סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 1:41 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יולי 12, 2021 8:27 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
האם נכון להגיד שוומבניאמה טוב כבר היום (ולא רק ברמת "פרוספקט עתידי") מכל המיועדים לדראפט 2022?
אם כן, יש לכך תקדימים?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 12, 2021 10:34 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
האם נכון להגיד שוומבניאמה טוב כבר היום (ולא רק ברמת "פרוספקט עתידי") מכל המיועדים לדראפט 2022?
אם כן, יש לכך תקדימים?

שאלות מעניינות. אני די בטוח שהתשובה לשאלה הראשונה חיובית. לא ראיתי את פאולו באנצ'רו "האיטלקי" מספיק, אבל ויק כבר עכשיו יותר טוב מהולמגרן וקשה לי לחשוב על מישהו אחר שיותר טוב ממנו כרגע (אולי איי ג'י גריפין, שנתן הצגה לפני שנתיים באליפות האמריקות עד גיל 16?) לגבי תקדימים, לא נתפלא אם לברון היה שם בזמנו, אבל אני לא זוכר מספיק. אולי דוראנט? כנראה שגם לוקה למרות שבארה"ב לא קלטו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 12, 2021 10:58 pm 
Hall of Famer

אז מה, הוא סוג של רודי גובר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 12, 2021 11:49 pm 
Sophomore

נורטון כתב:

ממש לא. הרבה הרבה יותר מוכשר. בטח שהתקפית (יכול לשחק רחוק מהסל, לא רק רץ-טבעת; כדרור וקליעה מרשימים מאוד לגובה). אבל גם הגנתית (עד כמה שזה מוזר כשמדברים על מישהו שיש לו כמה תארים של שחקן ההגנה של השנה). יש לו יכולת (באמת) לשמור 1-5 אם רק יתחזק מספיק. כמובן שהרבה דברים יכולים לקרות בדרך (פציעות טפו טפו טפו), אבל ברמת הכישרון, באמת שאין מה להשוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 13, 2021 9:52 am 
מנהל פורום

נורטון כתב:

כמו שאני כתבתי מקודם. אין לו באמת השוואה מתאימה. קצת כמו זאיון, שהיה קשה למצוא לו השוואות, כי לא היה בעבר שחקן כל כך אקספלוסיבי עם כזו מאסה, ושגם משחק בסגנון שלו.
כנ"ל פה. הוא לא דוראנט (למרות שמבנה הגוף דומה לדוראנט בצעירותו), הוא לא גובר, גם לא פורזינגיס.
אני מניח שבעונה הבאה ביורוליג יהיה אפשר להתרשם יותר מהיכולות שלו כשחקן בוגרים.

לגבי שאלת הדראפט. בהנחה שדראפט זה לא רק על פי יכולת נוכחית, אלא גם בהתאם לפוטנציאל ותקרה, אז יש מצב שגם בדראפט הקרוב היה נבחר טופ 3 ואולי אף בחירה 1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 13, 2021 11:45 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני חושב שהשאלה העיקרית לגבי הפוטנציאל של וומבניאמה היא כמה הוא יצליח להעלות מאסה מבלי לפגוע בניידות שלו, כי כרגע קייט מוס צריכה להשמין בשביל להגיע לגזרה שלו.
יש לו גם כתפיים די צרות, מה שמקטין את הפוטנציאל להעלות מאסה. אפשר לראות בתמונה שואדים העלה שמבין חמישיית הטורניר הוא הכי צר, אולי אפילו יותר מהבחורה שעמדה לצידם (קצת מוזר שהוא נראה גבוה מאידי הקנדי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 14, 2021 4:08 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
אני חושב שהשאלה העיקרית לגבי הפוטנציאל של וומבניאמה היא כמה הוא יצליח להעלות מאסה מבלי לפגוע בניידות שלו, כי כרגע קייט מוס צריכה להשמין בשביל להגיע לגזרה שלו.
יש לו גם כתפיים די צרות, מה שמקטין את הפוטנציאל להעלות מאסה. אפשר לראות בתמונה שואדים העלה שמבין חמישיית הטורניר הוא הכי צר, אולי אפילו יותר מהבחורה שעמדה לצידם (קצת מוזר שהוא נראה גבוה מאידי הקנדי).

ברור שיצטרך להעלות קצת מאסה וגם יעשה את זה. גם גובר ופורזינגיס היו שחיפים. אבל הוא שחקן מאוד ייחודי שלא צריך להיות כבד. כריס בושה של טורונטו, עם מבנה גוף דומה, מתמודד לא רע מול פאוור פורוורדים, בטח ה"פאוור פורוורדים" של ימינו. ו-ויק עוד הרבה יותר ארוך ממנו ולא פחות נייד. מי שראה אותו משתק את הגארדים של היריבות לא צריך להיבהל מהמשקל. הייתי יותר מודאג מענייני פציעות, אבל עוד מוקדם לדעת כמה זה רלוונטי וגם כאן, כדאי שלא יעלה יותר מדי במשקל כדי לא להעמיס על הגוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh, Google [Bot], סוקרטס, קרטמן ו 32 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה