סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 1:49 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1393 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 56  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 21/22
הודעהפורסם: א' יולי 11, 2021 12:31 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
עכשיו מפורסם בוואינט שירושלים הציעה 160 אלף דולר נטו למקל שרוצה סכום גבוה יותר נכון לעכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 11, 2021 12:49 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
em28 כתב:
raflafd כתב:
לפי רועי כהן עמית גרשון עם רגל וחצי בהפועל ירושלים.

עמית גרשון זה הצעיר שהיה בגלבוע שכשהיה פנוי זרק שלשות ? או שזה גיל בני ?

הוא לעומת בני גם היה קולע. קלעי מצויין, אבל על המשבצת של הקלעי שלא עושה כלום חוץ מזה יש כבר את אדם אריאל, שיותר טוב ממנו כמובן. לא מבין את הרעיון.

גם לא כזה צעיר - בן 26.
מבחינת הפועל אין שום דבר רע בהחתמה כזו. מבחינת גרשון - אני בספק כמה דק' יהיו לו, בהנחה שאדם אריאל לא משודרג לחמישייה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 11, 2021 1:34 pm 
Sophomore

חוצפן חיובי כתב:
לא יודע אילו עולמות אתה מכיר, בעולם שמתקיים על כדור הארץ שגב הוא אך ורק 5.

למה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 11, 2021 3:06 pm 
Sophomore

גמליאל כתב:
כשמנקים את הרעש אני חושב שיש כמה אבנים גדולות שייקבעו איזה סוג וזהות ההחתמות הבאות -
1. מי הישראלי הבכיר לחמישייה סטייל מה שבלאט היה אצל קטש. אני מסכים (ומקווה) שאריאל, שגב ווורקמן נתפסים כמחליפים. מה שאומר שזה יכול להיות מקל. יכול להיות בלייזר. יכול להיות זוסמן. והחלום שלי הוא שזה יהיה דווקא דוברת.
2. הקבוצה צריכה שני זרים יוצרים בעמדות 1-3 שיהיו העוגנים המרכזיים בהתקפה (כי השאר דיי נגרים..). העמדות ומאפיינים של הזרים האלו צריכים להיקבע לפי מי הישראלי הבכיר שיגיע - אם זה בלייזר לעמדה 3 אז פחות יתאים אנגולה ויותר מישהו שהוא גארד. אם זה מקל אז ביחד עם עבסואן זה סוגר את עמדה 1 ואז צריך סקוררים דווקא בעמדות 2-3.
3. לגבי גבוהים יש פחות אי וודאות בסוג השחקנים כי ממילא אין ישראלים שנחשבים מובילים (לדעתי סורקין זה לא זה עדיין).לכן מה שיביאו זה שני זרים לעמדות 4-5. מסכים מהבחינה הזאת שלהשאיר את בריימו זה מאסט. אופי מתאים בול לקבוצה שנהנית פה. הגנה בכל העמדות וכבונוס קליעה סבירה מבחוץ.

טוב אז בלייזר סגר במכבי, זוסמן באלבא, דוברת נראה שנעול בראשון וגם ימדר מקבל הצעות אטרקטיביות מפרטיזן...

מה שמשאיר מועמד אחד בלבד מאלו שמניתי לעמדת הישראלי הבכיר - גל מקל. מקווה מאד שיצליחו להביא אותו ולא ילכו בסוף על אריאל/וורקמן כישראלים בחמישייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 11, 2021 4:36 pm 
Junior

גמליאל כתב:
גמליאל כתב:
כשמנקים את הרעש אני חושב שיש כמה אבנים גדולות שייקבעו איזה סוג וזהות ההחתמות הבאות -
1. מי הישראלי הבכיר לחמישייה סטייל מה שבלאט היה אצל קטש. אני מסכים (ומקווה) שאריאל, שגב ווורקמן נתפסים כמחליפים. מה שאומר שזה יכול להיות מקל. יכול להיות בלייזר. יכול להיות זוסמן. והחלום שלי הוא שזה יהיה דווקא דוברת.
2. הקבוצה צריכה שני זרים יוצרים בעמדות 1-3 שיהיו העוגנים המרכזיים בהתקפה (כי השאר דיי נגרים..). העמדות ומאפיינים של הזרים האלו צריכים להיקבע לפי מי הישראלי הבכיר שיגיע - אם זה בלייזר לעמדה 3 אז פחות יתאים אנגולה ויותר מישהו שהוא גארד. אם זה מקל אז ביחד עם עבסואן זה סוגר את עמדה 1 ואז צריך סקוררים דווקא בעמדות 2-3.
3. לגבי גבוהים יש פחות אי וודאות בסוג השחקנים כי ממילא אין ישראלים שנחשבים מובילים (לדעתי סורקין זה לא זה עדיין).לכן מה שיביאו זה שני זרים לעמדות 4-5. מסכים מהבחינה הזאת שלהשאיר את בריימו זה מאסט. אופי מתאים בול לקבוצה שנהנית פה. הגנה בכל העמדות וכבונוס קליעה סבירה מבחוץ.

טוב אז בלייזר סגר במכבי, זוסמן באלבא, דוברת נראה שנעול בראשון וגם ימדר מקבל הצעות אטרקטיביות מפרטיזן...

מה שמשאיר מועמד אחד בלבד מאלו שמניתי לעמדת הישראלי הבכיר - גל מקל. מקווה מאד שיצליחו להביא אותו ולא ילכו בסוף על אריאל/וורקמן כישראלים בחמישייה.

לאור ההתפתחויות האחרונות בגזרת מדר, יכול להיות שגם הוא הופך לאופציה כישראלי הבכיר, אם כי זה לא נראה לי מאוד סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 11, 2021 7:00 pm 
מנהל פורום

חלק כבר הפנימו חלק מחכים לאיזה טוויסט בהחתמות שיפנה ממחזות גרשון ושגב למשהו כמו דוברת, מדר וכו
נראה שזה ימשיך באותו כיוון של החתמות
במשחק האחרון בעונה הקודמת היה איזה פורום שו"ת עם גיא והוא אמר שהמצב הכלכלי על הפנים וחלק גדול מהתקציב של העונה הקרובה יילך לכיסוי חובות
לאור מה שהוא אמר ולאור ההחתמות, הייתי מנמיך מאוד ומאוד את הציפיות
נראה שגם ההחתמות הבאות יהיו מאותו סדרי גודל של חוזים

היום הוציאו את העונה הבאה למכירה למנויים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 12, 2021 9:27 pm 
Hall of Famer

נכון לעכשיו מדובר בקבוצה שיכולה להקלע למאבקי תחתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 12, 2021 9:29 pm 
Junior

יכולה?! עם ארבעה שחקנים חתומים בסגל זו יורדת בטוחה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 12, 2021 11:50 pm 
Junior

בקיצור, חבל לקנות העונה מנוי. כמו שזה נראה כרגע, העונה של בית״ר רמת גן תחוויר לעומת העונה הנוכחית של הפועל וכנראה שיישברו פה שיאי תבוסות על ימין ועל שמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 13, 2021 6:28 am 
מנהל פורום

ברור שזו הולכת להיות עונה מסויטת, אבל מנוי צריך לקנות, צריך לבוא למשחקים, בשביל למנוע ירידה או התרסקות
זה התפקיד של האוהדים, להרים את הקבוצה כשהיא שקועה בצרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 13, 2021 9:06 am 
Sophomore

לפעמים ההיסטריה של אוהדי ירושלים משעשעת.
יש עוד חודש וחצי של עונת מלפפונים ואנשים כבר משערים איפה הקבוצה תמוקם בטבלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 13, 2021 9:15 am 
Senior

לפחות ההודעה של הנביא, ואני חושד שגם זו של מנחם, היו סרקסטיות לגמרי - אם הפועל תפתח את העונה בסגל הנוכחי היא באמת תחטוף תבוסות בכל שבוע: רוטציה של ארבעה שחקנים, 3 מתוכם ישראליים ולא מאוד מוכשרים. זו קבוצת כדורסל נוראית.

אני חושב שהמצב כרגע לא מאוד מבשר טובות, אבל בשלב הזה אין ספק שהכל יכול לקרות, החלק המהותי בסגל עוד לא חתום ואין אזכור של מועמדים אפילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 13, 2021 9:46 am 
Sophomore

רק בשביל הספורט הלכתי לת'רד המקביל מקיץ 2018, איפשהו באותה נקודת זמן מבחינת סגל.
להלן מבחר תגובות על קבוצה שהקהל אהב, זכתה בגביע, עשתה רבע גמר BCL ובעונה שאחריה אותו השלד הפך לאחת הקבוצות הכיפיות ששיחקו בבירה:

"קבוצה שמזכירה מבחינת האיכות את ימי דני קליין העליזים"
"יש לי הרגשה שאנחנו הולכים לעונה קשה"
"אני אישית מתחיל להיות די מודאג"

קצת אחר כך פלדין חתם ופתאום הרבה דברים התחילו להסתדר.
יש עוד 5 זרים שצריכים לחתום, סיכוי סביר שגם עוד ישראלי אחד ברוטציה. אפשר לחכות עם ההכרזות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 13, 2021 10:23 am 
Hall of Famer

מעניין.
על כל פנים הישראלים שהוחתמו עד עכשיו הם מהשורה השניה והשלישית.
לא יודע אם אחד מהם יהיה בנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 13, 2021 10:34 am 
Sophomore

מה שבאופן כללי מעניין (ומוזר) שסדר ההחתמות הוא קודם כל השחקנים המשלימים והפחות קריטיים. זה מן הסתם מייצר המון ערפל כשלא ברור באמת איך הקבוצה תיראה ואם אלו שאנחנו רואים כמשלימים הם לא בטעות השחקנים המרכזיים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 13, 2021 10:41 am 
Junior

stavs כתב:
לפחות ההודעה של הנביא, ואני חושד שגם זו של מנחם, היו סרקסטיות לגמרי - אם הפועל תפתח את העונה בסגל הנוכחי היא באמת תחטוף תבוסות בכל שבוע: רוטציה של ארבעה שחקנים, 3 מתוכם ישראליים ולא מאוד מוכשרים. זו קבוצת כדורסל נוראית.

אני חושב שהמצב כרגע לא מאוד מבשר טובות, אבל בשלב הזה אין ספק שהכל יכול לקרות, החלק המהותי בסגל עוד לא חתום ואין אזכור של מועמדים אפילו.

לגמרי סרקסטית כמובן. זה נכון שעד עכשיו אין אף החתמה שנראית מדהימה, אבל קודם כל צריך לראות מי יהיו השחקנים האחרים ומעבר לכך, וזה לא פחות חשוב, איך הקבוצה מתחברת. לי זה מרגיש שעמיאל יודע איזה סוג של שחקנים הוא רוצה ולי אישית אין בעייה אם נקבל קבוצה שחושבת קודם כל הגנה ומנצחת משחקים כשהיא קולעת 60 או 70 נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 13, 2021 10:50 am 
Hall of Famer

אבימאל כתב:
נכון לעכשיו מדובר בקבוצה שיכולה להקלע למאבקי תחתית.

זה נאמר על סמך מה?
הרי בפועל פחות או יותר ירושלים בוחרת אילו ישראלים להביא ממרבית המלאי הקיים בשוק (לא כולו אמנם, אבל רובו)
שאר הקבוצות הרי מחכות לראות מי יישאר פנוי אחרי ההחתמות הללו (ושל מכבי, חולון ושות') ורק אז אם בכלל יוכלו לקלוט שחקנים בסדר הגודל של מקל, שגב, זלמנסון, וורקמן וכו'

וזה טרם שאני מזכיר את המובן מאליו - שזו קבוצה שתשחק עם יותר זרים ממרבית יריבותיה
מין פרט שולי שכזה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 13, 2021 11:13 am 
Senior

אבל זה לא מאוד רלוונטי מאיזה מאגר תאורטי של ישראלי הקבוצה בוחרת, אם בסוף היא בוחרת לא טוב, לצורך העניין.
ברור שהאמירה שהקבוצה הזו יכולה להתדרדר למאבקי תחתית היא דרמטית, אבל בפועל כרגע הסגל הישראלי שחתום בקבוצה הוא לא משמעותית יותר טוב מזה של הפועל חיפה, למשל, עם כל המבחר התאורטי שהיה לקבוצה.
במקרה ותהיה נפילה קטסטרופלית עם הזרים הקבוצה הזו גם תוכל להתדרדר למאבקי תחתית, אבל כמובן ש'תוכל' היא מילת המפתח פה. באותה מידה עם 3-4 החתמות מבריקות של זרים הקבוצה גם תוכל לתת את העונה הטובה ביותר בהיסטוריה של המועדון.

בגדול הנקודה היא בעיקר שעוד מאוד מאוד מוקדם לדעת איך העונה הזו תראה, כרגע שום דבר לא זועק 'קבוצה שתאבק על כל התארים' ושום דבר לא זועק בהכרח אחרת. אני רק לא מבין את הנקודה על הבחירה ממרבית המלאי הקיים של הישראלים, אם בפועל המלאי הזה כבר התרוקן משמעותית והקבוצה לא ניצלה את ההתרוקנות הזו בינתיים כדי להרכיב איזה שלד ישראלי מרשים מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 13, 2021 11:54 am 
Hall of Famer

הפועל ירושלים בוחרת ב"פינצטה" מבין מאגר השחקנים המקומי, שסביר שחלקם הגדול "עמד בתור" כדי להגיע אליה (ע"ע ווילי וורקמן).
קבוצות המרכז-תחתית לוקחות מה שנשאר - יחי ההבדל הקטן.

היום הפועל ירושלים יכולה לבחור האם היא רוצה לשים סכום גדול על גל מקל, גולן גוט (או משום מה להביא את עמית גרשון כפי שפורסם...), סורקין, להחזיר איזה מתאזרח מחו"ל וכו' וכו'.
מה בדיוק מנגד יכולות לעשות קבוצות תחתית שממצב את הפועל ירושלים מולן?

אגב, הפועל חיפה שהוזכרה היא לא בדיוק קבוצת תחתית, ואני לא רואה סיבה מיוחדת להניח שתהיה כזו (יש 2 עולות חדשות שלא ברור מה מצבן, הרצליה, גלבוע שנראה איך נבנית, הפועל ת"א שהיא קבוצת תחתית עד שתראה אחרת וכו' וכו').
בכל מקרה, אני בכלל לא רואה סיבה מיוחדת לפסימיות כעת (מי ישמע איזו נפילה יש כאן בסגל הישראלי לעומת שנים קודמות, שבהן ירושלים לא בדיוק הייתה בתחתית...) אלא אם זה ברמת הקלישאות של "כל קבוצה יכולה לסיים בתחתית בתרחישים כאלו ואחרים".

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 13, 2021 12:34 pm 
Senior

אבל אני לא מבין למה יכולת הברירה שהייתה לקבוצה מבין הישראלים רלוונטית עכשיו, כשהסגל הישראלי כל-כך קרוב להיות סגור.
הרי אתה בעצמך אמרת שהייתה את האפשרות להביא את גוט ובחרו את גרשון, איך זה הולך לעזור לקבוצה בהמשך, זה שיכלו להחתים את גוט אבל בחרו שלא?

חוץ מזה שאני בכלל לא בטוח שיש להפועל ירושלים כזה יתרון גדול בשוק הישראלי על פני שאר הליגה. אני חושב שהפועל קצת נופלת בין הכסאות כשמצד אחד יש לה שם של קבוצה שלא נותנת הרבה דקות ובמה לשחקנים ישראלים צעירים ומצד שני אין לה את המשיכה שיש למכבי בגלל השם, היורוליג.

מעבר לזה אני מסכים איתך, הסיכוי לסיים בתחתית הוא בעיקר ממקום קלישאתי של 'הכל יכול לקרות'. הסיכוי הזה לא באמת ריאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 13, 2021 1:55 pm 
Hall of Famer

בשנה שעברה הסגל הישראלי של ירושלים היה מאוד מצומצם (וזאת פשלה ענקית, ולא בפעם הראשונה - ואני מה"מתמידים לתקוף" מדיניות רב שנתית זו), אבל היו לא מעט "טרוניות" גם לגבי רמת וזהות השחקנים עצמם.
הסגל הישראלי "כל-כך קרוב להיות סגור"? מי אמר?
אם מתנהל/התנהל מו"מ עם מקל -אז זה מראה שיש רצון (וממון) להביא עוד שחקנים.
קשה לי להאמין שאם לא מקל, אז נראה פה את גיל בני או עמית גרשון ובכך ייסגר הסגל.

חוץ מזה, היתרון המבני העצום של ירושלים, של 5 זרים במקביל (ואף נוספים פוטנציאליים כ"ספייר" לצידם, רוטציה בין המשחקים וכו') אל מול 4 זרים (לכל היותר, לעיתים פחות בתקופות מסוימות של פציעות והחלפות) של חלק ניכר מהקבוצות האחרות - זה כבר אמור להוות הבדל עצום, ולשים "רצפה די גבוהה" לירושלים (ולא רק לה, גם לחולון למשל).
האם גם פניה של הפועל חולון לתחתית לאור הסגל הישראלי שלה? איכשהו אני בספק אם טיעון כזה יעלה פה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 13, 2021 3:46 pm 
מנהל פורום

אתה מקובע מאוד בתפיסה שלך את הקבוצה
זו לא אותה קבוצה מהקיצים הקודמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 13, 2021 4:29 pm 
Hall of Famer

אז אשמח להבין מה השינויים הכה גדולים

שגב במקום זלמנסון זו לא החלפה כה משמעותית מבחינת לאן קבוצה מגיעה בסוף
במקום בלאט (שהושמץ כל הזמן) יגיע עוד אני מאמין תחליף ראוי (גם אם בעמדה אחרת)
וורקמן צורף

שוב, אפשר להשוות עם הפועל חולון של השלב הנוכחי
אריאל / בורדיון
וורקמן / פניני
אובסוהן / האריס (האם על סמך ליגת האלופות אשתקד אפשר לקבוע נחרצות על עדיפות גדולה פה למי מהם?)

איפה ההבדלים הגדולים?

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך ג' יולי 13, 2021 4:30 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 13, 2021 4:30 pm 
Junior

uriel17 כתב:
אתה מקובע מאוד בתפיסה שלך את הקבוצה
זו לא אותה קבוצה מהקיצים הקודמים

למה לדעתך? אתה חושב/יודע שהתקציב לשנה הבאה נמוך משמעותית מזה של השנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 13, 2021 6:11 pm 
Junior

קצת ברור ששני הצדדים צודקים. נכון שממצבת הישראלים של שנה שעברה אפשר רק לעלות (לא לגמרי נכון כי איבדת את בלאט, אבל לא ניכנס לזה) מבחינה רוחבית בוודאי. אבל נראה לי שהייתה איזו ציפייה אלמנטרית שירושלים תתנפל על הכשרון הזמין הגדול שנותר מחוץ לטלפיה של מכבי ושהוא לא דוברת או מדר. סורקין, גוט השמות הידועים היו אמורים להיות בהישג יד.

נראה שהניתוח של סתיו צודק, האפיל של הפועל ירושלים זהה פלוס מינוס לזה של חולון לשחקן הישראלי המצוי. הצעירים הטובים באמת יעדיפו פלטפורמה להתפתחות ואז ידלגו למכבי/אירופה או כל מקום אחר שהוא לא ירושלים.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1393 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 56  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עמוס לב, קרטמן ו 133 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: