכריס פול היה הרכז הטוב באן.בי.איי במשך משהו כמו 6-8 עונות. במשך משהו כמו 12-14 עונות הוא בטופ 3 של הרכזים בליגה.
איפה רואים הכי הרבה את הגדולה של כריס פול? הוא מלך הסטט' המתקדמות. אני חושב שהיסטורית (אולי חוץ ממג'יק ואולי סטפ של השנים האחרונות) הוא הרכז עם הסטט' המתקדמות הכי טובות אי פעם. עכשיו, אפשר להגיד שזה רק סטט'. אבל בעולם שהחל לקדש סטט' מתקדמות וגם בפורום הזה, יש סיבה להתעלם מכך?

אז עזוב אותו ולכך על ווסטברוק
אצלו הסטטיסטיקות ממש מתקדמות
GOAT

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 04, 2021 1:39 pm 
Hall of Famer

זהו שלא. אצל ווסטברוק הסטטיסטיקות הם לא מתקדמות, אלא סטנדרטיות, טריפל דאבל.
אבל מה אתה רוצה ממני. אני לא חסיד גדול של ללכת אחרי המספרים וזהו. מצד שני זאת המגמה היום וגם פה בפורום.
ואני שמח שהתמקדת במה שכתבתי על הסטט' המתקדמות והחלטת להתעלם מהסטטוס שלו בעמדה למשך מעל לעשור.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 04, 2021 3:47 pm 
Junior

פול היה 4 פעמים all nba first team. איך 6-8 עונות?

אני חושב שלקבוע שפול היה טוב מנאש אחרי פציעת פול כש2010 הוא נתן עונה רעה ונאש מצוינת, וגם טוב מרוז ב2011 בעונה רעה של פול וענקית של רוז, וגם טוב מקארי ב2014 שנתן פלייאוף ענק והתחרה בספרס די לבד, זה קצת מרחיק לכת. מ2015 קארי טוב בהרבה מפול

יותר לכיוון הרכז הטוב בעולם ב2 עד 5 עונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 04, 2021 4:03 pm 
Senior

אם הולכים לפי FIRST ALL NBA TEAM צריך לזכור שלא תמיד יש רכז בחמישייה הראשונה, אז אם נסתכל על זה ככה:
ב2008 פול היה בחמישייה הראשונה
ב2009 החמישייה כללה וויד, קובי, לברון, נוביצקי והאוורד, כלומר אין רכז, בחמישייה השנייה כן היה רכז אחד - כריס פול.
ב2010 נפצע.
ב2012,13,14 פול היה בחמשייה הראשונה כרכז היחיד.
אז במידה ואנחנו איכשהו כן מתבססים על זה כמדד, זו נראית לי כמו תקופה של 7 שנים במהלכה חוץ מ2011 פול היה הרכז הכי טוב בליגה בכל עונה שהצליח להישאר בה בריא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 04, 2021 8:53 pm 
Junior

פול נפצע איפשהו ב2009 או 2010. לא זוכר אם זה היה פלייאוף 2009 או עונת 2010. מאותה פציעה הוא איבד הרבה מהאתלטיות והמהירות שלו. פול של אחרי הפציעה היה שחקן רמה אחת מתחת.
לכן גם לא היה ברמה של נאש (שנתן עונה מעולה) ולא ברמה של רוז. לכן ראינו שחקנים כמו טוני פארקר ווסטברוק שנתנו לו פייט רציני מאוד במצ'אפים בפלייאוף. לענ"ד, פול היה הרכז הטוב בעולם ב2008. ואחרי החזרה מהפציעה, רק בשנים 2012 ו2013 קצת לפני פארקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 164 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot], מיכאל ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה