סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 7:05 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 823 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 33  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 10:14 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
הוקיץ' כתב:
אמממ כן, מעניינת אותי המשלחת בענפים שאני מעוניין לצפות בהם (אתלטיקה, שחייה, התעמלות קרקע, אופניים, ג'ודו), ולא מעניינת בענפים שאני לא מעוניין לצפות בהם.
אין ספק, אמירה חריגה וקיצונית.

סתם מסקרנות - למה המשלחת השיראלית בענפים האלו מעניינת אותך? למה לא לעקוב נגיד אחרי המשלחת האמריקאית או היפנית או וואטאבר שהם בבירור ספורטאים טובים בהרבה מאלו של המשלחת הישראלית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 10:53 am 
Senior

א) אני מציע שיבוא מישהו מהמנהלים ויפריד את הפתיל הזה לשנים: 1) פתיל אחד על הקשר בין גאווה בהישגים אולימפיים לכל מיני דברים, מלאומנות ועד ילדותיות; 2) פתיל אחד שידבר על, ובכן המשחקים האולימפיים
ב) מפה לשם, פולין מנצחת את איטליה בכדורעף 3:0 במה שלפחות בשבילי הוא הפתעה. בשורות הפולנים בלט לאון, בחור שחור שממבט חטוף אפשר להבין שהורי הוריו לא גדלו בוולוצלבק. עניין אותי לדעת מאיפה הגיע כי פולין לא באמת ידועה כקולטת עליה או פליטים. ובכן, מסתבר שמדובר בקובני הוא היה שחקן מקצועני כולל בנבחרת קובה ואפילו די כוכב (רשימת ההישגים האישיים שלו ארוכה אבל אין לי שום דרך להעריך אותה). מפה לשם התחתן עם פולניה ושינה לאומיות (פרטים כאן)
ג) במסגרת תוכניתנו "ענפים איזוטריים" הזדמן לי לראות תחרות יריה בחץ וקשת. אי אפשר להגיד שזה מאוד מעניין (כמו כל קליעה למטרה) אבל בתור מי שיצא לו לירות בקשת למשך שבע דקות פעם אני חייב להגיד שהם נותנים שם ביצועים מדהימים. קולעים משבעים מטר למטרה בגודל של 12.2 ס"מ. אותי זה הרשים. אגב, הקוריאנים היכו את ההודים שוק על ירך. פרטים כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 10:57 am 
Senior

מה שמעניין אותי בחץ וקשת זה איך קוריאה הפכה לאימפריה כזו. להוציא את סין בפינג פונג, רוסיה בשחיה צורנית או איך שלא קוראים לזה וארה"ב בכדורסל לא חושב שיש ענף עם דומיננטיות יותר גדולה מדרום קוריאה בחץ וקשת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 11:01 am 
Senior

גם, לי זה גרם לתהות איך מדינה כמו הודו עם מעל מיליארד תושבים זכתה עד כה בתשע מדליות זהב ו 28 מדליות סך הכל מאז ומעולם. לא בדקתי אבל אני לא בטוח שמדינה אירופאית קטנה וצעירה כמו קרואטיה זכתה בפחות מדליות.
(תוספת - בדקתי, קרואטיה זכתה ביותר, 33 ו 11 בהתאמה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 11:03 am 
Hall of Famer

ואם כבר, אפשר לפצל את הת'רד ל-3, דיונים על גאווה לאומית, דיונים על המשלחת הישראלית ודיונים על האולימפיאדה בכללי, אני חושב שפורום העוף טופיק יעמוד בכבוד בנוכחותם של 3 ת'רדים לאולימפיאדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 11:13 am 
Hall of Famer

תומר כתב:
גם, לי זה גרם לתהות איך מדינה כמו הודו עם מעל מיליארד תושבים זכתה עד כה בתשע מדליות זהב ו 28 מדליות סך הכל מאז ומעולם. לא בדקתי אבל אני לא בטוח שמדינה אירופאית קטנה וצעירה כמו קרואטיה זכתה בפחות מדליות.
(תוספת - בדקתי, קרואטיה זכתה ביותר, 33 ו 11 בהתאמה)

בעקרון, כי הודו היא מדינה ענייה מאד שרוב תושביה עסוקים בנסיון לשרוד כלכלית, ותשתיות הספורט האולימפי רעועות עד לא קיימות.

תהיה יותר מעניינת לגבי הודו זה עניין הכדורגל, איך אפילו מהעודף של הקריקט לא נוצר משהו שמתקרב לנבחרת סבירה. אבל עובדה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 11:16 am 
Junior

Yuval כתב:
אין עם זה בעיה, למעט הצורך להגיד לאנשים אחרים שההתעניינות שלהם היא פתטית, פאשיסטית וכו'. מדהים חוסר המודעות העצמית בנושא. פשוט תראה מה שאתה אוהב ואל תבקר אחרים על רמת ואופן העניין שלהם. כל אוהד ספורט בהגדרה הוא חסר פורפורציה.

למה המשלחת הישראלית מעניינת אותך בענפים שהם לא תחרותיים בהם (כמו נניח שחיה) זה גם לא לגמרי עקבי עם שאר ה'טענות' שלך. או נניח איך ג'ודו הוא לא איזוטרי אבל טקוואנדו כן.

אה סבבה. כאילו חוץ מזה שבשום שלב לא אמרתי לאנשים במה להתעניין, שתחומי העניין שלהם פשיסטים (מה?), שאסור להם להתעניין בסוגי ספורט אזוטריים (מה???), או כל דבר אחר שהמצאת ממוחך הקודח כדי שזה יתאים לטענות שלך (אבל הטיעונים שלי גרועים).
בכל אופן, נראה לי שהדיון מוצה מזמן ואפשר להתקדם הלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 11:19 am 
Junior

sheky כתב:
הוקיץ' כתב:
אמממ כן, מעניינת אותי המשלחת בענפים שאני מעוניין לצפות בהם (אתלטיקה, שחייה, התעמלות קרקע, אופניים, ג'ודו), ולא מעניינת בענפים שאני לא מעוניין לצפות בהם.
אין ספק, אמירה חריגה וקיצונית.

סתם מסקרנות - למה המשלחת השיראלית בענפים האלו מעניינת אותך? למה לא לעקוב נגיד אחרי המשלחת האמריקאית או היפנית או וואטאבר שהם בבירור ספורטאים טובים בהרבה מאלו של המשלחת הישראלית?

בגדול הסיבה העיקרית שאני רואה את האולימפיאדה היא כי אני אוהב ספורט. אמנם יש כאלה פה שחושבים שמטרתה העיקרית של האולימפיאדה היא הפגנת לאומנות, אבל אני עדיין מתעניין בעיקר בספורט.
יחד עם זאת בספורט תמיד כיף כשיש הזדהות מסוימת ולכן אם בענפים שאני מתעניין בהם יש ספורטאי ישראלי זה תמיד נחמד ואני אהיה בעדו. למה שאני אעקוב ספציפית אחרי המשלחת האמריקאית? כי הם טובים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 11:25 am 
Hall of Famer

תמנע נלסון לוי מפסידה בקרב בית הניחומים בגולדן סקור אחרי שכבר הובילה ב-2 עונשים (עונש שלישי הוא הפסד מיידי).

יואב כהן סיים פעמיים 7 את שיוטים 4 ו-5 ופתח לא טוב את שיוט 6 (מקום 15 אחרי 2 מצופים), זה מספיק כדי לשמור אותו חזק בעשיריה הפותחת, אבל המדליה כנראה מתרחקת ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 11:29 am 
Senior

לדעתי צריך לאסור על יפנים להתחרות בג'ודו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 11:32 am 
Senior

ואוו קוסובו!

זאת אימפריה ג'ודו. הם לקחו מדליית זהב אחת כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 11:38 am 
Senior

האמת ששמעתי את מאיה רונן(?) מדברת על זה שג'ודו תפס ממש חזק בקוסובו
1.8 מליון אזרחים אגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 11:43 am 
Senior

עד עכשיו היו 4 משקלים בג'ודו. 3 מדליות זהב ואחד כסף ליפן. קוסובו עם זהב אחד וסיכוי לעוד אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 12:15 pm 
Hall of Famer

גם בוטבול מודח בבית הניחומים, יום לא מזהיר למשלחת מעבר לגמר המרשים של גורבנקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 12:56 pm 
Senior

מסתבר שיש לנו נבחרת רכיבה על סוסים באולימפיאדה, שהיא איך לומר, בעדינות, הדבר הכי אשכנזי שראיתי בחיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 1:02 pm 
Sophomore

rony כתב:

גם ספיצ'קוב ויואב כהן איבדו סיכוי ריאלי למדליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 1:28 pm 
Senior

Yuval כתב:
מסתבר שיש לנו נבחרת רכיבה על סוסים באולימפיאדה, שהיא איך לומר, בעדינות, הדבר הכי אשכנזי שראיתי בחיים

הדףטויטר הכי מצחיק על האולימפיאדה (של משה דוידוביץ, האח של)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 1:29 pm 
Hall of Famer

לאומית2021 כתב:
rony כתב:

בהתחשב בעובדה שיש עוד 6 שיוטים רגילים פלוס שיוט מדליות, ושהפער של שניהם מהמקום השלישי לא גדול במיוחד, זה פשוט לא נכון. הפער של שניהם משני המקומות הראשונים בתחרויות שלהם נראה די גדול כרגע, לא בלתי אפשרי, אבל לא סביר, אבל הפער שלהם ממקום שלישי בהחלט ניתן לסגירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 1:45 pm 
Senior

אופס כתבתי הודעה ומחקתי בטעות.

בקיצור בריו ירדן זכו במדלייה ראשונה באולימפיאדה - זהב בטקוואנדו.
עכשיו ירדני אחר העפיל לגמר אולימפי והבטיח לפחות כסף בטקוואנדו.

צריך לשים כל מה שיש לנו בטקוואנדו. זה הביטקוין של האולימפיאדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 1:50 pm 
Hall of Famer

המלך עבדאללה כבר צייץ על הגאווה הלאומית האדירה?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 1:54 pm 
Senior

אנסטסיה עלתה לחצי גמר ב-200 מעורב. יש 24 שחייניות ו-16 מקומות בחצי. נראה כמו שלב מיותר משהו, בעיקר כי היא סיימה עם הזמן השביעי בטיבו אז לדעתי צריך ישר לגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 2:16 pm 
Hall of Famer

תומר כתב:
Yuval כתב:

הדףטויטר הכי מצחיק על האולימפיאדה (של משה דוידוביץ, האח של)

מי האח?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 3:16 pm 
Senior

שרון דוידוביץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 3:50 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
לאומית2021 כתב:
rony כתב:

בהתחשב בעובדה שיש עוד 6 שיוטים רגילים פלוס שיוט מדליות, ושהפער של שניהם מהמקום השלישי לא גדול במיוחד, זה פשוט לא נכון. הפער של שניהם משני המקומות הראשונים בתחרויות שלהם נראה די גדול כרגע, לא בלתי אפשרי, אבל לא סביר, אבל הפער שלהם ממקום שלישי בהחלט ניתן לסגירה.

בהחלט
איך אפשר להגיד "איבדה סיכוי ריאלי" כאשר לסינית שבמקום השלישי (שכבר סיימה במקומות 9 ו-25, לצד מקבץ מדהים של 1-2-2-2 אמנם) יש עוד כל כך הרבה שיוטים לפשל.
לקטי 27 נקודות שליליות (ללא השיוט הגרוע ביותר שלה - 10), כך שהיא למעשה ב"סוג של שיוויון" עם האיטלקייה הרביעית - שלה 25 נקודות, אבל 13 בשיוט הגרוע ביותר (כך שזה קצת "מתקזז" זה עם זה פוטנציאלית).
מקומות 1-2 באמת רחוקים, כי להן אין שיוט גרוע ממש עד כה.

יואב כהן מנגד במקום 5-6, והוא באמת יחסית רחוק אפילו ממקומות 3-4 יותר מקטי, אבל כמובן שגם שם יש עוד מספיק שיוטים וכו'.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 8:45 pm 
Senior

מדליית זהב ראשונה בהיסטוריה לפיליפינים (הרמת משקולות נשים). דיי מרשים שמדינה בגודל הזה עם 100 שנה של אולימפיאדות וזה הזהב הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 823 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 33  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: