סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 11:35 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1393 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 56  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 21/22
הודעהפורסם: ו' יולי 09, 2021 11:28 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
הוורקמן השני בהפועל
אפרופו וורק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 09, 2021 11:36 am 
Hall of Famer

עדיין לא ברור לי איך הבנייה יכולה להיות מבאסת אם בנתיים יש רק זר אחד ושני ישראלים, שאחד מהם הוא אחלה והשני סביר פלוס.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 09, 2021 12:04 pm 
Junior

זה כבר שלושה. שגב חתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 09, 2021 12:07 pm 
Junior

שני ישראלים סבירים, אבל ניחא, לא על אלה בונים כדי להגיע לפיינל פור של ליגת האלופות אלא על הזרים.
ובינתיים החתימו את הבלגי הזה, שהוא שחקן קצת מבאס אבל לפחות עובד קשה והוכיח שהוא יעיל. אבל הדיבורים על אנגולה כבר מזכירים יותר החתמות של קבוצת תחתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 09, 2021 12:28 pm 
Junior

אולי כאשר הם החתימו אות,ו נס ציונה הייתה עם חשיבה של קבוצת תחתית, בפועל בשנה שעברה היא הייתה הכל חוץ מקבוצת תחתית. זה עדיין לא אומר שאני מתלהב לראות את אנגולה בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 09, 2021 1:16 pm 
Sophomore

עד עכשיו אני אוהב מאד את הקו של עמיאל. אמנם התחיל בשחקנים המשלימים אבל ברור מאד שהוא מתעדף אצל המשלימים האלו קודם כל הגנה, אופי מלחמה והאסל. שזה מצויין.

בסופו של דבר יהיו בסגל לפחות 5 זרים מה שאומר שחסרים עוד 4 זרים כשבתכלס הבחירה שלהם תקבע אם יהיה פה צלש או קטש. בהינתן עבסואן ועוד גארד ישראלי שכנראה יהיה נגר, חייבים שלפחות 2 מתוך הזרים הנותרים יהיו שחקנים יוצרים בעמדות 1-3 (בניגוד לכאלו שצריכים שייצרו בשבילם כמו פלדיין, הולנד ושות׳).

החלום שלי שיביאו את הזרים הבאים בנוסף
- סקורר בעמדות 1-2 סטייל גייקובן
- סקורר בעמדה 3 סטייל אנגולה (אבל עדיף אחד יותר טוב אם יהיה תקציב).
- להשאיר את בריימו שיהיה מיועד בעיקר לעמדה 4.
- סנטר זר פיזי ואתלטי גם אם טיפה נגר (חלמתי על פלויד או ניבו אבל שניהם הלכו ליורוליג. בכל מקרה נצטרך מישהו כזה…)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 09, 2021 1:56 pm 
Junior

מודה שלא ראיתי הרבה ליגה ישראלית בשנים האחרונות, אבל מישהו יכול להגיד לי מה בדיוק טוב באיתי שגב?
חוץ מזה שפעם הוא היה פרוספקט NBA בעיני עצמו, מה בדיוק מרשים השחקן שנתן 3.9 נקודות בקבוצה חלשה בצרפת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 09, 2021 5:14 pm 
Senior

אז בינתיים יש לנו:
על עמדה 1 - אובסוהן
עמדות 2-3: אדם אריאל, אנוגלה?
עמדות 3-4: ווילי וורקמן
עמדה 5: איתי שגב.

בהנחה שאנגולה סגור חסר רכז נוסף, 2 נוסף, עוד פורוורד או גארד?, סנטר זר וסולימן בריימו.
איך שלא יסתיים הקיץ הזה, לא משנה מי חותם, אם לא משאירים את בריימו זה 10 נק' פחות מהציון של האוף-סיזן הזה מבחינתי. ממש ממש מקווה שהוא יישאר.

בהנחה שיביאו לפחות עוד ישראלי בכיר אחד, וכנראה עוד 3 או 4 זרים (שני גבוהים, שוטינג גארד ואולי זר שישי), האפשרויות שאני מזהה הן:
א. להביא את אחד מבין בלייזר/סורקין, כנראה מי שמכבי לא תיקח פשוט + עוד שני גארדים זרים - אחד שהוא יותר 2, אחד שהוא יותר קומבו-גארד + בתקווה גם איזה גארד ישראלי צעיר שייקבל בעיקר את הדקות שיתפנו בליגה, כשנשחק עם חמישה זרים. אני אוהב את האופציה הזאת, בעיקר אם שמים את היד על בלייזר ומושקוביץ.

ב. גולן גוט + מקל (האופציה היקרה יותר)/עדי כהן סבן (האופציה הזולה יותר) + זר לעמדות 1-2 + שני גבוהים זרים (+אולי גבוה זר שלישי וזר שישי?). אני מהמר שגוט יהיה במכבי בסופו של דבר, אז אני לא יודע כמה זה ריאלי בכלל.

ג. מקל + אולי ישראלי זול על תקן עכ"ס כשיראלי חמישי + זרים בעמדות 2,4,5 + אולי זר שישי, מהמר שפורוורד, אם כן.
לצערי, אני מנחש שזו האופציה הכי ריאלית. אלי סהר כבר דיווח שנעשתה פנייה למקל שבינתיים רוצה יותר מה180 אלף $ שהציעו לו.
אני מהמר שזה יקרה כי אני מניח שבמחינת עמיאל אריאל-וורקמן-שגב הם המחליפים לעמדות 3-4-5 ולא 2-3-5, ככה שהישראלים הבאים שיוחתמו הם גארדים, ובגזרה הזו המצב מאוד דליל.
זו קבוצה שיש לה חוסר די גדול בשחקנים שיוצרים לעצמם מצבי קליעה מכדרור ולכן תהיה תלויה לא מעט ב2 הזר, אבל נחיה ונראה, אני בטח טועה פה בגדול בסופו של דבר ובסוף ילכו על זלמנסון ובניה סרור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 09, 2021 7:18 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

stavs כתב:
אז בינתיים יש לנו:
על עמדה 1 - אובסוהן

בהנחה שאנגולה סגור חסר רכז נוסף, 2 נוסף, עוד פורוורד או גארד?, סנטר זר וסולימן בריימו.
איך שלא יסתיים הקיץ הזה, לא משנה מי חותם, אם לא משאירים את בריימו זה 10 נק' פחות מהציון של האוף-סיזן הזה מבחינתי. ממש ממש מקווה שהוא יישאר.

בהנחה שיביאו לפחות עוד ישראלי בכיר אחד, וכנראה עוד 3 או 4 זרים (שני גבוהים, שוטינג גארד ואולי זר שישי), האפשרויות שאני מזהה הן:
א. להביא את אחד מבין בלייזר/סורקין, כנראה מי שמכבי לא תיקח פשוט + עוד שני גארדים זרים - אחד שהוא יותר 2, אחד שהוא יותר קומבו-גארד + בתקווה גם איזה גארד ישראלי צעיר שייקבל בעיקר את הדקות שיתפנו בליגה, כשנשחק עם חמישה זרים. אני אוהב את האופציה הזאת, בעיקר אם שמים את היד על בלייזר ומושקוביץ.

ב. גולן גוט + מקל (האופציה היקרה יותר)/עדי כהן סבן (האופציה הזולה יותר) + זר לעמדות 1-2 + שני גבוהים זרים (+אולי גבוה זר שלישי וזר שישי?). אני מהמר שגוט יהיה במכבי בסופו של דבר, אז אני לא יודע כמה זה ריאלי בכלל.

ג. מקל + אולי ישראלי זול על תקן עכ"ס כשיראלי חמישי + זרים בעמדות 2,4,5 + אולי זר שישי, מהמר שפורוורד, אם כן.
לצערי, אני מנחש שזו האופציה הכי ריאלית. אלי סהר כבר דיווח שנעשתה פנייה למקל שבינתיים רוצה יותר מה180 אלף $ שהציעו לו.
אני מהמר שזה יקרה כי אני מניח שבמחינת עמיאל אריאל-וורקמן-שגב הם המחליפים לעמדות 3-4-5 ולא 2-3-5, ככה שהישראלים הבאים שיוחתמו הם גארדים, ובגזרה הזו המצב מאוד דליל.
זו קבוצה שיש לה חוסר די גדול בשחקנים שיוצרים לעצמם מצבי קליעה מכדרור ולכן תהיה תלויה לא מעט ב2 הזר, אבל נחיה ונראה, אני בטח טועה פה בגדול בסופו של דבר ובסוף ילכו על זלמנסון ובניה סרור.

אני מעריך שעמיאל החתים את עבאס סואן כרכז הפותח ונראה לי שגל מקל והאגו של גל מקל לא יסכימו לעלות מהספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 09, 2021 7:37 pm 
Sophomore

כשמנקים את הרעש אני חושב שיש כמה אבנים גדולות שייקבעו איזה סוג וזהות ההחתמות הבאות -
1. מי הישראלי הבכיר לחמישייה סטייל מה שבלאט היה אצל קטש. אני מסכים (ומקווה) שאריאל, שגב ווורקמן נתפסים כמחליפים. מה שאומר שזה יכול להיות מקל. יכול להיות בלייזר. יכול להיות זוסמן. והחלום שלי הוא שזה יהיה דווקא דוברת.
2. הקבוצה צריכה שני זרים יוצרים בעמדות 1-3 שיהיו העוגנים המרכזיים בהתקפה (כי השאר דיי נגרים..). העמדות ומאפיינים של הזרים האלו צריכים להיקבע לפי מי הישראלי הבכיר שיגיע - אם זה בלייזר לעמדה 3 אז פחות יתאים אנגולה ויותר מישהו שהוא גארד. אם זה מקל אז ביחד עם עבסואן זה סוגר את עמדה 1 ואז צריך סקוררים דווקא בעמדות 2-3.
3. לגבי גבוהים יש פחות אי וודאות בסוג השחקנים כי ממילא אין ישראלים שנחשבים מובילים (לדעתי סורקין זה לא זה עדיין).לכן מה שיביאו זה שני זרים לעמדות 4-5. מסכים מהבחינה הזאת שלהשאיר את בריימו זה מאסט. אופי מתאים בול לקבוצה שנהנית פה. הגנה בכל העמדות וכבונוס קליעה סבירה מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 09, 2021 9:11 pm 
Junior

זה כן אני כתב:
מודה שלא ראיתי הרבה ליגה ישראלית בשנים האחרונות, אבל מישהו יכול להגיד לי מה בדיוק טוב באיתי שגב?
חוץ מזה שפעם הוא היה פרוספקט NBA בעיני עצמו, מה בדיוק מרשים השחקן שנתן 3.9 נקודות בקבוצה חלשה בצרפת?

מדובר בנגר מהגדולים שנראו פה (מצחיק שפעם חשבו שהוא יהיה סמול פורוורד), אבל הוא כן שחקן הגנה טוב מאוד. אתלט מצוין (בטח ביחס לישראלים אבל לא רק), מזיז את הרגליים מצוין בהגנה, אגרסיבי, הרבה האסל.
לא בטוח שהוא מספיק טוב למה שירושלים מכוונת (אלוהים יודע למה מכוונים שם), אבל כנראה שגם זלמנסון לא ולפחות שגב הוא פחות נזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 10, 2021 11:30 pm 
Sophomore

stavs כתב:
אז בינתיים יש לנו:
על עמדה 1 - אובסוהן

לא רואה באיזה עולם איתי שגב הוא 5
במקרה הטוב 4-5
במקרה הרע רק 4

הוא לא יכול להיות בטיקט של שחקן הגנה אבל לא להיות מסוגל פיזית לשמור חצי מהשחקנים בעמדה שלו

הוא אפילו לא חזק מביוחד לעמדה 4 והוא פשוט קטן מידי ל5

אם מכוונים לארץ אז אין בעיה כי להתמודד עם הסנטרים שבארץ הוא יכול (למעט מכבי כנראה )
אבל מול קבוצה סבירה , זה יכול להראות ממש לא טוב .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 11, 2021 12:40 am 
Sophomore

לא יודע אילו עולמות אתה מכיר, בעולם שמתקיים על כדור הארץ שגב הוא אך ורק 5.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 11, 2021 1:50 am 
Junior

גמליאל כתב:
כשמנקים את הרעש אני חושב שיש כמה אבנים גדולות שייקבעו איזה סוג וזהות ההחתמות הבאות -
1. מי הישראלי הבכיר לחמישייה סטייל מה שבלאט היה אצל קטש. אני מסכים (ומקווה) שאריאל, שגב ווורקמן נתפסים כמחליפים. מה שאומר שזה יכול להיות מקל. יכול להיות בלייזר. יכול להיות זוסמן. והחלום שלי הוא שזה יהיה דווקא דוברת.

זוסמן זה כבר לא יכול להיות משום שהוא סיכם באלבה ברלין. הסיכוי שזה יהיה דברת גם מאוד נמוך, בגלל שיש לו חוזה לשנה הבאה וקשה לי לראות את ראשון מוותר עליו ובעצם זה אומר שזה יהיה בלייזר, מקל, מדר או אולי מישהו אחר כמו סורקין, או לחלופין שאחד משלושת הישראלים שכבר חתמו יפתחו בחמישיה ואם כן, זה ממש לא סימן טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 11, 2021 7:14 am 
מנהל פורום

בלייזר במכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 11, 2021 8:45 am 
Junior

שם שקצת נשכח, שלא אתפלא וגם לא אתבאס בכלל אם ינחת בהפועל הוא טיירוס מגי החולוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 11, 2021 11:07 am 
Freshman

https://www.ynet.co.il/sport/israelibas ... 1nyhx00t00

אפשר להגיד שהכתבה הזאת רשמה את עצמה מהודעת השחרור של מקל.
"הפועל ירושלים בוחנים ברצינות את צירופו של מקל"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 11, 2021 11:17 am 
Freshman

לפי רועי כהן עמית גרשון עם רגל וחצי בהפועל ירושלים.
כנראה שהתקציב הלך לפח.

מישהו מבין מדוע לא נפתחה מכירת מנויים עדיין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 11, 2021 11:22 am 
Junior

מחכים להייפ שההגעה של עמית גרשון תגרום. פורטרט ענק על גשר המיתרים, אוהדים עוצרים את הלימוזינה שלו בגינות סחרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 11, 2021 11:42 am 
Sophomore

נביא בעירו כתב:

עד כמה שאני יודע, הוא מכוון לקבוצת יורוליג.
לא רואה מה יש לו לחפש פה בירושליים, אלא אם באמת הם חסכו כסף עם ההחתמות עד עכשיו בשביל לשפוך עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 11, 2021 12:06 pm 
Sophomore

raflafd כתב:

עמית גרשון זה הצעיר שהיה בגלבוע שכשהיה פנוי זרק שלשות ? או שזה גיל בני ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 11, 2021 12:09 pm 
Junior

Krembo2 כתב:
נביא בעירו כתב:

לא רואה מה יש לו לחפש פה בירושליים, אלא אם באמת הם חסכו כסף עם ההחתמות עד עכשיו בשביל לשפוך עליו.

לכוון זה חשוב. מקווה בשבילו שגם יצליח לו, כי הוא שחקן מגניב. מצד שני, מדובר בשחקן בן 30 שמעולם לא שיחק בקבוצה גדולה (ססארי, ונציה - סבבה...) ומעולם לא קיבל כסף גדול. אני לא בטוח שהעונה המוצלחת בחולון, בגיל 29, הופכת אותו מיידית לשם חם ביורוליג. חוזה טיפה יותר שמן מזה שעליו שיחק בחולון נראה לי כמו משהו שלגמרי יכול להביא אותו להפועל. אגב, גם אייזיאה מיילס, שאני הרבה פחות מתלהב ממנו, עדיין בלי קבוצה וסי ג'יי האריס שאני מאוד מאוד מתלהב ממנו גם ביקש לעזוב את חולון לפי הדיווחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 11, 2021 12:18 pm 
Hall of Famer

em28 כתב:
raflafd כתב:

עמית גרשון זה הצעיר שהיה בגלבוע שכשהיה פנוי זרק שלשות ? או שזה גיל בני ?

הוא לעומת בני גם היה קולע. קלעי מצויין, אבל על המשבצת של הקלעי שלא עושה כלום חוץ מזה יש כבר את אדם אריאל, שיותר טוב ממנו כמובן. לא מבין את הרעיון.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 11, 2021 12:25 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
Krembo2 כתב:
נביא בעירו כתב:

לכוון זה חשוב. מקווה בשבילו שגם יצליח לו, כי הוא שחקן מגניב. מצד שני, מדובר בשחקן בן 30 שמעולם לא שיחק בקבוצה גדולה (ססארי, ונציה - סבבה...) ומעולם לא קיבל כסף גדול. אני לא בטוח שהעונה המוצלחת בחולון, בגיל 29, הופכת אותו מיידית לשם חם ביורוליג. חוזה טיפה יותר שמן מזה שעליו שיחק בחולון נראה לי כמו משהו שלגמרי יכול להביא אותו להפועל. אגב, גם אייזיאה מיילס, שאני הרבה פחות מתלהב ממנו, עדיין בלי קבוצה וסי ג'יי האריס שאני מאוד מאוד מתלהב ממנו גם ביקש לעזוב את חולון לפי הדיווחים.

האריס לא ישאר, אבל אני מניח שאם הוא בחר לא לממש את האופציה זה מכיוון שיש לו כבר הצעות על השולחן.
נראה לי סיכוי לא שהוא או מיילס (או שניהם) ימצאו את עצמם אצל דדאס באא"ק...למרות שלפי כל הדיווחים התקציב שם הולך לרדת די משמעותית, אז מעניין לראות איך זה מסתדר ביחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 11, 2021 12:30 pm 
Hall of Famer

בינתיים הבנייה סבירה .הולכים על 5 ישראלים בכירים ועוד לפחות 5 זרים.התקציב על פי מנהיים כ6.5 מיליון דולר תקציב כולל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1393 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 56  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], oren_80 ו 36 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: