סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 5:42 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 306 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יולי 15, 2021 9:05 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
אל תדאג, גם סטריאני נהנה. שתי קבוצות מפתיעות הגיעו לגמר? הכי טוב שיש! אפשר להתלונן על כמה ששתיהן גרועות ולקרוא לכל השחקנים סקראבס.
אני משוכנע שהוא יושב מול הטלויזיה וצועק באושר כמו אופרה 'אתה סקראב! וגם אתה סקראב! וגם שניכם סקראבס! כולם פה סקראאאאאאאאאבבבס!!'. הוא לא יכול היה לבקש יותר.

אני מאוד מופתע שהבאקס ניצחו את זה, זה הרגיש שהם פשוט מתעקשים לא לעשות מה שעבד להם טוב במשחק הקודם עם יאניס, הולידיי ומידלטון נראו בהתחלה כאילו ההורים הכריחו אותם לזרוק כל כדור שהום נוגעים בו, ובוקר היה כל-כך בשליטה במחצית השנייה שהיה נראה שהוא לא יכול להפסיד את זה.
כן צריך לומר שבדקות של הולידיי על פול הוא פשוט אמלל אותו כמו שבחיים לא ראיתי את פול מאומלל. לקראת הסוף, ולא בפעם הראשונה בסדרה הזו, כריס פול כבר היה נראה גמור. בוקר טיפה יצא מהקצב מאז העבירה החמישית והבאקס לקחו פה משחק עם הנשמה, הרבה יותר מאשר עם הכשרון.

לאן זה הולך לדעתכם? אני על 55-45 לפיניקס באחוזים, בעיקר בגלל הביתיות, אבל גם כי הם פשוט מאומנים יותר טוב, הערב 3 מ4 השחקנים הכי טובים שלהם לא ממש הגיעו ובכל זאת הם היו מאוד קרובים לנצח את זה, כריס פול עוד עשוי לנצח להם משחק אחד מהנותרים ויש להם את יתרון הביתיות שנראה מאוד חשוב בסדרה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 15, 2021 9:07 am 
Junior

אחלה פלייאוף ואחלה סדרה לטעמי.

באמת זה קטע שהנטס הגיעו פצועים למשחק, לא ראינו את זה קורה.
קיירי באופן כללי הוא שחקן מאוד אמין ובריא. בוא נתעלם לרגע מהנתון שהוא שיחק בריא רק ב2 פלייאופים מתוך ה6 שהקבוצות שלו הגיעו אליו ( ובאופן כללי 2 פלייאופים מתוך 10 עונות בליגה).
גם זה שהארדן נפצע זה חתיכת שוקר, שחקן שהפסיד 29 משחקים העונה ונראה בעודף משקל רציני ומחסור במוטיבציה לאורך כל העונה זה חתיכת קטע שהגוף שלו בגד בו.
וזה עוד בלי לדבר על דוראנט שהוא בכלל ההימור הכי גדול בסגל וזה דווקא הימור שהצליח. שחקן שחזר בגיל הזה מפציעה כזאת בכושר הזה זה חתיכת דבר נדיר (וולקינס היחיד שחזר טוב).
עוד רגע תספר לי גם שזה הזיה שדיוויס נפצע וזה משהו שלא יכלת למיין בכלל.

נערך לאחרונה על ידי sheky בתאריך ה' יולי 15, 2021 9:08 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 15, 2021 9:07 am 
Hall of Famer

לדעתי זה תלוי במידלטטן, הוא הברומטר של הסדרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 15, 2021 9:27 am 
Senior

כיף של סדרה
מסכים שבהינתן שיאניס יהיה יאניס, מידלטון הוא הברומטר. העניין הוא שכברומטר הוא וואחד יויו, רגע למעלה רגע למטה, פלא שאי אפשר לחזות כלום ממה שקורה פה.
זו הסדרה הראשונה השנה שהביתיות נראית כל כך משמעותית. זה לא רק שהקבוצות הביתיות מנצחות, זה שהקבוצות משחקות אחרת בבית ובחוץ. האמירה היא ש"סדרת פלייאוף מתחילה בנצחון החוץ הראשון" ועוד לא היה לנו כזה.
אני איכשהו חושב שהסדרה הזו נוטה לכיוון מילווקי. אם הולידיי ימשיך להגביל את פול, למילווקי נראה שיש פשוט יותר כלים. גם הפציעה של סאריץ עשויה להתברר כמשמעותית יותר ממה שנראה, כבר ראינו שאייטון יכול להיכנס לבעיית עבירות.
אז בסיכום אני אומר שזה הולך לכיוון של 50-50 למילווקי באחוזים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 15, 2021 9:42 am 
מנהל פורום

אתה מקבע את כל שאר הפרמטרים?
לא רציני
שום דבר לא קבוע בכדורסל, יש דברים עם ודאות גבוהה יותר, ויש פחות. עד כאן פילוסופיה ועכשיו לכדורסל
היכולת של פול לנהל ולשלוט במשחקים מגיעה, פעם כן ופעם לא, והיא נעה בערך על אותה רמת ודאות של ההצטיינות של מידלטון
אני רואה 3:2 לסאנס כמעט בוודאות בעוד יומיים
מכאן באמת קשה להעריך,
לסאנס יש יותר עומק, בוקר הפך לכוכב על ממש, פול
יתאושש הוא הרבה שנים בתחום, שני הקאמרוןס משלימים נהדרים, עולים למעט זמן, יורים, פוגעים וחוזרים לספסל, ג'יי עוגן הגנתי לעילא
הם פשוט בנויים לאליפות והעובדה שהם מחזיקים במאזן השני בטיבו לאורך העונה, מחזקת את הטענה הזו
בבאקס, אין לי תשבחות למשלימים, הולידיי נע סביב הציפיות ממנו
יאניס מרשים, לא רק במספרים אלא בעיקר בחוסן המנטלי, מידלטון היחיד שם שמתעלה ומפתיע לטובה עד עכשיו
קונטון ופורטיס רחוקים מהרמה של הקאמרונים

מי שצריך להדאיג את הסאנס זה אייטון. פלייאוף אדיר שלו שדועך לו לאיטו בחסות ההגנה של יאניס

תגידו, נו טוב, יאניס אחד השומרים הטובים בהיסטוריה, מה הפלא שהוא מתקשה?
העניין הוא שיאניס הגיע לרבע הרביעי עם עבירה אחת בלבד ובכלל לא עייף

אולי העובדה שכשפול נחלש גם אייטון נחלש, כמו המריונטה והמפעיל שלה כמו טפירו וארז מרקוביץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 15, 2021 9:44 am 
מנהל פורום

אהה כן ואחלה סדרת גמר, באמת
אני נהנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 15, 2021 10:10 am 
Sophomore

פורטיס היה מצוין נגד ההוקס, וטוב גם במשחק השלישי בסדרה הזו. אני לא חושב שהוא נופל מאף אחד מהמחליפים של הסאנס. לא לגמרי ברור לי למה הוא לא מקבל הרבה דק' בסדרה הזו.
קונטון שחקן פחות טוב מפיין או ג'ונסון, אבל הוא אחד האחרונים שניתן לבוא אליהם בתלונות. עושה מעל ומעבר עם יכולותיו המוגבלות.
מי שפחות מסתדר בסדרה הזו הוא לופז. עדיין יכול בערב מוצלח לנצח לבאקס משחק, ובסדרה של הטוב משלוש זה יכול להיות כל ההבדל.

הראש אומר סאנס, אבל מרגיש לי שזו השנה של יאניס והבאקס. סתם תחושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 15, 2021 10:42 am 
Sophomore

איך יאניס הספיק להסתובב לאייטון כשהכדור היה באויר ואז לחסום את ה-alley-oop?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 15, 2021 11:28 am 
Senior

החסימה הזו הייתה אחד ממהלכי ההגנה הכי מרשימים שראיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 15, 2021 11:34 am 
Sophomore

מידלטון מאד מזכיר לי את ג'ורדן. לא רק בגלל המשחק היום.
אני מקווה שלא חטאי באזכור השם המפורש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 15, 2021 11:36 am 
Sophomore

stavs כתב:
אל תדאג, גם סטריאני נהנה. שתי קבוצות מפתיעות הגיעו לגמר? הכי טוב שיש! אפשר להתלונן על כמה ששתיהן גרועות ולקרוא לכל השחקנים סקראבס.
אני משוכנע שהוא יושב מול הטלויזיה וצועק באושר כמו אופרה 'אתה סקראב! וגם אתה סקראב! וגם שניכם סקראבס! כולם פה סקראאאאאאאאאבבבס!!'. הוא לא יכול היה לבקש יותר.

אני מאוד מופתע שהבאקס ניצחו את זה, זה הרגיש שהם פשוט מתעקשים לא לעשות מה שעבד להם טוב במשחק הקודם עם יאניס, הולידיי ומידלטון נראו בהתחלה כאילו ההורים הכריחו אותם לזרוק כל כדור שהום נוגעים בו, ובוקר היה כל-כך בשליטה במחצית השנייה שהיה נראה שהוא לא יכול להפסיד את זה.
כן צריך לומר שבדקות של הולידיי על פול הוא פשוט אמלל אותו כמו שבחיים לא ראיתי את פול מאומלל. לקראת הסוף, ולא בפעם הראשונה בסדרה הזו, כריס פול כבר היה נראה גמור. בוקר טיפה יצא מהקצב מאז העבירה החמישית והבאקס לקחו פה משחק עם הנשמה, הרבה יותר מאשר עם הכשרון.

לאן זה הולך לדעתכם? אני על 55-45 לפיניקס באחוזים, בעיקר בגלל הביתיות, אבל גם כי הם פשוט מאומנים יותר טוב, הערב 3 מ4 השחקנים הכי טובים שלהם לא ממש הגיעו ובכל זאת הם היו מאוד קרובים לנצח את זה, כריס פול עוד עשוי לנצח להם משחק אחד מהנותרים ויש להם את יתרון הביתיות שנראה מאוד חשוב בסדרה הזו.

;;-))) ;;-))) :bra_vo:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 15, 2021 11:37 am 
Sophomore

ehud כתב:

כי ג'ורדן היה ידוע בחוסר היציבות שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 15, 2021 11:39 am 
מנהל פורום

אני מעדיף את מידלטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 15, 2021 11:40 am 
Sophomore

היום? בטוח!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 15, 2021 11:51 am 
Sophomore

קובי כתב:
ehud כתב:

כי ג'ורדן היה ידוע בחוסר היציבות שלו?

מבחינת הסגנון.
היכולת לשחק עם הגב לסל (כמו שמייקל שיחק בעיקר בסוף הקריירה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 15, 2021 12:28 pm 
Sophomore

כנראה שהדמיון שלי פחות מפותח משלך :wink:

בכל מקרה, אני מסכים שהסדרה תלויה מאוד ביכולת של מידלטון לתמוך ביאניס. המשחק הבא קריטי מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 15, 2021 12:29 pm 
מנהל פורום

shay כתב:
איך יאניס הספיק להסתובב לאייטון כשהכדור היה באויר ואז לחסום את ה-alley-oop?

כמו יאניס יכול לעבור מגרש שלם ולהטביע ב-3 כדרורים. השילוב אצלו של אורך ואתלטיות זה משהו מדהים. מה גם שלדעתי המסירה של בוקר הייתה לא מתאימה. מסירת לוב איטית במצב כזה ועם יאניס באזור...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 15, 2021 12:55 pm 
Sophomore

יאניס, לא מספיק שהוא נגר, הוא גם טיפש.
למזלו, השופטים הצילו לו את המשחק עם כמה שריקות ובעיקר חוסר שריקות לעבירות וצעדים של מילווקי.
כמו בבדיחה הידועה על רינגו סטאר, יאניס הוא אפילו לא השחקן הכי טוב בבאקס.
כשהכסף על השולחן, מידלטון הוא האיש.

בוקר מוחק את ההשוואות לקובי- הוא סקורר יעיל ולא אנוכי.

יאללה סאנס!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 15, 2021 1:22 pm 
מנהל פורום

מה שהופך את יאניס לשחקן כל כך טוב, והוא שחקן כל כך טוב, זה שמעבר לגודל ואתלטיות והכוח שלו הוא גם שחקן מאד לא טיפש. לא מבין מאיפה באה הטענה הזו שהוא שחקן טיפש, שאני לא רואה בפעם הראשונה. אני לא חושב שהוא איזה לארי בירד או יוקיץ' או גאון של זוויות כמו קיירי או פירס או קובי (טפו עליו), אבל הוא לגמרי שחקן עם פיל למשחק, שמשחק עם הראש למעלה ומנסה לעשות את הדברים הנכונים. אתה גם לא יכול להיות כזה שחקן הגנה מצוין ולהיות שחקן טיפש בו זמנית.
הוא גם שחקן שהטכניקה שלו הרבה יותר טובה ממה שהוא מקבל קרדיט עליה.
יש רק שחקן מעולה אחד בהיסטוריה שהיה שחקן מעולה ועדיין שיחק כדורסל מאד מטופש וחסר תחכום, וזה דוראנט, שהוא באמת שחקן מאד טיפש. אבל הוא כזו מכונת כדורסל מופלאה שזה לא משנה (ואני נוטה לחשוב שאם דוראנט היה מתחיל חס וחלילה לשחק נכון הוא היה הופך לשחקן פחות טוב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 15, 2021 2:51 pm 
Sophomore

קובי כתב:
כנראה שהדמיון שלי פחות מפותח משלך :wink:

בכל מקרה, אני מסכים שהסדרה תלויה מאוד ביכולת של מידלטון לתמוך ביאניס. המשחק הבא קריטי מאוד.

https://www.youtube.com/watch?v=OIq6Wlv90os

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 15, 2021 3:44 pm 
Sophomore

materna כתב:
יאניס, לא מספיק שהוא נגר, הוא גם טיפש.
למזלו, השופטים הצילו לו את המשחק עם כמה שריקות ובעיקר חוסר שריקות לעבירות וצעדים של מילווקי.
כמו בבדיחה הידועה על רינגו סטאר, יאניס הוא אפילו לא השחקן הכי טוב בבאקס.
כשהכסף על השולחן, מידלטון הוא האיש.

בוקר מוחק את ההשוואות לקובי- הוא סקורר יעיל ולא אנוכי.

יאללה סאנס!

30+ נקודות למשחק במעל 60% מהשדה. פנומנלי לחלוטין במשחקים 2-3 (בהם מידלטון, "השחקן הכי טוב בבאקס", היה חלש מאוד). אבל היי, הוא נגר ואפילו טיפש.

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
מה שהופך את יאניס לשחקן כל כך טוב, והוא שחקן כל כך טוב, זה שמעבר לגודל ואתלטיות והכוח שלו הוא גם שחקן מאד לא טיפש. לא מבין מאיפה באה הטענה הזו שהוא שחקן טיפש, שאני לא רואה בפעם הראשונה. אני לא חושב שהוא איזה לארי בירד או יוקיץ' או גאון של זוויות כמו קיירי או פירס או קובי (טפו עליו), אבל הוא לגמרי שחקן עם פיל למשחק, שמשחק עם הראש למעלה ומנסה לעשות את הדברים הנכונים. אתה גם לא יכול להיות כזה שחקן הגנה מצוין ולהיות שחקן טיפש בו זמנית.
הוא גם שחקן שהטכניקה שלו הרבה יותר טובה ממה שהוא מקבל קרדיט עליה.

מסכים מאוד. אני לא מצליח להבין את הזלזול הפופולרי ביאניס - הוא הרבה יותר ממפלצת אתלטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 15, 2021 3:47 pm 
Junior

סדרה מאוד שקולה, אבל אני נותן את האדג׳ למילווקי. הם פשוט קצת יותר עמוקים. לופז עוד לא ממש הופיע לסדרה הזו, הולידיי בעיקר מחטיא רוב הסדרה, ועדיין הם מגיעים במצב טוב. נראה שפול הולך ודועך שזה לא מאוד מפליא עם הלחץ שמילווקי מפעילים עליו. אייטון גם מתקשה כשהוא די לבד בצבע מול שלישיית הגבוהים של מילווקי.
בסופו של יום לסאנס יש את הביתיות וזה הרבה בסדרה כזו. יופי של גמר עד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 15, 2021 4:39 pm 
Hall of Famer

החסימה של יאינס, איפה היא עומדת במצעד החסימות הגדולות בהיסטוריה.
המועמדים שלי -
1. מבחינת חשיבות המעמד, הכי משמעותי שאפשר, יותר מהחסימה של יאניס. משחק מספר 6, הכדור נכנס ויש אלופה חדשה. במקום זה האקים נשאר אחרי חילוף עם סטארקס, חוסם אותו וקובע משחק מספר 7 בו הרוקטס מנצחים ולוקחים אליפות, סטארקס דרך אגב לא ממש התאושש מהחסימה וניפק את אחד הסטינקרים הגדולים ביותר עם 2-18 מהשדה במשחק 7.
https://www.youtube.com/watch?v=x3-64I6zp7k
2. חסימה טיפה טיפה פחות קריטית. הפעם משחק מספר 7, 2 דקות לסוף המשחק בשיוויון, אירווינג מחטיא לייאפ. איגי לוקח ריב' ומיד דוחף את הכדור קדימה. הוא מקבל אותו בחזרה כשהדרך לסל פנויה. איכשהו לברון ג'יימס הרחק מאחור בעת המסירה סוגר את המרחק ומעיף את הכדור ללוח. הווריירס לא קלעו יותר נק' באותה שנה. קיירי העיף את השלשה ההיא ולברון קלע עונשין בדרך לחגיגות אליפות היסטורית לטעות שעל יד האגם.
https://www.youtube.com/watch?v=Hgade7_mjHc
3. נעזוב את סדרות הגמר ונעבור לגמר המזרח. 14 שניות לסוף משחק 2 והפיסטונס מוליכים בתוצאה המלבבת 67-69. רג'י מילר קיבל כדור הרחק לפני כולם והלך ללייאפ נונשאלנטי ביד אחת. הוא רק לא הכיר את טיישון פרינס והידיים הארוכו-כו-כות שלו שלא התייאש רדף והעיף את הכדור. ריפ המילטון השלים 3 זריקות עונשין והפיסטונס שינו את המומנטום בסדרה, ניצחו 3 משחקים מארבעת המשחקים הבאים (בתצוגות התקפיות דומות להחריד) והמשיכו לאליפות המפתיעה ביותר בהיסטוריה. אחרי רג'י, גם קובי זכה להכיר את הידיים של פרינס וכל העולם כולו.
https://www.youtube.com/watch?v=LjNDN4v6YrI
4. חסימות זה גם אלמנט של השפלה. מה אומרים על אחד השחקנים הנמוכים בהיסטוריה של האן.בי.איי מול אחד הגבוהים בהיסטוריה? בגלל שהבחור רשם לא מעט חסימות בעבר ובעיקר בגלל איכות הסרטון, קבלו צ'ופר של טופ 10 חסימות של הקריפוטנייט. במקום הראשון כמובן החסימה המדוברת.
https://www.youtube.com/watch?v=8CHZNe2ccz0
5. החסימה האהובה עלי מכולן. לא מעמד מיוחד, לא פיקנטריה של הבדלי גבהים. רק מאנו א מאנו ומה שקרה אח"כ.
https://www.youtube.com/watch?v=JVFSfRVzQ8s

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 15, 2021 6:33 pm 
Senior

בספר שלי פרינס על רג'י עדיין מקום ראשון, אבל אני מתקשה להתווכח עם מי ששם את לברון ראשון - פרינס לוקח מבחינת הקושי והבלתי-אפשריות של החסימה, מבחינת הטיימינג ביחס למשחק עצמו, אבל היתרון של לברון מבחינת החשיבות של הרגע ביחס לעונה כולה הוא פשוט ענק, וכנראה זה שזה גם ה-מהלך של לברון באליפות הכי גדולה שלו עוזר לה בדירוג של רוב האנשים.
עוד שתיים גדולות מהפלייאוף של השנים האחרונות:
1. מאנו חוסם את הארדן:
https://www.youtube.com/watch?v=qjUgDgcAIXY

2.אמנם רק משחק ראשון של הסדרה, אבל 4 שניות לסוף וחתיכת חסימה מרשימה מבחינת ביצוע - באם חוסם את טייטום בפלייאוף של העונה שעברה:
https://www.youtube.com/watch?v=4hTsXwDWE6g

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 15, 2021 7:03 pm 
Sophomore

מייקל ג'ורדן חוסם במדי וושינגטון. די משפיל.
https://m.youtube.com/watch?v=U8oF8n4zwSw

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 306 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מנחם ו 33 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: