סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 5:08 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 269 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 5:43 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
2-3 החטאות חופשיות לגמרי כששחקן צרפתי על הרצפה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 8:31 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ראיתי רק כמה דקות. ארה"ב נראית נבחרת עייפה וכבויה שלשחקנים שלה לא בא להיות שם. ואני יודע שכולם בחרו להיות שם ויכלו גם לא להיות, אבל ככה זה נראה.
עם מי הבית הזה מצטלב?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 11:05 pm 
Hall of Famer

לפני 17 שנה האמריקאים הפסידו במשחק הפתיחה לפורטו ריקו.
זה היה רעידת אדמה אדירה. הפסד ראשון בתולדות ארה"ב באולימפיאדה.
17 שנה קדימה והאמת? הפסד לא נעים, מבוכה וכד', אבל רחוק מלהיות איזו הפתעה מרעישה.
זה לא רק נבחרת שמורכבת משחקנים מוכשרים אבל עייפים. זה גם כדורסל בינלאומי שהתקדם מאוד. צרפת כוללת הרבה שחקני אן בי איי.

ובשביל הפיקנטריה של ראי - התמונה של הבית אחרי משחק 1 - צרפת ראשונה, צ'כיה של ננו גינזבורג שנייה, אחריהן איראן, ואחריהן ארה"ב. לא בדיוק מה שהייתי מדמיין אחרי היום הראשון למשחקים.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 7:50 am 
Senior

סלובניה נראים טוב מול ארגנטינה (20:13, 5 דקות לסיום הרבע הראשון)
בארגנטינה בולט סקולה אך חסרונו של אוברטו מורגש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 7:54 am 
Senior

ראיתי קצת 3X3 אתמול שזה מסתבר ענף אולימפי. זה היה ברמת הספורטק (הולנד נגד סין). אני לא מבין מה זה אמור להיות בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 8:50 am 
Sophomore

לא רע הלוקה הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 9:14 am 
Sophomore

31 נק'. (11 מ-17 מהשדה).
8 ריב'.
3 אס'.

במחצית!
לוקה הוא אלוהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 9:25 am 
Senior

בסדר, זה היה במחצית הראשונה. מחצית שנייה חלשה ללוקה שמוכיחה שוב כמה המספרים בNBA מנופחים כי אין שם הגנות ובוא נראה את השחקנים האלו עושים את זה בחוקים של FIBA עם ההגנות האירופאיות הטקטיות והמתוחכמות.
לוקה יורד לספסל עם 48, 11, 5 אסיסטים ו3 חסימות ב31 דקות משחק. עוד בלוף בחסות האמריקאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 10:16 am 
Freshman

המאמן הלחוץ של סלובניה צריך קצת לתת יותר מנוחה ללוקה כשהמשחק גמור. גם במוקדמות השתמש בו יותר מידי.
לגבי ה3X3 כמקצוע אולימפי- כבר עדיף היה סטנגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 11:23 am 
Junior

stavs כתב:
בסדר, זה היה במחצית הראשונה. מחצית שנייה חלשה ללוקה שמוכיחה שוב כמה המספרים בNBA מנופחים כי אין שם הגנות ובוא נראה את השחקנים האלו עושים את זה בחוקים של FIBA עם ההגנות האירופאיות הטקטיות והמתוחכמות.
לוקה יורד לספסל עם 48, 11, 5 אסיסטים ו3 חסימות ב31 דקות משחק. עוד בלוף בחסות האמריקאים.

האמת שזה מצחיק שאתה מציין דווקא את לוקה בהקשר הזה כי הוא אמר (כשהוא רק הגיע לליגה) שב-NBA הרבה יותר קל לו לקלוע בגלל הריווח העדיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 11:23 am 
Junior

Harel_t כתב:
המאמן הלחוץ של סלובניה צריך קצת לתת יותר מנוחה ללוקה כשהמשחק גמור. גם במוקדמות השתמש בו יותר מידי.
לגבי ה3X3 כמקצוע אולימפי- כבר עדיף היה סטנגה

האמת שהייתי שמח לראות סטנגה. גם חממות זורם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 11:32 am 
Senior

הוקיץ' כתב:
stavs כתב:

האמת שזה מצחיק שאתה מציין דווקא את לוקה בהקשר הזה כי הוא אמר (כשהוא רק הגיע לליגה) שב-NBA הרבה יותר קל לו לקלוע בגלל הריווח העדיף.

לוקה הוא דוגמא באמת קצת מצחיקה, כי במקרה שלו שמענו גם בדיוק את ההפך לפני שנבחר בדראפט (אמריקאים שמזלזלים בצורה מוגזמת בהישגים שלו בכדורסל האירופי).

פשוט הטייק שנתקלתי בו לא מעט בפייסבוק שההפסד של נבחרת ארה"ב (לנבחרת שמובלת בידי שחקני.nba בעצמה) הוא הוכחה לכמה הnba זה לא כדורסל וכל שחקן מעפן מעמיד שם מספרים הוא כל כך מטופש שהייתי חייב להוציא את זה איכשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 11:34 am 
Junior

stavs כתב:
הוקיץ' כתב:
stavs כתב:

לוקה הוא דוגמא באמת קצת מצחיקה, כי במקרה שלו שמענו גם בדיוק את ההפך לפני שנבחר בדראפט (אמריקאים שמזלזלים בצורה מוגזמת בהישגים שלו בכדורסל האירופי).

פשוט הטייק שנתקלתי בו לא מעט בפייסבוק שההפסד של נבחרת ארה"ב (לנבחרת שמובלת בידי שחקני.nba בעצמה) הוא הוכחה לכמה הnba זה לא כדורסל וכל שחקן מעפן מעמיד שם מספרים הוא כל כך מטופש שהייתי חייב להוציא את זה איכשהו.

עדיין יש אנשים שטוענים את זה ברצינות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 11:49 am 
Senior

בדיוק כמו שיש אנשים שאחרי משחק 5 (!) דיברו על כמה שיאניס אוברייטד ומידלטון הוא השחקן הכי טוב בבאקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 3:13 pm 
Hall of Famer

קצת פרופורציות למשחק המדהים של האמריקאים אתמול. 76 נק' זה מספר הנק' הכי מועט שנבחרת אן.בי.איי קלעה באולימפיאדה, למעט משחק הפתיחה של 2004 בו ה - nightmare team קלעה 73 נק' מול פורטו ריקו. במשחק השני האמריקאים הפליאו עם 77 נק' בניצחון קשה על יוון ואח"כ לא ירדו מ-81 נק' בדרך לממוצע נק' של 88.1.
זאת הייתה כמובן האולימפיאדה עם ממוצע הנק' הכי נמוך.
2016 - ממוצע - 100.9, הכי נמוך -82
2012 - 115.5, 98
2008 - 106.3, 92
2000 - 95, 85
1996 - 102, 87
1992 - 117.2, 103
ב-1988, הנבחרת הנוראית שהיתה הראשונה להפסיד אולימפיאדה ללא שערוריה ברקע קלעה בשני משחק 76 נק' ושאר המשחקים יותר. ב-84 וב-76 נבחרות הקולג'ים לא הגיעו לסקורים כאלו נמוכים.
לגרסא המפחידה של 1996 הייתה את ההגנה הטובה מכולם - 70.2 נק' הם ספגו. לא מפתיע מנבחרת שהציגה 4 סנטרים, שכמו שאוהדי ירושלים אוהבים להגדיר, כולם היו אימתניים - רובינסון, שאק, האקים ויואינג.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 3:20 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
ראיתי קצת 3X3 אתמול שזה מסתבר ענף אולימפי. זה היה ברמת הספורטק (הולנד נגד סין). אני לא מבין מה זה אמור להיות בכלל.

מה קרה שלגברים האמריקאים אין נבחרת? אני מניח שאם תסתובב באיזה עיר גדולה בארה"ב ותצעק מי רוצה להשתתף באולימפיאדה, סביר להניח שתוכל להרכיב קבוצה שתייצג את האמריקאים בכבוד, לא?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 4:21 pm 
Sophomore

עניין גם אותי אז בדקתי. יש 8 נבחרות בטורניר האולימפי. מקום אחד הובטח למארחת, יפן. עוד שלושה מקומות ניתנו לשלוש הראשונות בדירוג העולמי נכון לנובמבר 2019 - סרביה, רוסיה וסין. ארה"ב דורגה חמישית בדירוג הזה. עוד שלושה מקומות הוענקו בטורניר הקדם-אולימפי במאי. ארה"ב שלחה נבחרת שהורכבה מרובי האמל ששיחק קצת ב-NBA ובאירופה לפני כמה שנים, דומיניק ג'ונס שמשחק בסין ועוד שני שחקנים אלמוניים לחלוטין, הודחה ברבע הגמר ולא העפילה. מקום אחרון הוענק בטורניר הקדם-אולימפי האוניברסלי, טורניר בן 6 נבחרות שלא שלחו נבחרת לטורניר הכדורסל 5x5 בשתי האולימפיאדות הקודמות.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 4:51 pm 
Sophomore

stavs כתב:

אני מניח שאתה ציני וכו..
אבל בכל מקרה , כן יש שינוי משמעותי בסגנון המשחק של לוקה היום ומה שהוא עושה בNBA.
התצוגה המטורפת של לוקה היום היתה תצוגה בעיקר של קלעי.
(היו גם חדירות ופוסטאפ וריבאונדים שהפכו לנקודות , אבל המירב היה הפצצות מבחוץ )

https://olympics.sport5.co.il/2020/arti ... cID=378211
https://www.youtube.com/watch?v=Jgl0P5Dxp80
https://www.youtube.com/watch?v=q196eSI65zQ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 5:38 pm 
Senior

כן, אני ציני. ואני לא מסכים איתך.
לוקה קלע הלילה 6/14 מה3, ו12/18 ל2. כל זריקות ה2 שלו הגיעו מהצבע: http://www.fiba.basketball/olympics/men ... shot_chart
פרופיל הזריקות שלו בNBA מאוד דומה : https://www.statmuse.com/nba/ask/luka-doncic-shot-chart

אם נשווה לפלייאוף האחרון, אז במשחק הלילה לוקה השיג 18 מתוך 48 הנקודות שלו ממעבר לקשת, 37.5% מסך הנקודות.
בפלייאוף לוקה קלע בממוצע 4.4 שלשות למשחק, שהן 13.2 נקודות מתוך ממוצע של 35.7, כלומר 37% מהנקודות שלו.
הוא קלע הלילה 6 נק' מהעונשין - 12.5% מהנקודות שלו, לעומת 3.9 קליעות עונשין למשחק בפלייאוף - 11% מהנקודות שלו.
אני חוסך את החישוב של קליעות ל2, כי הוא מיותר בהתחשב בשני החישובים הקודמים ואנחנו מבינים שזה מאוד דומה שוב.

בעיני זה לא היה משחק של קלעי, אלא משחק של גאון שחמט שמפצח פעם אחר פעם את ההגנה של היריבה, שיוצר לעצמו מצבי קליעה ל3 בלי להתאמץ ושמעניש בצבע כל שומר שקטן ממנו בזכות כוח ועבודת רגליים מעולה.
בדיוק אותם דברים שהוא עשה בסדרה נגד הקליפרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 9:01 pm 
Sophomore

stavs כתב:
לוקה קלע הלילה 6/14 מה3, ו12/18 ל2. כל זריקות ה2 שלו הגיעו מהצבע: http://www.fiba.basketball/olympics/men ... shot_chart
פרופיל הזריקות שלו בNBA מאוד דומה : https://www.statmuse.com/nba/ask/luka-doncic-shot-chart

אם נשווה לפלייאוף האחרון, אז במשחק הלילה לוקה השיג 18 מתוך 48 הנקודות שלו ממעבר לקשת, 37.5% מסך הנקודות.
בפלייאוף לוקה קלע בממוצע 4.4 שלשות למשחק, שהן 13.2 נקודות מתוך ממוצע של 35.7, כלומר 37% מהנקודות שלו.
הוא קלע הלילה 6 נק' מהעונשין - 12.5% מהנקודות שלו, לעומת 3.9 קליעות עונשין למשחק בפלייאוף - 11% מהנקודות שלו.
אני חוסך את החישוב של קליעות ל2, כי הוא מיותר בהתחשב בשני החישובים הקודמים ואנחנו מבינים שזה מאוד דומה שוב.

בעיני זה לא היה משחק של קלעי, אלא משחק של גאון שחמט שמפצח פעם אחר פעם את ההגנה של היריבה, שיוצר לעצמו מצבי קליעה ל3 בלי להתאמץ ושמעניש בצבע כל שומר שקטן ממנו בזכות כוח ועבודת רגליים מעולה.

א. לא מתווכח על זה שלוקה הוא גאון (הוא השחקן האהוב עלי בNBA בקלות )
אני אגיד לך יותר מזה , אני חושב שהוא עדיין אנדרייטד , הוא צריך להיות חזק בדיבור על השחקן הטוב ביותר בליגה הזאת (ביחד עם הלברונים האנדפמפומפואים הקוואים וכו.. )
ב. תראה את התקצירים , זה נכון שלוקה קלע הרבה בצבע , אבל הוא חדר ממש ממש מעט (שזה הנשק שלו בNBA )
הקליעות שלו הגיעו בדרכים אחרות (פוסט , ריבאונד התקפה וכו... )
לדעתי זה גם השפיע על עמודת האסיסטים שלו שלמרות שעמדה על 5 , היא פחות ממה שהוא רגיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 9:05 pm 
Senior

לוקה היה הפייבוריט בוגאס לזכות ב-MVP לפני תחילת העונה האחרונה. לא יודע אם אפשר להיות אנדרייטד כשאתה המוביל בסיכויים לזכות בשחקן הטוב בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 10:01 pm 
מנהל פורום

במחצית של צרפת ארה"ב היפנים הציגו את הרובוט CUE, רובוט כדורסלני שקולע שלשות ואפילו מהחצי באחוזים לא רעים.
https://www.tmz.com/2021/07/25/basketba ... ourt-shot/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 10:10 pm 
Senior

N.T.K כתב:
stavs כתב:

א. לא מתווכח על זה שלוקה הוא גאון (הוא השחקן האהוב עלי בNBA בקלות )
אני אגיד לך יותר מזה , אני חושב שהוא עדיין אנדרייטד , הוא צריך להיות חזק בדיבור על השחקן הטוב ביותר בליגה הזאת (ביחד עם הלברונים האנדפמפומפואים הקוואים וכו.. )
ב. תראה את התקצירים , זה נכון שלוקה קלע הרבה בצבע , אבל הוא חדר ממש ממש מעט (שזה הנשק שלו בNBA )
הקליעות שלו הגיעו בדרכים אחרות (פוסט , ריבאונד התקפה וכו... )
לדעתי זה גם השפיע על עמודת האסיסטים שלו שלמרות שעמדה על 5 , היא פחות ממה שהוא רגיל.

ראיתי את המשחק, נכון שלוקה השיג הרבה 'נקודות זבל' יחסית, מריבאונד התקפה וכד' ועדיין זה הרגיש לי כמו משחק מאוד אופייני שלו בדרך בה הוא משיג נקודות (חוץ מעליונית פיזית גדולה יותר).
אני חושב שהוא פחות מתבסס על חגיגות משאתה חושב כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 10:23 pm 
Sophomore

אני לא מצטט שוב כי זה סתם מאוס , אבל אני לא מדבר רק על הנקודות זבל שלו (יש לו איזה 10 מריבאונד )
גם שאר הנקודות שלו בצבע מגיעות ממשחק גב לסל.

כמעט לאורך כל המשחק הוא לא חדר .
בשביל הקטע אני אבדוק את זה רגע במספרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 11:25 pm 
Sophomore

הזכרת את הקליפרס איפשהו בדיון אז לקחתי את 2 המשחקים שמצאתי מול הקליפרס. (קישורים בסוף)
אני מסייג שזה יכול להיות מבחינתי סתם משחק לא רגיל שלו ובמשחק ה"אירופאי" הבא הוא יתחיל לשחק כמו בNBA
ואני גם מסייג שבסרטון שלו מול גולדן סטייט הוא גם הרבה פחות חודר (אבל שם הרבה דברים קורים בהתקפת מעבר ולא מול הגנה)
אבל בכל זאת , לפחות אתמול מול המשחקים ששמתי זה הבדל של שמיים וארץ.
בNBA כמעט כל מהלך שלו זה כניסה עם הפנים לסל לתוך הצבע ומשם או קליעה מחצי מרחק או אסיסט או המשך תנועה עד הטבעת.
במשחק היום זה היה הרבה הרבה פחות הקטע שלו
תמונה

https://www.youtube.com/watch?v=Jgl0P5Dxp80

https://www.youtube.com/watch?v=zRe6f9ggG8k

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 269 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], idpwf1 ו 34 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: