סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 7:45 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 823 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 33  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 10:00 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
איפה רןאים אולימפיאדה אם אין טלוויזיה ואין לי אפשרות לשים VPN על המחשב שעליו אני נמצא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 10:01 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
rony כתב:
האם אנחנו בדרך לעוד מדליה שמגיעה משום מקום? עומר שפירא בחצי הדרך בין 3 המובילות באופני כביש.

אם היא תזכה-מסכנים ערוץ הספורט, בטח לפני האולימפיאדה חשבו שטאקוונדו ואופני כביש ידרשו דיווח של שורה אחת בקצה מהדורת סיכום היום בלי שום פרשנות ואפשר יהיה לדפדף הלאה, פתאום הם צריכים למצוא אנשים שיודעים בערך על מה הם מדברים בטאקוונדו ועכשיו אולי גם באופני כביש ולך תמצא עכשיו מישהו כזה ביום ראשון בבוקר. אלון פנוי במקרה?

דווקא באופניים ערוץ הספורט מבין סבבה. הם שידרו גראנד טורים בעבר ועשו את זה מצוין עם פרשנים מעולים, ואפילו שדר שמבין בענף (אילדיס).
לגבי האופניים, אני מניח שכל מי שראה מירוץ בחייו גם בלי להבין יותר מדי כבר מכיר את המושג "קבוצת בריחה" ויודע שהיא לא שווה כלום לתוצאה הסופית.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 10:08 am 
Sophomore

את השידור של האופניים אפשר לראות כאן : https://cycling.today/tokyo-olympic-gam ... ve-stream/

המצב כרגע די פתוח, קשה לדעת לאן זה יילך. ההולנדיות שולטות לגמרי בענף ואחת מהן רודפת עכשיו אז האחרות לא יעבדו בפלוטון. זה דווקא משחק לידיים של הבריחה באופן כלשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 10:10 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
rony כתב:
האם אנחנו בדרך לעוד מדליה שמגיעה משום מקום? עומר שפירא בחצי הדרך בין 3 המובילות באופני כביש.

אם היא תזכה-מסכנים ערוץ הספורט, בטח לפני האולימפיאדה חשבו שטאקוונדו ואופני כביש ידרשו דיווח של שורה אחת בקצה מהדורת סיכום היום בלי שום פרשנות ואפשר יהיה לדפדף הלאה, פתאום הם צריכים למצוא אנשים שיודעים בערך על מה הם מדברים בטאקוונדו ועכשיו אולי גם באופני כביש ולך תמצא עכשיו מישהו כזה ביום ראשון בבוקר. אלון פנוי במקרה?

דווקא באופניים ערוץ הספורט מבין סבבה. הם שידרו גראנד טורים בעבר ועשו את זה מצוין עם פרשנים מעולים, ואפילו שדר שמבין בענף (אילדיס).
לגבי האופניים, אני מניח שכל מי שראה מירוץ בחייו גם בלי להבין יותר מדי כבר מכיר את המושג "קבוצת בריחה" ויודע שהיא לא שווה כלום לתוצאה הסופית.

קבוצת בריחה זה בערך הסיכוי היחיד של הרבה מהרוכבות לנסות כאן לעשות משהו, והיות ונפתח פער משמעותי יש אפילו סיכוי. ברור שזה לא מבטיח שום דבר מלבד זמן מסך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 10:21 am 
Hall of Famer

ספיצ'קוב מסיימת חמישית את השיוט השני, עוד מעט השיוט השלישי, מקבץ בהחלט לא רע.

עומר שפירא שניה בצ'ק פוינט, יש לה פער של 20 שניות על השלישית ויותר מ-4 וחצי דקות על ההולנדית שרודפת אחריהן, הדבוקה במרחק של 6 דקות מהמובילה ו-5 וחצי דקות בערך משפירא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 11:02 am 
Hall of Famer

אני לא מאמין, כמה ק"מ אחרונים ושידור עבר מהאופניים לג'ודו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 11:03 am 
Hall of Famer

מניאקים, העבירו ל-5 סטארס את האופניים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 11:18 am 
Hall of Famer

זה בסדר, הם ידעו שהיא תיתפס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 11:20 am 
Hall of Famer

rony כתב:
אנאעארף... לא מבין בזה כלום. אבל בינתיים לפי העדכון החי הן לקראת סיום הטיפוס בהר פוג'י, 57 ק"מ לסיום והפער הצטמצם מ-9 דקות לקצת פחות מ-8 דקות בין 3 המובילות לדבוקה שאחריהן.

פירמה פיוג'י. בטוח שסרג'יו לא עסקן במשלחת?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 11:21 am 
Hall of Famer

שפירא סיימה בסוף 24 כשאם אני זוכר נכון, הציפיה ממנה הייתה לסיים ב... טופ 24. אבל עדיין, יפה מאוד, הייתה בתמונת המדליות עד לקילומטרים האחרונים, הרבה מעל לציפיות.

ספיצ'קוב עם שיוט שלישי פחות טוב מסיימת תשיעית, אבל עדיין חזק בסביבות המדליות, נראה מה יהיה מחר.

עוד מעט שמאילוב בבית הניחומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 11:22 am 
Sophomore

אחלה רכיבה של שפירא, להיתפס פחות מ 5 ק"מ לסוף זה מרשים לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 11:33 am 
Hall of Famer

oren_80 כתב:
מניאקים

כל היחידה הזאת מניאקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 11:58 am 
Sophomore

עוד קרב על הארד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 12:04 pm 
Senior

לא יודע איך הסלובני הזה הגיע לשם בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 12:04 pm 
Hall of Famer

היסטרי ששמאילוב ניצח בחור בשם גומבוץ, אני מניח שאין כאן הונגרי/טרנסילבני אחד שלא משתעשע מהעניין

מה היינו עושים בלי בתי ניחומים

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 12:06 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
היסטרי ששמאילוב ניצח בחור בשם גומבוץ, אני מניח שאין כאן הונגרי/טרנסילבני אחד שלא משתעשע מהעניין

מה היינו עושים בלי בתי ניחומים

אוף, למה השם הפרטי שלו זה לא סילבאש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 12:35 pm 
Freshman

Hacohen כתב:
ברכות ליהופיץ ותושביה על הזכייה במדליה, לפי הפיד שלי כולם באופן אישי גבהו ב45 סנטימטרים לאור זכייה במדליית ארד בבית ניחומים בספורט שאף אחד לא יודע איך מנצחים בו.

מרב מיכאלי כתבה שזו השראה לנערות ונשים בכל רחבי העולם.

פרופורציה יפה.

תגיד, כל הזעם הקדוש הזה על מילה אחת? אם היא הייתה אומרת שזאת השראה לנערות ונשים בישראל (מה שנכון מה הסתם - כלומר אולי אתה חושב אחרת) - הכל היה בסדר?
כי כן, די ברור שהאמירה הזאת מצחיקה, אבל על זה כל הרעש?

עם ובלי קשר, להזכיר 5 פעמים בתי ניחומים וענף זניח לא בדיוק מפרגן גם לאבישג עצמה (כן, היא לא קוראת כן, השאלה אם אתה רוצה להיות סאטריאני).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 12:43 pm 
Hall of Famer

רואה שחורות כתב:
Hacohen כתב:
ברכות ליהופיץ ותושביה על הזכייה במדליה, לפי הפיד שלי כולם באופן אישי גבהו ב45 סנטימטרים לאור זכייה במדליית ארד בבית ניחומים בספורט שאף אחד לא יודע איך מנצחים בו.

מרב מיכאלי כתבה שזו השראה לנערות ונשים בכל רחבי העולם.

פרופורציה יפה.

תגיד, כל הזעם הקדוש הזה על מילה אחת? אם היא הייתה אומרת שזאת השראה לנערות ונשים בישראל (מה שנכון מה הסתם - כלומר אולי אתה חושב אחרת) - הכל היה בסדר?
כי כן, די ברור שהאמירה הזאת מצחיקה, אבל על זה כל הרעש?

עם ובלי קשר, להזכיר 5 פעמים בתי ניחומים וענף זניח לא בדיוק מפרגן גם לאבישג עצמה (כן, היא לא קוראת כן, השאלה אם אתה רוצה להיות סאטריאני).

"זעם קדוש", "כל הרעש". עוד פרופורציה יפה.

פתחתי פייסבוק וכל הפיד שלי באורגזמה לאומית. אף אחד לא יודע איך משיגים ניקוד בטאקוונדו. זה מדליה רביעית בחשיבותה בקטגוריית משקל, והשרה כותבת שזו השראה לנשים ונערות בכל העולם. שעשע אותי מה שקורה ביהופיץ, כתבתי שמשעשע, אחרי זה אנשים הגיבו אז הגבתי.

מה לעשות שהקונספט של בית ניחומים הוא ייחודי למקצועות קרב מסוימים, ובתוך האורגזמות שוכחים שזו המדליה הרביעית בחשיבותה בקטגוריה. אין לזה שום קשר להישג של הספורטאית עצמה, שכל מדליה וכל הישג מכובד הוא שלה.

ואהבתי גם את ה"אבישג", הקירבה היפה הזו פתאום לאנשים. השאלה אם אתה רוצה להיות אטט, שחש קרבה למנהלים/מאמנים/שחקנים וקורא להם בשמות פרטיים כשהוא חש אינטימיות.

יאללה ברוך, אכלת גומבוץ, שתה מיץ!

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 12:49 pm 
Senior

זה תמיד אותו דבר וזה הלאומנות היחידה בעולם שלא באמת מזיקה לכלום ואפילו דיי בריאה לדעתי.
לכולם ברור שזה מטופש, אבל כולם נהנים מזה.

דט ביינג סד, אני לא מבין למה יש שתי מדליות ארד במקצועות האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 12:52 pm 
Hall of Famer

צפיתי בחלק השני של מירוץ האופניים ביורוספורט:
זה פשוט הזוי שאין רשימה מסודרת שמתעדכנת בצד המסך של x המובילות וההפרשים ביניהן (קצת כמו בשחייה למשל עם כל נגיעה בקיר, רק שכאן מן הסתם זה חשוב הרבה יותר כי לא רואים את כולן באותו הפריים).
עושה רושם שגם לצוות השידור לא היה תמיד את המידע מי בדיוק נמצא ב"פלוטון", מי קצת ברח קדימה או נדחק אחורה פתאום וכו'.

אגב, אני לא מבין מה פשר המונח "פלוטון" כאשר יש מירוץ בודד. לתומי חשבתי שבמירוצים כמו הטור והג'ירו זה ברור מאליו שיש את המובילים בניקוד הכללי, ואז אין חשיבות רבה למי מוביל בקטע מסוים ברגע נתון - וזה מהות המושג.
אבל הנה, ראינו כאן את האוסטרית מנצחת (מישהו אמר לי שהיחס על ניצחון שלה היה סביב 1:500!), ועדיין ההתייחסות כל הזמן הייתה למרחק שלה מהפלוטון וכו', תוך גם התעלמות יחסית משפירא והפולניה שהייתה לצידה (שאמנם נפלו למקומות 24 ו-27, אבל ראינו מהאוסטרית שזה גם "יכול להסתיים אחרת").

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 12:54 pm 
Hall of Famer

אפרופו בית ניחומים וכו', כל מדליות הארד של ישראל בג'ודו (וכעת גם בטקוואנדו) הגיעו מבית הניחומים, פרט לאורי ששון
כך שזה ממש עוזר לנו שיש מדליה נוספת...
זה גם מוסיף עוד ספורטאי שהיה "כפסע ממדליה" (למעשה מקום 6 "שקול" למקום 4 בענפים אחרים מבחינת התחושה)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 1:02 pm 
Senior

אני היחיד שכשאומרים 'בית ניחומים' ישר חושב על בית בודד כזה, קצת בצד, שמי שמפסיד הולך אליו ושם אומרים לו "לא נורא, היית טוב, השופט דפק אותך, הנה קח קצת גלידה"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 1:03 pm 
Sophomore

הקטע גם שמי שמנצח בקרב ניחומים מתחרה על הארד נגד מפסיד בחצי גמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 1:04 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
אפרופו בית ניחומים וכו', כל מדליות הארד של ישראל בג'ודו (וכעת גם בטקוואנדו) הגיעו מבית הניחומים, פרט לאורי ששון
כך שזה ממש עוזר לנו שיש מדליה נוספת...
זה גם מוסיף עוד ספורטאי שהיה "כפסע ממדליה" (למעשה מקום 6 "שקול" למקום 4 בענפים אחרים מבחינת התחושה)

זה בדיוק הקטע.

מקצועות הקרב הם קטגוריים למשקל ויש בהם מדליה רביעית. זה לבדו מגדיל סטטיסטית באופן משמעותי את הסיכוי לזכות.

מכיוון שאלה גם ענפים איזוטריים למדי עם יתרון מובהק למדינות מסוימות שכמובן יכולות לשלוח מספר נציגים מוגבל, אז שוב-כל הכבוד לספורטאים, לא רואה פה מקור עצום לגאווה לאומית ספורטיבית.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 1:10 pm 
Junior

Yuval כתב:
זה תמיד אותו דבר וזה הלאומנות היחידה בעולם שלא באמת מזיקה לכלום ואפילו דיי בריאה לדעתי.
לכולם ברור שזה מטופש, אבל כולם נהנים מזה.

דט ביינג סד, אני לא מבין למה יש שתי מדליות ארד במקצועות האלו.

אני די בטוח שרוב מדינת ישראל לא מבינה שזה מטופש.
אם אני מעז להגיד שזה לא ממש מעניין אותי או חס וחלילה שמדובר בענף שלאף אחד לא אכפת ממנו, אני לרוב חוטף על הראש.
אם יש משהו שעם ישראל מעולם לא הצטיין בו זו מודעות עצמית כלפי הפרובינציאליות והפטריוטיות המוגזמת שרווחת פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 823 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 33  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: