סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 8:40 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 969 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 39  הבא

האם תתחסן?
כן, בהזדמנות הראשונה 60%  60%  [ 25 ]
כן, אבל רק אחרי כמה זמן לראות מה קורה 26%  26%  [ 11 ]
לא, אני לא פוחד מהקורונה 7%  7%  [ 3 ]
לא, אני חושש מההליך המהיר של פיתוח החיסון/תופעות לוואי 7%  7%  [ 3 ]
סך הכל הצבעות : 42
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חיסון לקורונה
הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 12:29 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
shmueliki כתב:
לגבי שבדיה, לא הבנתי מה פתאום להשוות אותה דווקא לישראל ולא לשכנותיה הדומות לה יותר מבחינת תמהיל האוכלוסייה, מזג האוויר, "המנטליות" וכו':
יותר מפי 3 מתים לנפש לעומת דנמרק
פי 8 מפינלנד
פי 10 מנורווגיה

אנחנו בטוחים מי מבין המדינות הללו "הייתה מתחלפת" עם האחרות?

מעבר לסייג הקבוע שלי בנוגע למי מוגדר כמת מקורונה, ומה בכלל שווה הבדיקה לאיתור קורונה, לומר שמדובר באותו תמהיל אוכלוסיה זה שקר גס, כי במדינות שציינת כמות המתים השנתית הרבה יותר קרובה לישראל מאשר לשבדיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 12:37 pm 
Junior

מאסטר כתב:
sheky כתב:
רק שאני אבין, אתה טוען שאין שום קשר בין החיסונים לירידה בנוכחות הקורונה בארץ (ובכל מקום מחוסן אחר)?

סיים זמנית זה אומר שמה שהיה פעם כבר לא יחזור תודות לחיסונים אבל עדיין זה מרים את הראש פה ושם. למה שהיה לפני שנה כבר לא נחזור תודות לחיסונים.

קודם כל, אני טוען שאין לך שום דרך להוכיח את זה ונתתי לך דוגמאות מה קרה בעבר. מעבר לכך אנחנו רואים מה קורה עכשיו.
כשאתה אומר מה שהיה פעם אתה מתכוון ל-0.52% תמותה שנתית במדינת ישראל, זהה לשנים קודמות?

מצוין, רק רציתי לוודא שהטיעון שלך הוא שאין קשר ישיר בין ירידה בתמותה ובתחלואה הקשה לבין החיסונים. (כלומר לא השפעה שונה מההשפעה של מספרי הלוטו באותו שבוע על תחלואה ומוות). זה טיעון כל כך הזוי שאני אפילו לא מצליח להבין איך מישהו יכול לטעון אותו.

לגבי הסארס אין לי מושג מה היה הסיפור שם, אני לא מכיר ובאופן מוזר אני לא ממציא תיאוריות על דברים שאין לי מושג בהם.

כשאני אומר מה שהיה פעם זה בתי חולים מלאים עד אפס מקום ואשפוז אנשים בחניונים. המצב שלנו כמובן עוד היה נפלא לעומת מה שהיה באיטליה ששם שלחו אנשים למות כי לא היה איפה לאשפז אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 12:38 pm 
Sophomore

מה הקשר בין שינוי הסטטוס של חולים קשה לבין זה שאתה חי במציאות מדומה?
מרץ 2020, גורטו נותן הערכה מחמירה, רף עליון, של 20000, בפועל יש 1\3, לויט נותן 10, בפועל יש פי 600, מי יצא יותר טמבל?
ואני יכול לתת עוד עשרות דוגמאות לאורך השנה וחצי האחרונות, אבל לא משנה מה אני אגיד אתה תספר למה בעצם קימרון שטען שיש אצל החרדים חיסון עדר לפני הגל הכי קטלני אצלם צדק, או למה אמיר שחר שטען שבצרפת לא יהיה גל שני צדק, או למה כל אחר מהחברה האלה טען איזה 3 פעמים שהמגפה נגמרה וכל פעם מחדש טועה.

אני לא מתכווח איתך על אסטרטגיה, אני מנסה להציב לך מראה מול הפנים על זה שאתה חי בעולם אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 12:43 pm 
Junior

sheky כתב:
מצוין, רק רציתי לוודא שהטיעון שלך הוא שאין קשר ישיר בין ירידה בתמותה ובתחלואה הקשה לבין החיסונים. (כלומר לא השפעה שונה מההשפעה של מספרי הלוטו באותו שבוע על תחלואה ומוות). זה טיעון כל כך הזוי שאני אפילו לא מצליח להבין איך מישהו יכול לטעון אותו.

לגבי הסארס אין לי מושג מה היה הסיפור שם, אני לא מכיר ובאופן מוזר אני לא ממציא תיאוריות על דברים שאין לי מושג בהם.

כשאני אומר מה שהיה פעם זה בתי חולים מלאים עד אפס מקום ואשפוז אנשים בחניונים. המצב שלנו כמובן עוד היה נפלא לעומת מה שהיה באיטליה ששם שלחו אנשים למות כי לא היה איפה לאשפז אותם.

אז כשיהיה לך מושג איך הסארס או מחלות אחרות ללא חיסון נעלמו באורח פלא נוכל להמשיך את הדיון.

בתי חולים מלאים עד אפס מקום זה עוד שקר גס שפמפמו לך בתקשורת, בשום שלב המערכת לא הייתה קרובה לאי ספיקה, וכבר הראו שבשנים קודמות היה אחוז תפוסה יותר גבוה מאשר ב-2020.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 12:45 pm 
Junior

3&D כתב:
מרץ 2020, גורטו נותן הערכה מחמירה, רף עליון, של 20000, בפועל יש 1\3, לויט נותן 10, בפועל יש פי 600, מי יצא יותר טמבל?
ואני יכול לתת עוד עשרות דוגמאות לאורך השנה וחצי האחרונות, אבל לא משנה מה אני אגיד אתה תספר למה בעצם קימרון שטען שיש אצל החרדים חיסון עדר לפני הגל הכי קטלני אצלם צדק, או למה אמיר שחר שטען שבצרפת לא יהיה גל שני צדק, או למה כל אחר מהחברה האלה טען איזה 3 פעמים שהמגפה נגמרה וכל פעם מחדש טועה.

אני לא מתכווח איתך על אסטרטגיה, אני מנסה להציב לך מראה מול הפנים על זה שאתה חי בעולם אחר.

כשתוכל לענות על השאלה הכי פשוטה בעולם - למה שינו את ההגדרה של מגפה וחולים קשים ב-2020, הגדרות שהיו בעולם לאורך מאה שנה - במקום להסיט את האש למקומות אחרים - נוכל להתקדם. עד אז אתה הולך סחור סחור.

נערך לאחרונה על ידי מאסטר בתאריך א' יולי 25, 2021 12:48 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 12:45 pm 
Sophomore

ומה אני מדבר על אנשים אחרים, אתה בעצמך כמו קימרון טענת פה בנובמבר שאין שום גל בשבדיה ובזכות ההתנהלות שלהם בגל הראשון לא תהיה כמעט תמותה בגל השני, ובפועל מתו שם בגל השני יותר מבראשון, אשכרה פה בפורום יש תיעוד להזיות ועדיין אתה תטען שתמיד צדקת, זה למה פשוט אין מקום לדיון.
אתה רוצה לדבר על זה שזה מחיר שצריך לשלם כי האלטרנטיבה גרועה יותר, אחלה, אתה רוצה לדבר על זה שהסגרים עשו יותר נזק מתועלת אחלה, אי אפשר שאתה תגיד היום שאתם וחברייך צדקתם כל הזמן, זה פשוט הזוי ברמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 12:46 pm 
Sophomore

לא לך ולא לאף אחד אין מושג איך הסארס נעלם. ואין מחלות האחרות, זה רק הסארס שנעלם ככה.

יצא לך לשמוע או לקרוא עדויות של רופאים ואנשי צוות מבתי החולים? אין ספק שכל התקשורת עשתה יד אחת לטעות את הציבור הכל בשם ה"הסכם" עם פייזר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 12:48 pm 
Sophomore

איזה דפוקים ארגון הבריאות העולמי האלה שהם חיסלו את ה אבעבועות השחורות באמצעות חיסון אה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 12:50 pm 
Junior

3&D כתב:
ומה אני מדבר על אנשים אחרים, אתה בעצמך כמו קימרון טענת פה בנובמבר שאין שום גל בשבדיה ובזכות ההתנהלות שלהם בגל הראשון לא תהיה כמעט תמותה בגל השני, ובפועל מתו שם בגל השני יותר מבראשון, אשכרה פה בפורום יש תיעוד להזיות ועדיין אתה תטען שתמיד צדקת, זה למה פשוט אין מקום לדיון.
אתה רוצה לדבר על זה שזה מחיר שצריך לשלם כי האלטרנטיבה גרועה יותר, אחלה, אתה רוצה לדבר על זה שהסגרים עשו יותר נזק מתועלת אחלה, אי אפשר שאתה תגיד היום שאתם וחברייך צדקתם כל הזמן, זה פשוט הזוי ברמות.

אתה צודק, היה גל של שפעת בשבדיה בחורף האחרון. SHOCKING.

גרוטו אגב אמר במאי 2020 שרוב בדיקות ה-PCR שגויות, ברמה שמתוך 10 מאומתים רק 1 באמת חולה. אתה בטוח רוצה להסתמך על הדברים שלו? מי ההזוי עכשיו?

מאסטר כתב:
כשתוכל לענות על השאלה הכי פשוטה בעולם - למה שינו את ההגדרה של מגפה וחולים קשים ב-2020, הגדרות שהיו בעולם לאורך מאה שנה - במקום להסיט את האש למקומות אחרים - נוכל להתקדם. עד אז אתה הולך סחור סחור.

עדיין מחכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 12:52 pm 
Sophomore

מאסטר כתב:
3&D כתב:

"מסיט את האש למקומות אחרים"
אני מדבר איתך על זה שאתה טוען שמעולם אתה או חבריך לא טעיתם (שאין פה ויכוח עובדתי) ואתה עונה לי בשאלה שלא רלוונטית לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 12:52 pm 
Junior

אז תשיב על השאלה. כמה קשה זה כבר יכול להיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 12:53 pm 
Sophomore

זה לא שאני צודק, זה שאתה קימרון ולויט טעיתם טועים ותטעו.
יש לכם אידיאולוגיה מסוימת אחלה, תפסיקו לזיין את השכל שדייקתם לאורך כל הדרך כדי "להוכיח" שצדקתם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 12:54 pm 
Junior

אין בעיה. עכשיו אפשר לשמוע למה שינו את ההגדרה של מגפה וחולים קשים במיוחד ב-2020?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Sophomore

אין לי מושג למה עשו את זה וזה פשוט לא רוונלטי לזה שאתה עיוור למציאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Sophomore

התשובה היא כמובן שלא שינו שום הגדרה. הגדירו הגדרה שהייתה חסרה עבור מחלת הקורונה שהיא שונה ממחלות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 12:56 pm 
Junior

yoya כתב:
התשובה היא כמובן שלא שינו שום הגדרה. הגדירו הגדרה שהייתה חסרה עבור מחלת הקורונה שהיא שונה ממחלות אחרות.

:lol:

צודק, מעולם לא היה אף נגיף נשימתי שבעקבותיו קבעו מיהו חולה קל, בינוני וקשה בקבלה לאשפוז.

ממליץ לך לראות את פרופ' עמית אסא אצל רפי רשף מודה שהתמונה מוטה באופן חמור דרך מספר החולים הקשים שהם לא באמת קשים. אבל יאללה, בואו נמשיך לתדלק את הפייק פנדמיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Sophomore

האם חולה מונשם הוא חולה קשה או לא ? מסתבר שהתשובה שונה אם מדובר בדלקת ריאות או בקורונה. ולכן יש צורך בהגדרה חדשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Sophomore

למה שינו את ההגדרה של החולים קשה של הכת שלך זה למה גדעון סער התפטר של כת הביביסטים?
וזה אפילו לא וואטאבאוטיזם, זה פשוט לא קשור בשום צורה לדיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 12:57 pm 
Sophomore

אף אחד בכלל לא דיבר על קריטריונים בקבלה לאשפוז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 12:59 pm 
Junior

חוץ מזה שחולה קשה אעלק בקורונה יכול לרדת לשתות קפה במסדרון, הכל נפלא. אבל יאללה, בואו נמשיך לספור מאומתים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 1:00 pm 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
shmueliki כתב:
לגבי שבדיה, לא הבנתי מה פתאום להשוות אותה דווקא לישראל ולא לשכנותיה הדומות לה יותר מבחינת תמהיל האוכלוסייה, מזג האוויר, "המנטליות" וכו':
יותר מפי 3 מתים לנפש לעומת דנמרק
פי 8 מפינלנד
פי 10 מנורווגיה

אנחנו בטוחים מי מבין המדינות הללו "הייתה מתחלפת" עם האחרות?

מעבר לסייג הקבוע שלי בנוגע למי מוגדר כמת מקורונה, ומה בכלל שווה הבדיקה לאיתור קורונה, לומר שמדובר באותו תמהיל אוכלוסיה זה שקר גס, כי במדינות שציינת כמות המתים השנתית הרבה יותר קרובה לישראל מאשר לשבדיה.

"יותר קרובה" אולי (מודה שלא בדקתי)
אבל פי 8-10?!

אני באמת לא יודע האם בשבדיה מקנאים בנורווגיה כעת בהקשרי הקורונה או הפוך
אני לכל הפחות לא חושב שזה No brainer לכיוון שאתה טוען...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 1:01 pm 
Junior

3&D כתב:
למה שינו את ההגדרה של החולים קשה של הכת שלך זה למה גדעון סער התפטר של כת הביביסטים?
וזה אפילו לא וואטאבאוטיזם, זה פשוט לא קשור בשום צורה לדיון

בוא אני אעשה את זה פשוט ברמת הבדידים - אם משנים הגדרות רפואיות לחולה קשה ולמגפה באמצע החיים, כנראה שיש לזה סיבה.
בדיוק כמו שההנחיה של ארגון הבריאות העולמי היא לרשום מת מקורונה גם אם הבנאדם מת מתאונת דרכים אבל נמצא לו קורונה בבדיקה שלאחר המוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 1:01 pm 
Sophomore

אשכרה לויט נתן הערכה גרועה פי 200 מגרוטו ההיסטרי, כשגרוטו הסביר שזה פאקינג רף עליון, ואתה מספר איך לויט צדק
ואז אתה שואל שאלה שלא קשורה בשום צורה
יום נעים חבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 1:02 pm 
Sophomore

יש לך שם אחר לאדם שעבר בדיקה ויצא חיובי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 1:04 pm 
Junior

3&D כתב:
אשכרה לויט נתן הערכה גרועה פי 200 מגרוטו ההיסטרי, כשגרוטו הסביר שזה פאקינג רף עליון, ואתה מספר איך לויט צדק
ואז אתה שואל שאלה שלא קשורה בשום צורה
יום נעים חבר

אשכרה אתה נתפס ל-2 אמירות של 2 אנשים במקום להבין את התמונה הגדולה שמהנדסים לך כאן, שהיא פי מיליון יותר חשובה ומהותית. יום מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 969 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 39  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: