סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 2:36 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 823 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 33  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' יולי 24, 2021 12:56 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
פיספוס, הפסידה מול יריבה פייבוריטית בהרבה בריתוק בשניה האחרונה, אבל יום מרשים מאוד שלה.

חוץ מזה, הפתעה נחמדה בבדמינטון ואולי גם מדליה ראשונה בטאקוונדו? אבישג סמברג בבית הניחומים עוד מעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 24, 2021 12:57 pm 
Sophomore

ערוץ הספורט עשו לה נאחס שלא מהעולם הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 24, 2021 1:15 pm 
Hall of Famer

גם סמברג עלתה לקרב על הארד, דולגופיאט עם ציוו פנטסטי בקרקע יעלה לגמר, אולי אפילו מהמקום הראשון, אחלה יום למשלחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 24, 2021 2:47 pm 
Sophomore

גדולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 24, 2021 3:04 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
וואו, זה לא היה צפוי. גם הדרך, הקאמבק בהפוך על הפוך בחצי דקה האחרונה.
מענייין מה יעשה הדבר הזה, מדליה על היום הראשון, להמשך. הרי תמיד האולימפיאדה של ישראל נמדדת דיכוטומית - יש מדליה או אין. בריו חיכינו וחיכינו אחרי שבלונדון לא לקחו כלום, וגם בבייג'נג נשמה לי שהמדליה של צוברי הגיעה הימים האחרונים. ועכשיו יש מדליה על היום הראשון. בקיצור, יורד הלחץ מהאחרים בקטע של "עוד אין מדליה לישראל, חייבים להביא אחרת הכל יהיה כשלון".

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 24, 2021 3:08 pm 
Senior

המאמן שלה גם זכה במדליית כסף על זמן רצוף עם מסיכה מתחת לאף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 24, 2021 3:18 pm 
Hall of Famer

עד כאן פינתנו "דברים חשובים שאנשים שמים אליהם לב בזמן תחרות על מדליה אולימפית"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 24, 2021 3:39 pm 
Hall of Famer

ואם כבר פינתנו, צריך להגיד שהכיסוי של ערוץ הספורט שווה לתחת. זה מה שאתם יכולים אחרי שהיו לכם חמש שנים להתכונן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 24, 2021 4:18 pm 
Junior

נמאס כבר להתלונן עליהם, אבל הכתב הזה מהאולם טקוונדו זה באמת שבירת שיא של חובבנות.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 24, 2021 4:33 pm 
Hall of Famer

זה עוד הדבר הקטן. בוא נגיד שגם אחרי 5 שנים אני פחות מצפה משדרן ישראלי להבחין בעין אם בעיטה בטייקוואנדו נכנסה או לא, גם אחרי שראה כמה קרבות טייקוואנדו והתכונן. צריך עין מיומנת יותר בשביל זה. בשביל זה יש פרשן (וצריך לומר שהפרשנים הם אחלה בסך הכל, נקודת אור בשידורים עד עכשיו).
אבל בחיאת רבאק. התקלות הטכניות הבלתי נגמרות בסאונד. הקפיצות המקריות ממקום למקום. אה, משחק בטורניר הכדורעף הולך למערכה חמישית ומכריעה? מעולה! בואו נעבור למגרש הכדוריד למשחק שאנחנו ממילא משדרים בערוץ אחר ושבו נבחרת אירופית של ויקינגים דורסת גמדים יפנים 15 הפרש במחצית. כי קופמן, שיושב באולפן ומקשקש בלי סוף, אוהב כדוריד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 24, 2021 5:19 pm 
Junior

לאיש קוראים ארבל עשת, עכשיו עופר שלח בניסיון למחזר בדל של אדרנלין בחר להתמקד בתחושותיו של ארבל עשת לאור זכייתה של סאמברג, כי כמובן זה מה שחשוב לכולנו מה ארבל עשת מרגיש. מה שבטוח הוא מאוד מקצועי (הפסידה לתאילנדית הזאת..ניצחה את הוייטנאמית הזאת..סמברג הייתה מאוד מפוקסת כזאת).

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 24, 2021 5:47 pm 
Hall of Famer

ברכות ליהופיץ ותושביה על הזכייה במדליה, לפי הפיד שלי כולם באופן אישי גבהו ב45 סנטימטרים לאור זכייה במדליית ארד בבית ניחומים בספורט שאף אחד לא יודע איך מנצחים בו.

מרב מיכאלי כתבה שזו השראה לנערות ונשים בכל רחבי העולם.

פרופורציה יפה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 24, 2021 5:51 pm 
Sophomore

קשה, קשה לפרגן. אם רק היה מקצוע אולימפי של פרגון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 24, 2021 6:01 pm 
Hall of Famer

אני מפרגן מאד לכל ספורטאי בכלל, ולספורטאים אולימפים בפרט. כל הכבוד לגברת סמברג, בלי שום ציניות.

מה בין זה לבין האורגזמה הלאומית המתחוללת?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 24, 2021 6:04 pm 
Sophomore

בקטע הזה אני עם הברסלבים. מוטב להיות בשמחה מאשר בפרופורציות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 24, 2021 6:10 pm 
Hall of Famer

שווה גם להזכיר את ארטיום דולגופיאט שעלה לגמר תרגיל הקרקע מהמקום הראשון במוקדמות עם ציון מעולה וסימן את עצמו כמועמד חזק מאוד למדליה. אני חלילה לא מזלזל במדליה בטאקוונדו, אבל התעמלות זה כבר אחד הענפים הכי מרכזיים וותיקים באולימפיאדה יחד עם שחיה ואתלטיקה, אם הוא יצליח להביא שם מדליה זה יהיה הישג ענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 24, 2021 6:10 pm 
Hall of Famer

yoya כתב:

אז אתה תהיה בשמחה ברסלבית, ואני אגיד שזה פאתטי וחסר פרופורציות, וכולם יהיו מבסוטים חלאס.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 24, 2021 6:14 pm 
Sophomore

rony כתב:
שווה גם להזכיר את ארטיום דולגופיאט שעלה לגמר תרגיל הקרקע מהמקום הראשון במוקדמות עם ציון מעולה וסימן את עצמו כמועמד חזק מאוד למדליה. אני חלילה לא מזלזל במדליה בטאקוונדו, אבל התעמלות זה כבר אחד הענפים הכי מרכזיים וותיקים באולימפיאדה יחד עם שחיה ואתלטיקה, אם הוא יצליח להביא שם מדליה זה יהיה הישג ענק.

מבחינתי מדובר בפייבוריט הכי גדול למדליה בנבחרת הישראלית. לא רק שעלה מהמקום הראשון אלא שאלוף העולם הפיליפיני הודח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 24, 2021 6:42 pm 
Sophomore

Hacohen כתב:
yoya כתב:

אז אתה תהיה בשמחה ברסלבית, ואני אגיד שזה פאתטי וחסר פרופורציות, וכולם יהיו מבסוטים חלאס.

לחגוג את הזכייה של נבחרת העתודה זה גם פתאטי וחסר פרופורציה? וניצחון של נבחרת הכדורגל בצרפת במשחק שלא נותן כלום? ניצחון של קבוצה אקראית בכדורגל בליגת האלופות? מכבי כדורסל בפיינלפור?

שאבין אם הבעיה היא בגאווה לאומית באופן כללי או סתם זלזול לא ברור בענף כי הוא לא מעניין מספיק אנשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 24, 2021 7:01 pm 
Hall of Famer

3&D כתב:
Hacohen כתב:
yoya כתב:

לחגוג את הזכייה של נבחרת העתודה זה גם פתאטי וחסר פרופורציה? וניצחון של נבחרת הכדורגל בצרפת במשחק שלא נותן כלום? ניצחון של קבוצה אקראית בכדורגל בליגת האלופות? מכבי כדורסל בפיינלפור?

שאבין אם הבעיה היא בגאווה לאומית באופן כללי או סתם זלזול לא ברור בענף כי הוא לא מעניין מספיק אנשים

כל אחד והשקפתו על מה פאתטי וחסר פרופורציות, אבל כשאנשים שאין להם שום מושג ו/או עניין בענף ספורט כלשהו עפים על "גאוווה!!!11" בקשר להישג ספורטיבי מינורי, ממה בדיוק אותה גאווה ואותם רגשות שמחה גואים נובעים ומה הם באים לבטא? אני לא מדבר על פרגון סביר ומנומס, כמובן.

אתה חושב שיש משהו בהישג של סמברג שמתקרב ל"השראה לנשים ונערות בכל העולם" כמו שמרב מיכאלי כתבה?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 24, 2021 7:10 pm 
Sophomore

נראה לי שאיפה שאתה מאבד אותי זה ב "הישג ספורטיבי מינורי", אני חושב שלנערה בת 19 לזכות במדליה בכל ענף אולימפי, בטח באחד שאף ישראלי אחד מעולם לא עבר בו סיבוב אאל"ט זה הישג ספורטיבי לא הרבה פחות מרשים מזכיית העתודה נגיד.

ואני לחלוטין מעדיף שהמודלים לחיקוי של ילדים שחולמים להיות ספורטאים (ואני רואה במטרה כזו משהו חיובי) יהיו ספורטאים בענפים שמחוץ לאור הזרקורים.
ואפשר לא להסכים עם מרב מיכאלי ובמקביל לא להקטין בלי סיבה את ההישג מהיום, והלוואי הלואי שילדות וילדי ישראל יראו באבישג סמברג כמודל לחיקוי ולא בערן זהבי נגיד (ובטח לא בעומר אצילי דור מיכה או אלירן עטר...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 24, 2021 7:17 pm 
Hall of Famer

3&D כתב:
נראה לי שאיפה שאתה מאבד אותי זה ב "הישג ספורטיבי מינורי", אני חושב שלנערה בת 19 לזכות במדליה בכל ענף אולימפי, בטח באחד שאף ישראלי אחד מעולם לא עבר בו סיבוב אאל"ט זה הישג ספורטיבי לא הרבה פחות מרשים מזכיית העתודה נגיד.

ואני לחלוטין מעדיף שהמודלים לחיקוי של ילדים שחולמים להיות ספורטאים (ואני רואה במטרה כזו משהו חיובי) יהיו ספורטאים בענפים שמחוץ לאור הזרקורים.
ואפשר לא להסכים עם מרב מיכאלי ובמקביל לא להקטין בלי סיבה את ההישג מהיום, והלוואי הלואי שילדות וילדי ישראל יראו באבישג סמברג כמודל לחיקוי ולא בערן זהבי נגיד (ובטח לא בעומר אצילי דור מיכה או אלירן עטר...)

תפריד בין הדברים:

1) עבור הנערה בת 19 שבשבילה טאקוונדו זה החיים בשלב זה, כל הכבוד ושתעוף על עצמה עד השמיים. הישג אישי גדול. מולה אני לא מקטין כלום, וזה לא מה שאמרתי. האורגזמה הלאומית של אנשים חסרי מושג ועניין בספורט הזה, שמטפסים על העגלה כדי להרגיש טובים וחזקים ומוצלחים, זה הפאתט.

2) ספורטיבית, טאקוונדו זה ענף זניח לחלוטין. אף אחד לא מתעניין בזה ביומיום. בודדים יודעים את החוקים ואיך מנצחים. זה מקצוע קרב עם "בית ניחומים" ו2 מדליות ארד, כמו ג'ודו הסיכוים לזכות במדליה יחסית גבוה. להשוות את זה לזכייה בסגנות אליפות אירופה באחד הענפים הפופולריים ביותר בעולם זה מטופש למדי, בלי קשר להעדפות האישיות שלך, יהיו אזוטריות ככל שיהיו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 24, 2021 7:24 pm 
Sophomore

אבל חלק מהעניין (בעיניי לפחות) באולימפיאדה זה לתת את הבמה לספורטאי הענק השונים בענפים הזניחים לחלוטין, זה שהענף שלהם לא מעניין הרבה אנשים לא הופך אותם לפחות ספורטאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 24, 2021 7:37 pm 
Hall of Famer

אז הכל טוב, לפרגן לאבישג סמברג ולהישג שלה זה נהדר. מה בין זה לבין תשפוכת הגאווה הלאומית? למונגוליה יש שליש אזרחים מבישראלי ו26 מדליות אולימפיות עוד לפני האולימפיאדה הנוכחית, מתוכן 24 במקצועות קרב. כמו שהישראלי הממוצע מכיר את ההישגים האולימפיים של מונגוליה, ככה העולם מכיר את ההישגים של ישראל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 24, 2021 7:46 pm 
Sophomore

אין סיבה להגיד על אדם שמח שהוא יצא מפרופורציות או פאתט, גם אם נתפס בקלקלתו ודיבר שטויות מתוך שמחה. שישמח. למה לבוא ולהעציב. יש מספיק אנשים שאפשר לכנות אותם פאתט ובצדק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 823 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 33  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Shiver ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: