סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 10:21 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1393 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 56  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 21/22
הודעהפורסם: ד' יולי 07, 2021 2:11 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אנגולה סקורר חסר מצפון, מהצד השני ריבאונדר מעולה לגארד, סוחט המון עבירות ולשם שינוי בהפועל גם קולע אותם טוב מהקו. אם הבנייה של הפועל כוללת הרבה נגרים כמו שמסתמן, צריך גם כאלה שלא רואים בעיניים בהתקפה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 07, 2021 2:23 pm 
Senior

אני גם לא מתלהב מאנגולה.
סקורר מוכשר אבל בחירת זריקות מעצבנת מאוד כאמור.
שומר סבבה אני חושב, שזה טוב, אבל אני לא אוהב אותו.

מה שכן, הבנייה המסתמנת היא מאוד לטובת מי שלא רוצה לראות כדורסל שמח יותר. נראית כמו קבוצה קשה לצפייה מבחינה התקפית, בינתיים.

נערך לאחרונה על ידי stavs בתאריך ד' יולי 07, 2021 4:36 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 07, 2021 2:30 pm 
Junior

הקו של ללכת על רול פליירז קשוחים ומוגבלים נראה די ברור. השאלה היא מי יהיו הזרים המובילים ובכמה כסף יביאו אותם. אנגולה הוא שחקן שאני מחבב, אבל זה עדיין לא זה. אם הוא בקו האחורי יחד עבאס סואן, אני מקווה שיגיע עוד גארד מוכשר יותר משניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 07, 2021 2:37 pm 
Junior

הפועל י-ם נראית לי צועדת לקראת תקופה מבאסת. ניתן לחוש בחוסר העניין גם פורום צ'ה, שהיה אחד הפורומים הכי פעילים שיש מאז תחילת שנות ה-2000, ונראה היום כמו בית קברות עתיק. באסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 07, 2021 3:11 pm 
Sophomore

וילי וורקמן ואיתי שגב סיכמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 07, 2021 3:39 pm 
Sophomore

ציטוט:
הפועל י-ם נראית לי צועדת לקראת תקופה מבאסת. ניתן לחוש בחוסר העניין גם פורום צ'ה, שהיה אחד הפורומים הכי פעילים שיש מאז תחילת שנות ה-2000, ונראה היום כמו בית קברות עתיק. באסה.

אל תשכח שהפועל ירושלים סיימה את העונה האחרונה בערך לפני שנה וחצי
אם תהיה קבוצה נחמדה גם הפורום יתאושש אני מאמין. אלא אם כן כולם באינסטגראם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 07, 2021 3:45 pm 
Sophomore

זה לא קשור האמת. גם בעונת המוצלחת שלפי הקורונה פורום צ'ה היה דיי מת. פשוט עניין של מעבר למדיות אחרות (הנס האמיתי הוא איך הפורום הזה מחזיק...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 07, 2021 4:21 pm 
Junior

לא נס. יש פה כותבים מעולים (שכותבים מעט מידי). צה תמיד היה מבוסס יותר על להריץ צחוקים ובשביל זה אפשר להיכנס לטוויטר.

צהבת גם מחזיק מעמד.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 07, 2021 5:08 pm 
Freshman

מאז אמצע העונה שעברה יש בעיה להיכנס/להתחבר לפורום צ׳ה בפלטפורמות או תנאים מסויימים. לפעמים זה מצליח לי אבל כבר אין לי כח לנסות כל פעם

מניח שזה חיסל את הפעילות הדלה שעוד הייתה שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 07, 2021 7:15 pm 
מנהל פורום

צ'ה, עם 2 הודעות בשבוע האחרון, הגיע למצב שממנו אין חזרה.
ממליץ למי שיודע שירצה בעתיד לגשת לשרשורים מסויימים בצ'ה לשמור אותם בWayback Machine כי גם אם ימצא מי שימשיך לשלם על הדומיין והשרת באיזשהו שלב הוא כנראה יפסיק.

נותרו סדר גודל של 5 פורומים כאלה, כי אין הבדל גדול בתוכן בינם לבין קבוצות הפייסבוק.
לעומת זאת, לסלניוז אין תחליף פייסבוקי או אפילו משהו שמתקרב. אני חבר בשתי קבוצות גדולות בפייסבוק, קהילת הכדורסל ונושמים כדורסל. הן בעצם זהות לחלוטין וכמעט שאין בהן דיונים, בפרט על כדורסל ישראלי. אפילו קשה לפעמים למצוא את הפוסטים הרלוונטים לליגת העל, הם נמצאים איפשהו בין סרטון NBA גנרי לסרטון סקאוטינג של שחקן בליגה הארצית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 07, 2021 7:20 pm 
Junior

למען האמת, גם סלניוז מאוד התדרדר בכל מה שלא קשור לדיוני NBA. פעם היה הרבה יותר "מאוזן" כאן. למשל בנושאים של כדורסל אירופי, זה נהיה יותר ויותר בלוג של אוריאל או משתמש רנדומלי אחר מאשר ת'רד שמחזיק בזכות עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 07, 2021 7:51 pm 
Hall of Famer

שמישהו יקרא לרועי מרום.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 07, 2021 8:17 pm 
Sophomore

blue כתב:
צ'ה, עם 2 הודעות בשבוע האחרון, הגיע למצב שממנו אין חזרה.
ממליץ למי שיודע שירצה בעתיד לגשת לשרשורים מסויימים בצ'ה לשמור אותם בWayback Machine כי גם אם ימצא מי שימשיך לשלם על הדומיין והשרת באיזשהו שלב הוא כנראה יפסיק.

נותרו סדר גודל של 5 פורומים כאלה, כי אין הבדל גדול בתוכן בינם לבין קבוצות הפייסבוק.
לעומת זאת, לסלניוז אין תחליף פייסבוקי או אפילו משהו שמתקרב. אני חבר בשתי קבוצות גדולות בפייסבוק, קהילת הכדורסל ונושמים כדורסל. הן בעצם זהות לחלוטין וכמעט שאין בהן דיונים, בפרט על כדורסל ישראלי. אפילו קשה לפעמים למצוא את הפוסטים הרלוונטים לליגת העל, הם נמצאים איפשהו בין סרטון NBA גנרי לסרטון סקאוטינג של שחקן בליגה הארצית

האמת שגם באתרי הפייסבוק שהחליפו את צ'ה זה אותו סיפור כמו שתיארת בקהילת הכדורסל. אין שום דיון ממוקד בנושא ספציפי (בפורמט הפייסבוקי בכלל מעודד לפתוח הרבה פוסטים), אין דרך לעקוב לאורך ימים ויש המון פרסומי דאחקות כאלה ואחרות שמזבלים...

הדור הולך ופוחת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 08, 2021 12:44 pm 
Sophomore

זה כן אני כתב:

הפורום לא תקין
זאת הסיבה העיקרית לזה שאף אחד לא כותב שם או קורא שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 08, 2021 12:51 pm 
Junior

N.T.K כתב:
זה כן אני כתב:

הפורום לא תקין
זאת הסיבה העיקרית לזה שאף אחד לא כותב שם או קורא שם.

אכן. אף פעם לא כתבתי שם ועם הזמן התוכן נהיה פחות מעניין והדיונים הפכו להיות רדודים, אבל עכשיו אני גם לא מצליח להכנס אליו ומקבל כל הזמן התראות אבטחה ואני מניח שאני לא היחיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 08, 2021 1:29 pm 
Senior

רמת הדיון שם פשוט דעכה בקצב מהיר על פני איזה שנה-שנתיים, אני מניח שבאופן חלקי בגלל זליגה של גולשים למדיות אחרות, ובאופן חלקי באשמת יוזרים מסוימים.

אני מקווה שהפורום הזה לא הולך באותה דרך, כי הפייסבוק באמת רחוק מאוד מאוד מלהוות תחליף הולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 08, 2021 2:43 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

דוקא פורום צהבת פעיל ביותר. יש שם ת'רד יעודי לכל שחקן וכל משחק מקבל מספר דו ספרתי של עמודים. הבעיה שרמת המגיבים שם (למעט 3-4 יוזרים) נמוכה ביותר. נראה שהרוב שם בני נוער שלא ממש מבינים בכדורסל. זה הגיע למצב שהכנסתי לרשימת הנודניקים כל כך הרבה יוזרים שכותבים שטויות שהייתי נכנס לת'רדים שהיו מורכבים מעמודים שלמים של תגובות חסומות, אז הפסקתי להיכנס לפורום. קצת חבל כי היו שם בעבר כמה שרשורים מעניינים על סקאוטינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 08, 2021 10:02 pm 
Hall of Famer

הפתעת ענק - אדם אריאל נשאר לעוד שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 08, 2021 10:31 pm 
Sophomore

מוזרים כל ״הסיכומים״ האלה בלי הודעות על חתימה רשמית… בשנים האחרונות דלפו הרבה פחות פרטי מו״מ לפני חתימות…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 09, 2021 8:08 am 
מנהל פורום

אותם יוזרים שחירבו את צ'ה (והתחילו עם זה כבר לפני עשור) הם אלו שמחרבים גם את קבוצת הפייסבוק של הפועל. וצ'ה לא היה מבוסס צחוקים בזמנו.

ולעניין, אני מת על אנגולה, החתמה נוראית אם וכאשר, כי כדאי ממש שיהיה שחקן התקפה אחראי ליד כל הנגריה שפותחים כאן, ואנגולה לא עונה על ההגדרה הזו. בכלל, בניה די קטסטרופה של הפועל עד עכשיו, אבל זה משהו שיכול להפתר טוב טוב עם החתמה או שתיים טובות בזרים ואולי הברקה עם ישראלי בעמדות הגארד שבוודאי לא תגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 09, 2021 10:09 am 
Junior

אז עכשיו יצאה הודעה רשמית שוולדן מצטרף. אם גם שגב מצטרף זה אומר ישראלים מאוד מוגבלים התקפית. ובהמשך למה שכתבו מעלי, זה לא כזה נורא, אם יביאו זרים עם יכולות התקפיות גבוהות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 09, 2021 10:13 am 
Hall of Famer

לא וולדן, וורקמן. ובניגוד להחתמה של שגב, ההחתמה של וורקמן היא אחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 09, 2021 10:21 am 
Junior

עופר האדום כתב:
לא וולדן, וורקמן. ובניגוד להחתמה של שגב, ההחתמה של וורקמן היא אחלה.

אכן טעות שלי, אולי מבטא איזה wishful thinking

ודרך אגב - החתימה של שגב זה כבר משהו סגור? אני לפחות לא ראיתי שיצאה הודעה רשמית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 09, 2021 11:13 am 
Freshman

עמיאל ממש הולך על קבוצה שהמטרה שלה היא לספוג פחות מאשר היא קולעת..דווקא שגב זה החתמה בסדר בעיני כי אין ישראלי טוב יותר בעמדה 5.
וורקמן זה החתמה של בלית ברירה כי כנראה הבינו שבלייזר ממשיך במכבי ולא היה סיכוי להביא את סורקין(מה גם שהמעט שראיתי סורקין הוא לא שחקן האסל מה שפחות מתאים לעמיאל כנראה).רק בוואן כתוב על אנגולה ככה שלא הייתי בונה עליו(מה גם שהוא לא הראה שום דבר מיוחד בנס ציונה).
חושב שבזרים הגארדים חייבים להביא שחקנים של one player offense שיכולים לקלוע סל מכלום וליצור מעצמם(ע"ע גייקובניםולא פלדינים ) והישראלים שהחתימו עד עכשיו יספקו האסל ריבאונד והדיפות לסל מדי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 09, 2021 11:18 am 
Junior

מאוד מאוד מקווה שהסיפור של אנגולה יתברר כעורבא פרח. כואבת לי הבטן רק מהמחשבה שהוא מועמד.
בכלל, הבנייה מבאסת ביותר. אלא אם כן יש כאן ירידה דראסטית בתקציב, הייתי מצפה יותר מתקציב של 200-300 אלף לזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1393 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 56  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: דורון ו 140 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: