סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 10:57 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 969 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 39  הבא

האם תתחסן?
כן, בהזדמנות הראשונה 60%  60%  [ 25 ]
כן, אבל רק אחרי כמה זמן לראות מה קורה 26%  26%  [ 11 ]
לא, אני לא פוחד מהקורונה 7%  7%  [ 3 ]
לא, אני חושש מההליך המהיר של פיתוח החיסון/תופעות לוואי 7%  7%  [ 3 ]
סך הכל הצבעות : 42
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חיסון לקורונה
הודעהפורסם: ש' יולי 24, 2021 10:26 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
כמו רוב ה"נתונים" עליהם הכת מסתמכת, גם הנתון הזה כמובן רחוק המציאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 24, 2021 10:47 pm 
Sophomore

https://twitter.com/Don_MacLoof/status/ ... 8735297542
תוהה איך מערכון כזה עובר בימינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 24, 2021 10:57 pm 
Junior

3&D כתב:

:lol: :lol: :lol:

כמו רוב ההודעות של חברי עגל הזהב, הם עסוקים בלרשום פייק ודיסאינפורמציה אבל להביא נתונים אחרים הם לא מסוגלים.

ואפרופו כת - איך נקראית בימינו אמת מדעית אחת שמשתיקה כל דעה אחרת? אה נכון, כת.

אבל איזה כיף שהחיסונים עובדים הא? הכנת כבר את הבית לסגר מספר ארבע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 24, 2021 11:03 pm 
Sophomore

אם כל כך מעניין אותך, אז רק בבני ברק יש 80 חולים, לא שזה מאוד משנה משהו, כמו שבזמנו הסברת שבשבדיה אין שום גל נוסף ושיש רק 20 מתים ביום ובסוף אותו אין גל מתו יותר אנשים מהגל הראשון (שאמרת שבזכותו לא יהיה גל שני), ואז לאחר מעשה הסברת למה בעצם השבדיה הם קינגים על וכל הזמן צדקת.

והחיסונים כמובן עובדים שמח ששאלת, ואני מתנגד כמובן לסגר רביעי, כל מי שרוצה כרגע סגר רביעי הוא גם על הגבול של החבר כת, אתם פשוט עברתם את הגבול מזמן.
ממליץ להתעדכן אצל אודי קימרון מה היעד הבא שמספרים איך הוא קינגקורונה, כי בפלורידה המצב לא נראה משהו כרגע.
אה ושיעדכן למה הגל האנדמי הנוסף שהוא הבטיח אחרי הקיץ הגיע בכלל בשיא הקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 12:23 am 
Junior

שבדיה - מעולם לא הייתה חובת מסכה. אף עסק לא נסגר. אנשים לא חויבו להסתגר בבתים. הלימודים לא הושבתו ליום אחד. אין תו ירוק-שמח-עצוב.
ישראל - 3 סגרים. שליש מהעסקים בחלק מהענפים נסגרו כתוצאה מההגבלות. אנשים חויבו להסתגר בבתים כמעט ארבעה חודשים. חובת מסכות. שוטרים מכים אזרחים בים וברחוב. ילדים בזום. אפליה וסלקציה.

להלן התוצאות: בשבדיה לכאורה מתו פי 2.2 מאומתי קורונה מאשר בישראל, ועל ההגדרה מי מת מקורונה או מה שווה הבדיקה של חברי עגל הזהב לא ניכנס כדי שלא תלך לישון עם דמעות הלילה.
בכל שנה רגילה אחרת, מתים בשבדיה סביב ה-90,000 בני אדם לעומת סביבות ה-44,000 בני אדם בישראל. יותר מפי 2.

אז כן, שבדיה צדקה, וחובבי המגפה ימשיכו לעסוק במספר חסר המשמעות של המאומתים בניגוד לכל ההיסטוריה המדעית, עם בדיקה שלא שווה כלום לאיתור אנשים חולים, כדי להניע את ההיסטריה ואת הדיקטטורה.

אתה אולי מתנגד לסגר רביעי אבל תקבל אותו על הפרצוף בעוד חודש וחצי כי אין לכת הקורונה שאתה וחבריך מקדמים שום קשר לבריאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 1:01 am 
Junior

מאסטר כתב:
ראו איזה פלא, מתוך 10,500 מאומתים פעילים בישראל - 50 חרדים ו-56 ערבים בלבד. אוכלוסיות מכחישי הקורונה שלפי התחזיות היו אמורים להיקבר בקברי אחים כבר מזמן.

אז וואלה, טוב לראות שנשארו אוכלוסיות עם שכל במדינת ישראל. אולי בנט יראיין כמה מהם לקראת הספר הבא באיך מנצחים מגפה.

לא הבנתי, החרדים מכחישי קורונה?
מאיזו בחינה? למיטב ידעתי רובה הגדול של האוכלוסיה החרדית מחוסנת בחיסון של פייזר לרבות מחלימים שבאו לקבל מנה אחת.

{לא כותב על הערבים כי אין לי מידע מה קורה שם}

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 1:11 am 
Junior

רק 26 אחוז התחסנות בבני ברק לדוגמא, מהערים הכי פחות מחוסנות בארץ. טוב, כי יש שם חיסון עדר אמיתי בניגוד למה שפייזר מנסים לשווק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 1:43 am 
Junior

מאסטר כתב:
רק 26 אחוז התחסנות בבני ברק לדוגמא, מהערים הכי פחות מחוסנות בארץ. טוב, כי יש שם חיסון עדר אמיתי בניגוד למה שפייזר מנסים לשווק.

אני חושב שהנתון שיש במשרד הבריאות לא מוציא מהמשוואה מי שמתחת לגיל 18
ולכן האחוז כל-כך קטן כי בני ברק מלאה צעירים מתחת ל18.

בנוסף, צריך להבין איך נספרים מי שהתחסן פעם אחת בגלל שהוא מחלים (חיסון מנה ראשונה זה 34%).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 1:56 am 
Junior

ככל הידוע לי כבר כמה שבועות מפמפמים את העובדה שאפשר, צריך וחייבים בני 12-15 להתחסן - אז המספר של "הזכאים" גדול פי כמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 7:24 am 
Sophomore

מאסטר כתב:
שבדיה - מעולם לא הייתה חובת מסכה. אף עסק לא נסגר. אנשים לא חויבו להסתגר בבתים. הלימודים לא הושבתו ליום אחד. אין תו ירוק-שמח-עצוב.
ישראל - 3 סגרים. שליש מהעסקים בחלק מהענפים נסגרו כתוצאה מההגבלות. אנשים חויבו להסתגר בבתים כמעט ארבעה חודשים. חובת מסכות. שוטרים מכים אזרחים בים וברחוב. ילדים בזום. אפליה וסלקציה.

להלן התוצאות: בשבדיה לכאורה מתו פי 2.2 מאומתי קורונה מאשר בישראל, ועל ההגדרה מי מת מקורונה או מה שווה הבדיקה של חברי עגל הזהב לא ניכנס כדי שלא תלך לישון עם דמעות הלילה.
בכל שנה רגילה אחרת, מתים בשבדיה סביב ה-90,000 בני אדם לעומת סביבות ה-44,000 בני אדם בישראל. יותר מפי 2.

אז כן, שבדיה צדקה, וחובבי המגפה ימשיכו לעסוק במספר חסר המשמעות של המאומתים בניגוד לכל ההיסטוריה המדעית, עם בדיקה שלא שווה כלום לאיתור אנשים חולים, כדי להניע את ההיסטריה ואת הדיקטטורה.

אתה אולי מתנגד לסגר רביעי אבל תקבל אותו על הפרצוף בעוד חודש וחצי כי אין לכת הקורונה שאתה וחבריך מקדמים שום קשר לבריאות.

אם היית מתחיל את ההודעה (או משלב איפשהו) ב "אני מודה שאני וחבריי היגיון בריא טעינו לחלוטין בזמן אמת לגבי הגל השני בשבדיה, אבל במבחן התוצאה XXX" (וזה עובדתי לגמרי שטעיתם, כמו שטעיתם לגבי החרדים בין הגלים, ואני מאוד מקווה שאתם לא טועים שוב) הייתי אולי מנסה לנהל איתך דיון (כמו שוב להראות שהטענה שבשבדיה לא היו מעולם הגבלות היא רחוקה מהמציאות) ואפילו עם חלק מהדברים הייתי אולי מסכים איתך, אבל העובדה שלא משנה מה יקרה ואיפה, תמצאו דרך להסביר למה בעצם צדקתם לכל אורך הדרך , מראה שפשוט אין עם מי לדבר, וזה למה אתם נראים ונשמעים כמו חברי כת והגורואים שלכם נשמעים כמו נביאי שקר.
עוד דוגמא יפה זה הגברת שאשא ביטון, הייתה בפריים טיים בטלוויזיה, התכווחה עם ברבש שההערכות שלו תמיד מוגזמות והיסטוריות, אמר לה שעוד שבועיים יהיה 800 חולים קשה, היא אמרה שהוא כרגיל מגזים, אחרי שבועיים היה 850+-, ואז היא התראיינה והסבירה שהיא בכל צדקה כל הזמן והראו לממשלה הערכות על 3000 קשים וכרגיל היסטריה (ואין לזה שום זכר, ראיתי הערכה שפרסמו על 3000 ומשהו חולים קשה סהכ באותו חדש והיא הייתה די מדויקת).

זה שאתה קורא לי חבר כת זה חמוד, זה כמו ביביסטים שמנסים בכל הכח להצדיק את התמיכה שלהם במגלומן אז הם מגיבים לכל פוסט של לפיד ב "משסה מסית ומפלג".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 7:49 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אם השבדים צודקים בהכל, למה לא להאמין להם שהם גם יודעים כמה מתו מקורונה במדינתם?
אגב, לפי הסטטיסטיקה שראיתי בשבדיה היו ב-2020 כ-98000 מתים. כלומר תמותה עודפת של 7000 עד 10000 מתים, תלוי לאיזו שנה אתה משווה. מאיפה הם באו?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך א' יולי 25, 2021 10:04 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 9:05 am 
Junior

אני לא מבין איך אפשר לטעון שהחיסונים לא עובדים.
מה גרם לירידה החדה במספרי החולים קשה/מתים?

מאוד יכול להיות שהיעילות שלהם דועכת מהר מהצפוי, יכול להיות שיש זנים שיצריכו "עדכון גרסא" לחיסון (בדיוק כמו שפעת) אבל איך בנאדם סביר שיודע לקרוא נתונים יכול להתכחש לעובדה שהחיסון סיים פה את הקורונה (גם אם זמני).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 9:14 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
האמת שזה לא מהר מהצפוי. חצי שנה זה מה שהעריכו מראש. קיוו שיהיה יותר.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 11:51 am 
Junior

sheky כתב:
אני לא מבין איך אפשר לטעון שהחיסונים לא עובדים.
מה גרם לירידה החדה במספרי החולים קשה/מתים?

מאוד יכול להיות שהיעילות שלהם דועכת מהר מהצפוי, יכול להיות שיש זנים שיצריכו "עדכון גרסא" לחיסון (בדיוק כמו שפעת) אבל איך בנאדם סביר שיודע לקרוא נתונים יכול להתכחש לעובדה שהחיסון סיים פה את הקורונה (גם אם זמני).

מה גרם להיעלמות של הסארס באסיה? הומצא לו חיסון שהוסתר מהעולם? או שצריך לקבל את העובדה שוירוסים יכולים להיעלם, או לחליפין להפוך לפחות אלימים כדי לשרוד, גם בלי שום התערבות חיצונית.

באופן כללי, מה זה אומר סיים פה את הקורונה זמנית? זה חדש לך שכל העסק בוירוסים זה שהם באים בגלים? גם ב-2020 היו תקופות רגועות ותקופות עמוסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 11:58 am 
Junior

רק שאני אבין, אתה טוען שאין שום קשר בין החיסונים לירידה בנוכחות הקורונה בארץ (ובכל מקום מחוסן אחר)?

סיים זמנית זה אומר שמה שהיה פעם כבר לא יחזור תודות לחיסונים אבל עדיין זה מרים את הראש פה ושם. למה שהיה לפני שנה כבר לא נחזור תודות לחיסונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Junior

3&D כתב:
אם היית מתחיל את ההודעה (או משלב איפשהו) ב "אני מודה שאני וחבריי היגיון בריא טעינו לחלוטין בזמן אמת לגבי הגל השני בשבדיה, אבל במבחן התוצאה XXX" (וזה עובדתי לגמרי שטעיתם, כמו שטעיתם לגבי החרדים בין הגלים, ואני מאוד מקווה שאתם לא טועים שוב) הייתי אולי מנסה לנהל איתך דיון (כמו שוב להראות שהטענה שבשבדיה לא היו מעולם הגבלות היא רחוקה מהמציאות) ואפילו עם חלק מהדברים הייתי אולי מסכים איתך, אבל העובדה שלא משנה מה יקרה ואיפה, תמצאו דרך להסביר למה בעצם צדקתם לכל אורך הדרך , מראה שפשוט אין עם מי לדבר, וזה למה אתם נראים ונשמעים כמו חברי כת והגורואים שלכם נשמעים כמו נביאי שקר.
עוד דוגמא יפה זה הגברת שאשא ביטון, הייתה בפריים טיים בטלוויזיה, התכווחה עם ברבש שההערכות שלו תמיד מוגזמות והיסטוריות, אמר לה שעוד שבועיים יהיה 800 חולים קשה, היא אמרה שהוא כרגיל מגזים, אחרי שבועיים היה 850+-, ואז היא התראיינה והסבירה שהיא בכל צדקה כל הזמן והראו לממשלה הערכות על 3000 קשים וכרגיל היסטריה (ואין לזה שום זכר, ראיתי הערכה שפרסמו על 3000 ומשהו חולים קשה סהכ באותו חדש והיא הייתה די מדויקת).

זה שאתה קורא לי חבר כת זה חמוד, זה כמו ביביסטים שמנסים בכל הכח להצדיק את התמיכה שלהם במגלומן אז הם מגיבים לכל פוסט של לפיד ב "משסה מסית ומפלג".

קודם כל, לא אמרתי שלא היו הגבלות בכלל אלא שהם היו מאוד מאוד מינוריות, ביחס לישראל שהפכה להיות איזור מלחמה לא מוכרז ב-2020 נגד אויב בלתי נראה.
מעבר לכך זה הדדי, גם איתך אין עם מי לדבר, גם אתה לא תסיט לרגע את המחשבה אל האפשרות שאולי טעיתם לכל הדרך. ההבדל בינינו הוא שאולי בסגר השמיני ובחיסון התשיעי אתה תתעורר כי יימאס לך.
אם הפסיכוזה הלאומית הייתה נגמרת ברגע שיש חיסון זמין לכל האוכלוסיה בסיכון הייתי יכול לומר שטעיתי, אבל ככל שהפאניקה וההיסטריה ממשיכים לנוע במאתיים קמ"ש, וממשיכים לספור מאומתים חסרי משמעות, זה רק מראה כמה צדקתי.
חוץ מזה, יפה שלקחת דוגמא אחת שברבש צדק (למרות ששוב - למה שינו הגדרה של חולים קשים ב-2020? יש לך תשובה?), אבל התחזיות של מיליון חולים ועשרות אלפי מתים עד אפריל 2020, או 5000 מונשמים בגל שני, לא יישכחו כ"כ מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Hall of Famer

מאסטר כתב:
3&D כתב:

:lol: :lol: :lol:
כמו רוב ההודעות של חברי עגל הזהב, הם עסוקים בלרשום פייק ודיסאינפורמציה אבל להביא נתונים אחרים הם לא מסוגלים.
ואפרופו כת - איך נקראית בימינו אמת מדעית אחת שמשתיקה כל דעה אחרת? אה נכון, כת.
אבל איזה כיף שהחיסונים עובדים הא? הכנת כבר את הבית לסגר מספר ארבע?

לא הבנתי מה הטענה
שהחיסונים מגבירים תחלואה?!
ולכן למשל במגזר הערבי (שם התחסנו פחות) - אכן יש פחות תחלואה בימים אלו?

אגב, עיינתי קצת בפילוח הנתונים לפי ערים לאור הדיון פה.
בצמרת החולים לנפש כמה התנחלויות/"יישובים דתיים לאומיים": קרני שומרון, שערי תקווה, קדומים, אלפי מנשה - בטופ 7.
יש הסבר הגיוני לכך? צירוף מקרים?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 12:04 pm 
Junior

sheky כתב:
רק שאני אבין, אתה טוען שאין שום קשר בין החיסונים לירידה בנוכחות הקורונה בארץ (ובכל מקום מחוסן אחר)?

סיים זמנית זה אומר שמה שהיה פעם כבר לא יחזור תודות לחיסונים אבל עדיין זה מרים את הראש פה ושם. למה שהיה לפני שנה כבר לא נחזור תודות לחיסונים.

קודם כל, אני טוען שאין לך שום דרך להוכיח את זה ונתתי לך דוגמאות מה קרה בעבר. מעבר לכך אנחנו רואים מה קורה עכשיו.
כשאתה אומר מה שהיה פעם אתה מתכוון ל-0.52% תמותה שנתית במדינת ישראל, זהה לשנים קודמות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 12:06 pm 
Sophomore

מאסטר כתב:
3&D כתב:

קודם כל, לא אמרתי שלא היו הגבלות בכלל אלא שהם היו מאוד מאוד מינוריות, ביחס לישראל שהפכה להיות איזור מלחמה לא מוכרז ב-2020 נגד אויב בלתי נראה.
מעבר לכך זה הדדי, גם איתך אין עם מי לדבר, גם אתה לא תסיט לרגע את המחשבה אל האפשרות שאולי טעיתם לכל הדרך. ההבדל בינינו הוא שאולי בסגר השמיני ובחיסון התשיעי אתה תתעורר כי יימאס לך.
אם הפסיכוזה הלאומית הייתה נגמרת ברגע שיש חיסון זמין לכל האוכלוסיה בסיכון הייתי יכול לומר שטעיתי, אבל ככל שהפאניקה וההיסטריה ממשיכים לנוע במאתיים קמ"ש, וממשיכים לספור מאומתים חסרי משמעות, זה רק מראה כמה צדקתי.
חוץ מזה, יפה שלקחת דוגמא אחת שברבש צדק (למרות ששוב - למה שינו הגדרה של חולים קשים ב-2020? יש לך תשובה?), אבל התחזיות של מיליון חולים ועשרות אלפי מתים עד אפריל 2020, או 5000 מונשמים בגל שני, לא יישכחו כ"כ מהר.

אז זה שיש עדיין אנשים היסטריים גורם לך לחשוב שבעצם צדקת אפילו שהגורואים שלך טעו לכל אורך הדרך? זה לוגיקה כושלת במיוחד...
וזו לא הייתה דוגמא שברבש צדק, אלא דוגמא לחברת כת שגם שהיא טועה עובדתית היא עדיין טוענת שהיא בעצם צדקה, יש אפס בסיס להתדיינות איתכם במצב הזה, וזה בדיוק כמו לדבר איתך על שבדיה או עם קימרון על כל מקום בערך או עם לויט על השם יודע איפה.

מאחל לך לצאת ממחילת הארנב במהרה, אין שם כלום ומזמן לא ראית אור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 12:10 pm 
Junior

כן כי מי הם בכלל לויט וקימרון, מה הם למדו או עשו בחייהם ביחס ל-3&D וחבורת מקבלי המענקים מפייזר סטייל בליצר, רהב, אלרועי פרייס ורגב.

אף אחד מהם לא טעה וההוכחה לכך מתחזקת כל יום ויום, כי אתה חשבת בתמימות שהחיסונים יחזירו אותך לשגרה אבל הפסיכוזה הלאומית והשליטה הממשלתית רק מתחזקת לקראת סגר בחגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 12:12 pm 
Junior

אני אגב עדיין מחכה לשמוע למה שינו את ההגדרה של מגפה ושל חולים קשה במרץ 2020. יש לך תשובה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 12:16 pm 
Hall of Famer

לגבי שבדיה, לא הבנתי מה פתאום להשוות אותה דווקא לישראל ולא לשכנותיה הדומות לה יותר מבחינת תמהיל האוכלוסייה, מזג האוויר, "המנטליות" וכו':
יותר מפי 3 מתים לנפש לעומת דנמרק
פי 8 מפינלנד
פי 10 מנורווגיה

אנחנו בטוחים מי מבין המדינות הללו "הייתה מתחלפת" עם האחרות?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 12:20 pm 
Sophomore

אף אחד מהם לא טעה, you cant make this shit up.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 12:22 pm 
Sophomore

ורק אומר, התחזית של 10 מתים של חתן פרס הנובל רחוקה מהמציאות בסדר גודל יותר מהרף העליון של גרוטו מאותה זמן - 20000, שציין שגם חלק גדול מהם ימות בחלק מקרה.
אני בשיא הרצינות מרחם עליכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 12:26 pm 
Junior

לא נורא, בעוד כמה שנים אתה תתחיל לרחם על עצמך כי תבין שהקונספציה הזו לא תשאיר הרבה עסקים במדינת ישראל ותיקח ממך את כל העולם הישן שאהבת.

מאסטר כתב:
אני אגב עדיין מחכה לשמוע למה שינו את ההגדרה של מגפה ושל חולים קשה במרץ 2020. יש לך תשובה?

עדיין מחכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 969 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 39  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 46 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: