3&D כתב:
אם היית מתחיל את ההודעה (או משלב איפשהו) ב "אני מודה שאני וחבריי היגיון בריא טעינו לחלוטין בזמן אמת לגבי הגל השני בשבדיה, אבל במבחן התוצאה XXX" (וזה עובדתי לגמרי שטעיתם, כמו שטעיתם לגבי החרדים בין הגלים, ואני מאוד מקווה שאתם לא טועים שוב) הייתי אולי מנסה לנהל איתך דיון (כמו שוב להראות שהטענה שבשבדיה לא היו מעולם הגבלות היא רחוקה מהמציאות) ואפילו עם חלק מהדברים הייתי אולי מסכים איתך, אבל העובדה שלא משנה מה יקרה ואיפה, תמצאו דרך להסביר למה בעצם צדקתם לכל אורך הדרך , מראה שפשוט אין עם מי לדבר, וזה למה אתם נראים ונשמעים כמו חברי כת והגורואים שלכם נשמעים כמו נביאי שקר.
עוד דוגמא יפה זה הגברת שאשא ביטון, הייתה בפריים טיים בטלוויזיה, התכווחה עם ברבש שההערכות שלו תמיד מוגזמות והיסטוריות, אמר לה שעוד שבועיים יהיה 800 חולים קשה, היא אמרה שהוא כרגיל מגזים, אחרי שבועיים היה 850+-, ואז היא התראיינה והסבירה שהיא בכל צדקה כל הזמן והראו לממשלה הערכות על 3000 קשים וכרגיל היסטריה (ואין לזה שום זכר, ראיתי הערכה שפרסמו על 3000 ומשהו חולים קשה סהכ באותו חדש והיא הייתה די מדויקת).
זה שאתה קורא לי חבר כת זה חמוד, זה כמו ביביסטים שמנסים בכל הכח להצדיק את התמיכה שלהם במגלומן אז הם מגיבים לכל פוסט של לפיד ב "משסה מסית ומפלג".
קודם כל, לא אמרתי שלא היו הגבלות בכלל אלא שהם היו מאוד מאוד מינוריות, ביחס לישראל שהפכה להיות איזור מלחמה לא מוכרז ב-2020 נגד אויב בלתי נראה.
מעבר לכך זה הדדי, גם איתך אין עם מי לדבר, גם אתה לא תסיט לרגע את המחשבה אל האפשרות שאולי טעיתם לכל הדרך. ההבדל בינינו הוא שאולי בסגר השמיני ובחיסון התשיעי אתה תתעורר כי יימאס לך.
אם הפסיכוזה הלאומית הייתה נגמרת ברגע שיש חיסון זמין לכל האוכלוסיה בסיכון הייתי יכול לומר שטעיתי, אבל ככל שהפאניקה וההיסטריה ממשיכים לנוע במאתיים קמ"ש, וממשיכים לספור מאומתים חסרי משמעות, זה רק מראה כמה צדקתי.
חוץ מזה, יפה שלקחת דוגמא אחת שברבש צדק (למרות ששוב - למה שינו הגדרה של חולים קשים ב-2020? יש לך תשובה?), אבל התחזיות של מיליון חולים ועשרות אלפי מתים עד אפריל 2020, או 5000 מונשמים בגל שני, לא יישכחו כ"כ מהר.