סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 11:14 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 969 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 39  הבא

האם תתחסן?
כן, בהזדמנות הראשונה 60%  60%  [ 25 ]
כן, אבל רק אחרי כמה זמן לראות מה קורה 26%  26%  [ 11 ]
לא, אני לא פוחד מהקורונה 7%  7%  [ 3 ]
לא, אני חושש מההליך המהיר של פיתוח החיסון/תופעות לוואי 7%  7%  [ 3 ]
סך הכל הצבעות : 42
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חיסון לקורונה
הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 1:04 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
ולמה אתה ממשיך להתפס לשטות הזו כשזה ברור שלא היה שום שינוי בהגדרה, תחפש בגוגל כתבות מיולי 2020

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 1:20 pm 
Junior

חולים שהוגדרו בעבר כבינוניים יוגדרו כעת במצב קשה. ההנחיות החדשות תיכנסנה לתוקף מחר.

https://www.ynet.co.il/news/article/SyvYypO1v

בבתי החולים מתעקשים: משרד הבריאות שינה את ההגדרות לחולים קשים
פרופ' עידית מטות מאיכילוב עוררה סערה, כאשר חשפה כי משרד הבריאות שינה את ההגדרה לחולי קורונה קשים, וטענה כי בעקבות כך נופחה חומרת הגל השני
לטענתה, 40% מהחולים שמוגדרים כיום קשים, הוגדרו כך בשל השינוי בהגדרות עצמן. "בגל הראשון, חולים קשים נספרו ככאלה רק אם הם נזקקים לאמצעי עזר כלשהו נוסף על מסכת חמצן כדי לנשום, ואילו עכשיו ארגון הבריאות העולמי הודיע שיש לספור כחולים קשים גם את אלה שאינם עונים על אותם קריטריונים, אבל נמצא שרמת החמצן שלהם בדם היא מתחת לשיעור מסוים"

וכמובן, בפברואר 2020 ארגון הבריאות העולמי שינה את ההגדרה למגפה והתעלם מהשיטה שהונהגה בעולם לאורך עשרות שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 1:41 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מאסטר כתב:
sheky כתב:
מצוין, רק רציתי לוודא שהטיעון שלך הוא שאין קשר ישיר בין ירידה בתמותה ובתחלואה הקשה לבין החיסונים. (כלומר לא השפעה שונה מההשפעה של מספרי הלוטו באותו שבוע על תחלואה ומוות). זה טיעון כל כך הזוי שאני אפילו לא מצליח להבין איך מישהו יכול לטעון אותו.

לגבי הסארס אין לי מושג מה היה הסיפור שם, אני לא מכיר ובאופן מוזר אני לא ממציא תיאוריות על דברים שאין לי מושג בהם.

כשאני אומר מה שהיה פעם זה בתי חולים מלאים עד אפס מקום ואשפוז אנשים בחניונים. המצב שלנו כמובן עוד היה נפלא לעומת מה שהיה באיטליה ששם שלחו אנשים למות כי לא היה איפה לאשפז אותם.

אז כשיהיה לך מושג איך הסארס או מחלות אחרות ללא חיסון נעלמו באורח פלא נוכל להמשיך את הדיון.

בתי חולים מלאים עד אפס מקום זה עוד שקר גס שפמפמו לך בתקשורת, בשום שלב המערכת לא הייתה קרובה לאי ספיקה, וכבר הראו שבשנים קודמות היה אחוז תפוסה יותר גבוה מאשר ב-2020.

בתור אחד שאשתו עובדת במערכת הזו, המערכת הגיעה לאי ספיקה כמו ענקית (מה שלא סותר את אי הספיקה שלה גם בשנים קודמות).

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 1:43 pm 
Junior

נוטה להאמין למנהל בית החולים שערי צדק בירושלים מאשר לאשתך, אבל תודה על הדיווח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 2:01 pm 
Hall of Famer

השאלה היא איך אתה מגדיר אי ספיקה. אם זה דיכוטומי, הגענו למצב של איטליה מרץ 20 או לא, אז נכון. לזה לא הגענו. אבל מי שנמצא במערכת הזו או נזקק לשירותיה מרגיש מה זו באמת אי ספיקה, זה לא דיכוטומי. אי ספיקה זה גם לבטל או לדחות עד להודעה חדשה טיפולים חשובים כי אין אנשים וציוד, לסגור מחלקות פנימיות שגם ככה בחוסר כי צריך לשתות מהן ציוד ואנשים למחלקות קורונה, לדחות אשפוזים שרפואית נחוצים כי אין איפה לאשפז (או במקרה הטוב לשלוח חולים ומשפחות מאות קילומטרים מהבית), וכו' וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 2:09 pm 
Sophomore

אמבולנסים היו מחכים מחוץ לשערי צדק כי לא היה מקום פנוי במחלקות, אבל רק מאסטר יודע!
ואומנם ראיתי את זה בעיינים שלי, אבל אני חבר כת אזה ניתן לאנשי שערי צדק לדבר-

"זה באמת אירוע מורכב וקשה", מספר ד"ר ספי מנדלוביץ, סמנכ"ל רפואה במרכז הרפואי שערי צדק, שליווה את הנפטר הראשון מקורונה בישראל, אריה אבן ז"ל. "לצערנו הנפטר הראשון מקורונה בישראל, אריה אבן, נפטר אצלנו. אני ממש זוכר את הערב הזה. זה היה ביום שישי, הייתי בבית וכשהודיעו לי שהוא צפוי ללכת לעולמו, נסעתי חזרה לבית החולים. מאז זה לא מפסיק, ולצערי הפטירות במחלקת הקורונה הפכו לעניין יומיומי".
מנדלוביץ' סיפר על לילה חריג במיוחד מבחינת מספר המתים: "בשבוע האחרון בלילה אחד נפטרו תשעה בני אדם במחלקות הקורונה. תוך מספר שעות. הצוות המסור והאנושי לא הצליח להישאר אדיש. יש חולים שמראש אתה יודע שהסיכוי שלהם לשרוד קלוש - ואתה מנסה להקל על הסבל ולעשות מה שאפשר, אבל במקרים רבים השאלה היא רק מתי. לפעמים הסמיכות בין הפטירות היא מאוד קרובה, והצוות עובר מהחייאה להחייאה כל הלילה. באף בית חולים זה לא קל, ואני מוריד את הכובע גם בפני שאר בתי החולים.
"עם זאת, זה לא סוד שירושלים סובלת מעומס תחלואה לא פרופורציונלי ונכון להיום מרבית החולים מירושלים מועברים לבתי חולים באזור המרכז. אנחנו חיים כבר שנה במציאות שבה כל הזמן מתדפקים בשערי בתי החולים אמבולנסים עם חולים שמחכים לאשפוז. זו תחושה מתסכלת כמטפלים שרוצים לעשות את הטוב ביותר בשביל תושבי ירושלים. עם זאת, אין מנוס מלחלק את העומס בין שאר בתי החולים. בירושלים, בהרבה מאוד אזורים, יש משפחות שהמוות פקד אותן יותר מפעם ולכן הטראומה היא כפולה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 2:12 pm 
Hall of Famer

אני באמת מנסה להבין את תופעת מודל הגיון בריא.
מצד אחד, ממה שאני קורא וממה שאני שומע, אני בצד של D&3.
מצד שני, מדובר פה על קבוצה גדולה מאד של פרופסורים ודוקטורים, חלקם היו/עדיין בתפקידים משמעותיים. לא מדובר פה על מספרים זניחים ולא מדובר פה על אנשים הזויים (בטוח לא כולם).
אין משמעות למה שהם אומרים? יש איזה אינטרס שאני לא מכיר?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 2:14 pm 
Senior

בהמשך לדברי ראי וספציפית לגבי שערי צדק, אני מכיר אישית אחות שעבדה שם במחלקת ט"נ קורונה. עם כל הכבוד לדר. מרין שהוא בנאדם סופר נחמד אבל גם פוליטיקאי בסופו של דבר (כמו כל מנהל בי"ח), אם מדללים את תקני האחיות במחלקות ט"נ משני חולים לאחות לשנים וחצי, אם מבטלים חופשות לאחיות ומורידים את הרף לחיבור למכונת הנשמה, אם שולחים חולים בפנימיות למסדרונות של מחלקות אחרות כדילפתוח עוד חדרים לחולי קורונה, זו אולי לא קריסה פר סה אבל זה לגמרי לא דברים שאפשר להתעלם מהם.

זה כמו כל אלה שטוענים שאין עוני בישראל כי אנשים לא מתים מרעב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 2:26 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
השאלה היא איך אתה מגדיר אי ספיקה. אם זה דיכוטומי, הגענו למצב של איטליה מרץ 20 או לא, אז נכון. לזה לא הגענו. אבל מי שנמצא במערכת הזו או נזקק לשירותיה מרגיש מה זו באמת אי ספיקה, זה לא דיכוטומי. אי ספיקה זה גם לבטל או לדחות עד להודעה חדשה טיפולים חשובים כי אין אנשים וציוד, לסגור מחלקות פנימיות שגם ככה בחוסר כי צריך לשתות מהן ציוד ואנשים למחלקות קורונה, לדחות אשפוזים שרפואית נחוצים כי אין איפה לאשפז (או במקרה הטוב לשלוח חולים ומשפחות מאות קילומטרים מהבית), וכו' וכו'.

אי ספיקה זה גם להכניס לבידוד מיותר מאות או אלפי אנשי צוות רפואי ואז לטעון שאין מספיק אנשי צוות רפואי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 2:27 pm 
Junior

מאסטר כתב:
אז כשיהיה לך מושג איך הסארס או מחלות אחרות ללא חיסון נעלמו באורח פלא נוכל להמשיך את הדיון.

אז איך הסארס נעלם? איזה עוד מחלות נעלמו ללא חיסון (או תרופה)?
עוד לא ענית מפורש על השאלה - אתה מאמין שדעיכת התמותה מקורונה לא קשורה לחיסונים? או שאתה בעצם טוען שלא מתו מקורונה? או שלא הפסיקו למות מקורונה? מה הטיעון שלך בעצם לגבי הירידה הברורה והסופר קורלטיבית בכל העולם בתמותה לבין החיסונים?
( אפילו לא רשמתי חולים קשה כדי שלא תחזור למנטרה המשונה שלך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 2:29 pm 
Junior

3&D כתב:
אמבולנסים היו מחכים מחוץ לשערי צדק כי לא היה מקום פנוי במחלקות, אבל רק מאסטר יודע!
ואומנם ראיתי את זה בעיינים שלי, אבל אני חבר כת אזה ניתן לאנשי שערי צדק לדבר-

"זה באמת אירוע מורכב וקשה", מספר ד"ר ספי מנדלוביץ, סמנכ"ל רפואה במרכז הרפואי שערי צדק, שליווה את הנפטר הראשון מקורונה בישראל, אריה אבן ז"ל. "לצערנו הנפטר הראשון מקורונה בישראל, אריה אבן, נפטר אצלנו. אני ממש זוכר את הערב הזה. זה היה ביום שישי, הייתי בבית וכשהודיעו לי שהוא צפוי ללכת לעולמו, נסעתי חזרה לבית החולים. מאז זה לא מפסיק, ולצערי הפטירות במחלקת הקורונה הפכו לעניין יומיומי".
מנדלוביץ' סיפר על לילה חריג במיוחד מבחינת מספר המתים: "בשבוע האחרון בלילה אחד נפטרו תשעה בני אדם במחלקות הקורונה. תוך מספר שעות. הצוות המסור והאנושי לא הצליח להישאר אדיש. יש חולים שמראש אתה יודע שהסיכוי שלהם לשרוד קלוש - ואתה מנסה להקל על הסבל ולעשות מה שאפשר, אבל במקרים רבים השאלה היא רק מתי. לפעמים הסמיכות בין הפטירות היא מאוד קרובה, והצוות עובר מהחייאה להחייאה כל הלילה. באף בית חולים זה לא קל, ואני מוריד את הכובע גם בפני שאר בתי החולים.
"עם זאת, זה לא סוד שירושלים סובלת מעומס תחלואה לא פרופורציונלי ונכון להיום מרבית החולים מירושלים מועברים לבתי חולים באזור המרכז. אנחנו חיים כבר שנה במציאות שבה כל הזמן מתדפקים בשערי בתי החולים אמבולנסים עם חולים שמחכים לאשפוז. זו תחושה מתסכלת כמטפלים שרוצים לעשות את הטוב ביותר בשביל תושבי ירושלים. עם זאת, אין מנוס מלחלק את העומס בין שאר בתי החולים. בירושלים, בהרבה מאוד אזורים, יש משפחות שהמוות פקד אותן יותר מפעם ולכן הטראומה היא כפולה".

איזה מזל שאי אפשר לקבל עדות מרגשת ועצובה על הנפטר הראשון משפעת בישראל לסוף 2020 או תחילת 2021, כי לא הייתה שפעת בישראל.
ממש קסם איך נעלמה המחלה הזו מהעולם, שגבתה כאן למעלה מ-1000 בני אדם בשנה, ואיזה תזמון. סחתיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 2:35 pm 
Sophomore

מאסטר כותב שבשערי צדק הכל היה תותים, מראים למאסטר שבשערי צדק לא הכל היה תותים, מאסטר מגיב על משהו לא קשור
אני מתנצל מראש בפני חברי הפורום, אבל גם פעם הבאה שמאסטר יביא לפה בולשיט, אם אשים לב אני אדאג להבהיר את המציאות לאלה מאיתנו שעוד חיים בה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 2:35 pm 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אי ספיקה זה גם להכניס לבידוד מיותר מאות או אלפי אנשי צוות רפואי ואז לטעון שאין מספיק אנשי צוות רפואי?

מה היה מיותר בו? בעיקר כשמדובר באנשי צוות רפואי שעובדים צמוד ואינטימי עם האנשים שהכי נמצאים בסיכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 2:36 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
מצד שני, מדובר פה על קבוצה גדולה מאד של פרופסורים ודוקטורים, חלקם היו/עדיין בתפקידים משמעותיים. לא מדובר פה על מספרים זניחים ולא מדובר פה על אנשים הזויים (בטוח לא כולם).

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 2:38 pm 
Junior

3&D כתב:
מאסטר כותב שבשערי צדק הכל היה תותים, מראים למאסטר שבשערי צדק לא הכל היה תותים, מאסטר מגיב על משהו לא קשור
אני מתנצל מראש בפני חברי הפורום, אבל גם פעם הבאה שמאסטר יביא לפה בולשיט, אם אשים לב אני אדאג להבהיר את המציאות לאלה מאיתנו שעוד חיים בה

1. יכולת לחסוך מאיתנו את הסיפור הנוגע ללב מנפטרי הקורונה, כאילו במדינת ישראל לא נפטרו 45,000 בני אדם מסיבות אחרות.
2. אף אחד לא אמר שהמצב היה תותים, אלא שהמערכת לא הייתה קרובה לאי ספיקה.
3. מוזמן להגיב לעמוס לב בנוגע לקבוצת הקונספירטורים מודל היגיון בריא שכולם כמובן חסרי הבנה רפואית בניגוד אליך ולאנשי פייזר שמככבים בתקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 2:39 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
עמוס לב כתב:

חשוב לציין שלא כולם שם זה אודי קימרון ויש שם לא מעט נורמלים.
אבל לדעתי זה התופעה האנושית הרגילה של להיות שקוע בקונספציה, בשילוב עם החיבוק החם של חברי הכת שקשה לסרב לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 2:41 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
מאסטר כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

מה היה מיותר בו? בעיקר כשמדובר באנשי צוות רפואי שעובדים צמוד ואינטימי עם האנשים שהכי נמצאים בסיכון.

לפי המדע החדש בו אדם אסימפטומטי הוא מסוכן - אז כן, אולי יש בזה היגיון. לפי המדע ב-100 שנים שלפני כן אין דבר כזה "חולה אסימפטומטי", ואין שום סיבה להכניס לבידוד אדם בריא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 2:42 pm 
Sophomore

מאסטר כתב:
3&D כתב:

1. יכולת לחסוך מאיתנו את הסיפור הנוגע ללב מנפטרי הקורונה, כאילו במדינת ישראל לא נפטרו 45,000 בני אדם מסיבות אחרות.
2. אף אחד לא אמר שהמצב היה תותים, אלא שהמערכת לא הייתה קרובה לאי ספיקה.
3. מוזמן להגיב לעמוס לב בנוגע לקבוצת הקונספירטורים מודל היגיון בריא שכולם כמובן חסרי הבנה רפואית בניגוד אליך ולאנשי פייזר שמככבים בתקשורת.

1. התעצלתי למחוק את החלק הזה כי שם הדובר הופיע בפסקה הראשונה, אשתדל בפעם הבא להשקיע כדי לא לתת לך שוב להתמקד במה שלא רלוונטי, ואני בטוח שאתה שוב תצליח
2. לא משנה כמה עדויות תשמע מרופאים שמסבירים שמטופלים לא קיבלו טיפול מיטבי אתה תמשיך לדבר שטויות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 2:43 pm 
Junior

רק אציין שזה ממש חמוד שמאסטר ממש היה לחוץ לתשובה על שינוי ההגדרה לחולים קשה אבל עדיין לא אומר מה דעתו האישית לגבי הקשר (הקיים או לא) בין חיסונים לירידה בתמותה מקורונה (או שאולי אף פעם לא היו מתים מקורונה?! :shock: )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 2:44 pm 
Junior

מאסטר כתב:
לפי המדע החדש בו אדם אסימפטומטי הוא מסוכן - אז כן, אולי יש בזה היגיון. לפי המדע ב-100 שנים שלפני כן אין דבר כזה "חולה אסימפטומטי", ואין שום סיבה להכניס לבידוד אדם בריא.

אז בתכלס אין לך בעיה לשכב עם נשא/ית HIV שמרגישים טוב כרגע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 2:45 pm 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
מאסטר כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

לא מכיר מדע שבו נשא של נגיף מדבק, גם אם אינו סימפטומטי, לא מסכן אחרים בהדבקה. על אחת כמה וכמה כאלה שעובדים עם אוכלוסיה בסיכון בצורה הכי צמודה שיש, אבל לא רק.
אנשים לגמרי לא סימפטומטים הדביקו מיליוני אנשים אחרים באיידס, למשל. הם היו רק נשאים.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך א' יולי 25, 2021 2:47 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 2:47 pm 
Junior

3&D כתב:
1. התעצלתי למחוק את החלק הזה כי שם הדובר הופיע בפסקה הראשונה, אשתדל בפעם הבא להשקיע כדי לא לתת לך שוב להתמקד במה שלא רלוונטי, ואני בטוח שאתה שוב תצליח
2. לא משנה כמה עדויות תשמע מרופאים שמסבירים שמטופלים לא קיבלו טיפול מיטבי אתה תמשיך לדבר שטויות

בשיא תקופת הקורונה בחורף האחרון הנתונים במשרד הבריאות הראו על עומס של 80-90 אחוז במרבית בתי החולים.
בשיא החורפים הקודמים הנתונים הראו על עומס שהגיע ל-150, 200 ו-250 אחוז. אם כך, למרות שמדובר במגפת קץ האנושות, עדיין נראה שלא היינו קרובים לאי ספיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 2:52 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
לא מכיר מדע שבו נשא של נגיף מדבק, גם אם אינו סימפטומטי, לא מסכן אחרים בהדבקה. על אחת כמה וכמה כאלה שעובדים עם אוכלוסיה בסיכון בצורה הכי צמודה שיש, אבל לא רק.
אנשים לגמרי לא סימפטומטים הדביקו מיליוני אנשים אחרים באיידס, למשל. הם היו רק נשאים.

דבר עם אשתך הרופאה ותבקש ממנה שתסביר לך מה זה עומס נגיפי, אחר כך תבקש ממנה שתראה לך את המחקרים שמוכיחים את הפצת הקורונה ע"י אסימפטומטים, אם היא תמצא כאלה.
אם נשאר לכם עוד זמן, תשאל אותה מה האמינות של בדיקת ה-PCR באיתור אנשים חולים, מה בנוגע לרגישות, לסבבים ולטווח הטעות כמו שאלרועי פרייס דיברה השבוע.
הנראטיב כאילו כל אדם הוא רוצח בפוטנציה מהוירוס הזה למרות שהוא מרגיש מצוין זה בדיוק מה שניסו להשיג כאן. אפקט הפאניקה והחרדה על מאתיים.
זאת הפעם הראשונה בהיסטוריה שהוכתבה מגפה של בדיקות על מיליארדי בני אדם, כאילו מדובר בוירוס הראשון אי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 3:01 pm 
Hall of Famer

אתה זה שאמרת שהמדע של 100 השנים האחרונות אומר שאדם לא סימפטומטי לא מסכן אף אחד.
אז יש או אין סיכון בלשכב עם נשאי איידס לא סימפטומטים, או לתת מנות דם שנלקחו מנשאי איידס לא סימפטומטים? בכלל יש טעם לבדוק מנות דם למציאת HIV אם האדם שתרם אותם הרגיש טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 3:10 pm 
Hall of Famer

מאסטר, כל מה שאתה אומר זה טוב ויפה. אבל יש נימוק אחד למסוכנות של הקורונה, שאני עדיין לא מצאתי הסבר אחר מזה שהקורונה מאד מאד מדבקת, מאד מאד מסוכנת והדרך להתמודד איתה היא התמודדות עם מגיפה. אני כמובן מדבר על איטליה. אם תדע להסביר לי מה קרה באיטליה, איך הכול רק סטטיסטית, וזה לא הקורונה ומערכת הבריאות שהתפרקה שם ואנשים שנשלחו ללא טיפול הביתה עם סיכוי סביר מאד למוות, כי המערכת לא יכלה להכיל את כולם ותעדפה בצורה זו או אחרת, אז אני אהיה הרבה יותר פתוח לשמוע את מה שאתה רושם.
כרגע יש לי סמן כלשהו למה קורה כשהקורונה משתוללת ובוא נגיד, שהתסריט באיטליה הוא בהחלט תסריט אימים שצריך להפחיד כל מדינה.

ולמרות זאת, D&3, קשה לי לסווג קבוצה כזאת של אנשים כתופעה אנושית של לשקוע בקונספציה. זה אומר משהו על מערכת הבריאות שלנו, לא? בדיוק כפי שהראיון עם ראש סוכנות החלל הישראלית בדימוס מעורר אצלי אי נוחות רצינית. אם הוא צודק, אז וואווו. אם הוא הזוי, איך לעזאזל הוא הגיע לכזה תפקיד בכיר והיה כזה משמעותי בתחומו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 969 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 39  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: shmueliki ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: