סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 4:41 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 306 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יולי 20, 2021 6:28 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
satriani כתב:
רגע הוא שם האליהופ באולסטאר אז כעת הוא אתלט? אתה באמת חושב שכריס פול אתלט? לא ביחס אלי ואליך, ביחס לשאר שחקני NBA? האם הוא אתלט יותר טוב ב2021 מנגיד טרי רוזיר שנחשב לאתלט מעולה? האם הוא יותר אתלטי ממורנט? הכל יחסי בחיים, ב2021 כריס פול לא נחשב שחקן אתלטי. גם אם תביא 100 דאנקים מהחנייה שלו.

אז עכשיו עברנו מ"לא מסוגל לקפוץ מעל נייר עיתון" לשאלה האם הוא יותר אתלטי ממורנט? אחד האתלטים הכי טובים בליגה?
אני מבין שאתה מאוד אוהב לציין כמה כולם אפסים וגרועים אבל אם אתה אומר משהו תעמוד מאחוריו או שתשתמש באוצר מילים שמתאר את מה שאתה מנסה להגיד.
אם רצית להגיד שכריס פול פחות אתלט מהממוצע בליגה אז סבבה, אם אתה רוצה להגיד שהוא ב5% (או משהו כזה) התחתונים אז אפשר לדון על זה, לא יודע אם זה נכון או לא.
"פול לא מסוגל לקפוץ מעל עיתון" זה אומר שהבנאדם לא אתלט בשום צורה.

אם בעיניך שחקן בגובה 1.83 שמסוגל להטביע האליהופ תוך כדי משחק (כן, גם באולסטאר) זה "לא מסוגל לקפוץ מעל נייר עיתון" אז מסקרן אותי מה זה אתלט גרוע בעיניך (נגיד אחד שמסוגל בקושי לקפוץ מעל נייר עיתון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 20, 2021 6:49 pm 
Hall of Famer

תמתין עם הסקרנות עד שמילווקי יסיימו לעוף בסיבוב הראשון, בגלל שיש להם כוכב לעונה רגילה ולא לפלייאוף, וכמובן מאמן גרוע שמשתמש בו באופן מפגר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 20, 2021 6:58 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Shiver כתב:
ido כתב:
לגבי הסיפא שלך, זה משפט שקשה מאוד להגיד. כלומר, תשתול את צ'ארלס אוקלי כמו שהוא ב-2021, והוא יהיה השחקן הכי מוגבל בליגה. אבל זה בגלל שכשהוא שיחק, אף אחד לא דרש ממנו לפתח קליעה משלוש. מצד שני, אני לא בטוח כמה שחקנים בימינו, שגדלו לליגה עם החוקים הנוכחיים, היו מסוגלים להתמודד עם beating לאורך משחק שלם מהניקס של אוקלי ומייסון או מאינדיאנה של הדיוויסים וכו'. זה מאוד היפותטי לדעתי.

לצ'ארלס אוקלי של היום קוראים פי ג'יי טאקר. והאחרון הוא הרבה יותר מוגבל מאוקלי התקפית.
והוא הולך לזכות באליפות עם איזה 30 דקות למשחק. גם היום יש שחקנים סופר מוגבלים שמשחקים בכל הקבוצות.

הערה קטנה לגבי כל ה"חוכמה", הסטטיסטיקות המתקדמות והאנליזות הממוחשבות שלכאורה נכנסות בעשורים האחרונים -
זה כנראה קיים בבק אופיס, אבל להגיד שלראות משחק היום זו חוויה מעוררת מנטלית? לא מעט פעמים אתה תופס את הראש על בחירות הזריקות, על המשחק התקוע, על חוסר התרגילים בהתקפה. לפעמים המציאות חזקה יותר מכל סטטיסטיקה מתקדמת. בואו נגיד שכשאני רואה את סדרת הגמר, אינטיליגנציה זה לא בדיוק המילה הראשונה שקופצת לי לראש.
אגב, אותן אנליזות אמורות לעבוד גם בצד השני לכיוון המגנים - הם אמורים לדעת בדיוק מאיפה המתקיף שלהם אוהב לזרוק, כמה ומתי. אבל כנראה שהחכמה בעיקר מגיעה בכיוון ההתקפי.

לגמרי.
אמנם הם לא זרקו כמעט שלשות אלא רחמנה ליצלן זריקות מחצי מרחק, אבל כדאי לאנשים פה לראות קצת משחקים של בוסטון 86 כדי להבין מה זו הנעת כדור בהתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 20, 2021 7:50 pm 
Senior

Shiver כתב:
הערה קטנה לגבי כל ה"חוכמה", הסטטיסטיקות המתקדמות והאנליזות הממוחשבות שלכאורה נכנסות בעשורים האחרונים -
זה כנראה קיים בבק אופיס, אבל להגיד שלראות משחק היום זו חוויה מעוררת מנטלית? לא מעט פעמים אתה תופס את הראש על בחירות הזריקות, על המשחק התקוע, על חוסר התרגילים בהתקפה. לפעמים המציאות חזקה יותר מכל סטטיסטיקה מתקדמת. בואו נגיד שכשאני רואה את סדרת הגמר, אינטיליגנציה זה לא בדיוק המילה הראשונה שקופצת לי לראש.
אגב, אותן אנליזות אמורות לעבוד גם בצד השני לכיוון המגנים - הם אמורים לדעת בדיוק מאיפה המתקיף שלהם אוהב לזרוק, כמה ומתי. אבל כנראה שהחכמה בעיקר מגיעה בכיוון ההתקפי.

ההגנות היום גם יותר חכמות מפעם, אבל מה לעשות שהשיפור ביעילות של ההתקפה היה גדול יותר? אני חושב שבסופו של דבר זו קצת מטוטלת - ההתקפות מייצרות יתרון, אז למשך כמה שנים הסקורים עולים, קבוצות לומדות להגן טוב יותר והסקור יורד, והגנה פתאום מנצחת יותר ויותר משחקים, עד שההתקפות מוצאות יתרון חדש שוב וחוזר חלילה.
מה גם שכאמור, הסקור עולה גם כתוצאה מקצב יותר מהיר (מאשר בשנות ה90-2000, לא סגור לגבי ה80) ומחוקים שמקשים על המגנים להרביץ כמו פעם.

אבל הכדורסל כן חכם יותר, או לפחות לא פחות חכם, גם אם הוא לא יפה ומלהיב יותר. גם דטרויט של לארי בראון ואינדיאנה של קרלייל שיחקו כדורסל חכם, אני לא בטוח שלהרבה אנשים המילה 'אינטיליגנציה' קפצה לראש במשחקים האלו שנגמרו 72-67.
רמת הביצוע גם עולה, בהרבה מאוד אספקטים וגם האתלטיות (אפילו אם לא באותה מידה כמו שציפה טען), אני לא מבין למה זה מוזר כל-כך שעולם הכדורסל התקדם ב20 שנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 20, 2021 9:12 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
satriani כתב:
רגע הוא שם האליהופ באולסטאר אז כעת הוא אתלט? אתה באמת חושב שכריס פול אתלט? לא ביחס אלי ואליך, ביחס לשאר שחקני NBA? האם הוא אתלט יותר טוב ב2021 מנגיד טרי רוזיר שנחשב לאתלט מעולה? האם הוא יותר אתלטי ממורנט? הכל יחסי בחיים, ב2021 כריס פול לא נחשב שחקן אתלטי. גם אם תביא 100 דאנקים מהחנייה שלו.

אז עכשיו עברנו מ"לא מסוגל לקפוץ מעל נייר עיתון" לשאלה האם הוא יותר אתלטי ממורנט? אחד האתלטים הכי טובים בליגה?
אני מבין שאתה מאוד אוהב לציין כמה כולם אפסים וגרועים אבל אם אתה אומר משהו תעמוד מאחוריו או שתשתמש באוצר מילים שמתאר את מה שאתה מנסה להגיד.
אם רצית להגיד שכריס פול פחות אתלט מהממוצע בליגה אז סבבה, אם אתה רוצה להגיד שהוא ב5% (או משהו כזה) התחתונים אז אפשר לדון על זה, לא יודע אם זה נכון או לא.
"פול לא מסוגל לקפוץ מעל עיתון" זה אומר שהבנאדם לא אתלט בשום צורה.

אם בעיניך שחקן בגובה 1.83 שמסוגל להטביע האליהופ תוך כדי משחק (כן, גם באולסטאר) זה "לא מסוגל לקפוץ מעל נייר עיתון" אז מסקרן אותי מה זה אתלט גרוע בעיניך (נגיד אחד שמסוגל בקושי לקפוץ מעל נייר עיתון).

צודק. לא ידעתי שאני צריך להוסיף *נכתב כהלצה. לבחור יש רגליים ולכן מסוגל לקפוץ מעל עיתון.
כמו כן אני כעת אלך לעדכן את כל ההודעות שלי שווסטברוק לא נגר באמת, כי אתה עלול לחפש את המספר שלו ולבוא לתת לך QUOTE עבור מטבח חדש נכון?

אכתוב את זה לרמה שלך - כריס פול לא שחקן אתלטי נכון לכתיבת שורות אלו. זה כנראה הפורום היחיד בעולם שעל זה אפשר להתווכח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 20, 2021 9:13 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
satriani כתב:
Hacohen כתב:

מה יש לאתגר אותך? אם יאניס לוקח אליפות, פשוט מישהו צריך לאסוף חצי מהציטוטים שלך עליו לאורך הפלייאוף ואתה אמור למחוק את עצמך מבושה.

למה? יאניס הפך לקלעי? ה4-17 כעת נחשב לטוב? אליפות הפכה את JR סמית לחכם? את לאב ללא עגלה?
בוא תן ציטוטים ונעבור עליהם ונראה היכן אני אמור למחוק

satriani כתב:
המאמן הכושל של הבאקס פשוט לא עושה התאמות וסוג ההתקפה שלו פחות אפקטיבי בפלייאוף.
ריבונו של עולם לתת ליאניס אחד על אחד מהשלוש שאין לו יד זה די פשוט, זו אותה הגנה מול ווסטבריק, שים חומה והוא מאבד (5) , מנגר 10-27 וזה עוד ללא כמה שריקות לצעדים או עבירות שחילצו אותו.
מאמן נורמלי היה מארגן לו מבטים יותר קרוב לטבעת מבלי שהוא צריך לעבור דרך חצי קבוצה.
מאמן נורמלי היה מארגן לו 5 לובים בכל משחק.

satriani כתב:
הבקס כרגיל משחקים התקפה מזעזעת.
אחרי שהם יעופו הביתה בסיבוב הראשון, אני מקווה שהם יחליפו מאמן

satriani כתב:
כל הסדרה דורנט מראה את ההבדל בינהם.
אין מישהו שחושב שהפריק יותר טוב. כל עניין הMVP הוא מפגר. לברון היה צריך לקבל איזה 6 MVP אבל זה פרס של נרטיב.
העניין שבפלייאוף זה שונה. יותר קשה והמוגבלות של הפריק באה לידי ביטוי ולכן הוא כמעט לא קיים בסיום. לכן אתה נותן את הכדור לפאקינג מילדטון שהוא שחקן טוב אבל כל עונה יש ויכוח האם הוא בכלל אולסטאר.
טייטום לדעתי פשוט שחקן התקפה הרבה הרבה יותר טוב מהפריק. כדור אחרון אתה נותן לטייטום ולא למילדטון.
הפריק לא רק מוגבל (ראש בקיר, צעדים, תוקף) שאתה חושש לתת לו את הכדור האחרון, הוא גם נגר מהקו שזה בכלל גורם לך לתת את הכדור למידלטון, ואם אתה כזה, אתה כוכב לעונה הרגילה אבל לא לפלייאוף.

צודק. זה מוכיח שהוא טוב מדורנט נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 20, 2021 9:57 pm 
Hall of Famer

זה מוכיח שיצאת (השלם כאן כל ביטוי ראוי לדושבאג שחושב שהוא מבין יותר מכולם בזמן שההערכות שלו התבררו כמטומטמות והמגוחכות משל כולם).

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 20, 2021 10:06 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
זה מוכיח שיצאת (השלם כאן כל ביטוי ראוי לדושבאג שחושב שהוא מבין יותר מכולם בזמן שההערכות שלו התבררו כמטומטמות והמגוחכות משל כולם).

שצדקתי
אין אחד בעולם עם קצת שכל שיגיד שיאניס טוב מדורנט או שבאד מאמן טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 20, 2021 10:18 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

satriani כתב:
Hacohen כתב:
satriani כתב:
Hacohen כתב:

מה יש לאתגר אותך? אם יאניס לוקח אליפות, פשוט מישהו צריך לאסוף חצי מהציטוטים שלך עליו לאורך הפלייאוף ואתה אמור למחוק את עצמך מבושה.

למה? יאניס הפך לקלעי? ה4-17 כעת נחשב לטוב? אליפות הפכה את JR סמית לחכם? את לאב ללא עגלה?
בוא תן ציטוטים ונעבור עליהם ונראה היכן אני אמור למחוק

satriani כתב:
המאמן הכושל של הבאקס פשוט לא עושה התאמות וסוג ההתקפה שלו פחות אפקטיבי בפלייאוף.
ריבונו של עולם לתת ליאניס אחד על אחד מהשלוש שאין לו יד זה די פשוט, זו אותה הגנה מול ווסטבריק, שים חומה והוא מאבד (5) , מנגר 10-27 וזה עוד ללא כמה שריקות לצעדים או עבירות שחילצו אותו.
מאמן נורמלי היה מארגן לו מבטים יותר קרוב לטבעת מבלי שהוא צריך לעבור דרך חצי קבוצה.
מאמן נורמלי היה מארגן לו 5 לובים בכל משחק.

satriani כתב:
הבקס כרגיל משחקים התקפה מזעזעת.
אחרי שהם יעופו הביתה בסיבוב הראשון, אני מקווה שהם יחליפו מאמן

satriani כתב:
כל הסדרה דורנט מראה את ההבדל בינהם.
אין מישהו שחושב שהפריק יותר טוב. כל עניין הMVP הוא מפגר. לברון היה צריך לקבל איזה 6 MVP אבל זה פרס של נרטיב.
העניין שבפלייאוף זה שונה. יותר קשה והמוגבלות של הפריק באה לידי ביטוי ולכן הוא כמעט לא קיים בסיום. לכן אתה נותן את הכדור לפאקינג מילדטון שהוא שחקן טוב אבל כל עונה יש ויכוח האם הוא בכלל אולסטאר.
טייטום לדעתי פשוט שחקן התקפה הרבה הרבה יותר טוב מהפריק. כדור אחרון אתה נותן לטייטום ולא למילדטון.
הפריק לא רק מוגבל (ראש בקיר, צעדים, תוקף) שאתה חושש לתת לו את הכדור האחרון, הוא גם נגר מהקו שזה בכלל גורם לך לתת את הכדור למידלטון, ואם אתה כזה, אתה כוכב לעונה הרגילה אבל לא לפלייאוף.

צודק. זה מוכיח שהוא טוב מדורנט נכון?

וואו סטריאני... כמה דמגוג אפשר להיות?
יאניס נמצא משחק אחד מלקבל finals MVP ואתה עדיין לא מסוגל להודות בטעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 20, 2021 10:24 pm 
Senior

אפשר להרגיע בבקשה את הנאחס ליאניס?
יהיה הרבה זמן לנדב להשתלח בסטריאני ולסטריאני להתכחש לאפשרות שהוא אמר על אנשים שהם גרועים שלא בצדק (כמו ששניהם אוהבים) אחרי שמילווקי תיקח אליפות, אם וכאשר. בקצב הזה אתם עוד תפצעו לנו את היווני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 20, 2021 10:29 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
Hacohen כתב:

שצדקתי

אני מבין שיש כאן התמודדות עם מקרה קשה במיוחד, אבל רק כשירות אדיב:

1) אתה אמרת שמילווקי תעוף סיבוב ראשון

2) אתה אמרת שיאניס כוכב לעונה רגילה ולא לפלייאוף

אני לא חושב שאתה מאד בפוזיציה לחלק לאנשים ציונים על שכל, אבל גם ההגדרה של בודנהולצר כמאמן גרוע שחייב לעוף שמה אותך במקום לא נוח.

כמובן, כל זה בעולם האמיתי. בעולם שלך יש רק סקראבס, יוזרים בלי שכל שלא מבינים אותך ושחקן אחד שראוי להקרא שחקן כדורסל שזה דוראנט.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 21, 2021 2:40 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
satriani כתב:
Hacohen כתב:

שצדקתי

אני מבין שיש כאן התמודדות עם מקרה קשה במיוחד, אבל רק כשירות אדיב:

1) אתה אמרת שמילווקי תעוף סיבוב ראשון

2) אתה אמרת שיאניס כוכב לעונה רגילה ולא לפלייאוף

אני לא חושב שאתה מאד בפוזיציה לחלק לאנשים ציונים על שכל, אבל גם ההגדרה של בודנהולצר כמאמן גרוע שחייב לעוף שמה אותך במקום לא נוח.

כמובן, כל זה בעולם האמיתי. בעולם שלך יש רק סקראבס, יוזרים בלי שכל שלא מבינים אותך ושחקן אחד שראוי להקרא שחקן כדורסל שזה דוראנט.

אני רגיל למתקשים פה ואתה כנראה כזה וזה בסדר.
באד לא מאמן טוב, גם אליפות לא תשנה זאת. מלא מאמנים הגיעו לגמר והם היו גרועים. הרשימה ארוכה.
יאניס יכול להיות רחוק מMVP. הוא עדיין רחוק מדורנט.לא ראיתי היכן כתבתי שהוא כוכב לעונה הרגילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 21, 2021 4:58 am 
Sophomore

תסריט של המשחק הקודם, רבע ראשון מזוויע של האורחת ומהפך בשני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 21, 2021 5:06 am 
Hall of Famer

sheky כתב:
יאללה, שלח האליהופ 2 ידיים של פאטי מילס, קמפציו וטריי יאנג . תראה לי כמה זה קל לדפוק האלי הופ 2 ידיים בזמן משחק (וזה בלי להתייחס לגיל של פול). אתה יכול להוסיף גם אתה הדאנקים תוך כדי משחק של תומאס, נאש, קיד, בריאה ועוד חברים באיזור הגובה הזה.

https://www.facebook.com/watch/?v=1997548060287581
https://www.facebook.com/watch/?v=685437528831850
כמעט כל שחקן בליגה מטביע. אתה כנראה לא יודע את זה וזה בסדר. יש כאלו שלא יודעים דברים בסיסיים.
אתלטיות זה מגוון של דברים אבל רק בפורום ההזוי הזה פול נחשב אתלט בגיל 36. והכי מצחיק שאתה כן מתייחס לגיל. אתה אפילו לא מבין את הטיעון של עצמך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 21, 2021 5:12 am 
Hall of Famer

פיניקס חוזרת מפיגור ומסיימת חצי ביתרון 5 הרבה בעיקר האתלט כריספול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 21, 2021 5:45 am 
Sophomore

מידלטון קלע 8 נקודות בשתי דקות ברבע הראשון ומאז נעלם.
יאניס אדיר.
בוקר במדבר.
פול טוב.
איטון חלש.
כל קבוצה צריכה שחקן נוסף שיגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 21, 2021 5:59 am 
Sophomore

פראיירים מילווקי, הובילו 71-77 והכדור היה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 21, 2021 6:00 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
sheky כתב:
יאללה, שלח האליהופ 2 ידיים של פאטי מילס, קמפציו וטריי יאנג . תראה לי כמה זה קל לדפוק האלי הופ 2 ידיים בזמן משחק (וזה בלי להתייחס לגיל של פול). אתה יכול להוסיף גם אתה הדאנקים תוך כדי משחק של תומאס, נאש, קיד, בריאה ועוד חברים באיזור הגובה הזה.

כמעט כל שחקן בליגה מטביע. אתה כנראה לא יודע את זה וזה בסדר. יש כאלו שלא יודעים דברים בסיסיים.
אתלטיות זה מגוון של דברים אבל רק בפורום ההזוי הזה פול נחשב אתלט בגיל 36. והכי מצחיק שאתה כן מתייחס לגיל. אתה אפילו לא מבין את הטיעון של עצמך

שני קטעי הוידאו אינם תוך כדי משחק, רק אומר
למרות זאת, כן, נו, פול ברמת הליגה הוא לא יותר מאתלט בינוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 21, 2021 6:18 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
satriani כתב:
sheky כתב:

שני קטעי הוידאו אינם תוך כדי משחק, רק אומר
למרות זאת, כן, נו, פול ברמת הליגה הוא לא יותר מאתלט בינוני

זה אותה טבעת. אם אתה מסוגל להגיע לגובה X אתה מסוגל גם במשחק. והוידאו שראינו היה בפאקינג אולסטאר שזה אימון.
אבל נחמד לראות שיש פה הסכמה על דבר שהוא די ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 21, 2021 6:19 am 
Hall of Famer

לבוקר יש מהערב סיוטים מיאניס. כמה גגות הוא חטף ממנו הערב מסכן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 21, 2021 6:28 am 
Hall of Famer

וואו אייטון מחטיא כמה באניס קלים הערב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 21, 2021 6:36 am 
Hall of Famer

נדמה לי שאפילו אם יקרה הבלתי צפוי ואיכשהו פניקס תנצח גם היום וגם את השביעי, יאניס עדיין יהיה ה mvp של הסדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 21, 2021 6:45 am 
Hall of Famer

טוב יאניס עם פאיקנג 17-19 מהקו והסאנס עם כמה החטאות ופספוסים וזה של הבאקס.
ערב אדיר של יאניס וסביר של מידלטון. הולידיי זרק לבנים*, אבל פורטיס נתן דקות טובות מאד.
פורטיס אגב אתלט או אתלט על? כי הוא קצת זז כמו שחקן אולדסקול.
טוב יאללה נפגש בנובמבר.

*כדורי סל שפוגעים בכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 21, 2021 6:47 am 
Sophomore

יאניס (הסייד-קיק של מידלטון, לפי קנדריק פרקינס ואחרים) חותם אחת מסדרות הפלייאוף הגדולות שראיתי משחקן כלשהו עם 50 נק', 17-19 מדהים מהעונשין והצגה הגנתית אדירה. מידלטון (aka באטמן) במשחק חלש אבל עשה סל גדול בסוף. ג'רו לא היה מצליח לפגוע עם אבן באגם מישיגן היום, אבל חסר ריב' אחד מט''ד. ובובי פורטיס ענק מהספסל. אחלה קבוצה, אחלה אלופה. אחלה פלייאוף. נהניתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 21, 2021 6:51 am 
Senior

N.T.K כתב:
התותח המפוברק כתב:
עמקי כתב:
מסכן יאניס..אם העונה הוא לא יקח אליפות אין לו סיכוי לקחת אליפות בחמש שנים הקרובות.

ברור. כי לפני 5 שנים היה סביר שפול יעבור 3 קבוצות ויגיע לפיניקס שהייתה בירכתי הליגה ויהיה בדרך לאליפות.

אגיד יותר מזה , לא לקחת השנה אליפות יכול להיות הדבר הכי גדול שקרה ליאניס בקריירה
כי בניינו הוא לא מועמד אמיתי לGOAT
אבל אם השנה הזאת תגרום לו להבין שהוא צריך להיות סיידקייק , הוא יכול להיות בהמשך הקריירה שלו הGOAT של הסיידקיקים (ידיח משם את פיפן לדעתי )
למשל אם יעבור לגולדן סטייט של סטף , הוא יביא 2-3 אליפויות בקלות .
ואולי הוא לא יביא משחקים של 80 נקודות 50 ריבאונדים 30 אסיסיטים ו25 חסימות , אבל הוא יהיה כלי בלתי ניתן לעצירה

.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 306 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 29 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: