סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 3:37 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 306 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' יולי 10, 2021 8:10 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מה זה לא בנוי. רק לפני שבוע הוא טחן את ההוקס.
האם הולידיי הוא סוקר? לא. האם הוא נגר? לא. הוא לא סימונס. אני לא מצפה ולא מצפים ממנו ל30. תן 15 ב45 אחוז זה מספיק.
זה שחקן של 18 למשחק בחמישים אחוז בעונה הרגילה. לכן הוא חוטף מלא ביקורת. הוא אמור לתת יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 10, 2021 8:13 am 
Sophomore

ואני די בטוח שעם בלדסו במקומו, הבאקס לא עוברים את ברוקלין בכלל. הם שילמו הרבה, זה נכון. אולי יותר מדי, אם זה ייגמר בלי אליפות. אבל לא הייתי מזלזל כל כך בהגעה ראשונה לגמר מזה חמישים שנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 10, 2021 8:59 am 
Junior

Att כתב:
satriani כתב:
Att כתב:
לא ראיתי את המשחקים אבל מה יש להתאכזב מהולידיי?
ממתי מצפים משחקן כזה להיות כוכב יציב ברמות הכי גבוהות?
זה שהבאקס ליהקו אותו לתפקיד גדול מדי, לא אומר שהוא מאכזב..

11-35 מהשדה זה קצת מאכזב לא?

זו הסטט׳ של שני המשחקים, אני מניח.
זה בהחלט מאכזב שהבאקס הגיעו למצב שבו הולידיי לוקח למעלה מ-17 זריקות בממוצע למשחק..

איך היית מחלק 90 זריקות מהשדה בין 8 שחקני רוטציה ככה שגרו יזרוק פחות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 10, 2021 11:48 am 
מנהל פורום

ido כתב:
ואני די בטוח שעם בלדסו במקומו, הבאקס לא עוברים את ברוקלין בכלל. הם שילמו הרבה, זה נכון. אולי יותר מדי, אם זה ייגמר בלי אליפות. אבל לא הייתי מזלזל כל כך בהגעה ראשונה לגמר מזה חמישים שנים

בדיוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 10, 2021 11:39 pm 
Sophomore

התותח המפוברק כתב:
עמקי כתב:
מסכן יאניס..אם העונה הוא לא יקח אליפות אין לו סיכוי לקחת אליפות בחמש שנים הקרובות.

ברור. כי לפני 5 שנים היה סביר שפול יעבור 3 קבוצות ויגיע לפיניקס שהייתה בירכתי הליגה ויהיה בדרך לאליפות.

אגיד יותר מזה , לא לקחת השנה אליפות יכול להיות הדבר הכי גדול שקרה ליאניס בקריירה
כי בניינו הוא לא מועמד אמיתי לGOAT
אבל אם השנה הזאת תגרום לו להבין שהוא צריך להיות סיידקייק , הוא יכול להיות בהמשך הקריירה שלו הGOAT של הסיידקיקים (ידיח משם את פיפן לדעתי )
למשל אם יעבור לגולדן סטייט של סטף , הוא יביא 2-3 אליפויות בקלות .
ואולי הוא לא יביא משחקים של 80 נקודות 50 ריבאונדים 30 אסיסיטים ו25 חסימות , אבל הוא יהיה כלי בלתי ניתן לעצירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 10, 2021 11:42 pm 
Hall of Famer

לברון הוא מועמד ל-goat וגם הוא לא בדיוק לקח אליפויות לבד...
אנתוני דייוויס
קיירי + לאב
ווייד + בוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 11, 2021 12:35 am 
Hall of Famer

אני ממש לא רואה איך מעבר של יאניס לגולדן סטייט (שאין לי מושג איך הוא יכול להתממש בכלל) או כל קבוצה אחרת "יביא 2-3 אליפויות בקלות".
כמו שאנחנו רואים, מעבר של דיוויס לצד לברון בכלל לא בטוח שיוביל למספר שכזה.
הטריו של ברוקלין ספק אם יקחו אליפות אחת.

נקודתית, בשביל להביא את יאניס - גולדן סטייט צריכים לצורך העניין להעביר את וויגינס (איזון משכורות), וייזמן (צריך גם נכס לקבוצה השנייה), בחירה 7 שלהם בדראפט הקרוב, וסביר שגם בחירה 14. כאילו אין לי צל של מושג אם מילווקי בכלל לוקחים את זה (אולי רק אם יאניס יעשה להם משום מה את המוות - לא שאני רואה למה לו לעשות זאת, אפילו באם יחטפו כעת סוויפ נניח).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 11, 2021 6:56 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
נראה לך שזה קורה עם שתי בחירות ? זה תמחור של פעם. וייסמן + 4 בחירות מינימום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 11, 2021 8:53 am 
Junior

שוויק1 כתב:
משחק מדהים של פול, אבל מצד שני הולידיי לא יהיה כזה חושך בכל משחק. הימור שלי: הבאקס לוקחים את המשחק הבא

טוב, אז הולידיי היה די חושך בעוד משחק (בהתקפה, כולל כמה החמצות לייאפ לא ברורות) ומידלטון בכלל התאדה. הבאקס עוברים למשחק להיות או לחדול בבית, נקווה שיקחו את זה ותהיה פה סדרה.
נדמה שבאד לא ממש יודע איך הוא רוצה לשחק בהתקפה, התפקוד של לופז ממש לא ברור והבאקס נראים די אבודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 11, 2021 9:23 am 
Senior

Amos Gueta כתב:

4 בחירות?? על יאניס? נסה יותר 7 בחירות, וגם זה רק אם הוא עושה את המוות למילווקי לפני כן.

אני גם לא מבין למה 'להבין שהוא סיידקיק' יהיה הדבר הכי טוב שקרה לקריירה שלו. מי אמר שלקחת מלא אליפויות כרובין זה עדיף על לקחת אליפות אחת כבאטמן? מי אמר שמה שדוראנט הוציא מהקריירה שלו עדיף על מה שנוביצקי הוציא משלו?

למה יאניס אחרי השנה הזו, שבה הוא הגיע לגמר, אמור להבין שהוא צריך לחבור לסוללת כוכבים אחרים?
בעונה שעברה הוא הודח בבושת פנים על ידי מיאמי בסיבוב השני, המון אנשים חשבו שזה יגרום לו לא להאריך חוזה במילווקי כי הוא יבין שאין לו סיכוי שם. במקום זאת הוא האריך חוזה במילווקי ובפלייאוף גבר על מיאמי בסוויפ והגיע לגמר הליגה (גם אם בזכות פציעות של ברוקלין, דבר לא מאוד לא צפוי), אני ממש לא חושב שהשנה הזו תהיה מה שישנה את המיינדסט של יאניס ואת איך שהוא מסתכל על כשלונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 11, 2021 9:36 am 
Junior

קצת מוקדם גם להספיד את הסדרה הזאת. הסאנס בסך הכל שמרו על הביתיות ונכון שהם פייבוריטים ונראים טוב, אבל הבאקס בהחלט יכולים להשוות את הסדרה ולהגיע עם מומנטום חיובי למשחק 5...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 11, 2021 10:14 am 
Sophomore

stavs כתב:
Amos Gueta כתב:

4 בחירות?? על יאניס? נסה יותר 7 בחירות, וגם זה רק אם הוא עושה את המוות למילווקי לפני כן.

אני גם לא מבין למה 'להבין שהוא סיידקיק' יהיה הדבר הכי טוב שקרה לקריירה שלו. מי אמר שלקחת מלא אליפויות כרובין זה עדיף על לקחת אליפות אחת כבאטמן? מי אמר שמה שדוראנט הוציא מהקריירה שלו עדיף על מה שנוביצקי הוציא משלו?

למה יאניס אחרי השנה הזו, שבה הוא הגיע לגמר, אמור להבין שהוא צריך לחבור לסוללת כוכבים אחרים?
בעונה שעברה הוא הודח בבושת פנים על ידי מיאמי בסיבוב השני, המון אנשים חשבו שזה יגרום לו לא להאריך חוזה במילווקי כי הוא יבין שאין לו סיכוי שם. במקום זאת הוא האריך חוזה במילווקי ובפלייאוף גבר על מיאמי בסוויפ והגיע לגמר הליגה (גם אם בזכות פציעות של ברוקלין, דבר לא מאוד לא צפוי), אני ממש לא חושב שהשנה הזו תהיה מה שישנה את המיינדסט של יאניס ואת איך שהוא מסתכל על כשלונות.

מה גם שהוא נראה הרבה פחות "עציר" בפלייאוף הזה. במשחק השני בפיניקס הוא בכלל היה עצום. יאניס לא צריך להיות הסייד-קיק, הוא פשוט צריך סייד-קיק יותר טוב (או, ליתר דיוק, יותר יציב). אם נשווה לדיוויס בתקופתו כפרנצ'ייז פלייר - הרי שיאניס כבר הגיע להרבה יותר. הסיפור של ההפסדים לפיניקס הוא לא יאניס אלא מידלטון שנעלם לחלוטין דווקא אחרי פלייאוף טוב בסה"כ וסדרה מעולה מול אטלנטה.

ונוביצקי מעל דוראנט, בוודאי (אסייג שהקריירה של דוראנט עוד לא הסתיימה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 11, 2021 10:28 am 
Hall of Famer

ג'רו הולידיי זרק במהלך העונה הרגילה 14 זריקות ב-32.3 דקות. בשני המשחקים האחרונים הוא שיחק 39.5 דקות. הגיוני מאד.
לאורך הקריירה שלו הולידיי זורק 13.8 זריקות ב-33.2 דקות. שוב, לא נראה שמילווקי עשו איתו דברים מעבר למה שהוא רגיל בקריירה שלו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 11, 2021 11:10 am 
Hall of Famer

stavs כתב:
Amos Gueta כתב:

יוסטון קיבלו על הארדן 3 בחירות סיבוב ראשון ועוד 4 אופציות להחלפת בחירות בשנים שבין הבחירות, טכנית אני לא חושב שאפשר לתת יותר מזה, אלא אם כן מדובר בקבוצה שכבר יש לה בחירות מקבוצות אחרות להעביר אותן. בכל מקרה, 7 בחירות סיבוב ראשון זה לא ריאלי ולא סביר על אף אחד, גם אם אנחנו מסתכלים על זה טכנית בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 11, 2021 11:15 am 
Sophomore

אנשים כאן מספידים מהר מידי את הבאקס. הסאנס כולה ניצחו שני משחקים ובסך הכל שמרו על הביתיות שלהם, בדיוק כמו שברוקלין עשו נגד אותה מילווקי ואפילו בצורה יותר מרשימה ולאחר מכן הפסידו את הסדרה. מעבר לכך, הבאקס קבוצה מאוד ביתית בפלייאוף הזה ובד"כ מגיעים בטירוף למשחקים בפייסרב פורום. בנוסף, רול פליירס בד"כ נוטים להיות להיות טובים יותר בבית מאשר בחוץ. אני בכיף רואה את הסדרה הזאת הולכת לכיוון של 2-2 אחרי שני המשחקים הקרובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 11, 2021 11:22 am 
Senior

rony כתב:
stavs כתב:
Amos Gueta כתב:

יוסטון קיבלו על הארדן 3 בחירות סיבוב ראשון ועוד 4 אופציות להחלפת בחירות בשנים שבין הבחירות, טכנית אני לא חושב שאפשר לתת יותר מזה, אלא אם כן מדובר בקבוצה שכבר יש לה בחירות מקבוצות אחרות להעביר אותן. בכל מקרה, 7 בחירות סיבוב ראשון זה לא ריאלי ולא סביר על אף אחד, גם אם אנחנו מסתכלים על זה טכנית בלבד.

הכוונה שלי הייתה לדיל מקביל לזה של הארדן, 4 + 3 החלפות או משהו בסגנון. ספציפית במקרה של גולדן סטייט הם יכולים לצרף לזה את הבחירה של מינסוטה גם, אז אני חושב שיש סיכוי שהם יכולים להוסיף לזה גם אותה.
אחרי שזה תג המחיר שנקבע להארדן, אני לא רואה מצב שיאניס בגיל 26, עם חוזה ארוך לפניו ואפילו לא חצי סיפור על אופי בעייתי עובר תמורת פירור אחד פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 11, 2021 11:24 am 
מנהל פורום

אנחנו אחרי שני משחקים שהם פיניקס קולעים טוב יותר מהמצופה מהם, ולא כתוצאה מתכנון יוצא דופן ומילווקי קולעים פחות טוב מהמצופה מהם ולא כתוצאה מהגנה מופלאה נגדם. עכשיו אפשר לומר שזה רק מוכיח את המוכנות והריכוז של הסאנס מול אי המוכנות והריכוז של הבאקס ואפשר לדבר התעלות מול היחנקות ואפשר לדבר על עוד כל מיני דברים מנטלים, ואולי הם נכונים, זה לא שלמנטליות אין מקום בניתוח תוצאות של משחקים.
אבל גם צריך לזכור שהסאנס שיחקו עכשיו בבית, שיאניס חזר מפציעה במשחק הראשון, ושלאורך הקריירה ג'רו ומידלטון לא מחטיאים ליי אפים ככה ושמיקל ברידג'ס לא תופר ג'אמפים ככה, גם כשהוא חופשי, ושלפעמים סטטיסטיקה יכולה לתפוס אנומליה לאיזה משחק, שניים, עשרה.
האם הסאנס טובים יותר עד עכשיו בסדרה? כן, זו לא דיעה מופרכת, זו אפילו הדיעה הנכונה לדעתי. האם המשחקים האלו אומרים שלבאקס אין סיכוי בסדרה? רחוק מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 11, 2021 11:31 am 
Senior

עמוס לב כתב:
ג'רו הולידיי זרק במהלך העונה הרגילה 14 זריקות ב-32.3 דקות. בשני המשחקים האחרונים הוא שיחק 39.5 דקות. הגיוני מאד.
לאורך הקריירה שלו הולידיי זורק 13.8 זריקות ב-33.2 דקות. שוב, לא נראה שמילווקי עשו איתו דברים מעבר למה שהוא רגיל בקריירה שלו.

מעבר לזה, הולידיי קלע במשחק הזה 5 מ15 בזריקות מתוך הצבע. מספיק שהוא קולע ב60% שזה בערך הממוצע שלו בקריירה מהטווחים האלו, זה 9 מ15 מה ששם אותו על 25 נק'.
אני בספק גדול אם ATT רושם את הדברים האלו רגע אחרי שהולידיי קלע 25 נקודות במשחק גמר NBA.

בלי לזלזל, אני מרגיש שזו פשוט הודעה שרק מישהו שלא ראה את המשחק היה כותב. הבעיה ממש לא הייתה שמילווקי דורשת מג'רו יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 11, 2021 12:47 pm 
Hall of Famer

אגב, דוראנט שהוזכר פה הוא בדיוק דוגמא מצוינת לדעתי (בין השאר) למה ליאניס לא כדאי לעבור כדי להיות סייד-קיק להמשך הקריירה שלו.
מצד אחד לכאורה אולי "השחקן הכי מוכשר בהיסטוריה/שחקן ההתקפה הטוב בכל הזמנים" וכו'.
מצד שני, מה כבר השיג בעצמו בקריירה שלו, על מה הוא חתום - ממש לא יותר מדי.
מעבר כזה זה אולי "ביטוח" לסיים עם אליפות (ואולי אף תואר MVP גמר - שתנאי די הכרחי בשביל לקחת אותו הוא זכייה באליפות...), ולא להיזכר כמי שלא זכה בכלום (כלומר מעלה בסבירות גבוהה את ה"רצפה"), אבל לטעמי מוריד רבות את "התקרה" של השחקן ואיך שהוא ייתפס בהיסטוריה.

מה יהיה כעת למשל הקייס ההיסטורי של דוראנט אל מול קרי?
לטעמי לא קיים
ולטעמי (ואני יודע שאני במיעוט) גם קוואי בסופו של דבר יסיים את הקריירה "מעליו"

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 11, 2021 1:39 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
אגב, דוראנט שהוזכר פה הוא בדיוק דוגמא מצוינת לדעתי (בין השאר) למה ליאניס לא כדאי לעבור כדי להיות סייד-קיק להמשך הקריירה שלו.
מצד אחד לכאורה אולי "השחקן הכי מוכשר בהיסטוריה/שחקן ההתקפה הטוב בכל הזמנים" וכו'.
מעבר כזה זה אולי "ביטוח" לסיים עם אליפות (ואולי אף תואר MVP גמר - שתנאי די הכרחי בשביל לקחת אותו הוא זכייה באליפות...), ולא להיזכר כמי שלא זכה בכלום (כלומר מעלה בסבירות גבוהה את ה"רצפה"), אבל לטעמי מוריד רבות את "התקרה" של השחקן ואיך שהוא ייתפס בהיסטוריה.

לטעמי לא קיים

דוראנט הוא לא השחקן הכי מוכשר בהיסטוריה
או שחקן ההתקפה המוכשר בכל הזמנים.
אבל העובדה שהוא עבר לגולדן ועכשיו לברוקלין איפשרו לו לקבל את התואר הזה
אם הוא היה ממשיך בOKC וממשיך לא לעשות פליאוף או להיות מודח מהר , אף אחד לא היה מדבר עליו.

וזה יכול להיות גם ליאניס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 11, 2021 2:05 pm 
Hall of Famer

אם ככה אתה מעריך את דוראנט כאחד שהיה "ממשיך לא לעשות פליאוף או להיות מודח מהר" - אז אתה מעריך אותו אף פחות ממני...
כרגע ההשוואה היא ליאניס שהגיע לגמר NBA כשחקן הבולט של קבוצתו בגיל 26.5, וכבר זכה ב-MVP עונתי. מן הסתם גם לא מזיק לשחק במזרח וכו'.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 11, 2021 2:18 pm 
Sophomore

N.T.K כתב:
shmueliki כתב:

לטעמי לא קיים

דוראנט הוא לא השחקן הכי מוכשר בהיסטוריה
או שחקן ההתקפה המוכשר בכל הזמנים.
אבל העובדה שהוא עבר לגולדן ועכשיו לברוקלין איפשרו לו לקבל את התואר הזה
אם הוא היה ממשיך בOKC וממשיך לא לעשות פליאוף או להיות מודח מהר , אף אחד לא היה מדבר עליו.

וזה יכול להיות גם ליאניס

"ממשיך לא לעשות פלייאוף או להיות מודח מהר" - דוראנט הגיע פעם ראשונה לפלייאוף בעונה השלישית שלו בליגה (בגיל 21), והפסיד בסיבוב הראשון בסדרה תחרותית לאלופה הנכנסת. הוא המשיך לשחק עוד שש עונות באוקלהומה, בחמש מהן הגיע לפלייאוף ועשה גמר אחד, שלושה גמרי מערב ופעם אחת סיבוב שני בלבד. בעונה היחידה שאוקלהומה לא הגיעה לפלייאוף בתקופה הזו - דוראנט היה פצוע. בארבע מששת הופעות הפלייאוף שלו עם הקבוצה הוא הפסיד לאלופה הנכנסת, ופעם נוספת במשחק שביעי של גמר המערב לגולדן סטייט של 73 הנצחונות.
יאניס עם הופעת פלייאוף חמישית ברציפות (שישית בסה"כ בשמונה עונות בליגה). בשלוש האחרונות הוא עם גמר מזרח, סיבוב שני ועכשיו גמר ליגה.

אף אחד מהם לא עונה להגדרה של "לא לעשות פלייאוף או להיות מודח מהר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 11, 2021 2:44 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
אם ככה אתה מעריך את דוראנט כאחד שהיה "ממשיך לא לעשות פליאוף או להיות מודח מהר" - אז אתה מעריך אותו אף פחות ממני...
כרגע ההשוואה היא ליאניס שהגיע לגמר NBA כשחקן הבולט של קבוצתו בגיל 26.5, וכבר זכה ב-MVP עונתי. מן הסתם גם לא מזיק לשחק במזרח וכו'.

לא יודע עד כמה ה-"משחק במזרח" הזה מוריד מהערך של מה שיאניס עושה כשהמועמדת העיקרית לאליפות לפני הפלייאוף הייתה ברוקלין ומילווקי היא זו שהדיחה אותה עם סדרה מפלצתית של יאניס. אפשר כמובן לדבר על הפציעות של ברוקלין, אבל בסוף שני הכוכבים הבכירים שלהם-הארדן ודוראנט, כן שיחקו ברוב הסדרה והפציעות שלהם בוודאי היו פחות משמעותיות מאשר, נניח, הפציעות של דיוויס ולברון בלייקרס או של קוואי בקליפרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 11, 2021 5:30 pm 
Hall of Famer

אני מאד אוהב את ג'רו ומאד לא אוהב את בלדסו, כך שמעבר לעובדה שהגעה לגמר ליגה מוכיחה משהו על השיפצור בעמדה, אפשר פשוט לומר שלראות את שני החבר'ה האלה משחקים די מסביר את ההבדלים ביניהם. ג'רו הוא רכז פותח נפלא לכל קבוצה בליגה שהרכז הוא לא הכוכב שלה (נגיד...פיניקס), והוא בטח לא בעיה של מילווקי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 11, 2021 7:04 pm 
מנהל פורום

בדיוק, לא רק שהוא לא הבעיה שלה, הוא כנראה חלק מההבדל שהביא את הבאקס לגמר
הם הדיחו לאורך כל הדרך קבוצות בריאות יחסית
אפילו ברוקלין לא הייתה פצועה באופן קיצוני
יופי של טרייד עשו הבאקס
מה חסר להם? אולי לפגוש פחות מושלמת מהפיניקס? אולי יציבות בזריקות רחוק על ידי הגדלת רוטציה של השוטרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 306 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], oren_80, stavs, uriel17 ו 33 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: